Cel mai lung topic din lume - Topicul offtopic
Moderator: Moderatori
Re: Cel mai lung topic din lume - Topicul offtopic
Cunoaște cineva aici bulgară? Am un amic ce are nevoie de un document cu specificatii de muniție tradus din bulgară in engleză.
E vorba doar de nume de coloane in niște tabele
E vorba doar de nume de coloane in niște tabele
- Zâna Măseluţă
- Admin
Nu știam motivul pentru care javrele de la blocul meu sunt cam cât oile, abia mai merg de credeam că deversează cineva în zonă deșeuri toxice sau creatină cu deca-durabolin. Se pare că e doar o babă care deversează biscuiți cu o sanie.
Lumea mă invidiază că beșina mea miroase tare cade omu din picioare
- Pretorianu'
Cum se numea softuletul ala cu care modifici owner info (si multe altele) in Win XP ?
Intel i7 920 @4.0GHz | Asus P6T SE X58 | Corsair 12Gb DDR3, 1600MHz, | MSI Radeon R390X 8GB | Crucial RealSSD M4 256GB | Zalman CNPS10X-Quiet | CM HAF922 & Windows7 64bit
Daca esti prost de mic, cand cresti mare numa' te joci.
- Zâna Măseluţă
- Admin
Poți modifica si din regedit.
Lumea mă invidiază că beșina mea miroase tare cade omu din picioare
@Pretorianu' : X-Setup, il gasesti pe majorgeeks. Acum e freeware. 

Learn things the hard way and you'll never forget 'em, learn things the easy way and you'll forget 'em in a minute!
- Pretorianu'
Merci !
M-am razgandit cand am vazut ca VAIO-ul asta are 4GB ram; bag win7 64bit pe el.
M-am razgandit cand am vazut ca VAIO-ul asta are 4GB ram; bag win7 64bit pe el.
Intel i7 920 @4.0GHz | Asus P6T SE X58 | Corsair 12Gb DDR3, 1600MHz, | MSI Radeon R390X 8GB | Crucial RealSSD M4 256GB | Zalman CNPS10X-Quiet | CM HAF922 & Windows7 64bit
Uite o poză recentă cu fiul meu, are 3 luni astăzi 

- Pretorianu'
Ce total e !
Sa va traiasca !

-
fishbone wrote:Uite o poză recentă cu fiul meu, are 3 luni astăzi![]()
Semanati

Sa-ti traiasca!
OK dragilor, pe fish l-am certat in privat pentru ca nu ne-a invitat la botez (forumistii navalitori lipseau de-acolo) dar in timp ce ii scriam m-am gandit ca si eu trebuia sa fac asta
.
Ca sa ma revansez, propun un custom field la configuratia "sistemului" in care sa apara numarul de copii...
In felul asta s-ar putea sa va iau faţa cu sistemul meu ...
![Nice-try [smilie=Nice-try.gif]](./images/smilies/Nice-try.gif)
Ca sa ma revansez, propun un custom field la configuratia "sistemului" in care sa apara numarul de copii...
![Victory [smilie=Victory.gif]](./images/smilies/Victory.gif)
You cannot ban yourself
eu s-ar putea să mă aleg cu un divorț.
101 lucruri despre mine:
74. conduc Logan. cine zice că în Logan nu este spaţiu? Atâta vreme cât la 120kg pot conduce mereu, liniştit, dintre scaune!
74. conduc Logan. cine zice că în Logan nu este spaţiu? Atâta vreme cât la 120kg pot conduce mereu, liniştit, dintre scaune!
Daca as pune un asemenea camp, eu as putea bifa deja acolosorin wrote:eu s-ar putea să mă aleg cu un divorț.

