Far Cry 3
Moderator: Moderatori
Re: Far Cry 3
Dap , precomanda e facuta deja, parca seamana cu Far cry.Jocul foloseste motorul grafic Dunia, cu mici imbunatatiri.
Old nickname: pompiliu92
Multa lume zicea ca Dunia(1) din Far Cry 2 nu era un engine grafic stralucit...mie unul mi-a placut mai mult decat cel din Crysis. Feelingul de jungla mi s-a parut mai bine pus la punct in FC2 decat in Crysis cu al sau Cryengine. Sa nu mai vb de optimizare ,FC2 rula lejer pe sisteme medii iar Crysis...
Sunt foarte curios daca o sa respecte acelasi grad de optimizare si FC3 si sa nu il consolizeze![maniac [smilie=maniac.gif]](./images/smilies/maniac.gif)
Sunt foarte curios daca o sa respecte acelasi grad de optimizare si FC3 si sa nu il consolizeze
![maniac [smilie=maniac.gif]](./images/smilies/maniac.gif)
+1
Daca il fac macar ca FC2 + more polish o sa iasa superb. Faptul ca adauga quests si din cate am vazut din video-uri (+x XP) XP o sa fie si ceva RPG elements pe acolo. Daca ar avea si niscaiva zombies ar fi genial.
Daca il fac macar ca FC2 + more polish o sa iasa superb. Faptul ca adauga quests si din cate am vazut din video-uri (+x XP) XP o sa fie si ceva RPG elements pe acolo. Daca ar avea si niscaiva zombies ar fi genial.

Closer to home with every step away from it.
Ce mi se pare superb e modul in care se misca tipu`...si mimica fetei cand iti explica cum sta treaba cu "insanity". Nu am intalnit nici un joc care sa ma impresioneze la capitolul asta. In rest...sa fie macar ca FC 2 si sunt happy .
My armor is CONTEMPT!
My shield is DISGUST !
My sword is HATRED !
Let none survive !
No pity ! No remorse ! No fear !
My shield is DISGUST !
My sword is HATRED !
Let none survive !
Deja bati in Dead Islanddevland wrote:+1

Ideea de quests si XP nu ma incanta intr-un shooter cu o istorie pur FPS (asta daca nu includem misiunile din FC2 la capitolul quest-uri). Dar nu pot spune ca nu e ok ,daca o sa fie implementate calumea ,cred ca o sa fie un punct in plus la calitatea jocului.
Zombies...meh ,mi-a ajuns Dead Island si mai recentul Alan Wake...mi se pare destul de fumata ideea de zombie apocalypse. Dar cu siguranta o sa fie personaje care o sa se apropie de zombi prin "definita nebuniei"

Zombies in the mix ar bate intr-adevar catre dead island, insa inca nu exista un joc care sa redea cu adevarat atmosfera din filmele lui nea Romero.
Deviem de la subiect: ce mi se pare mie ca a facut din FC2 un joc evitat de multi a fost nu repetitivitatea, ci faptul ca nu aveai acel sentiment de "crestere"; ca ceea ce faci nu e in zadar.
Daca baga weapon mods (silencers, scopes, ...) montabile pe arme plus niscaiva rpg elements furate de prin borderlands io-l declar jocul anului.
Deviem de la subiect: ce mi se pare mie ca a facut din FC2 un joc evitat de multi a fost nu repetitivitatea, ci faptul ca nu aveai acel sentiment de "crestere"; ca ceea ce faci nu e in zadar.
Daca baga weapon mods (silencers, scopes, ...) montabile pe arme plus niscaiva rpg elements furate de prin borderlands io-l declar jocul anului.

Mai e "putin" pana in septembrie
Si eu as vrea sa il declar jocul anului ,dar Mass Effect 3 nu ma lasa 

- Calin Banc
Stai să-l joci mai-nainte, se prea poate ivi un FC 2 reloaded.
De ce a murit melcul? S-a uitat in priză.
Bine macar ca nu au mai lasat sa repari cu cheia tubulara 
Si eu astept mai intai Me3 CE sa imi vina.

Si eu astept mai intai Me3 CE sa imi vina.

