offtopic
Moderator: Moderatori
offtopic
L-am vazut si eu in seara asta in afara forumului.Am lesinat de ras...ma dureau tamplele...l-am vzut de 3 ori...o singura persoana n-a ras la el , dar ala este un frustrat hater pe toata lumea.N-ai cum! este mortal de bun!
Last edited by GabYO on Sat Apr 13, 2013 11:36 am, edited 2 times in total.
Reason: Sters intreaga discutie offtopic...
Reason: Sters intreaga discutie offtopic...
I have no brand loyalty because I'm not an idiot.
Re: Poze de poze, filme de filme
La prânz avea aprox. 600 mii vizualizări, acum are 2,1 milioane. 

Old nickname: Rayden
PC Garage - discount 1% folosind voucher-ul A6IDCLSW
Update: 4.2 milioane... 

Nici măcar nu am zâmbit. Oi fi şi eu vreun frustrat hater pe toata lumea? Sau mi-a scăpat poanta?
I am the dragon from the desert! Who comes from nowhere and leaves no trace!
Raspunsul ti-l dai singur.Probabil nu ti-a scos nici un zambet pentru ca nu-ti place s-o arzi mainstream.Iti place s-o arzi deosebit.
Nu ca vreau sa aprind ceva insa chiar mi s-a parut jalnic. Doi malaci care se tavalesc pe jos intr-o activitate plaisirista specifica unor disperati sa ajunga in randul lumii.
Clip din categoria babies and cats la care rad doar cei cu intelect cel mult mediocru....
Clip din categoria babies and cats la care rad doar cei cu intelect cel mult mediocru....
"Nu ca vreau sa aprind ceva", dar "bine că ești tu deștept", vorba ceea. Aici nu e vorba de intelect, ci pur și simplu de faptul că îți plac sau nu lucrurile prostești.
Când am văzut clipul, la serviciu, pe mine m-a distrat la maxim, mai ales că, în ultima vreme, am avut o perioadă mai stresantă.
Acum au 6,7 milioane de vizualizări.
Când am văzut clipul, la serviciu, pe mine m-a distrat la maxim, mai ales că, în ultima vreme, am avut o perioadă mai stresantă.

Acum au 6,7 milioane de vizualizări.

Mai bine de atat nici ca puteam sa o spun. Daca rationamentul tau disociaza nivelul de inteligenta de placerile "prostesti" atunci pentru mine este clar din ce categorie faci tu parte.Radoo wrote: Aici nu e vorba de intelect, ci pur și simplu de faptul că îți plac sau nu lucrurile prostești.
Pe asta cu "daca mie nu-mi place, ceilalti e prosti" parca am mai auzit-o pe undeva... dar nu mai tin minte unde*.
E "interesanta" gandirea si conform acesteia reiese ca glumele bune sunt facute doar de intelectuali... ca restul e prosti.
Eu as vrea oricum sa traiesc intr-un astfel de univers paralel... in care cele mai bune bancuri sunt glumele lui Einstein, iar la testele IQ ti se spun bancuri sa vada la care razi.![maniac [smilie=maniac.gif]](./images/smilies/maniac.gif)
](./images/smilies/eusa_wall.gif)
E "interesanta" gandirea si conform acesteia reiese ca glumele bune sunt facute doar de intelectuali... ca restul e prosti.
![Nice-try [smilie=Nice-try.gif]](./images/smilies/Nice-try.gif)
Eu as vrea oricum sa traiesc intr-un astfel de univers paralel... in care cele mai bune bancuri sunt glumele lui Einstein, iar la testele IQ ti se spun bancuri sa vada la care razi.
![maniac [smilie=maniac.gif]](./images/smilies/maniac.gif)
Later edit: *Mi-am amintit, era pe langa (ca) aia cu "daca noua ne place, ceilalti e prosti"!"Let me tell you what I look like: pale face, long hair, and a tiny beginning of a paunch. In addition, an awkward gait, and a cigar in the mouth ..."
-- Albert Einstein, 1920
](./images/smilies/eusa_wall.gif)
It's good to admit that you're wrong, but it's better to be right.