You cannot ban yourself
-
...cine d'zeu sa stie cati or mai fi si pe undejohn wrote: Ca sa ma revansez, propun un custom field la configuratia "sistemului" in care sa apara numarul de copii...![]()

Daca nu erai insurat si cu copil as fi spus : "The virginity is strong in this one!" ![Thumbs-Up [smilie=Thumbs-Up.gif]](./images/smilies/Thumbs-Up.gif)
LE:
Cum ar fi sa auzi hotul ca sparge usa , si sa-l astepti in hol cu un RPG?:D
![Thumbs-Up [smilie=Thumbs-Up.gif]](./images/smilies/Thumbs-Up.gif)
LE:
Grenades are NOT illegal. They are considered destructive devices, just like a grenade launcher. If you can convince your chief law enforcement officer to sign off on the form, and find a transferrable grenade, then find a dealer to handle the transfer it is legal. It is perfectly legal to own an RPG in the U.S., with grenades. You just won't be able to find any that are transferrable. However most of the grenade launchers you've seen are probably 37mm's. Which fire tear gas grenades, flares, etc. 37mm's are made for law enforcement. 40mm's fire the explosive grenades. There are a few 40mm's out there that are transferrable and legal though.
![maniac [smilie=maniac.gif]](./images/smilies/maniac.gif)
Cum ar fi sa auzi hotul ca sparge usa , si sa-l astepti in hol cu un RPG?:D
I have no brand loyalty because I'm not an idiot.
- Pretorianu'
Nici nu-ti dai seama cum trec 10 ani ... 

Nu ştiu unde altundeva să postez asta şi nici nu cred că merită topic propriu - ofertă web hosting de la DreamHost:
Get one year of award winning web hosting for just $1.62/mo and your domain is FREE! (domain registrations offer limited to .com, .net, .org, or .info)
- 1 Year Shared Hosting Plan
- UNLIMITED Bandwidth
- UNLIMITED Disk Space
- UNLIMITED MySQL databases
- UNLIMITED Email
Hurry, offer expires 4/30/2013 11:59 PST!
Cand totul este atat de interactiv, este o placere sa te duci la cursuri, nu cum sunt la noi profesori comunisti de la stat, care vor in examene sa le scrii CUVANT cu CUVANT ca-n curs, de parca ei au invetat legile fizicii.Ma uit la unii ingineri romani, care le-a placut si au invatat in conditiile astea mizere, cu profesori autisti, ce resurse si ce potential ar fi avut daca ar fi avut parte de un asemenea sistem de invatamant atat de dezvoltat.N-o sa stim niciodata asta-i sigur.
A avut cineva de pe aici vreo experienta cu acumulatorii pentru camere foto de la Patona?
for lack of a better signature
Foloseste voucher-ul UQWJNQY9 la PC Garage pentru un discount de 1%
Foloseste voucher-ul UQWJNQY9 la PC Garage pentru un discount de 1%
A fost cineva de aici rapit de extraterestrii ?
Da, uneori cand am consumat prea mult ...Augustin wrote:A fost cineva de aici rapit de extraterestrii ?
You cannot ban yourself
Navighez aiurea pe Internet și dau câteodată de situri personale sau bloguri abandonate, ce n-au mai fost actualizate de multă vreme și mă-ntristez. Mă întreb ce s-a întâmplat cu respectivele persoane de și-au abandonat siturile și ce fac în prezent. Câteodată îmi imaginez că și-au părăsit corpurile și acum fac parte din rețea, luptând zilnic pentru a ne feri pe noi de spam și malware.
Cred că stau prea mult pe net.
Cred că stau prea mult pe net.
Ca xpc-forum.ro ? 

"Science without religion is lame. Religion without science is blind."
Nu, forumul încă o duce bine, se postează zilnic câte ceva.
Salut lume xtrema!
Cred ca apogeul adaptabilitatii mele a trecut sau intra pe o panta descendenta.
Sunt unele lucruri la care nu ma pot adapta si care mi se par tot mai greu de digerat, sa nu mai spun ca pierd ritmul cu evolutia IT.
I se/s-a mai intampla/t cuiva?
Cred ca apogeul adaptabilitatii mele a trecut sau intra pe o panta descendenta.
Sunt unele lucruri la care nu ma pot adapta si care mi se par tot mai greu de digerat, sa nu mai spun ca pierd ritmul cu evolutia IT.
I se/s-a mai intampla/t cuiva?
In mana tin ceea ce pot face cu mintea! by me
Oamenii seriosi sunt niste copii frustrati! by me
Dupa caine, arma este cel mai bun prieten al omului! by me
Triumful oamenilor mici, e mai mare ca triumful oamenilor mari! by me
Sadwick wrote:Mie nu, restul lumii se adaptează după mine.
![maniac [smilie=maniac.gif]](./images/smilies/maniac.gif)
There is no order...
@Sadwick inseamna ca ai foarte multe nevoi, unele dintre ele fiind putin neobisnuite! 

