# Site oficial: www.sega.com/avp # Developer: Rebellion Development LTD. # Gen: FPS # Engine: Asura # DirectX: 11 # Data lansarii: 19 februarie 2010 # Multiplayer: DA # Platforme: 360, PS3, PC # Trailere: Teaser # Poze: -
Jocul se va petrece la 30 de ani după evenimentele din primul film Aliens pe o planetă infestată cu xenomorfi(you know.. THE Aliens). Jocul va fi lansat în 2010 pe PC, Xbox 360 și PlayStation 3 și nu trebuie confundat cu jocul Aliens: Colonial Marines al celor de la Gearbox.
@thegamecast.net
Minimum Requirements:
Windows 7/ XP/Vista 1 GB System RAM (XP)/ 2 GB System RAM (Vista) 3.2 GHz Intel Pentium 4/Athlon 64 3000+ or equivalent processor DirectX 9.0c compliant video card with 128 MB RAM (NVIDIA 6600 or better, ATI X1600 or better)
Recommended Requirements:
Windows 7/ XP/Vista Intel Core 2 Duo E6400 or equivalent processor 2 GB System RAM DirectX 9.0c compliant video card with 512 MB RAM (NVIDIA 8800 series, ATI HD2900 PRO or better)
Attachments
Last edited by PSS 214 on Tue Feb 16, 2010 4:52 pm, edited 11 times in total.
super tare... abia astept. Am jucat primele doua in disperare. Mie mi-a placut cel mai mult Predatorul ca skiluri, si oamenii ca felling. Alienul trebuia sa-l "ascunzi" mai tot timpul.
Daca baga o grafica in concordanta cu hardwareul existent pe piata, si o poveste bunicica, e foarte posibil sa rupa stilul in 2010... Spor celor de la Rebellion Development
In mana tin ceea ce pot face cu mintea! by me
Oamenii seriosi sunt niste copii frustrati! by me
Dupa caine, arma este cel mai bun prieten al omului! by me
Triumful oamenilor mici, e mai mare ca triumful oamenilor mari! by me
Si mie mi-au placut primele doua ; intr-adevar feeling-ul pe care il aveai cand jucai cu marine-ul era SUPER !
In MP era super tare , l-am jucat de multe ori pe LAN cu baietii din cartier si era absolut fantastic !
Sper ca acest joc sa apuce sa vada rafturile magazinelor,nu ca "Aliens : Colonial Marines" care a fost anulat .
Da...interesant interviu pe baza caruia se pot face cateva speculatii. Foarte ciudat este ca vorbesc ca si cum jocul ar fi aproape gata, din moment ce vorbesc de balance-ul din muliplayer, dar cu toate astea foarte putine imagini si filmulete din joc.
Oricum lasand asta la o parte, daca tot ce spun ei in interviu e adevarat jocul sigur va avea un imens succes...daca aleg un motor grafic ok
Cand am vazut titlul topicului ma gandeam ca e ceva greseala...chiar nu ma asteptam sa mai scoata astia avp3 . Sunt un mare fan al seriei Predator si Alien (filmele avp sunt cam caca dupa parerea mea), si avp2 a fost unul din cele mai bune jocuri care le-am jucat.
Imi era frica sa ma joc pe patratele din AVP2 , d-apai in asta.I hate scary games .Predator sa joc nu mi-e frica , apare ceva , ma fac invizibil si papa , dar Marine , cand aud radaru ala , ma ia cu sughituri...
Sunt deacord cu tine. nu inteleg de ce atata lume saliveaza la grafica asta, care este, momentan, sub multe jocuri deja aparute. texturile sunt ok, iluminarea este super nasoala si nu, nu zici ca e film. arata tot ca niste desena animate, chiar daca au incercat ei sa se inspire din paleta de culori din doom/quake, cu foarte mult maroniu. iluminarea face tot, si...din pacate, unreal engine 3 inca nu este bun la acest capitol. sper sa arate mai bine din miscare (cum arata si STALKER, in comparatie cu screen-shot-urile) si sa aiba feeling bun, ca la asta se rezuma tot jocu.
Si mie imi place grafica, sa speram ca gameplaye-ul nu va avea problema, cel mai important e la partea de optimizare, sa fie cat mai buna, desi ma cam indoiesc de acest lucru.
Rebellion a folosit pana acum in toate jocurile facute de ei un engine in house, Asura engine. Nu m-ar mira sa fie acelasi engine cu inbunatariti. Deocamdata nimic oficial despre ce engine foloseste.
Clar nu e U3, in primul rand nu arata DELOC a U3 si nici nu apare in lista de jocuri bazate pe U3.
Asura are la baza ID tech 4 ( engineul de Doom 3 ) si sincer mi se pare cea mai desteapta alegere pentru un joc Aliens.
După cum se vede în footage, jocul arată UE3-ish (spre deosebire de Mirror's Edge, The Last Remnant sau Mass Effect), are bloom din plin şi arată mai prost decît în bullshots. E cam la acelaşi nivel cu Turok deocamdată, şi arată ceva mai bine decît Shellshock 2.
Jocul nici nu a aparut si iarasi va treziti sa comentati despre grafica pe baza a niste poze?! Iarasi pagini si pagini cu posturi despre grafica naspa si faptul ca merge cu putine FPS-uri pe supercalculatoarele voastre, asa in traditia forumului XPC?
Din pozele alea jocul arata foarte bine, dar ce zic eu? probabil ca multi dintre voi nu au jucat AvP 1 la vremea lui prin salile de net...AvP tine mai mult de atmosfera, si asta conteaza cel mai mult pentru fanii jocului.
Well, ăsta face parte din jocurile în care grafica cât mai bună ajută la creerea atmosferei, pe când una ternă îţi cam taie avântul. Totuşi, AvP 2 a fost excelent la vremea lui, fiind singurul din serie ce l-am jucat, aşadar sunt şanse destul de mari ca ambalajul să fie bine adaptat atmosferei, chiar dacă nu se va lua la trântă cu CryEngine 2.
Nu știu alții cum sunt, dar mie nu-mi trebuie o grafică să mă dea pe spate (măcar să meargă pe leșinătura asta de calculator). Dar știu că primele două mi-au plăcut și m-au speriat când am jucat cu soldatul, așa că vreau să mai fac o dată pișulică noaptea la bipăiturile radarului. Apoi să mă dau cu predatorul și punând mâna pe ei, să-i împart în două!