Steam XPC

Referitor la jocuri PC, tipuri de jocuri, universuri, concursuri sau servere,

Moderator: Moderatori

EsQuire

Re: Steam XPC

Post by EsQuire »

Comunitatea XPC merită dusă mai departe :d ... Requesting Invite from host on this profile : http://steamcommunity.com/id/thepeer/
L.E. : Prompt :occasion14: .
Blue Max

Post by Blue Max »

"Error: We require all registered users to have at least $100.00 worth of games associated with their Steam account. This is to prevent users from creating multiple Steam accounts for use on this site, which might result in cheating. Currently your account is valued at $20.95"

:(... sa inteleg ca daca nu am jocuri in valoare de cel putin 100$, nu pot sa primesc nici un gift de la nimeni ? Asta primesc daca dau click pe orice link de free games postat mai sus.
Image
Image
Image
mascotzel

Post by mascotzel »

da
aia e regula
:)
sa intelegem ca prin contul tau cam bate vantul?
loc de recclama....
Cosmote: 0765485461
Radoo

Post by Radoo »

Voi aveți încredere în siturile astea? De ce ar avea ei toate datele mele de pe Steam, contacte, grupuri, etc.? Așa scrie dacă vreau să mă loghez.
Old nickname: Rayden

PC Garage - discount 1% folosind voucher-ul A6IDCLSW
mascotzel

Post by mascotzel »

Au nevoie sa setezi profilul public, cel putin prima data, ca sa verifice ca esti eligibil.
Iar daca-ti pui profilul public, oricine din steam poate vedea detaliile, nu e vorba doar de ei.

Te panichezi degeaba, n-au la ce folosi datele alea.
loc de recclama....
Cosmote: 0765485461
Blue Max

Post by Blue Max »

mascotzel wrote:sa intelegem ca prin contul tau cam bate vantul?
Eu ce sa fac daca jocurile mele favorite sunt pe alte platforme online (bnet, uplay, origin) ?
Si nici nu ma dau banii afara din casa, incat sa iau jocuri doar ca sa fie acolo, cat de multe... doar daca sunt moka... :)
Pana anul trecut avea doar CS 1.6 + CS CZ pe Steam... in decembrie mi-am mai luat FTL si pack-ul THQ Humble Bundle, din care oricum inca n-am reusit sa termin nici un joc... ca deh, nici timpul liber nu creste pe garduri.
Image
Image
Image
Neon Biker

Post by Neon Biker »

Poti lua jocuri mult mai ieftine la promotii si la pachete. Sau, si mai bine, la pachete aflate in promotie. Valoarea care se ia in considerare pe steamgifts nu e cea care ai platit-o tu din buzunar, ci pretul intreg fara discount al jocurilor. De exemplu eu am luat GTA Complete Pack la 7.5 Euro (~33 RON) dar pe steamgifts mi se pare ca valoreaza $90 (70 Euro). Mai mult decat atat, cred ca-mi calculeaza si preturile jocurilor individuale, precum si al altor pachete mai mici (Grand Theft Auto Classics, Grand Theft Auto IV: Complete Edition, Grand Theft Auto Trilogy), pe care steamgifts imi zice ca le-as avea si pe ele, cu toate ca eu am cumparat numai pachetul cel mai mare. Pentru ca altfel nu vad cum as putea ajunge la cei $300 cat imi zice steamgifts ca mi-ar valora colectia, ca in afara de GTA-uri nu mai am decat FarCry 1 si 2, BioShock 1 si 2, Metro 2033, SpecOps: The Line si Serious Sam HD: The First si The Second Encounter.

Sunt tot felul de lucruri ciudate pe steamgifts. De exemplu tocmai a fost ceva giveaway la Dungeon Siege 1 si 2, fiecare cotate chipurile la $30. De fapt pe steam nici nu le poti cumpara separat, ci doar la pachet cu Dungeon Siege 3 + DLC-ul, si de fapt intreg pachetul costa $30. Dar cel care le pune la bataie va incasa pe steamgifts o contributie in valoare de $90, cate $30 pentru fiecare din primele 2 titluri, $20 pentru Dungeon Siege 3 si $10 pentru DLC, iar el probabil nu a cheltuit decat $12 reali, pentru ca tocmai ce a intrat pachetul la promotie pe Amazon la $12.

P.S. Grazie spyonu! :occasion14: Nu bine am intrat in grup ca am si inhatat un gift. :laughing6:
Foloseste voucherul SN5MXIMX cand cumperi de la PC Garage si ai discount 1%
Blue Max

Post by Blue Max »

DOTA 2 Weekly Key Giveaway - 10.000 de coduri de acces DOTA2, activabile pe Steam... care vreti, luati pana mai apucati... :tongue3:
Image
Image
Image
Pretorianu'

Post by Pretorianu' »

Cum zice englezul: everyone and their dog has one ! :d
Intel i7 920 @4.0GHz | Asus P6T SE X58 | Corsair 12Gb DDR3, 1600MHz, | MSI Radeon R390X 8GB | Crucial RealSSD M4 256GB | Zalman CNPS10X-Quiet | CM HAF922 & Windows7 64bit
Daca esti prost de mic, cand cresti mare numa' te joci.
Neon Biker

Post by Neon Biker »

Luai si io unul, habar n-am de ce, ca nici macar nu stiu ce-i Dota asta. :d Ceva mod de Warcraft care a ajuns nu stiu cum in curtea Valve? Parca am auzit de ceva proces castigat de Valve in dauna Blizzard.
devland

Post by devland »

Io n-am luat si mi-s mandru. :P
Closer to home with every step away from it.
gamihai

Post by gamihai »

