Ma rog...2 exceptiirob_debruce wrote:de Oblivion m-am plictisit in 2 zile.

Moderator: Moderatori
Ma rog...2 exceptiirob_debruce wrote:de Oblivion m-am plictisit in 2 zile.
la budaeram cu sandwitch'urile langa mine maniac
Te bagi la vrajeli cu o "oarca" si te cumnatesti cu seful lor de tribalah wrote: cum sa fim diferentiati fata de ceilalti oameni, in ochii orcilor.
Nu este adevarat. Cand aveam Geforce4 MX faceam acelasi lucru, pastram driverul care citisem undeva ca e cel mai bun pt placa mea. Insa la instalarea ultimul driver am fost socat sa vad ca in Total War Rome (sau cum se mai numea) mergea perfect pe cand la driverul vechi se intepa oribil. La Sims 2 aceeasi poveste...cand intram in oras se vedea de la o posta cat de bine merge fatza de inainte la driverul vechi. Si lista poate continua..ca am observat diferente de performanta enorme la jocuri unde placa mea era foarte slaba... Ati si nvidia scot drivere optimizate pentru anumite jocuriKodiaK wrote:Pe partea de dirvere asa este, cum zici tu. Driverele cele mai noi nu sunt intotdeauna si cele mai bune pt placile mai vechi.
Tare fazaKodiaK wrote: danboc, dacă la tine 20 fps inseamna flawless eu nu mai zic nimic...
Cred ca dacă joci ceva cu 40+ ai orgasm
Pai eu l-am jucat pe sistemul actual. Si iesea in Desktop fara nicio eroare, nimic. Probabil din cauza ca am doar 256 RAM si poate are jocul ceva probleme in full load. Cine poate sti?KodiaK wrote:Ciudat..am jocat GothicII de 3 ori si niciodata nu mi-a crashuit. Si erau 3 configuratii destul de diferite, caci l-am jucat la intervale destul de mari de timp (peste 1an)
Si DA, GothicII arăta bestial si inca mai arată bine si imersiv, cu toate ca dpdv grafic nu a fost niciodata state-of-the-art.