Aliens vs Predator 2010
Moderator: Moderatori
Re: Aliens vs. Predator 3
Hm. Single-player-ul s-ar putea sa fie diferit. Eu, spre exemplu, imi aduc aminte de Chaos Theory: ce groaznic arata in multiplayer, si ce frumos a fost single-player-ul (sigur, asta e doar parerea mea).
Dar apropo, demo-ul asta se distribuie numai pe Steam? Logic mi se parea sa fie dat si publicului larg, eventual urcat pe site-ul oficial sau ceva; si-ar fi facut reclama pana una alta..
Dar apropo, demo-ul asta se distribuie numai pe Steam? Logic mi se parea sa fie dat si publicului larg, eventual urcat pe site-ul oficial sau ceva; si-ar fi facut reclama pana una alta..
Mania vitezei ne omoara. Spune NU. Vasleste cu grija.alexwinfast wrote:PS: Sa nu aud de console modate ca fac bube...o consola modata e ca o masina cu pedale...iti bati joc de consola!
Am jucat un meci si mi se pare chiar distractiv jocul.
In introducerea jocului se specifica ca demo-ul este pe DirectX9 iar DirectX11 si alte bonus-uri vor fi disponibile doar in varianta finala.
In introducerea jocului se specifica ca demo-ul este pe DirectX9 iar DirectX11 si alte bonus-uri vor fi disponibile doar in varianta finala.
Starcraft2 nick: nrFOUR Code: 538
Doar pe Steam, pentru că pe asta e construit multiplayerul.Pantsless wrote:Dar apropo, demo-ul asta se distribuie numai pe Steam?
Edit: Cine
![Furious [smilie=Furious.gif]](./images/smilies/Furious.gif)
![Nice-try [smilie=Nice-try.gif]](./images/smilies/Nice-try.gif)
mama cand va aud de grafica imi vine sa va spanzur pe toti, sunt 100% sigur ca nu ati umblat la setarile video si aveti in driver setat pe Performance
e doar un DEMO oameni buni !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
PCgarage discount 1% folosind voucher-ul: NA7GGA77
Pai e AvP, normal sa fie mediu inghesuit, intunecat, doar nu ai vrea free roamBogdan_MC wrote: totuşi mediul este cam claustrofob, cel putin pentru mine. Mă simt înghesuit.

7950x3D Zotac 4090 AMP Extreme Airo MSI MPG B650 Edge Wifi Lian Li Galahad 360 V2 32GB Kingston Renegade RGB Z 6000ghz SSD: Kingston KC3000 2TB, 2x Samsung 970 Evo 1TB Lian Li O11 Dynamic Evo Corsair HX1500i Samsung Odyssey G9 Neo
- Lord_Silver
L-am instalat si eu si cred ca parerea spusa anterior despre grafica era inca prea optimista. Mie mi se pare mai slab fata de Doom 3 la grafica(oricum sigur peste nu este), pacat. Dar ca si gameplay e ok, am jucat niste meciuri si mi s-a parut ok, mi-a placut. Poate totusi in versiunea finala o sa mai faca ceva cu grafica, poate au blocat mai multe optiuni decat mentionau ei cu DirectX-ul, dar nu cred ca o sa fim uimiti d.p.d.v. al graficii. Dar e ok si grafica asta, ideea e sa fie gameplay-ul la inaltime.PSS 214 wrote:mama cand va aud de grafica imi vine sa va spanzur pe toti, sunt 100% sigur ca nu ati umblat la setarile video si aveti in driver setat pe Performance![]()
- Jizaz Craist
Paste la ce am scris altundeva:
I can only give some tips for the Alien.
You're not seen and heard as well as you think.
Break the lights when you pass next to them, it'll help later in the match. It will also help to correctly judge your tail's length and reach.
Be patient. You can just hang from a ceiling and observe the surroundings.
Alien's health regenerates. Hide somewhere dark for a few seconds.
Hold Shift to target; when an enemy is close, a green circle will appear around him - press Mouse 1 to pounce before he exits the circle. You'll dash towards him, slash and stun him a bit. With careful timing you'll finish him off fast. If you pounce an Alien that's clinging to a wall or a ceiling, both of you will fall to the ground and continue fighting there.
Use R to scream. Panic ensues. If you're smart, you can disorient enemies.
Use the floor as little as possible. Don't abuse sprint, always check your corners. Leave your orientation habits at home, this is a completely different experience from what you're used to. Remember you've got a key to jump to the surface you're looking at - you can and should use it instead of wasting time to climb walls.
Remember to block melee attacks (Mouse 1 + Mouse 2).
And an universal advice: don't use E-kills unless you're certain you have enough time and there's nobody around. I know they're fun, but if you're trying to be competitive, don't risk them.
Jocu-i epic win după mine.
Cum să arate mă ca Doom 3? Cred că nu l-aţi mai jucat de prea mult timp![Thumbs-Up [smilie=Thumbs-Up.gif]](./images/smilies/Thumbs-Up.gif)
I can only give some tips for the Alien.
You're not seen and heard as well as you think.
Break the lights when you pass next to them, it'll help later in the match. It will also help to correctly judge your tail's length and reach.
Be patient. You can just hang from a ceiling and observe the surroundings.
Alien's health regenerates. Hide somewhere dark for a few seconds.
Hold Shift to target; when an enemy is close, a green circle will appear around him - press Mouse 1 to pounce before he exits the circle. You'll dash towards him, slash and stun him a bit. With careful timing you'll finish him off fast. If you pounce an Alien that's clinging to a wall or a ceiling, both of you will fall to the ground and continue fighting there.
Use R to scream. Panic ensues. If you're smart, you can disorient enemies.
Use the floor as little as possible. Don't abuse sprint, always check your corners. Leave your orientation habits at home, this is a completely different experience from what you're used to. Remember you've got a key to jump to the surface you're looking at - you can and should use it instead of wasting time to climb walls.
Remember to block melee attacks (Mouse 1 + Mouse 2).
And an universal advice: don't use E-kills unless you're certain you have enough time and there's nobody around. I know they're fun, but if you're trying to be competitive, don't risk them.
Jocu-i epic win după mine.
Cum să arate mă ca Doom 3? Cred că nu l-aţi mai jucat de prea mult timp
![Thumbs-Up [smilie=Thumbs-Up.gif]](./images/smilies/Thumbs-Up.gif)
- Lord_Silver
Ok, poate a fost cam exagerata comparatia, dar ideea e ca arata foarte slab. Ce fel arata in trailere (gameplay), adica foarte bine, si cat de slab arata acum. Cum ziceam, inca sper ca varianta finala va arata mai bine, deoarece in acest demo ar fi dezactivate mai multe optiuni grafice.
vai..... ce setari video aveti fratilor ca ma apuca rasu, mai era unul pe computergames cu niste screenshoate de rahat ( clar juca la minimal details cu 9800GT )
arata prea bine jocul si este mult prea fun pentru voi
mai era unul p-aici care zicea de marine ca se misca greoi, nenea exista tasta Q
unii dintre voi sunteti la limita penibilului
arata prea bine jocul si este mult prea fun pentru voi
mai era unul p-aici care zicea de marine ca se misca greoi, nenea exista tasta Q
![maniac [smilie=maniac.gif]](./images/smilies/maniac.gif)
unii dintre voi sunteti la limita penibilului
- Lord_Silver
PSS 214 te rog spune-mi daca la tine se vede mai bine, poate o fi la mine vreo problema. Il joc in 1600 x 1200, Texture Very High, Shadow High, Anisotropic 16x.
E adevarat ca nu peste tot se vede asa slab, are si puncte bune ale graficii, texturi reusite. Oricum a inceput sa-mi placa si mai mult din punct de vedere al gameplay-ului si cred ca asta e mai important decat grafica. Acolo jucasem ca Alien, nu stiu de ce am impresia ca la Predator se vede putin mai bine, poate doar mi se pare.
Last edited by Lord_Silver on Thu Feb 04, 2010 5:41 pm, edited 2 times in total.
Dacă cei de la Infinity Ward pot fi catalogați drept nesimțiți într-o oarecare măsură cei de la Rebellion le dau lecții. În cazul MW2 se știa din capul locului, înainte ca jocul să fie lansat, că nu va avea servere dedicate. Mai mult decât atât nici n-a existat vreun demo. Însă în cazul AvP mereu s-a susținut că versiunea PC nu este un simplu port ci o versiune creată de la 0 ce va suporta tot ce are PC-ul mai de preț. Cireașa de pe tort este acest demo, demo ce le-ar fi făcut un bine imens producătorilor dacă n-ar mai fi ieșit.
Cum pana mea să lansezi un demo multiplayer în care devine un adevărat record momentul când reușești să te conectezi la un meci și să-l joci până la sfârșit.
Unde e lista aia numită server browser din care pot să-mi aleg eu ce server doresc ? S-au bătut cu pumnul în piept că vom avea parte de așa ceva.
Nu mă leg de grafică și alte mici problemuțe din moment ce abia poți să te joci. Urât și acel mesaj în care te anunță că demo-ul suportă doar DX9 restul bunătăților fiind în versiunea full, versiune ce ți-o trântește în față de fiecare dată când ieși din joc. Ba chiar în acel mesaj scrie și ceva de genul ”pre-release”, ”pre-alpha”, ”pre-vaidecapulmeu” sau cum o fi.
Sunt șanse extraordinar de mari ca multiplayer-ul din jocul final să fie la fel ca acesta. Iar când SP-ul durează ~6 ore nu pot să spun decât că acest joc nu merită atenție. Atenția mea cel puțin.
Cum pana mea să lansezi un demo multiplayer în care devine un adevărat record momentul când reușești să te conectezi la un meci și să-l joci până la sfârșit.
Unde e lista aia numită server browser din care pot să-mi aleg eu ce server doresc ? S-au bătut cu pumnul în piept că vom avea parte de așa ceva.
Nu mă leg de grafică și alte mici problemuțe din moment ce abia poți să te joci. Urât și acel mesaj în care te anunță că demo-ul suportă doar DX9 restul bunătăților fiind în versiunea full, versiune ce ți-o trântește în față de fiecare dată când ieși din joc. Ba chiar în acel mesaj scrie și ceva de genul ”pre-release”, ”pre-alpha”, ”pre-vaidecapulmeu” sau cum o fi.
Sunt șanse extraordinar de mari ca multiplayer-ul din jocul final să fie la fel ca acesta. Iar când SP-ul durează ~6 ore nu pot să spun decât că acest joc nu merită atenție. Atenția mea cel puțin.
Live in your world, get pwned in mine!
Rahat de Demo. Am stat o ora se gaseasca servere/jucatori si cand zic: "Gata! Let's get it on" .... "Connection Timeout". Ra-ha-T...
PS: Daca stie cineva o modalitate mai rapida sa ma contectez la un joc si sa si mearga, nu ezitati sa imi ziceti. Dau o bere... virtuala!
PS: Daca stie cineva o modalitate mai rapida sa ma contectez la un joc si sa si mearga, nu ezitati sa imi ziceti. Dau o bere... virtuala!

...
Spoiler!
...- Jizaz Craist
Jocul full va avea servere dedicate, server browser, Steam Leaderboards şi Cloud. Ăsta e buildul de la Comic-Con.Shader wrote:Dacă cei de la Infinity Ward pot fi catalogați drept nesimțiți într-o oarecare măsură cei de la Rebellion le dau lecții. În cazul MW2 se știa din capul locului, înainte ca jocul să fie lansat, că nu va avea servere dedicate. Mai mult decât atât nici n-a existat vreun demo. Însă în cazul AvP mereu s-a susținut că versiunea PC nu este un simplu port ci o versiune creată de la 0 ce va suporta tot ce are PC-ul mai de preț. Cireașa de pe tort este acest demo, demo ce le-ar fi făcut un bine imens producătorilor dacă n-ar mai fi ieșit.