Old nickname: pompiliu92
L-am început și mi se pare excelent. E ca Skyrim, doar că la tropice și cu arme de foc. Grafica este superbă, chiar și cu detaliile scăzute. Vocile personajelor sunt excelente. Feeling-ul armelor este ok, iar vehiculele se comportă bine. Fauna sălbatică îți poate pune bețe în roate dacă nu ești atent (rămas fără muniție și fugind mâncând pământul pentru a nu fi ciuruit de inamici, am fost trântit de un dragon komodo ce mă mușcase de picior). Insula unde se desfășoară acțiunea este mare, plină de mici așezări și invită la explorare.
Păcat că a trebuit să existe Far Cry 2, dar și-au șters păcatele cei de la Ubisoft Montreal cu jocul ăsta.
Păcat că a trebuit să existe Far Cry 2, dar și-au șters păcatele cei de la Ubisoft Montreal cu jocul ăsta.
E dragutz
...seamana mult cu skyrim , ai dreptate. Are si bucati din Assasin Creed puse Copy-Paste in el : sincronizatul din turnuri , stealth killurile , air drop kills , weapon wheel , sistemul de fast travel , zip lineul , modul de lupta cu animalele.........WAIT A MINUTE....de fapt chiar e un fel de AC
))))

Voi aveti probleme cu screen tearing? Sau ceva solutii?
La mine, indiferent de setari si framerate am parte de screen tearing destul de enervant.
Am vazut un gameplay video de vreo ora si mi se pare chiar bun jocul. Dar am jucat putin pentru ca am incercat sa rezolv treaba cu screen tearing.
O sa instalez ultimele drivere si ma mai joc cu setarile.
Later edit: Am rezolvat. Cu ultimele drivere (beta 310.64), totul maxim doar optiunea Post FX pe Low merge bine...
La mine, indiferent de setari si framerate am parte de screen tearing destul de enervant.
](./images/smilies/eusa_wall.gif)
Am vazut un gameplay video de vreo ora si mi se pare chiar bun jocul. Dar am jucat putin pentru ca am incercat sa rezolv treaba cu screen tearing.

Later edit: Am rezolvat. Cu ultimele drivere (beta 310.64), totul maxim doar optiunea Post FX pe Low merge bine...
It's good to admit that you're wrong, but it's better to be right.
PCgarage discount 1% folosind voucher-ul: 7JOVYDPL
Am jucat și eu puțin, pare foarte promițător și grafica nu-i rea deloc. Performanța e acceptabilă, AA lovește destul de greu din câte îmi dau seama, dar rămâne playable până pe la ~30FPS. Are și un bug ciudat mi se pare, la mine e blocat la 30FPS până nu dau alt tab și intru înapoi în joc.
FC2 nu mi-a plăcut deloc, dar ăsta mi se pare mult mai interesant, cel puțin îndeajuns de interesant cât să-i dau o șansă.
FC2 nu mi-a plăcut deloc, dar ăsta mi se pare mult mai interesant, cel puțin îndeajuns de interesant cât să-i dau o șansă.
Overhead the albatross hangs motionless upon the air
And deep beneath the rolling waves
In labyrinths of coral caves
The echo of a distant time
Comes willowing across the sand
And everything is green and submarine.
Sistem
And deep beneath the rolling waves
In labyrinths of coral caves
The echo of a distant time
Comes willowing across the sand
And everything is green and submarine.
Sistem
Downloading as I type this.
SN-ul mi-a venit azi la pranz pe mail de la g2play.
http://www.youtube.com/watch?v=EvMQAkoue6w#t=1271s
SN-ul mi-a venit azi la pranz pe mail de la g2play.
http://www.youtube.com/watch?v=EvMQAkoue6w#t=1271s
serverele is down >_< se pare iti trebuie conexiune permanenta la servere... am platit o gramada de bani ca acum sa ma uit la o iconita pe desktop :|
PCgarage discount 1% folosind voucher-ul: NA7GGA77
Baieti , cu tot respectul va spun ca nu va inteleg. Cumparati la preorder tot felul de jocuri , dati ceva bani si tot timpul va plangeti de rezultat. Daca vrei sa sustii producatorul , poti sa o faci si DUPA ce ai incercat produsul . Eu de exemplu joc de 2 zile fara probleme. Jocul e bun si pentru asta o sa il cumpar . Dar niciodata nu dau banii inainte.
Cu tot respectul, nici eu nu te înțeleg, încerci jocul până la capăt și dacă nu-ți place, nu-l cumperi?
Dacă ai avea un pic de respect pentru cei de aici pe care nu-i înțelegi, te-ai lăuda mai puțin cu terminat jocurile înainte de lansare. 
![Nice-try [smilie=Nice-try.gif]](./images/smilies/Nice-try.gif)