PCgarage discount 1% folosind voucher-ul: 7JOVYDPL
offtopic
Prin lucrurile prostești mă refeream fix la oameni care se prostesc în stilul ăsta, nu la prostia crasă din alte filmulețe. Ce pot să zic, mă bucur, eram un pic speriat că mă bagi în aceeași categorie cu tine.VDtot wrote:Mai bine de atat nici ca puteam sa o spun. Daca rationamentul tau disociaza nivelul de inteligenta de placerile "prostesti" atunci pentru mine este clar din ce categorie faci tu parte.Radoo wrote: Aici nu e vorba de intelect, ci pur și simplu de faptul că îți plac sau nu lucrurile prostești.

Revenind la subiect (da, știu, toată lumea stă pe 9gag

De unde e expresia "vacă cu cabină"...

GabYO wrote:Pe asta cu "daca mie nu-mi place, ceilalti e prosti" parca am mai auzit-o pe undeva... dar nu mai tin minte unde*.
@GabYO, te-ai referit cumva la mine? Eu nu am făcut pe nimeni prost, doar că nu am sesizat sursa umorului. Un oligofren care se dă cu capul de o masă improvizată nu ştiu în ce măsură e comic.
Şi nici generalizarea ăia la care nu le place este hateri frustraţi nu e ok.
I am the dragon from the desert! Who comes from nowhere and leaves no trace!
@GabYO
Nu am spus ca ce nu-mi place mie e prost. Ci doar ca sunt anumite lucruri pe lumea asta care plac in mod special persoanelor mai putin dotate intelectual.
Chiar sunt extaziat cand intalnesc oameni inteligenti care au alte placeri sau opinii decat mine si care pot sa le argumenteze.
Doar ca printre subiectele de discutie intre doi oameni inteligenti nu o sa se afle niciodata bebelusi, pisici, "unde am parcat azi" sau retarzi care dau cu capul de masa.
@Radoo
Multumim pentru Wall of useless junk postat ca incercare de a da un invelis on-topic unor afirmatii cat se poate de off-topic.
Nici o secunda nu mi-ar fi trecut prin cap sa spun ca facem parte din aceeasi categorie, iar acum ca am citit si locatia in care te afli in mod cert nu cred ca mai am ce sa-ti transmit. Daca oamenii din regiunea respectiva ar avea inteligenta macar jumatate din trufie, poate ca n-ar mai fi cea mai saraca zona din UE.
Nu am spus ca ce nu-mi place mie e prost. Ci doar ca sunt anumite lucruri pe lumea asta care plac in mod special persoanelor mai putin dotate intelectual.
Chiar sunt extaziat cand intalnesc oameni inteligenti care au alte placeri sau opinii decat mine si care pot sa le argumenteze.
Doar ca printre subiectele de discutie intre doi oameni inteligenti nu o sa se afle niciodata bebelusi, pisici, "unde am parcat azi" sau retarzi care dau cu capul de masa.
@Radoo
Multumim pentru Wall of useless junk postat ca incercare de a da un invelis on-topic unor afirmatii cat se poate de off-topic.
Nici o secunda nu mi-ar fi trecut prin cap sa spun ca facem parte din aceeasi categorie, iar acum ca am citit si locatia in care te afli in mod cert nu cred ca mai am ce sa-ti transmit. Daca oamenii din regiunea respectiva ar avea inteligenta macar jumatate din trufie, poate ca n-ar mai fi cea mai saraca zona din UE.
Sunt de acord ca filmuletul e jenant de slab, ce ma distreaza mai mult e atitudinea asta de superioritate venita din partea lui VDtot fata de cei care nu locuiesc in capitala
Mi-amintesc ca mai postase mai demult cum il enerveaza faptul ca oamenii din provincie invadeaza Bucurestiul si ca ar fi inapoiati, ghici cum sunt priviti bucurestenii prin alte tari
Nu inteleg de ce te-ai limita la statul in Romania daca ai un potential intelectual atat de mare fata de muritorii de rand.

Change your thought and the world around you changes.
@AndreiAno nu ma refeream la tine, ci tocmai la cei ce fac cele doua generalizari si se fac prosti reciproc.