Asta e, au dat-o-n bară cu matchmakingul. Gameplayul e foarte bun, şi obviously nu vom avea probleme de conectare ]n jocul full. Nu văd ce e urît în a te anunţa că demoul suportă doar DX9 - demoul de COD4 avea doar texturile de medium, n-a menţionat nimic lgat de asta şi a ieşit scandal.
De unde ai auzit că SP-ul durează 6 ore?
Uitaţi aici un grup special pentru AVP, poate vă ajută să faceţi jocuri mai repede.
Păi stai puțin poate nu înțeleg eu ideea de demo. Demo-ul nu are ca scop promovarea produsului final ?
Din moment ce lumea abia abia se poate conecta iar de terminat un meci complet se pune mai greu problema cum poate fi considerată asta o promovare ?
Alegi pt. multiplayer demo un sistem de ... matckmaking (este muuult spus matchmaking, în acest mod IWNet este realizarea mileniului) în timp ce în jocul final vor exista servere dedicate.
Eu vreau să fiu un cumpărător cinstit și să-mi fac o impresie despre joc apelând la ceva oficial, legal. Nu vreau să joc versiuni piratate ca să mă conving dacă să dau banul sau nu, ăsta e rolul demo-urilor. Pe cuvânt nu mai cred pe nimeni până nu încerc personal.
Deși personal mi-a tremurat mână la o eventuală precomandă sunt bucuros că n-am efectuat-o. Desigur aceasta este părerea mea, alții pot diviniza acest demo. Este părerea lor, treaba lor.
Din moment ce lumea abia abia se poate conecta iar de terminat un meci complet se pune mai greu problema cum poate fi considerată asta o promovare ?
Alegi pt. multiplayer demo un sistem de ... matckmaking (este muuult spus matchmaking, în acest mod IWNet este realizarea mileniului) în timp ce în jocul final vor exista servere dedicate.
Eu vreau să fiu un cumpărător cinstit și să-mi fac o impresie despre joc apelând la ceva oficial, legal. Nu vreau să joc versiuni piratate ca să mă conving dacă să dau banul sau nu, ăsta e rolul demo-urilor. Pe cuvânt nu mai cred pe nimeni până nu încerc personal.
Deși personal mi-a tremurat mână la o eventuală precomandă sunt bucuros că n-am efectuat-o. Desigur aceasta este părerea mea, alții pot diviniza acest demo. Este părerea lor, treaba lor.
- Jizaz Craist
De parcă e primul demo cu features lipsă
Dacă nu mă înşel, şi demoul de AvP 2 a fost un dezastru.
Bottom line is: jocu-i fain şi versiunea full nu va avea probleme de conectare. Dacă nu avea problema asta absurdă cu matchmakingul, ar fi fost un demo perfect. De ce nu are dedis? Dracu' ştie. Probabil n-au avut timp să le integreze cu Steam. Probabil că ar fi costat prea mult întreţinerea, avînd în vedere că e doar DM şi o planşă. Probabil ar fi canibalizat jocul full, cum a păţit Prey. Etc, etc.

Bottom line is: jocu-i fain şi versiunea full nu va avea probleme de conectare. Dacă nu avea problema asta absurdă cu matchmakingul, ar fi fost un demo perfect. De ce nu are dedis? Dracu' ştie. Probabil n-au avut timp să le integreze cu Steam. Probabil că ar fi costat prea mult întreţinerea, avînd în vedere că e doar DM şi o planşă. Probabil ar fi canibalizat jocul full, cum a păţit Prey. Etc, etc.
Atunci nu văd pe câți poate convinge acest demo că jocul full va merita. Ideea era să fie acaparați cât mai mulți gameri nu numai fanii hardcore.
- Jizaz Craist
We've identified an issue with the matchmaking system that is causing the very long wait times to get into a PC game, and hope to release an update shortly which addresses this.
In the meantime players can ease connection issues by getting together with a group of players before entering matchmaking. Inviting friends or joining players via the Steam overlay will help work around the issue. If you need help finding players you can join one of the community groups, e.g. http://steamcommunity.com/groups/AVPI.