Old nickname: Rayden
PC Garage - discount 1% folosind voucher-ul A6IDCLSW
PC Garage - discount 1% folosind voucher-ul A6IDCLSW
Jocurile ies pline de bug-uri si servicii proaste neacoperite de SLAuri din cauza ca oamenii cumpara ca oile . Daca s-ar cumpara doar ce merita am si avea jocuri care merita si care au un suport tehnic pe masura. E o regula de baza in afaceri dar care pica in fata foametei consumatorilor.
ON-Topic : L-am terminat , e dragutz si se lasa de o continuare (probabil DLC)
ON-Topic : L-am terminat , e dragutz si se lasa de o continuare (probabil DLC)
- Pretorianu'
Aici sunt de acord cu gmihai. Nu mai vreau sa dau banii pe jocuri proaste, pline de buguri, etc; am dat destul.
Revenind la jocul de fata, EXCELENT, ma asteptam la un mindless shooter cu o poveste liniara, nu la un sandbox shooter. Am sa-l cumpar, merita.
Radoo, ce treaba are respectul ? Ce-i asa de special de inteles ? Tu joci un joc pana la capat chiar daca nu-ti place ? Ce vorbesti...
Eu am cumparat multe jocuri dupa ce le-am terminat intai. De ce ? Pentru ca vreau sa il am la colectie si pentru ca munca creatorilor merita banii mei.
Revenind la jocul de fata, EXCELENT, ma asteptam la un mindless shooter cu o poveste liniara, nu la un sandbox shooter. Am sa-l cumpar, merita.
Radoo, ce treaba are respectul ? Ce-i asa de special de inteles ? Tu joci un joc pana la capat chiar daca nu-ti place ? Ce vorbesti...
Eu am cumparat multe jocuri dupa ce le-am terminat intai. De ce ? Pentru ca vreau sa il am la colectie si pentru ca munca creatorilor merita banii mei.
Intel i7 920 @4.0GHz | Asus P6T SE X58 | Corsair 12Gb DDR3, 1600MHz, | MSI Radeon R390X 8GB | Crucial RealSSD M4 256GB | Zalman CNPS10X-Quiet | CM HAF922 & Windows7 64bit
Daca esti prost de mic, cand cresti mare numa' te joci.
Ai dat cumva de semne că ar avea legătură cu lumea din Assassin's Creed? Întreb fiindcă au fost postate niște poze interesante și sunt foarte curios.gamihai wrote:ON-Topic : L-am terminat , e dragutz si se lasa de o continuare (probabil DLC)
Spoiler!
Ceva ceva ar fi , eu am observat chestii subtile tot jocul. Nu m-ar mira sa lege seriile gen AVP
Am primit si eu ieri mesajul "servers offline"; online trebe sa fie doar pentru coop/multiplayer. Merge bine-mersi sa joci single-player fara servere.PSS 214 wrote:serverele is down >_< se pare iti trebuie conexiune permanenta la servere... am platit o gramada de bani ca acum sa ma uit la o iconita pe desktop :|
Mie imi place la nebunie.