@VDtot in cazul de fata, eu cred ca esti mult prea agresiv, degeaba, adica pe un subiect banal si subiectiv.
Daca sarcasmul meu din postul precedent nu a avut nici un efect, incerc sa explic clar de data asta. Nivelul de inteligenta nu se afla si nu s-a aflat niciodata in relatie directa cu "placerile prosteti". De exemplu, nu cred ca poti combate inteligenta lui Einstei, asa ca te-as ruga sa-ti amintesti sau sa cauti momentele si vorbele sale "prostesti"*. Daca ai simtul umorului (dezvoltat) nu inseamna ca esti prost, la fel cum daca n-ai simtul umorului nu inseamna ca esti prost. Sa fi prost e usor, sa te prostesti in asa fel incat sa-i amuzi pe altii e mult mai greu. Ba mai mult, ceea ce tie ti se pare in mod subiectiv "prostesc", poate nu e neaparat asa intr-o atat de mare masura precum consideri tu ca urmare a unei pareri total subiective (adica parerea ta).
Toata treaba asta e valabila pentru ambele tabere, adica cei care se fac prosti reciproc pentru un filmulet pe net.
*Totul e relativ... PS: Aia cu "locatia in care te afli" sper ca ai spus-o doar asa la suparare, VDtot... ar fi trist sa gandesti asa.
@VDtot in cazul de fata, eu cred ca esti mult prea agresiv, degeaba, adica pe un subiect banal si subiectiv.
Daca sarcasmul meu din postul precedent nu a avut nici un efect, incerc sa explic clar de data asta. Nivelul de inteligenta nu se afla si nu s-a aflat niciodata in relatie directa cu "placerile prosteti". De exemplu, nu cred ca poti combate inteligenta lui Einstei, asa ca te-as ruga sa-ti amintesti sau sa cauti momentele si vorbele sale "prostesti"*. Daca ai simtul umorului (dezvoltat) nu inseamna ca esti prost, la fel cum daca n-ai simtul umorului nu inseamna ca esti prost. Sa fi prost e usor, sa te prostesti in asa fel incat sa-i amuzi pe altii e mult mai greu. Ba mai mult, ceea ce tie ti se pare in mod subiectiv "prostesc", poate nu e neaparat asa intr-o atat de mare masura precum consideri tu ca urmare a unei pareri total subiective (adica parerea ta).
Toata treaba asta e valabila pentru ambele tabere, adica cei care se fac prosti reciproc pentru un filmulet pe net.
*Totul e relativ... PS: Aia cu "locatia in care te afli" sper ca ai spus-o doar asa la suparare, VDtot... ar fi trist sa gandesti asa.
Nu v-ati prins...oamenii inteligenti vad amuzamentul in glumele matematice si bancuri cu diode.
Iar pentru cei care nu s-au prins , cei mai prosti , necivilizati si inculti oameni in Bucuresti ii gasesti , nativii acestei metropole grandioase (datorita lor arata ca un ***** cu funda ).
in 90% dintre cazuri , bucurestenii rasa pura claxoneaza ca retardatii la semafor (asa a invatat de la mamica lor) , iti lasa bilete in cutia postala cu amenintari, dar nu se semneaza , iti lasa biletele pe masina ca te face ca te drege , ca-i locul lui neplatit , iar cand parcheaza si-l iei la intrebari rupe usa blocului si se baricadeaza in apartament...ETC.
Eu raman la parerea ca daca la lucrurile simple nu te amuzi , esti cel mai probabil un snob prea mandru de el incat sa se considere mainstream.Astia de obicei sunt plictisitii aia mandrii de ei , care vorbesc in basini , dar sunt vai pwla lor.Nu toti dar 99% se incadreaza perfect in tiparul asta.
Iar pentru cei care nu s-au prins , cei mai prosti , necivilizati si inculti oameni in Bucuresti ii gasesti , nativii acestei metropole grandioase (datorita lor arata ca un ***** cu funda ).
in 90% dintre cazuri , bucurestenii rasa pura claxoneaza ca retardatii la semafor (asa a invatat de la mamica lor) , iti lasa bilete in cutia postala cu amenintari, dar nu se semneaza , iti lasa biletele pe masina ca te face ca te drege , ca-i locul lui neplatit , iar cand parcheaza si-l iei la intrebari rupe usa blocului si se baricadeaza in apartament...ETC.