In addition to the matchmaking functionality the full game features dedicated servers, server browsers, and the ability to host games directly.
http://forums.sega.com/showthread.php?p=5526823
In the meantime players can ease connection issues by getting together with a group of players before entering matchmaking. Inviting friends or joining players via the Steam overlay will help work around the issue. If you need help finding players you can join one of the community groups, e.g. http://steamcommunity.com/groups/AVPI.
In addition to the matchmaking functionality the full game features dedicated servers, server browsers, and the ability to host games directly.
http://forums.sega.com/showthread.php?p=5526823
Bun, să așteptăm fix-ul pt. că nu mai e de glumit.
Iar din:
”In addition to the matchmaking functionality the full game features dedicated servers, server browsers, and the ability to host games directly.”
să înțeleg că versiunea full va avea atât matchmaking cât și servere dedicate ?
Iar din:
”In addition to the matchmaking functionality the full game features dedicated servers, server browsers, and the ability to host games directly.”
să înțeleg că versiunea full va avea atât matchmaking cât și servere dedicate ?

- Jizaz Craist
Momentan asta fac
Este cineva care doreşte să joace ACUM? Stau deja de 40 minute.. deci nu mai suport.
](./images/smilies/eusa_wall.gif)
Este cineva care doreşte să joace ACUM? Stau deja de 40 minute.. deci nu mai suport.
Nu te mai agita până nu apare update-ul mai sus amintit.
Lord Silver fara indoiala se vede mai bine !
- Lord_Silver
Cum ziceam, nu peste tot se vede asa, doar unele locuri. Deci ai fost exact in aceleasi locuri ca in pozele mele si se vede mai bine? Pai cum asa, mai "maxim" de atat nu am gasit sa ii dau nimic la optiuni, care e explicatia atunci?
.
posibil driverul video, il ai setat pe quality sau performane ?
Cum naiba fac si eu sa joc cu cineva pe multiplayer ceva ?
Sau unde tre sa adaug vreun server ceva ?
Sau unde tre sa adaug vreun server ceva ?
Just Be
- Lord_Silver
High Performance, dar oricum nu e selectat sa se suprapuna peste setarile aplicatiei 3D, deci nu conteaza, am selectat si maxim de curiozitate, nu are nicio treaba. Ia fa o poza si tu sau mai multe in aceeasi portiune cu alien-ul.
Cum ziceam, nu peste tot se vede asa, doar cateva locuri, uite de exemplu alta zona (cu predator de data asta):

PS: Vedeti ca a aparut un Update, si s-a rezolvat problema conectarii, cel putin la mine.
Cum ziceam, nu peste tot se vede asa, doar cateva locuri, uite de exemplu alta zona (cu predator de data asta):

PS: Vedeti ca a aparut un Update, si s-a rezolvat problema conectarii, cel putin la mine.
DjNeo tu nu ai citit discuția de până acum ? Conform celor spuse de Lord_Silver nu ar mai trebui să ai probleme.
Confirm update-ul si faptul ca nu mi-a mai aparut eroarea cu time out. Doar ca acum, intru in joc, imi apare o imagine, ma misc ptr o secunda si mi se ingheata jocul. Si dupa vreo 2-3 minute ma scoate afara din joc din lipsa de jucatori....
Fail or what?
...
Spoiler!
...- Lord_Silver
La mine merge fara probleme, am jucat destule meciuri pana acum. Pacat ca e doar o harta, dar asta e, e demo
.

- Lord_Silver
In sfarsit, a dat Domnul. Am reusit sa ma joc cu toate 3 rasele si pot spune ca jocul are potential. Alienul este poate cea mai distractiva experienta, cea mai greoaie fiind marine-ul.
In primul joc am jucat cu Alienul si este exact cum mi-am imaginat. Erau destui jucatori, puteam alege in voie, in general orientandu-ma dupa oameni si din cand in cand dupa Alieni. Am incercat un trophy kill unui alien dar a scapat si ne-a omorat un predator. It's crazy, I tell you!