8 Dec edit:
L-am terminat. Mi-a placut.
Singurul repros e ca dupa terminare ramane un relic (care nu apare pe harta ca celelalte) la care nu mai poti ajunge. ***** move from ubisoft.
Păcat că
Spoiler!
am făcut restul misiunilor rapid ca să-l termin odată.
Last edited by GabYO on Sat Dec 15, 2012 3:10 pm, edited 1 time in total.
Reason: Spoiler tag!
Reason: Spoiler tag!
Ma, de acord. Insa Farcry 3 nu e despre poveste si personaje. E despre lumea deschisa si posibiliatile pe care ti le ofera. Si-s multe. Povestea e acolo in loc de-un sut in cur ca sa te impinga sa explorezi. Eu am facut misiunile abia dupa ce am curatat tot din zonele disponibile ca sa pot avansa la urmatoarea bucata din insula.
Daca joci Farcry 3 pentru poveste, ai gresit jocul.
E ca si cum ai spune ca joci Assassin's creed ca sa vezi ce pateste Desmond.![Nice-try [smilie=Nice-try.gif]](./images/smilies/Nice-try.gif)
Daca joci Farcry 3 pentru poveste, ai gresit jocul.
E ca si cum ai spune ca joci Assassin's creed ca sa vezi ce pateste Desmond.
![Nice-try [smilie=Nice-try.gif]](./images/smilies/Nice-try.gif)
Spoiler!
Cat mai am din story ? 
Frumos FC3 .Tot ce i`am reprosat lui FC 2 este in "reparat" in acest joc. Mi`l fac cadou de Craciun.Merita.
My armor is CONTEMPT!
My shield is DISGUST !
My sword is HATRED !
Let none survive !
My shield is DISGUST !
My sword is HATRED !
Let none survive !
Mai ai foarte putin.
Apropo, daca vrei TOATE relicvele sa nu termini jocul, ca-ti iei teapa.
Apropo, daca vrei TOATE relicvele sa nu termini jocul, ca-ti iei teapa.
Spoiler!
Pai eu nu mai pot intra in pestera aia, corect ? Si ce se intampla daca ai toate relicvele ?
My armor is CONTEMPT!
My shield is DISGUST !
My sword is HATRED !
Let none survive !
My shield is DISGUST !
My sword is HATRED !
Let none survive !
Da... nu mai poti decat daca ai o salvare mai veche.
Poti intra in
Poti intra in
Spoiler!
respectiva pana la Spoiler!
Mai exact, ultima ocazie de a lua Spider Relic Spoiler!
God damn it ! Oricum , prea frumos joculetu`. Pt mine e in top 3 of za year alaturi de The Walking Dead si Deadlight. Presimt ca o sa stea pe hdd mult timp , la fel cum a stat si San Andreas la vremea lui.E o placere sa te plimbi de nebun cu deltaplanu`.
Legat de relicve...te ajuta cu ceva sau e doar achievement bullsh*t ?

Legat de relicve...te ajuta cu ceva sau e doar achievement bullsh*t ?
My armor is CONTEMPT!
My shield is DISGUST !
My sword is HATRED !
Let none survive !
My shield is DISGUST !
My sword is HATRED !
Let none survive !
- Pretorianu'
Uita-te in joc la statistici, iti arata la fiecare steluta sau patrat ce-ti deschide.
Cred ca-ti deblocheaza doar cateva retete, care sunt oricum cam useless. Eu am deblocat toate armele, incl. cele speciale, deci arma in plus nu primesti din ele. Doar achievement.
Nu pot sa zic ca e scurt, m-am jucat cam o saptamana, am explorat, am luat-o usor... e superb jocul; pentru mine e jocul anului 2012 fara doar si poate.
Cred ca-ti deblocheaza doar cateva retete, care sunt oricum cam useless. Eu am deblocat toate armele, incl. cele speciale, deci arma in plus nu primesti din ele. Doar achievement.
Nu pot sa zic ca e scurt, m-am jucat cam o saptamana, am explorat, am luat-o usor... e superb jocul; pentru mine e jocul anului 2012 fara doar si poate.
Intel i7 920 @4.0GHz | Asus P6T SE X58 | Corsair 12Gb DDR3, 1600MHz, | MSI Radeon R390X 8GB | Crucial RealSSD M4 256GB | Zalman CNPS10X-Quiet | CM HAF922 & Windows7 64bit
100% e pentru implinire personala si bragging rights... iar pe plan secundar, XP pentru fiecare relicva in parte.
Important e, asa cum iti arata si la progres: signature weapons la 10/120 si 20/120, retete de crafting la 30/120 si 40/120... si mai putin important achievement la jumatate (60/120)...
Important e, asa cum iti arata si la progres: signature weapons la 10/120 si 20/120, retete de crafting la 30/120 si 40/120... si mai putin important achievement la jumatate (60/120)...
Patch-ul 1.04 repara problema cu relicu' la care nu mai poti ajunge dupa terminarea campaniei, si multe altele.
http://far-cry.ubi.com/fc-portal/en-gb/ ... index.aspx
http://far-cry.ubi.com/fc-portal/en-gb/ ... index.aspx