Eu raman la parerea ca daca la lucrurile simple nu te amuzi , esti cel mai probabil un snob prea mandru de el incat sa se considere mainstream.Astia de obicei sunt plictisitii aia mandrii de ei , care vorbesc in basini , dar sunt vai pwla lor.Nu toti dar 99% se incadreaza perfect in tiparul asta.
Din 10 oameni pe care-i cunosc nu stiu daca 2 sunt din acest oras, deci Bucurestiul arata cum arata datorita faunei de provinciali venita din toata tara. Daca vrei imaginea Romaniei uita-te la Bucuresti si o sa vezi ce fac oamenii care au vazut apa curenta abia cand au ajuns aici.Augustin wrote: nativii acestei metropole grandioase (datorita lor arata ca un ***** cu funda ).
Sa inteleg ca tu te vaiti ca bucurestenii claxoneaza si lasa bilete pe masini spre deosebire de tine care-i astepti "sa-i iei la intrebari ca sa le dai ocazia sa rupa usa blocului". Practic singur spui ca tu ai si masina si te comporti exact ca ei.Augustin wrote: bucurestenii rasa pura claxoneaza ca retardatii la semafor (asa a invatat de la mamica lor) , iti lasa bilete in cutia postala cu amenintari, dar nu se semneaza , iti lasa biletele pe masina ca te face ca te drege , ca-i locul lui neplatit , iar cand parcheaza si-l iei la intrebari rupe usa blocului si se baricadeaza in apartament...ETC.
Plictisitii aia mandrii de ei sunt de obicei sefii vostri, aia pentru care munciti voi cei care cel mult puteti spera la un credit pe 30 de ani pentru o garsoniera aici. Te inteleg ca iti place sa fi in mainstream in acest caz.Augustin wrote: plictisitii aia mandrii de ei , care vorbesc in basini , dar sunt vai pwla lor.Nu toti dar 99% se incadreaza perfect in tiparul asta.
P.S. Inainte de virgula nu se lasa niciodata spatiu, dupa punct se lasa intotdeauna spatiu, bucurestenii au invatat de la mama lor, bucurestenii te fac si te dreg (acordul intre subiect si predicat aparent te depaseste).
- Pretorianu'
VDtot, hold your ground man !
Gramatica, din pacate, s-a pierdut in negura timpului.
Voi generalizati, asta e marea gresala. Asta cu inteligenta e cat se poate de relativa...
De exemplu, am o prietena foarte buna care e psiholog in M.A.I., e foarte buna tipa si foarte desteapta dar si foarte "haioasa", iti spune cele mai traznite bancuri si rade la bancuri porcoase fara nici o treaba. Totul tine de perceptie si preferinte.
Mie videoclipul respectiv nu mi-a starnit rasul, e adevarat ca am zambit pentru ca am inteles ce s-a vrut a fi produsul finit.
VDtot, iti dai seama ca oricat ai explica, n-ai cum sa-i faci sa intelega puctul tau de vedere; prin simplul fapt ca refuza din start.
E foarte usor sa spui "da-l ma dracu' de figurant ca are impresii in cap"... e mult mai greu sa poti analiza ceva "la rece" si/sau sa te transpui in pielea altcuiva pentru a observa un alt punct de vedere.
Oricum, continuati ... eu zambesc.
Gramatica, din pacate, s-a pierdut in negura timpului.
Voi generalizati, asta e marea gresala. Asta cu inteligenta e cat se poate de relativa...
De exemplu, am o prietena foarte buna care e psiholog in M.A.I., e foarte buna tipa si foarte desteapta dar si foarte "haioasa", iti spune cele mai traznite bancuri si rade la bancuri porcoase fara nici o treaba. Totul tine de perceptie si preferinte.
Mie videoclipul respectiv nu mi-a starnit rasul, e adevarat ca am zambit pentru ca am inteles ce s-a vrut a fi produsul finit.
VDtot, iti dai seama ca oricat ai explica, n-ai cum sa-i faci sa intelega puctul tau de vedere; prin simplul fapt ca refuza din start.
E foarte usor sa spui "da-l ma dracu' de figurant ca are impresii in cap"... e mult mai greu sa poti analiza ceva "la rece" si/sau sa te transpui in pielea altcuiva pentru a observa un alt punct de vedere.
Oricum, continuati ... eu zambesc.

Intel i7 920 @4.0GHz | Asus P6T SE X58 | Corsair 12Gb DDR3, 1600MHz, | MSI Radeon R390X 8GB | Crucial RealSSD M4 256GB | Zalman CNPS10X-Quiet | CM HAF922 & Windows7 64bit
Daca esti prost de mic, cand cresti mare numa' te joci.
Daca esti prost de mic, cand cresti mare numa' te joci.
Exemplu perfect de bucurestean cordit
.Nici nu m-am deranjat sa citesc tot ce-a scris..

Last edited by Augustin on Sat Apr 13, 2013 1:12 am, edited 1 time in total.
Am facut un efort si am citit bazaconiile respectivului domn.Asadar :
- doar in Bucuresti gasesti apa curenta ! vai steau lor orasele alea de prin Ardeal de care n-a auzit nimeni, gen Brasov, gen Cluj-Napoca.Niste provincii primitive in comparatie cu maretul Bucuresti.
Probabil ca in provincie merge la fix o afacere cu butoaie sau cazane, daca tot n-au oamenii apa curenta.
- cand a venit subiectul trafic , ai citit si raspuns exact ca o pisda (ai inteles doar ce-ai vrut).Claxonatul la semafor este brevetat si utilizat DOAR in Bucuresti.Mai gaseste-mi un oras in care se claxoneaza asa la semafor.Nu te deranja ca n-ai cum...asta un argument la faptul ca bucurestenii sunt adevarata fauna a acestui oras.
Cu masina in oras ....rar , pentru ca am de mers 1 km pana la munca si n-am de cand sa ma alatur retardatilor care merg cu masina la munca in timp dublu triplu avand in vedere traficul de la 8 dimineata// 6 seara
- da, am auzit de bucuresteni...sunt toti sefi de la a la z.Fapt dovedit ca in toate scarile de bloc sunt cel putin 2-3-5-10 restantieri cu cel putin 10.000 ron datorie(aia sunt tot din provincie,pentru ca proprietarii adora datorii la intretinere de 2 ani de zile).Sefi peste sefi, ii dau banii afara din casa.
Oamenii care ar trebui sa fie mandrii de orasele lor, cum sunt brasovenii sau clujenii, nu se bat cu pumnii in piept ca vai ne-a fost invadat orasul.Alea chiar sunt orase emblema.Mizeria asta de oras are anumite avantaje datorita marimii si diversitatii de optiuni.In rest....0 barat.
Si apropo lasa suferintele astea online....ca de keyboard warriors este satula toata lumea
- doar in Bucuresti gasesti apa curenta ! vai steau lor orasele alea de prin Ardeal de care n-a auzit nimeni, gen Brasov, gen Cluj-Napoca.Niste provincii primitive in comparatie cu maretul Bucuresti.
Probabil ca in provincie merge la fix o afacere cu butoaie sau cazane, daca tot n-au oamenii apa curenta.
- cand a venit subiectul trafic , ai citit si raspuns exact ca o pisda (ai inteles doar ce-ai vrut).Claxonatul la semafor este brevetat si utilizat DOAR in Bucuresti.Mai gaseste-mi un oras in care se claxoneaza asa la semafor.Nu te deranja ca n-ai cum...asta un argument la faptul ca bucurestenii sunt adevarata fauna a acestui oras.
Cu masina in oras ....rar , pentru ca am de mers 1 km pana la munca si n-am de cand sa ma alatur retardatilor care merg cu masina la munca in timp dublu triplu avand in vedere traficul de la 8 dimineata// 6 seara
- da, am auzit de bucuresteni...sunt toti sefi de la a la z.Fapt dovedit ca in toate scarile de bloc sunt cel putin 2-3-5-10 restantieri cu cel putin 10.000 ron datorie(aia sunt tot din provincie,pentru ca proprietarii adora datorii la intretinere de 2 ani de zile).Sefi peste sefi, ii dau banii afara din casa.
