Poti lua jocuri mult mai ieftine la promotii si la pachete. Sau, si mai bine, la pachete aflate in promotie. Valoarea care se ia in considerare pe steamgifts nu e cea care ai platit-o tu din buzunar, ci pretul intreg fara discount al jocurilor. De exemplu eu am luat GTA Complete Pack la 7.5 Euro (~33 RON) dar pe steamgifts mi se pare ca valoreaza $90 (70 Euro). Mai mult decat atat, cred ca-mi calculeaza si preturile jocurilor individuale, precum si al altor pachete mai mici (Grand Theft Auto Classics, Grand Theft Auto IV: Complete Edition, Grand Theft Auto Trilogy), pe care steamgifts imi zice ca le-as avea si pe ele, cu toate ca eu am cumparat numai pachetul cel mai mare. Pentru ca altfel nu vad cum as putea ajunge la cei $300 cat imi zice steamgifts ca mi-ar valora colectia, ca in afara de GTA-uri nu mai am decat FarCry 1 si 2, BioShock 1 si 2, Metro 2033, SpecOps: The Line si Serious Sam HD: The First si The Second Encounter.
Sunt tot felul de lucruri ciudate pe steamgifts. De exemplu tocmai a fost ceva giveaway la Dungeon Siege 1 si 2, fiecare cotate chipurile la $30. De fapt pe steam nici nu le poti cumpara separat, ci doar la pachet cu Dungeon Siege 3 + DLC-ul, si de fapt intreg pachetul costa $30. Dar cel care le pune la bataie va incasa pe steamgifts o contributie in valoare de $90, cate $30 pentru fiecare din primele 2 titluri, $20 pentru Dungeon Siege 3 si $10 pentru DLC, iar el probabil nu a cheltuit decat $12 reali, pentru ca tocmai ce a intrat pachetul la promotie pe Amazon la $12.
P.S. Grazie
spyonu!

Nu bine am intrat in grup ca am si inhatat un gift.