Comentarii despre 3D Mark 06

3DMark pe pâine

Moderator: Moderatori

KodiaK
Radioactiv

Post by KodiaK »

ice01 wrote:
KodiaK wrote:Anul asta promite cateva titluri cel putin notabile: Gothic3, Oblivion si STALKER. Care in mod sigur vor beneficia de PS3. Pina atunci sper sa imi iau si un 7800GT :)
Si anul trecut au fost: Quake 4, NFS MW, GTA SA, SS2 ... ca sa enumer numai cateva nume notabile, din pacate toate au sfarsit prin abandon ... motivul a fost acela ca din punct de vedere al game play-ului nu au adus mai nimic notabil, eventual doar o amintire a vremurilor de odinioara, dar care a palit destul de repede dupa maxim o ora de joc ...
Poate anul asta se vor gandi mai mult la aspectul game play, si nu vor tine neaparat sa foloseasca toate efectele prezente in 3DMARK2006, care oricum nu mai reprezinta un etalon in ce privesc jocurile viitoare, ci mai degraba o intrecere de pixeli si culori :-!
Daca ei il vad ca etalon, atunci viitorul e foarte bright, colorat si lipsit de elementul placeri de a juca ...
Nu poti compara aceste titluri cu titani ca G3 si Oblivion. Stiam exact ce va fi de capul lor, si la ce sa ma astept; asa ca nu pot spune ca am fost dezamagit de jocurile mentionate de tine mai sus. La fel stiu exact la ce sa ma astept si de al Gothic3 si Oblivion si sunt foarte sigur ca se vor ridica la nivelul asteptarilor, adică vor fi de 9+. Probabil ca ce am vazut in 3dmark06 (sau ma rog, ce au vazut cei cu SM3) vom vedea si noi in aceste 2 jocuri (cel putin) numai ca, spre deosebire de 3dmark06, vor fi optimizarile necesare unei rularii bune.

alexwinfast, dacă te uiti tu bine la scorurile lui kosmocos vei vedea ca el a scos peste 3000 in SM2 si SM3. Era cel putin cidat ca 12 pipe-uri sa scoata mai mult ca 24 :)
Am mai precizat odata, nu mai comparati scorul general (care este un mare fas) comparati scorurile pe categorii (ca de aia sunt 3 scoruri intermediare acolo)
Don't steal. The government hates competition.
Knowledge is power. Power corrupts. Study hard. Be Evil.
===============================
Voucher...G6TPRZ4K...PC Garage...1% reducere
Mack

Post by Mack »

Am mai precizat odata, nu mai comparati scorul general (care este un mare fas)
eu cred ca tot bench-ul este un mare fas......nu cred ca trebuia sa apara anul asta......puteau sa mai astepte un an. Cred ca nVidia a bagat bani buni in toata chestia asta.....bani pe care ii va scoate cu PS 3.0... :thumbleft:
If you can't beat them, join them......if yoy can't beat or join them.....run like hell ! - The way it's meant to be played !
KodiaK
Radioactiv

Post by KodiaK »

Nu cred ca sunt atat de multi "naivi" care iau un 6600GT in loc sa iau un X850XT in urma acestul benchmark, incat nVidia sa aiba vrun porfit prin miscarea asta. Totusi lumea se mai si intereseaza nitel cand vede ca o placa de 150euro este chipurile mai buna ca una de 300euro.
Don't steal. The government hates competition.
Knowledge is power. Power corrupts. Study hard. Be Evil.
===============================
Voucher...G6TPRZ4K...PC Garage...1% reducere
ice01

Post by ice01 »

KodiaK wrote:Totusi lumea se mai si intereseaza nitel cand vede ca o placa de 150euro este chipurile mai buna ca una de 300euro.
Acum ca nu ar fi existat precedente ... remeber FX5900XT vs. Radeon 9600 and upto ... :laughing6:
Pantsless

Post by Pantsless »

alexwinfast wrote:
novi wrote:Am pus si eu mana pe 3Dmark 2006 si este dependent de procesor din cate vad eu!

Ia uitati ce stiu sa faca 2X6800GS pe un Dual Core!:P
[smilie=maniac.gif] [smilie=maniac.gif] [smilie=maniac.gif] WOWWW
Mai mult decat a scos Kosmocos cu 2 7800GTX in SLI!!!
Nu se poate asa ceva...mari bagabonti cei de la Futuremark!
Sa conteze cumva si memoria cache a procesorului la punctaj...sau doar frecventa?(intreb si eu asa :tongue3: )
kegpr wrote:Pai ce e asa extraordinar ? Scorul de proc a tras scorul final in sus ... :)
normal ca procesoru a ridicat scoru: e un amd x2 4800+ o/c pana in aproape 3 ghz!!
kegpr

Post by kegpr »

Pantsless wrote:
alexwinfast wrote: [smilie=maniac.gif] [smilie=maniac.gif] [smilie=maniac.gif] WOWWW
Mai mult decat a scos Kosmocos cu 2 7800GTX in SLI!!!
Nu se poate asa ceva...mari bagabonti cei de la Futuremark!
Sa conteze cumva si memoria cache a procesorului la punctaj...sau doar frecventa?(intreb si eu asa :tongue3: )
kegpr wrote:Pai ce e asa extraordinar ? Scorul de proc a tras scorul final in sus ... :)
normal ca procesoru a ridicat scoru: e un amd x2 4800+ o/c pana in aproape 3 ghz!!
Ma bucur ca esti de acord cu mine ..... hahahaha [smilie=Victory.gif]
Locul 2 nu exista !
Post Reply