Oamenii care ar trebui sa fie mandrii de orasele lor, cum sunt brasovenii sau clujenii, nu se bat cu pumnii in piept ca vai ne-a fost invadat orasul.Alea chiar sunt orase emblema.Mizeria asta de oras are anumite avantaje datorita marimii si diversitatii de optiuni.In rest....0 barat.
Si apropo lasa suferintele astea online....ca de keyboard warriors este satula toata lumea

-
Bangalore?!?Augustin wrote: Claxonatul la semafor este brevetat si utilizat DOAR in Bucuresti.Mai gaseste-mi un oras in care se claxoneaza asa la semafor.

Ma refeream la Romania...
Mie filmulețul mi s-a părut haios și chiar m-a binedispus.
Îmi pare sincer rău că vă bălăcăriți pentru niște nimicuri, mai ales că abia dacă suntem o mână de oameni care mai intră pe acest forum.
Îmi pare sincer rău că vă bălăcăriți pentru niște nimicuri, mai ales că abia dacă suntem o mână de oameni care mai intră pe acest forum.
Mie mi-a starnit un zambet si cam atat filmuletul respectiv.
Si daca cineva de pe aici a gasit de cuviinta sa categoriseasca clase intregi de oameni bazandu-se numai pe reactia la acest videoclip, a comis o mare greseala.
Augustine, esti vai de steaua ta cu aceste comparatii, singurul lucru pe care l-ai demonstrat este ca urasti Bucurestiul. Nici eu nu ma dau in vant dupa el dar nu e iadul pe pamant. Majoritatea oamenilor din el care spui tu ca claxoneaza si sunt prost crescuti, sunt veniti fix din orasele pe care le ridici in slavi.
Si daca cineva de pe aici a gasit de cuviinta sa categoriseasca clase intregi de oameni bazandu-se numai pe reactia la acest videoclip, a comis o mare greseala.
Augustine, esti vai de steaua ta cu aceste comparatii, singurul lucru pe care l-ai demonstrat este ca urasti Bucurestiul. Nici eu nu ma dau in vant dupa el dar nu e iadul pe pamant. Majoritatea oamenilor din el care spui tu ca claxoneaza si sunt prost crescuti, sunt veniti fix din orasele pe care le ridici in slavi.
Walking on water and software development after specifications are easy if both are frozen.
@Augustin
E ultimul efort pe care-l fac sa-ti mai raspund, mi se pare ca esti atat de departe in tunel incat nici nu stii ca exista lumina.
Aparent limitat fiind, cel mai groaznic lucru pe care poti sa-l spui despre oras este faptul ca se claxoneaza. Eu as fi extrem de fericit daca asta ar fi cea mai mare problema a orasului asta, dar nu pot sa am pretentii de la cineva pentru care universul se invarte in jurul masinii personale sa inteleaga cu adevarat. Moving on...
Ar fi bine ca la varsta lor tu sa reusesti macar sa mai platesti chiria/rata, gandeste-te ca ei au acele datorii in contextul in care sunt proprietarii apartamentelor respective.
Din nou, gandire limitata pe termen scurt, carpe-diem-ista, specifica celor care au ajuns la Bucuresti si se cred cei mai tari din satul natal.
E ultimul efort pe care-l fac sa-ti mai raspund, mi se pare ca esti atat de departe in tunel incat nici nu stii ca exista lumina.
Deja cu gramatica am lamurit mai sus ca esti divergent, nu cred ca mai e cazul sa reiterez.Augustin wrote: - cand a venit subiectul trafic , ai citit si raspuns exact ca o pisda (ai inteles doar ce-ai vrut).
Desigur ca doar in Bucuresti se claxoneaza, doar aici lumea a descoperit butonul acela mare de pe volan.Augustin wrote:Claxonatul la semafor este brevetat si utilizat DOAR in Bucuresti.Mai gaseste-mi un oras in care se claxoneaza asa la semafor.Nu te deranja ca n-ai cum...asta un argument la faptul ca bucurestenii sunt adevarata fauna a acestui oras.