In urmatoarele 10 minute am jucat cu Predator, dar numai One-on-One. Ceea ce a fost cam plictisitor, dar se explica. N-am reusit sa-l gasesc decat o data in tot jocul si atunci m-a omorat. Nu imi prea place modul de a folosi armele (nu ma refer la gheare). Tre sa apas prea multe taste ca sa lansez o raza de energie sau ce-o fi aia. As fi castigat "infruntarea" daca nu ar fi trebuit sa stau 5 secunde sa pot trage si eu in final.
Dupa o pauza de 30 de minute (stiti voi, probleme cu conexiunea
) am jucat cu Marine-ul. Oh BOY! De unde sa incep?! Armele sună ca dracu. Apoi, se miscă prea incet, nici macar apasand pe Q nu ma ajuta. Sprinteaza ptr 5 metrii si oboseste. O fi mancat la MacDonalds inainte.
Altceva: e complet helpless impotriva predatorilor. De fapt tot jocul a fost un slaughter veritabil (one-on-one cu Predatorul). Numa' din Trophy Kills ma facea. Ma simteam ca un copilas, cu o arma ce-i drept, tragand la pereti. Ma chinuiam sa descifrez daca ceea ce am vazut intr-o fractiune de secunda reprezenta imaginea unui Predator invizibil sau nu. N-am ce reprosa la acest capitol totusi, atmosfera m-a cuprins in totalitate. Si totusi, nu cred ca sunt sanse ca un Marine sa castige impotriva unui Predator.
Sistemul de matchmaking este inca la pamant. Daca in momentul startului erau suficienti jucatori, ajugeam sa joc one-on-one. Au cam dat-o in bara....
In rest, eu zic ca o sa iasa un joc super. Atat single-player cat si multi-player.![Respect [smilie=Respect.gif]](./images/smilies/Respect.gif)
In primul joc am jucat cu Alienul si este exact cum mi-am imaginat. Erau destui jucatori, puteam alege in voie, in general orientandu-ma dupa oameni si din cand in cand dupa Alieni. Am incercat un trophy kill unui alien dar a scapat si ne-a omorat un predator. It's crazy, I tell you!
In urmatoarele 10 minute am jucat cu Predator, dar numai One-on-One. Ceea ce a fost cam plictisitor, dar se explica. N-am reusit sa-l gasesc decat o data in tot jocul si atunci m-a omorat. Nu imi prea place modul de a folosi armele (nu ma refer la gheare). Tre sa apas prea multe taste ca sa lansez o raza de energie sau ce-o fi aia. As fi castigat "infruntarea" daca nu ar fi trebuit sa stau 5 secunde sa pot trage si eu in final.
Dupa o pauza de 30 de minute (stiti voi, probleme cu conexiunea
](./images/smilies/eusa_wall.gif)

Sistemul de matchmaking este inca la pamant. Daca in momentul startului erau suficienti jucatori, ajugeam sa joc one-on-one. Au cam dat-o in bara....
In rest, eu zic ca o sa iasa un joc super. Atat single-player cat si multi-player.
![Respect [smilie=Respect.gif]](./images/smilies/Respect.gif)
...
Spoiler!
...Re: Aliens vs. Predator 3
Din cat am jucat AvP am urmatoarele observatii:
1. Cu Alienu-ul e "marfa".
2. Cu Marine-ul e si mai "marfa".(Sincer mi s-a parut destul de puternic, iar intr-o echipa d 3-4, cred ca va fi cam greu de ucis.)
3. Cu Predatorul e groaznic, nici macar nu mai are acea viziune in care poti sa vezi alti predatori in modul ultraviolet(parca). Ca sa nu mai zic, de nub ce sunt nu am descoperit cum se pune automat tinta la shoulder canon(poate imi explica cineva).
1. Cu Alienu-ul e "marfa".
2. Cu Marine-ul e si mai "marfa".(Sincer mi s-a parut destul de puternic, iar intr-o echipa d 3-4, cred ca va fi cam greu de ucis.)
3. Cu Predatorul e groaznic, nici macar nu mai are acea viziune in care poti sa vezi alti predatori in modul ultraviolet(parca). Ca sa nu mai zic, de nub ce sunt nu am descoperit cum se pune automat tinta la shoulder canon(poate imi explica cineva).
