Discutii Seriale
Moderator: Moderatori
Re: Discutii Seriale
Miller e clar miezul. Era să mă las după sezonul 2 din cauza lui. E bun în continuare, mi s-a părut un pic cam prea mult axat pe partea politică, dar tot e mult peste mizerii de sf-uri din zilele noastre. Chiar am de gând să îl mai reiau peste câțiva ani la un binge. În altă ordine de idei a luat și Westworld topor, Henry Cavil nu mai e Witcher dar e iar Superman.
"Science without religion is lame. Religion without science is blind."
Nu am văzut decât primul sezon din Witcher. Westworld am vrut sa vad și nu știu ce m-a oprit la momentul ăla.
E ok The Expanse, mai am puțin și termin sezonul 3, dar departe de BSG, și la politică, și la acting, acțiune, orice.
Later edit: Am ajuns azi cu Expanse la final. Una peste alta, un mix de clișee și chestii deja apărute prin alte sf-uri. Ultimele două sezoane foarte dezamăgitoare. Povestea cu Inaros nu avea de ce sa se împrăștie pe două sezoane. Părea că mai duce undeva și chestia cu planetele de dincolo de ring gate, dar ce sa vezi, pe final s-a închis în două scene și ideea asta. Mi-a lăsat un gust similar cu Lost-ul, la final au rămas multe chestii in aer.
Au dispărut în două scene atâtea lucruri, personaje importante, s-au schimbat alianțe și așa mai departe. Păcat de câteva personaje care chiar nu și-au meritat soarta.
Partea pozitivă este că vreau sa mă apuc de cărțile din care a ieșit acest serial și să vad daca acolo e tot atât de penală treaba, sau aici au fost chestii legate de disponibilitatea actorilor.
E ok The Expanse, mai am puțin și termin sezonul 3, dar departe de BSG, și la politică, și la acting, acțiune, orice.
Later edit: Am ajuns azi cu Expanse la final. Una peste alta, un mix de clișee și chestii deja apărute prin alte sf-uri. Ultimele două sezoane foarte dezamăgitoare. Povestea cu Inaros nu avea de ce sa se împrăștie pe două sezoane. Părea că mai duce undeva și chestia cu planetele de dincolo de ring gate, dar ce sa vezi, pe final s-a închis în două scene și ideea asta. Mi-a lăsat un gust similar cu Lost-ul, la final au rămas multe chestii in aer.
Au dispărut în două scene atâtea lucruri, personaje importante, s-au schimbat alianțe și așa mai departe. Păcat de câteva personaje care chiar nu și-au meritat soarta.
Partea pozitivă este că vreau sa mă apuc de cărțile din care a ieșit acest serial și să vad daca acolo e tot atât de penală treaba, sau aici au fost chestii legate de disponibilitatea actorilor.
Vazut intr-un final Obi WaN, iar o prostie marca Disney, Reva si Leia m-au enervat la culme, mai ales Reva, jucata foarte prost si story penibil. Sa nu mai spun de gaurile mari, cum dracu a ajuns aia dupa ce a injunghiat-o Vader, cu ditamai gaura de sabie laser instantaneu pe Tatooine??? Mizerie, singurul ok Ewan si cam atat.
Andor, ei asta mi-a placut, mai slow burner asa dar poveste interesanta, mult mai bine filmat si jucat de toti actorii.
1899 - bun si asta, o combinatie de Westworld, Inception, Matrix etc. M-a tinut in suspans si doar dupa primele 3 4 episoade am inceput sa ma prind cat de cat de idee. Buna si distributia. E de la creatorii Dark.
Andor, ei asta mi-a placut, mai slow burner asa dar poveste interesanta, mult mai bine filmat si jucat de toti actorii.
1899 - bun si asta, o combinatie de Westworld, Inception, Matrix etc. M-a tinut in suspans si doar dupa primele 3 4 episoade am inceput sa ma prind cat de cat de idee. Buna si distributia. E de la creatorii Dark.
7950x3D Zotac 4090 AMP Extreme Airo MSI MPG B650 Edge Wifi Lian Li Galahad 360 V2 32GB Kingston Renegade RGB Z 6000ghz SSD: Kingston KC3000 2TB, 2x Samsung 970 Evo 1TB Lian Li O11 Dynamic Evo Corsair HX1500i Samsung Odyssey G9 Neo
M-am uitat si la The Dropout. Mie mi-a placut. Am incercat ceva serial cu bucatareala, The Bear. Tipul care joaca rolul principal joaca practic identic cum a facut-o in serialul Shameless, varianta US. Mi s-a parut foarte bizar acest lucru. Cam aceleasi gesturi, acelasi stil de a vorbi. Nu m-a dat pe spate nici bucatareala in sine. Am vazut doua episoade din asta si-s circumspect ca o sa ma uit mai departe.