Aparent limitat fiind, cel mai groaznic lucru pe care poti sa-l spui despre oras este faptul ca se claxoneaza. Eu as fi extrem de fericit daca asta ar fi cea mai mare problema a orasului asta, dar nu pot sa am pretentii de la cineva pentru care universul se invarte in jurul masinii personale sa inteleaga cu adevarat. Moving on...
Ai cam multe povesti cu alergat "bucurestenii" prin scari de blocuri pentru cineva care, dupa spusele tale, tine masina in parcare toata ziua.Augustin wrote: Cu masina in oras ....rar , pentru ca am de mers 1 km pana la munca si n-am de cand sa ma alatur retardatilor care merg cu masina la munca in timp dublu triplu avand in vedere traficul de la 8 dimineata// 6 seara
Oamenii respectivi sunt in mare parte cei trecuti de o anumita varsta, prinsi intr-o perioada istorica in urma careia au devenit inutili si care efectiv nu stiu cum reusesc sa traiasca cu banii pe care-i au.Augustin wrote:- da, am auzit de bucuresteni...sunt toti sefi de la a la z.Fapt dovedit ca in toate scarile de bloc sunt cel putin 2-3-5-10 restantieri cu cel putin 10.000 ron datorie(aia sunt tot din provincie,pentru ca proprietarii adora datorii la intretinere de 2 ani de zile).Sefi peste sefi, ii dau banii afara din casa.
Ar fi bine ca la varsta lor tu sa reusesti macar sa mai platesti chiria/rata, gandeste-te ca ei au acele datorii in contextul in care sunt proprietarii apartamentelor respective.
Din nou, gandire limitata pe termen scurt, carpe-diem-ista, specifica celor care au ajuns la Bucuresti si se cred cei mai tari din satul natal.
Esti poftit sa te duci sa traiesti in acele orase, nu te tine nimeni cu forta aici. Crede-ma ca nu o sa-ti simta nimeni lipsa, poate din contra, o sa fie un claxon mai putin pe strazile "metropolei".Augustin wrote:Oamenii care ar trebui sa fie mandrii de orasele lor, cum sunt brasovenii sau clujenii, nu se bat cu pumnii in piept ca vai ne-a fost invadat orasul.Alea chiar sunt orase emblema.Mizeria asta de oras are anumite avantaje datorita marimii si diversitatii de optiuni.In rest....0 barat.
Oamenii fara argumente trec la amenintari voalate. Eu unul in nici un caz nu "sufar", aparent tu esti cel care se aprinde si are un fetish cu claxoanele.Augustin wrote: Si apropo lasa suferintele astea online....ca de keyboard warriors este satula toata lumea
Domnii moderatori, curatenie va rog...
"Science without religion is lame. Religion without science is blind."
Off...
O zi am lipsit si uite ca unii din putinii ramasi, sa-i numim "incurabilii", vor sa-si ia gatul unul altuia... cat de subtil pot ei... cu ifose si toate cele.
Nici nu stiu de ce am presupus ca se pot discuta omeneste asemenea divergente.
Trimis la Gunoi intreaga discutie, pentru a facilita urmarirea topicului de catre utilizatorii care-l acceseaza pentru scopul initial (aka pentru "Poze de poze, filme de filme"!).
PS: Cei nemultumiti sunt rugati sa posteze in sectiunea Observaţii, sugestii şi reclamaţii. Multumesc.
O zi am lipsit si uite ca unii din putinii ramasi, sa-i numim "incurabilii", vor sa-si ia gatul unul altuia... cat de subtil pot ei... cu ifose si toate cele.
Nici nu stiu de ce am presupus ca se pot discuta omeneste asemenea divergente.
Trimis la Gunoi intreaga discutie, pentru a facilita urmarirea topicului de catre utilizatorii care-l acceseaza pentru scopul initial (aka pentru "Poze de poze, filme de filme"!).
PS: Cei nemultumiti sunt rugati sa posteze in sectiunea Observaţii, sugestii şi reclamaţii. Multumesc.