Cine spunea ca ATI nu au invatat din greseli ?! Daca era asa, atunci am fi avut acum driveri ca pe vremea lui RAGE128, ATI nu ar mai fi distribuit cipuri la alte firme si am fi vazut numai placi Built By ATI (MATROX inca procedeaza asa), am fi vazut update-uri la driveri o data sau de doua ori pe an nicidecum in aproape fiecare luna ca acum, ar fi ramas pe FSAA SuperSampling si nu pe MultiSampling ca acum, nu ar mai fi adaugat arhitectura CrossBar la 9700PRO (cum Nvidia deja avea), preturile ar fi ramas enorme in comparatie cu cele NVidia cum erau pe vremea lui Rage128 sau a vechiului Radeon 32/64.
Si poate mai sunt si alte exemple !
Si NVidia ?! Oho si ea a avut destule : S-a incapatanat sa treaca pe 0.13 microni lucru care a intarziat productia si Nvidia a pierdut un ciclu; S=a incapatanat sa pastreze busul pe 128 de biti (grava greseala !!!) mizand pe memoria DDR II care s-a dovedit a fi un fas si este si foarte scumpa lucru care a crescut pretul placii f. mult; Au tras mult de frecventa in sus si ca atare placa se incingea foarte tare; au scos un sistem de racire foarte zgomotos; au stabilit precizia la shaderi pe 16 si pe 32 de biti (fie o calitate indoielnica, fie pierdere de performanta) in loc sa puna 24 de biti cum este recomandat de Microsoft ca fiind optim.
Si or mai fi si altele !
Cine oare spunea anul trecut pe-aici pe forum si credea cu tarie ca NVidia nu face greseli ?!?!?! As vrea sa-l mai vad acum inca odata si sa-l intreb de sanatate !

:) Ideea este urmatoarea: uite ca si NVidia poate gresi ! Si inca rau de tot ! FX-ul este cel mai bun exemplu ! Puteti sa afirmati ca nu vor mai gresi ?! Bineinteles si ATI mai pot face greseli, toti pot gresi oricum si oricand. Placile sunt create de oameni si A GRESI ESTE OMENESTE !!!
Iar treaba cu Detonator FX cum ca aduce un castig de performanta de 20-50% !! Hmmm !?!?!?!!! Miram-as !! 20% poate da !! 50% ?!?!?!?! No way ! Poate doar pe alocuri in anumite scene din anumite aplicatii !!!
Stai sa il vedem la lucru in mainile noastre, fapt care este mult mai sigur decat tot ce se vehiculeaza pe net ! De multe ori am vazut afirmatii vehiculate de mari site-uri (ex. AnandTech, TomsHardware ... etc) care in final la testul practic s-au dovedit a fi nefondate utilizand platforme de test foarte asemanatoare cu cele folosite si de ei.
Stai ca apare acum R360-ul si ceva mai tarziu si R400-le, sa vedem atunci ce au sa mai zica ?! Pun pariu ca au sa ii pupe in fund pe cei de la ATI ! Si tot asa ! :lol: