"Bring me to life" o melodie care imi place.mie trupa asta imi aduce a Linkin Park numa ca solista face ca trupa sa sune mai bine
Voi ce ziceti de melodie? Cum o catalogati?
Da trupa ... ce-i cu ea? Cand a aparut? Are melodii mai bune
Post!!!!
eu am auzit prima melodie de ceva mai mult timp. daca vreti sa auziti o melodie cantata numai de ei, adica fara featuring puteti sa incercati "My Immortal".
personal mi se pare ca suna binisor si totusi stilul de muzica nu este chiar Linkin Park.
Am auzit si eu melodia si mi se pare misto totusi sound-ul mi se pare asemanator celor de la Linkin Park.Am auzit melodia "Bring me to life e coloana sonora de la DAREDEVIL.
Am ascultat si eu albumul Fallen. Mi-a placut mult. Dar cel mai mult imi place melodia Lies de pe albumul Origin din 2000.
Cautam pe google versurile la acesta melodie dar n-am gasit-o. Stie careva un site cu versurile melodiilor acestei trupe?
Varzaaaaahhhh!
Un tip zicea ca s-a apucat sa asculte rock.Il intreb ce asculti,imi zice:Linkin Park si Evanescence.Imi mai zice ca ultima canta rock gotic.Cat am putut sa rad la faza asta.Ambele trupe sunt cam pop-rock,parerea mea.
Evanescence-nu-mi place deloc,macar L.P. au ceva mesaj si-s mai duri
Sincer , Evanescence este cam cea mai buna formatie de rock cu solistul de sex feminin ... cel putin in opinia mea! Si au si un nume cool!
Nu au scos inca un videoclip de curand?
P.S. Este adevarat ca au filmat videoclipul pentru Bring me to life in Romania?!
baietzi daca vreiti sa vedeti o melodie shmecheraa a lor eu zic sa incercati pe http://www.mp3serch.com evanescence -Going Under e belea melodia ia sa o vedeti
Mai Bine Mor Acum In Picioare Decat Sa Traiesc Toata Viatza In Genunchi
nu mai ziceti voi ca nu se compara de loc cu Limbi in Park astia au clasa mai ales ca este o solista deja Limbi In Park s-au stricat...
E super formatia asta ...
Mai Bine Mor Acum In Picioare Decat Sa Traiesc Toata Viatza In Genunchi
dc ati asculat tot albumul(fallen)o sa va dati seama ca nu seamana deloc cu linkim park...mie personal nici bring me2life nu mi se pare k seamana...haunted e super melodie la fel si tourniquet(o ascult de fiecare data cand am nervi..pt k in mel ea s sinucide)...dar..din toata discografia preferata mea(si ca versuri, si ca melodie)e Away From Me...si thoughtless sau farther away sunt bestiale..si dc vreti sa va convingeti k tipa are voce incercati you...
All my friends are gone, they died
They all screamed and cried...
I'm gonna take you down!!!
Mie mi se pare asa pokemon style.Este asa o faza de tranzitie intre linkin park si ceva mai dur gen slipknot.Mie personal mi-au placut asa in jur de 3 lun ic at era fresh.Acum nu mi se pare asa bun.E foarte comercial.
Parerea ta. Nu stiu ce ai ascultat tu dar eu am toata discografia si nu mi se pare deloc comercial stilul lor.
Personal favorites: My Immortal, Before The Dawn, Surrender, You
Later Edit: Uitasem de Missing
Last edited by Earendil on Sat Jan 28, 2006 3:37 am, edited 1 time in total.
"All you have to decide is what to do with the time that is given to you."
Retired
astia care cred k eva. seamana cu linkin park sa zik macar 3(sa zicem)asemanari...sa stie si prostii de ce "seamana" cu linkin park (exceptand bring me to life)
All my friends are gone, they died
They all screamed and cried...
I'm gonna take you down!!!