Noul Logan (?)

Noul Sandero ...

Interior comun (?) ...

Mai multe poze >>aici<<.
Principala noutate: un motor nou in 3 cilindri de 0,9 litri/90CP/Turbo/benzina
Pareri?
Moderator: Moderatori
Nu am fost nici atunci pro-cazan ... eram doar suparat ca nu fusesera in stare sa puna nici manere la usi pentru masina de atunci. Ma dusesem sa imi iau una nou si cand am vazut "creatia" de la Pitesti ... mi'a trecut ... preferand un Astra F ce il am si acum si de care sunt la fel de mandru dupa 170.000kmMerced wrote:Pai tu erai acum niste ani anti-Logan si pro-cazan, erai mandru tare de un Astra F daca nu ma inseala amintirile. Te-ai razgandit?
Ai dreptate, discutia era despre noile modele Dacia... dar in ceea ce priveste viitorul Dacia in Romania paranoia este si din cauza ca suntem tara bananiera si Dacia chiar este esentiala pentru economia Romaneasca.ice01 wrote: care iertat imi fie am devenit paranoic peste tot pe unde se deschide vreo discutie.
Cum am scris mai sus ... departe de factorul economic eu unul cred ca in spatele acestei alegeri sta continuitatea unei traditii si in acelasi timp originalitatea. Ca sa fiu sincer ... nu cred ca am mai gasit la alta masina ceva de genul asta ... si am condus destule.alios wrote:cum naiba au pus ei comenzi pe volan, dar claxonul e tot pe maneta ? grele tare cu inginerii astia francezi