Aparent nu le mai gasesc in stoc pe nicaieri

Moderator: Moderatori
Tin sa te contrazic. Chiar functioneaza, am testat cu 2 tipuri de baterii. Chiar foloseste fratele meu o pereche incarcate cu el la mouse-ul wireless de cateva zile si nu a avut probleme.Merced wrote:Nu face nimic, nu te agita. Bateriile alkaline nu sunt facute sa se incarce. Dracia aia costa vreo 100 de lei cand a aparut, ajunsese pe la 50, acu' o dau cu 25 si cred ca or sa le dea de pomana pana la urma. Am tot testat la munca una si n-a incarcat nimic...
crocodilule, tinand cont de pretul sau, oricum l-ai lua, e intr-adevar best-buy. Nu am pretentia sa tina prea mult, da' sa duca macar o zi intreaga. Acu' in vreo 2 ore i-am halit 25% din baterie, butonand-ul cam aiurea, setand diverse chestii, mai o instalare de un program, mai un pic de browsing. M-as gandi sa inchid netu' si sa-l las pe 2G, da' vazand ca display-ul e principalul halitor de departe, nici nu cred ca ar conta. Ma gandesc ca s-ar putea sa scoata vreunii mai destepti baterii mai mari un pic pentru el.
Radoo wrote:Pe ce-am mai cheltuit banii în ultima vreme, la capitolul HW:
+ imprimantă Canon MG6250;
+ monitor Dell P1913;
+ telefon iPhone 5 32GB black;
+ căblăraie: StarTech.com Mini DisplayPort to DisplayPort Adapter Cable 1.8 m, Griffin DJ Cable for iPad, iPhone and iPod Touch, Startech.com 3.5mm 4 Pin to 2x 3 Pin 3.5mm Headset Splitter Adapter.
Momentan e cam devreme să mă pronunț categoric. Cum scrie și pe Internet, bateria nu e tocmai extraordinară, cred că ține maxim 3 zile dacă nu faci nimic cu el, doar câteva telefoane. Cu joculețe online, stat un pic pe net, câteva telefoane cam o zi și un pic, hai maxim două. Abia l-am descărcat o dată de tot. Apoi încărcat full, apoi, după o zi, l-am mai lăsat până la vreo 60% și acum, a treia zi, e la 28%. Și m-am jucat vreo două ore per total zilele astea. Stau cu wireless-ul permanent, unde am, adică acasă și la serviciu. Momentan am dezactivat 3G-ul și cellular data, că abia la sfârșitul lunii trec pe abonamentul cu Interent. Atunci o să văd dacă ține mai puțin, foarte probabil că da; depinde acum cum îl folosesc, că normal că dacă ai Internet prin rețea, merge mai bine, deci nu am nevoie de cellular data, am să văd.andrei wrote:Radoo wrote:Pe ce-am mai cheltuit banii în ultima vreme, la capitolul HW:
+ imprimantă Canon MG6250;
+ monitor Dell P1913;
+ telefon iPhone 5 32GB black;
+ căblăraie: StarTech.com Mini DisplayPort to DisplayPort Adapter Cable 1.8 m, Griffin DJ Cable for iPad, iPhone and iPod Touch, Startech.com 3.5mm 4 Pin to 2x 3 Pin 3.5mm Headset Splitter Adapter.
congrats!
poti spune te rog, legat de iphone 5...
- daca ai wireless permanent activat (sau data transfer pe sim activat) cam cat te tine bateria?
- cat de repede se incarca?
- ceva nemultumiri?
10x in avans
Fix ZERO asta;Radoo wrote:Când "kktu ala de IOS" știa ce-i ăla sandbox-ing, tu încă te virusai pe Nokia cu Symbian.În timp ce Android și Windows Phone folosesc Garbage Collection, iOS știe de Automatic Reference Counting, ca să nu ocupe memoria degeaba.
![]()
Dacă gratuit înseamnă cu reclame, aia nu e gratuit... Eu nu suport reclamele, poate unii s-au obișnuit de la câtă spălare pe creier e la TV cu nșpe reclame pe sfert de oră... Sunt și pe iOS "gratuite" multe, numai să cauți.doru_bm wrote:Fix ZERO asta;Radoo wrote:Când "kktu ala de IOS" știa ce-i ăla sandbox-ing, tu încă te virusai pe Nokia cu Symbian.În timp ce Android și Windows Phone folosesc Garbage Collection, iOS știe de Automatic Reference Counting, ca să nu ocupe memoria degeaba.