In mana tin ceea ce pot face cu mintea! by me
Am vrut să iau o capsulă de ulei de pește și mi-a fost lene să mă ridic să iau un pahar cu apă, așa c-am zis c-o-nghit așa. Ei bine, mi-a rămas cumva blocată în gât și apoi cred că s-a spart acolo, că de câteva ore am numai gust de pește în gură.
naspa senzatie
la fel ca dupa vizita la dentist, si acum la peste 24 ore de la vizita, inca am gustul de plomba si de masea slefuita in gura
)
la fel ca dupa vizita la dentist, si acum la peste 24 ore de la vizita, inca am gustul de plomba si de masea slefuita in gura

Nimic deosebit pe ziua de azi, in afara de faptul ca m-a trezit taica-miu la 7 de dimineata sa-mi spuna ca 2 prieteni apropiati de ai mei au intrat la 5 dimineta cu vreo 200 km/h frontal intr-un pom, fara pic de frana. Socat fiind am decis sa-l sun pe alt tovaras din gasca sa-i spun ce s-a intamnplat, dar asta imi respinge, iar eu zic "m***ii ma-tii, tu dormi si aia sunt terci in masina", eu fiind in Bucuresti, nu aveam cum sa ajung in Ialomita sa vad care-i treaba exact.
Nu mare mi-a fost surpriza sa aflu ca al 3-lea a fost pe scaunul din drepta, dar norocul lui a fost ca purta centura, si culmea n-a avut o zgarietura. Par a fabula cu 200 km/h. Tipul care a scapat cu o durere minora de umar il poreclim Larry Die Hard. De ce ? Pai simplu :
In clasa a 9-a s-a electrocuta la 27.000 volti (cfr), aruncat de pe vagon ca o torta umana - a supravietuit
prin clasa a 12-a, intr-un conflict cu un puscarias s-a ales cu o sticla in gat, la 4 mm de artera - a supravietuit, cicatrice de cam 15-20 cm pe gat
acum un an, cu prima lui masina o nova, s-a dat peste cap la 120 km/h, masina terci, el intact
Tot acum un an, a alunecat de pe o schela a cazut de la etajul 4 prin niste rigipts - a supravieuit
Pe 4 Ianurie anul asta, a dat semnal drepta sa intre pe o strada, un tir care venea din spate nu l-a vazut, l-a izbit fara pic de frana, l-a aruncat cu tot cu masina intr-un sant betonat de 3 m adancime, persoanele din masina s-au ales cu diferite fracturi, el intact
azi noapte s-a intamplat ce v-am povestit mai devreme, plus ca datorita impactului a trebuit sa stea in masina, incarcerat cu un cadavru peste el, timp de 25 minute, pana cand au ajuns pompierii la locul accidentului.
Destul offtopic pe ziua de azi.
Nu mare mi-a fost surpriza sa aflu ca al 3-lea a fost pe scaunul din drepta, dar norocul lui a fost ca purta centura, si culmea n-a avut o zgarietura. Par a fabula cu 200 km/h. Tipul care a scapat cu o durere minora de umar il poreclim Larry Die Hard. De ce ? Pai simplu :
In clasa a 9-a s-a electrocuta la 27.000 volti (cfr), aruncat de pe vagon ca o torta umana - a supravietuit
prin clasa a 12-a, intr-un conflict cu un puscarias s-a ales cu o sticla in gat, la 4 mm de artera - a supravietuit, cicatrice de cam 15-20 cm pe gat
acum un an, cu prima lui masina o nova, s-a dat peste cap la 120 km/h, masina terci, el intact
Tot acum un an, a alunecat de pe o schela a cazut de la etajul 4 prin niste rigipts - a supravieuit
Pe 4 Ianurie anul asta, a dat semnal drepta sa intre pe o strada, un tir care venea din spate nu l-a vazut, l-a izbit fara pic de frana, l-a aruncat cu tot cu masina intr-un sant betonat de 3 m adancime, persoanele din masina s-au ales cu diferite fracturi, el intact
azi noapte s-a intamplat ce v-am povestit mai devreme, plus ca datorita impactului a trebuit sa stea in masina, incarcerat cu un cadavru peste el, timp de 25 minute, pana cand au ajuns pompierii la locul accidentului.
Destul offtopic pe ziua de azi.