Azi am intalnit prima oara spam/fraud pe Steam. Cineva mi-a dat add si dupa cateva ore a inceput sa imi trimita de cateva ori un mesaj din ala spam : ti-am dat 500$ in steam wallet , let's trade you're items (ceva de genu )
Nick vechi : strikerr
Image
Spoiler!
Humanity is afraid of me .... I have seen its true face.
daydr3am3r

Post by daydr3am3r »

Vreau si eu un invite va rog daca se poate :D
http://steamcommunity.com/id/daydr3am3r
--
@gamihai - sunt o gramada. Am dat si eu de unu acum cateva luni, era din grupul Reddit.
Tot dadea linkuri aiurea :))
http://i.imgur.com/fgVbT.png
TrustNO1! Question everything!
Neon Biker

Post by Neon Biker »

Daca tot am castigat vreo 2 jocuri pe forumul asta, am zis sa dau si eu inapoi comunitatii ceva. Asadar, daca nu-l aveti deja, pana Vineri la ora 21:00 va puteti inscrie la tombola pentru Cryostasis (a nu se confunda cu Crysis). Bafta! :icon_smile:

Image
GoreMotel

Post by GoreMotel »

Vreau şi eu invite: http://steamcommunity.com/id/ratshasa/

Pupicei!
mogaandrei

Post by mogaandrei »

dragi steam-eri,a luat un vecin ceva pe un svr si i-a facut praf cs-u.i-am schimbat windowsu si tot in 5 fps-uri ii merge!sacadeaza rau de tot.nu avea cum sa ii afecteze steam-ul,nu?sa fie vreo coincidenta si sa aiba ceva probleme pe la procesor?nu are cine stie ce configuratie la pc,dar cs-ul trebuie sa ii mearga...
john
Admin

Post by john »

A reinstalat Windows pentru asta? Nu era suficient sa reinstaleze Steam & CS?
You cannot ban yourself
mogaandrei

Post by mogaandrei »

eu i-am reinstalat windowsu.i-am reinstalat steam+cs,tot degeaba,4-5 fps-uri...sacada rau de tot.i-am reinstalat windowsu,steam si cs...niciun rezultat!sacadeaza ca dracu!
GabYO
Moderator

Post by GabYO »

La nimereala as spune: virusi si/sau drivere, ori problema hardware... Cauze pot fi multe, dar probabilitatea ca problema sa fie cauzata de Steam e undeva la 0.01%. Steam-ul poate sa-ti cauzeze lag, dar asta n-are nici o treaba cu fps-ul.

Da te rog mai multe detalii... Ce configuratie are sistemul? CS 1.6, Source, bla? La cate fps-uri mergea inainte cu acelasi kit de instalare? Ce windows ai instalat acum si ce avea inainte? Cate fps-uri are in alte jocuri?
It's good to admit that you're wrong, but it's better to be right.

PCgarage discount 1% folosind voucher-ul: 7JOVYDPL
mogaandrei

Post by mogaandrei »

2.5 ghz intel,1.5gb ddr ,placa video nu stiu exact de cat e,dar nu foarte mare fx 2000 stiu doar ca e.windows xp sp3(si inainte si acum).e vorba de cs 1.6 ,nu stiu exact la care fps`uri mergea inainte,dar a mers fara probleme,insa de cand a luat ceva (exterminate/destroy/etc) ii varza.sacadeaza cs`ul in ultimul hal.alte jocuri nu joaca.
Pretorianu'

Post by Pretorianu' »

Ai dat format la hard drive inainte sa instalezi windows-ul sau l-ai instalat direct peste cel vechi ?
Intel i7 920 @4.0GHz | Asus P6T SE X58 | Corsair 12Gb DDR3, 1600MHz, | MSI Radeon R390X 8GB | Crucial RealSSD M4 256GB | Zalman CNPS10X-Quiet | CM HAF922 & Windows7 64bit
Daca esti prost de mic, cand cresti mare numa' te joci.
mogaandrei

Post by mogaandrei »

bineinteles,nu instalez prima data windowsul.
oxygen200000

Post by oxygen200000 »

Dati-mi si mie un invite la grupul XPC pe Steam.
ID: oxygen200000
Incercarea moarte n-are... dar te poti accidenta grav!
Augustin

Post by Augustin »

Da-mi si mie invite cand poti te rog
ID: augustin112
I have no brand loyalty because I'm not an idiot.
alios

Post by alios »

si mie :D

alios24
b4nd17u

Post by b4nd17u »

pot sa primesc si eu invitatie ?
http://steamcommunity.com/id/b4nd17u_N1
dark_one

Post by dark_one »

Damn - acum am calculat - le-am dat la astia de la Steam - 264.38 (direct) pentru 27 jocuri, insa indirect mult mai mult (avand in vedere ca am ~ 210 jocuri in colectie activate pe STEAM).
Radoo

Post by Radoo »

b4nd17u wrote:pot sa primesc si eu invitatie ?
Tu fiind?… Cred că lumea confundă forumul cu xtrempece pentru cese forum. :d

Augustin

Post by Augustin »

Crezi ? :tongue3:
I have no brand loyalty because I'm not an idiot.
Neon Biker

Post by Neon Biker »

Un mic giveaway pentru voi:
Image
Radoo

Re: Free games

Post by Radoo »

PSS 214 wrote:silviu1505 este id-ul nou
Cine poate da de PSS, spuneți-i că i-a furat cineva contul. S-a apucat să vorbească cu mine, cică are 9 ani și nu știe de XPC, PSS, chestii din astea. :d

OK am aflat, de fapt nu e contul lui, nu știu de ce a scris aici că e.

Post Reply