La multi ani!
Moderator: Moderatori
Re: La multi ani!
+1 john 

”În viață trebuie să știi când să pierzi, că de câștigat știe orice prost” (Marian Vanghelie)
Well, crap, țineam eu minte că tre' să fi fost prin perioada asta.
La mulți ani, john!
La mulți ani, john!
In the beginning the Universe was created. This has made a lot of people very angry and has been widely regarded as a bad move.
La mulți ani! 

Old nickname: Rayden
PC Garage - discount 1% folosind voucher-ul A6IDCLSW
La multi ani! 

Prison rape is the deterrent for me not to commit crime.

When the heart is ungoverned by reason, charlatans have powerful tools to decieve.
La multi ani dragi coforumisti!
Inchin un pahar in cinstea a ceea ce a fost XtremPC candva. In the days of yore, cand asteptam cu sufletul la gura sa apara noul numar al revistei, cand gaseam demo-uri si diverse softuri pe CDul atasat, cand citeam rubricile tehnice de hardware nu o data, nu de doua ori, ci de zece ori pana se facea hartia aia de nerecunoscut. Tin minte ca citeam la rubricile alea cu hardware, cand erau lunar teste de procesoare, si eu aveam un amarat de Duron si citeam ce overclocking-uri nebune faceau cei de la XtremPC cu ultimele procesoare Athlon XP... In vremurile cand, dupa ce citeam in revista un test de zece coolere, ma duceam la KTech si cumparam coolerul ala care era "Alegerea redactiei".
Tin minte ca la un moment dat a venit in redactie o tipa, Anca... something, si scria articole la rubrica de jocuri. Which totally enraged the nerd community care vocifera ca ea nu e destul de hardcode gamer si ca nu-si merita locul in redactie
)
Those were the days.
Iar forumul era tematic, orange-ish layout; acum nu mai are nicio legature design-wise. Dar respect lui John ca l-a tinut in viata
no idea why. Nostalgia ?

Long live & prosper
Inchin un pahar in cinstea a ceea ce a fost XtremPC candva. In the days of yore, cand asteptam cu sufletul la gura sa apara noul numar al revistei, cand gaseam demo-uri si diverse softuri pe CDul atasat, cand citeam rubricile tehnice de hardware nu o data, nu de doua ori, ci de zece ori pana se facea hartia aia de nerecunoscut. Tin minte ca citeam la rubricile alea cu hardware, cand erau lunar teste de procesoare, si eu aveam un amarat de Duron si citeam ce overclocking-uri nebune faceau cei de la XtremPC cu ultimele procesoare Athlon XP... In vremurile cand, dupa ce citeam in revista un test de zece coolere, ma duceam la KTech si cumparam coolerul ala care era "Alegerea redactiei".
Tin minte ca la un moment dat a venit in redactie o tipa, Anca... something, si scria articole la rubrica de jocuri. Which totally enraged the nerd community care vocifera ca ea nu e destul de hardcode gamer si ca nu-si merita locul in redactie

Those were the days.
Iar forumul era tematic, orange-ish layout; acum nu mai are nicio legature design-wise. Dar respect lui John ca l-a tinut in viata

Long live & prosper
^andrei ehe ce vremuri!
La multi ani sanatosi si cu tot ce va trebuie!
La multi ani sanatosi si cu tot ce va trebuie!

Prison rape is the deterrent for me not to commit crime.

When the heart is ungoverned by reason, charlatans have powerful tools to decieve.
La multi ani!
Oh, cata nostalgie in ce zici andrei! Ce vremuri cand citeam XtremPC si eu avand acasa grafica integrata visam la un Geforce 3. Avea sa vina un Radeon 9000 Pro ales, bineinteles, la recomandarea revistei. Cate demo-uri, cate update-uri de Winamp, cum au disparut Ultra Pro si Best Computers.
Un 2017 extraordinar!
Oh, cata nostalgie in ce zici andrei! Ce vremuri cand citeam XtremPC si eu avand acasa grafica integrata visam la un Geforce 3. Avea sa vina un Radeon 9000 Pro ales, bineinteles, la recomandarea revistei. Cate demo-uri, cate update-uri de Winamp, cum au disparut Ultra Pro si Best Computers.
Un 2017 extraordinar!
Mai am toate numerele xpc (-2).
M'ai facut sa recitesc cateva pe sarite
si La multi ani celor care inca stau pe metereze.
M'ai facut sa recitesc cateva pe sarite

si La multi ani celor care inca stau pe metereze.
Pierdut semnatura, ofer recompensa
La mulți ani și multă sănătate!
Azi am sarit in 31....sunt batraaaaaaaan !!!!
My armor is CONTEMPT!
My shield is DISGUST !
My sword is HATRED !
Let none survive !
No pity ! No remorse ! No fear !
My shield is DISGUST !
My sword is HATRED !
Let none survive !
No pity ! No remorse ! No fear !
xpc si-a adus aminte de mine si anul asta 
asa ca multumesc tuturor colegilor din scoala veche, scoala noua si scoala care o mai fi.

asa ca multumesc tuturor colegilor din scoala veche, scoala noua si scoala care o mai fi.

Haha! La multi ani!
Deci despre asta ne povestea john. Bine ca mai folosesti email-ul ala, eu n-am mai deschis Yahoo-ul pe care il aveam bagat aici de vreo doi ani, si atunci erau mii se spam-uri in el.
Deci despre asta ne povestea john. Bine ca mai folosesti email-ul ala, eu n-am mai deschis Yahoo-ul pe care il aveam bagat aici de vreo doi ani, si atunci erau mii se spam-uri in el.

Mă bucur să aud că ești bine, paradox!
Văd că funcționează plugin-ul.
Nu vă e sete?
PS: încă mă dau cu Mondeo din 2005![maniac [smilie=maniac.gif]](./images/smilies/maniac.gif)
Văd că funcționează plugin-ul.
Nu vă e sete?

PS: încă mă dau cu Mondeo din 2005
![maniac [smilie=maniac.gif]](./images/smilies/maniac.gif)
You cannot ban yourself
Pai sa stii ca eu cred ca mai vin prin Bucuresti de vreo doua ori anul asta. Te anunt! 

Sa traiasca domu'!
Cat despre bere, am putea sa organizam ceva in perioada urmatoare.
Cat despre bere, am putea sa organizam ceva in perioada urmatoare.
Pai hai - eu am degustat între timp Sara și Deranj - Blond și Oranj - din cele autohtone. Nu m-a dat pe spate niciuna, dar parcă aș vota cu Deranj dacă ar trebui
You cannot ban yourself
La mulți ani!
"Science without religion is lame. Religion without science is blind."
john, cred ca joia viitoare, pe 26 aprilie, as putea sa ajung dar inca nu pot spune 100% ca s-ar putea sa ma apuc de niste zugraveli pe la tara saptamana viitoare.
Mâine n-o să fiu pe lângă interneți, așa că încep mai devreme.
Crăciun fericit tuturor, dragilor!
Crăciun fericit tuturor, dragilor!
In the beginning the Universe was created. This has made a lot of people very angry and has been widely regarded as a bad move.
Merry Christmas!
devine o tradiție să ascult cântecul ăsta de sărbători... dar anul ăsta titlul e și ironic, și amuzant, și trist toate în același timp.
Sursa: Youtube
devine o tradiție să ascult cântecul ăsta de sărbători... dar anul ăsta titlul e și ironic, și amuzant, și trist toate în același timp.
Sursa: Youtube
"Science without religion is lame. Religion without science is blind."
La mulți ani!