Horizon Zero Dawn

Totul despre console.

Moderator: Moderatori

Post Reply
KodiaK
Radioactiv

Horizon Zero Dawn

Post by KodiaK »

Nu stiu cati consolisti sunt aici, dar vreo 2-3 dintre useri inca activi am vazut ca au PS4, deci ce parere aveti de bijuteria asta de joc?
Mie mi se pare unul din cele mai reusite jocuri PS4, poate chiar cel mai reusit. Poveste excelenta, atmosfera intensa, grafica superba, combat bun si antrenant, cu toate ca devine usurel cu Shield-Weaver Armor. Intr-un cuvant un joc de nota 10 dupa mine. Abia astept HZD 2 \:D/
Este o mica minune ce au reusit sa faca cei de la Guerilla Games din prima lor incercare la un astfel de joc.
Pentru cei care nu au PS4, take a look at what you are missing :d

Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Don't steal. The government hates competition.
Knowledge is power. Power corrupts. Study hard. Be Evil.
===============================
Voucher...G6TPRZ4K...PC Garage...1% reducere
georgeleus

Re: Horizon Zero Dawn

Post by georgeleus »

Am jucat si eu vreo juma' de ora la un prieten pe consola.
Fain, ce sa zic. Iarba mi s-a parut foarte "sintetica" ca sa zic asa, iar felul in care te ascunzi prin ea aduce intr-un fel cu modelul din AC Origins.
In rest frumos gandit, mi-a placut combat engine-ul, voice-acting-ul e clar la un alt nivel... ce sa mai... joc cu fonduri serioase, cum de altfel era de asteptat de la un titlu exclusiv.

Enervant totusi lag-ul ala nenorocit de la controller... just couldn't get used to it. :(
--
"I have to think hard in order to name an interesting man who doesn't drink"
Burt Reynolds.
KodiaK
Radioactiv

Post by KodiaK »

Deci pana la urma nu ti-ai mai luat PS4?
Parca ziceai ca jocul asta este singurul motiv pt care l-ai lua :) Pacat, chiar merita, chiar daca doar pt exclusivitati.
Nush ce sa zic de lag, dar eu nu-l simt deloc, cu toate ca la PC de ex il simt cand activez Vsync. Probabil intru intr-un alt mindset cand joc pe consola :D
Don't steal. The government hates competition.
Knowledge is power. Power corrupts. Study hard. Be Evil.
===============================
Voucher...G6TPRZ4K...PC Garage...1% reducere
georgeleus

Post by georgeleus »

Am continuat discutia aici.
--
Burt Reynolds.
georgeleus

Post by georgeleus »

Bai deci recunosc ca n-am crezut ca pot lasa Gran Turismo Sporc pentru Zero Dawn.
Dar iete ca gasindu-l la reducere, 75 ron la Haltex Complete Edition, n-am putut sa-i rezist.

Am vreo treizeci de ore in el si deja mi se pare cel putin la fel de addictive ca Skyrimu' la vremea lui.

First things first, imi place ca la PS Pro nu mai exista LAG in controllere. Deci e altceva fata de PS4-ul despre care va vorbeam mai sus.

Apoi framerate-ul... stiu ca suna ca din gura unui licean care-a scapat de acnee fara sa dea la bootch, dar diferenta este huuuge. Nu stiu cu cat peste 30 fps ruleaza (pe net am citit ca urca spre 60) dar senzatia de fluiditate exista. Acuma de fapt imi dau seama in ce jale si amar am jucat Skyrim si GTA V in 720p pe PS3 ( in 20 - 25 fps stiu ca mergeau alea parca).

Jocul este superb, grafica e undeva in zona 2016 imho, combat engine-ul ofera acelasi feeling ca TES in melee, parca cu arcul ma descurc oleaca mai bine, interesante acele upgrade-uri de handling si chiar isi fac treaba.
Sistemul de economie e perfect balansat, tinkering skill e cam jos in arbore si consuma mult sa ajungi la el dar poate o sa merite.

Ma deranjeaza ca am dat peste Shield Weaver Armour si ca am aflat ca pana la ultimele misiuni n-o pot lua, asta chiar e de kko.
Sunt genul foarte meticulos care iau harta ca la razboiul de tesut, din scoarta-n scoarta cu sidequests si exploration si pana ajung la final mi se va lua probabil dar nah... dac-asa o fost sa fie, asa o fi.

Sunt curios daca-mi depasesc recordul de 240h pe care l-am avut la Skyrim pana cand l-am terminat :)
--
Burt Reynolds.
Post Reply