Jocul multiplayer e balansat special pe criteriul foarfeca-piatra-hartie. Marine-ul e puternic impotriva alienului , alienul e puternic impotriva predatorului , iar predatorul e marine killer. Desigur ca prin diferenta de skill intre jucatori se poate juca oricum. Dar daca au skill asemanator cam asa ies calculele. Mi se pare o alegere inspirata.
Am impresia ca au rezolvat problema conectarii, mie cel putin in meciurile de azi s-a conectat destul de repede.
La predator trebuie sa tii apasat pe Mouse Button 3 pana se pune automat tinta la shoulder canon(am aflat si asta prin teste).
Distractiv jocul cu toate cele 3 rase, abia astept sa testez si alte moduri multiplayer.
La predator trebuie sa tii apasat pe Mouse Button 3 pana se pune automat tinta la shoulder canon(am aflat si asta prin teste).
Distractiv jocul cu toate cele 3 rase, abia astept sa testez si alte moduri multiplayer.
- Lord_Silver
Ia incearca tasta F. Si PSS 214, se vede exact la fel si la mine. Se observa si in clipul tau cateva texturi mai slabute de care spuneam eu... daca te duceai exact pe locurile indicate de mine cu Alien-ul, vedeai ca se vede exact la fel si la tine, dar m-am obisnuit si cu ele, e ok. Per total sunt multumit, repet. Imi place sa joc cu ambii (Alien si Predator), Marine mi se pare cam slab contra celorlalte 2 rase. gamihai, mie nu mi se pare chiar asa... In general din ce am observat pe la meciuri, cel ce castiga este Predator, si mai rar Alien. Nu e mai slab, sau nu mi se pare mie. Pe ultimul loc la numarul de castiguri a fost Marine-ul din ce am jucat eu cu altii.nixon wrote:3. Cu Predatorul e groaznic, nici macar nu mai are acea viziune in care poti sa vezi alti predatori in modul ultraviolet(parca).
Desi nu pare sa scada sub 60fps, am un fel de mouse lag ciudat (intalnit cateodata si la alte jocuri); chestia asta ma incurca destul de mult daca joc cu marine. Ca sa explic mai clar... daca ati jucat Counter-Strike - acolo absolut tot e perfect smooth si precis - spre deosebire de avp3.
Mania vitezei ne omoara. Spune NU. Vasleste cu grija.alexwinfast wrote:PS: Sa nu aud de console modate ca fac bube...o consola modata e ca o masina cu pedale...iti bati joc de consola!
o super nota 8,5 pentru un super review
8.5 Presentation
A slick front-end is befitting of an experience so indebted to cinema, and the whole show moves along smoothly.
7.5 Graphics
Easily AvP's weakest hand, what's on offer is little better than first generation offerings on console. It's ultimately saved by expert working of the assets, however.
9.0 Sound
Each iconic element of the films has been captured perfectly, from the burst of a Pulse Rifle to the click of the Predator, and it's backed by a soundtrack that pilfers the best from the movies.
8.0 Gameplay
It may feel dated but that doesn't stop it from being riotous fun as both the opportunity to play as these fabled beasts and the ensuing variety ensure it's never less than fun.
8.5 Lasting Appeal
It's a generous package whichever way you slice it, with three separate campaigns combining with multiplayer modes that are equally plentiful.

8.5 Presentation
A slick front-end is befitting of an experience so indebted to cinema, and the whole show moves along smoothly.
7.5 Graphics
Easily AvP's weakest hand, what's on offer is little better than first generation offerings on console. It's ultimately saved by expert working of the assets, however.
9.0 Sound
Each iconic element of the films has been captured perfectly, from the burst of a Pulse Rifle to the click of the Predator, and it's backed by a soundtrack that pilfers the best from the movies.
8.0 Gameplay
It may feel dated but that doesn't stop it from being riotous fun as both the opportunity to play as these fabled beasts and the ensuing variety ensure it's never less than fun.
8.5 Lasting Appeal
It's a generous package whichever way you slice it, with three separate campaigns combining with multiplayer modes that are equally plentiful.
- 8.5 Great OVERALL