![]()
Gratuitatea multor aplicatii pe android ,
Daa, foarte ușor de folosit, adică vrei să zici că pe iOS e complicată treaba rău.doru_bm wrote:usurinta folosirii lui fac inutile orice alte avantaje ale IOS-ului;
Da, e foarte dificil, eu nu știu cum de n-ai aruncat telefonul după ce l-ai cumpărat.doru_bm wrote:Cand i-am aratat cum pot pune eu muzica pe iphone , cu iTunes ... cu sincronizari...mi-a spus ca nici gratis nu i-ar trebui
Exista aplicatia AdAway care te lasa fara reclame. Ce-i drept trebuie sa ai root, dar sfatuiesc pe oricine sa isi faca root la android. Multi spun ca exista sansa sa te virusezi. Din contra, dupa ce instalezi Superuser, cand o aplicatie incearca sa acceseze sistemul de operare te alerteaza si te intreaba daca dai voie sau nu. Plus nu mai zic ca poti face mai usor curat in telefon cu root.Radoo wrote: Dacă gratuit înseamnă cu reclame, aia nu e gratuit... Eu nu suport reclamele, poate unii s-au obișnuit de la câtă spălare pe creier e la TV cu nșpe reclame pe sfert de oră... Sunt și pe iOS "gratuite" multe, numai să cauți.
Corectat.Merced wrote:El vroia sa spuna incarcator, nu acumulator. Iar daca un device vine cu un incarcator de 1Ah, si tu bagi in el 2Ah, nu-mi spune tu, care esti "de meserie" ca ii face bine acelui acumulator. Eu am incarcat de vreo doua ori Kindle-ul aiurea cu incarcatoru' telefonului, si s-a descarcat foarte repede in comparatie cu incarcarea lui la un USB prapadit.
Deja vorbim de altceva. Așa și la iPhone poți să-i faci jailbreak...DJStyle wrote:Exista aplicatia AdAway care te lasa fara reclame. Ce-i drept trebuie sa ai root, dar sfatuiesc pe oricine sa isi faca root la android. Multi spun ca exista sansa sa te virusezi. Din contra, dupa ce instalezi Superuser, cand o aplicatie incearca sa acceseze sistemul de operare te alerteaza si te intreaba daca dai voie sau nu. Plus nu mai zic ca poti face mai usor curat in telefon cu root.Radoo wrote: Dacă gratuit înseamnă cu reclame, aia nu e gratuit... Eu nu suport reclamele, poate unii s-au obișnuit de la câtă spălare pe creier e la TV cu nșpe reclame pe sfert de oră... Sunt și pe iOS "gratuite" multe, numai să cauți.
Nu te supara ...daca vrei sa-ti iei mere... si sunt gratis si pe bani ...tu pe care le iei?andrei wrote:incurajator sa vad "gratis" cu font size maxim si bolduit.
desi eram 80% sigur, acum sunt 100% sigur ca daca as face un app pt iPhone si l-as pune pe Apple Store, probabil niciun cumparator n-ar fi roman..
Iau si merele pe gratis, dar dau si bani pentru capsuni, banane, mure. Ideea e ca e bine sa incerci cat mai multe fructe, nu sa te limitezi la mere, DOAR pentru ca sunt gratis.doru_bm wrote: Nu te supara ...daca vrei sa-ti iei mere... si sunt gratis si pe bani ...tu pe care le iei?
Asa si cu aplicatiile ...atata vreme cata pe android sunt o groaza gratis...pe care le poti incerca , proba ....gratis...si daca nu -ti plac le dezinstalezi si pui altele gratis de ce mama cucului sa dau eu bani pe altele doar ca eu am IOS?
Ma repet: am iphone de vreo doi ani...andrei wrote:doru_bm wrote:
Din cate vad tu nu esti impotriva iOS/iPhone/Apple, ci impotriva ideii de a plati pt software, in general.
Am inteles, nu iti plac produsele Apple, probabil ai Android pe telefon.
Nu am cumparat-o, am primit-o cadou de la prieteni. Iar tu calculezi la banii din Romania...georgeleus wrote: @ Pretorianu' :
810 RON ??
O tastatura ??
S-o stapanesti sanatos atuncea !Pretorianu' wrote: Nu am cumparat-o, am primit-o cadou de la prieteni. Iar tu calculezi la banii din Romania...
AndreiD wrote:@coretweaker Asa este din fabrica, nu cred ca am cum sa demontez jack-ul, pare a fi sudat. Cablul e prins destul de bine de jack-uri, am tras acum de el si pare fixat ok. Fata de cablu standard al castilor, acesta este mult mai bine facut.
Cablul a costat 179 SEK (~85 RON) si l-am luat de la magazinul Siba (Suedia). Nu stiu daca se gaseste in Romania (am cautat pe price.ro si nu am gasit)
Cristale swarovski?georgeleus wrote:S-o stapanesti sanatos atuncea !Pretorianu' wrote: Nu am cumparat-o, am primit-o cadou de la prieteni. Iar tu calculezi la banii din Romania...
Cat despre bani... eu nu calculez nimic. Doar spun ce-am gasit pe pagina de PC Garage. Nici acum nu pot realiza ce poate contine o tastatura - tehnic vorbind - de costa atat.
Frumos.georgeleus wrote:Cado de la mosu'.
Acum tot ce-mi doresc e sa nu sparg televizorul![]()
Merry Christmas to everybody !
Am zis sa-i fac pe plac femeii pentru inceput, sa iau Dance Party.Radoo wrote: Frumos.Acum tot ce îți dorești e Sports Champions 2, care are bowling.