Aia cu palpaitul e de la intrerupatoare cu led in general. Eu am cam anulat led-urile celor din apartament cand am trecut la asta. Desi se arsesera tot imi palpaiau becurile led de ziceai ca sunt la discoteca. La apartament mai am un neon in balconul care joaca rol de bucatarie, si tungsten intr-o lustra antica in sufragerie, unde sunt zece becuri lumanare de vreo 40W fiecare imperecheate cu un variator. Dar acolo lumina sta aprinsa foarte putin, si chiar cand e aprinsa e pe un nivel relativ jos. Nu m-am incumetat sa dau cat costa 10 bec-uri led care sa mearga cu variator.
Revenind la faza asta, mi-e asa sa dau pe transport mai mult decat face becul. Vad ca firma e din Baia Mare, deci ce sa mai zic ca drum prin Bucuresti mai am, dar acolo...

O sa ma uit si prin alte magazine fizice daca gasesc ceva de genu', nu tre sa fie musai asta. La tara odata cu schimul pe led am castigat si lumina in multe locuri si am mai schimbat si din intrerupatoarele vechi cu unele noi, dar deloc fancy, romanesti, de Relee Medias, de genul

. La apartament pusesem cu led tot de la astia si n-am avut probleme majore, doar ca led-urile au decedat in trei-patru ani. Sunt destul de ok facute, aici e casa de vacanta mai mult, deci nu se pune problema sa fie folosite foarte mult. Le-am pus doar pentru ca alea vechi, functionale, erau uratele, modelul ala de la sfarsitul anilor '80, cu butonu/butoanele micute si in centru, plus ca erau galbui de culoare. Astea cel putin sunt simple, albe, arata absolut ok, singura problema pe care o am cu ele ca sunt facute la gramada si la unele ar trebui sa inversez rama(ca sa nu fie invers scrisul "relee" pe ele

) ca sa se aprinda in acelasi sens. Eu prefer sa se aprinda cand apesi in jos, dar unele sunt asa, altele sunt in sus. Mi-e lene acu' sa le mai scot, nu am terminat "renovarile" pe aici, dar pana la final le fac la fel pe toate.