Unreal Tournament 3

Referitor la jocuri PC, tipuri de jocuri, universuri, concursuri sau servere,

Moderator: Moderatori

Shader

Re: Unreal Tournament 3

Post by Shader »

Gyno wrote:joaca cineva in lan?
gabe_racer wrote:Deja ne-am strans cativa care am jucat...canalul de pe Himachi este"gabe_racer" si parola"ut" ,cei ce vor sa joace pot sa intre,eu maine seara abia o sa apuc sa joc. :thumbleft:
Live in your world, get pwned in mine!
Gyno

Post by Gyno »

Shader wrote:
Gyno wrote:joaca cineva in lan?
gabe_racer wrote:Deja ne-am strans cativa care am jucat...canalul de pe Himachi este"gabe_racer" si parola"ut" ,cei ce vor sa joace pot sa intre,eu maine seara abia o sa apuc sa joc. :thumbleft:
Ziceam azi..am facut setarile pt hamachi
Colin McRae (5 August 1968 – 15 September 2007):((:((:((:((:((
eMalware

Post by eMalware »

Unreal Tournament 3 Demo Tweak Guide @ TweakGuides.com
This guide refers to the latest version of Unreal Tournament 3, the Demo Version
Rapidshare sucks.
Profesorul

Post by Profesorul »

Super jocul , dea bea astept sa apara varianta finala :] , pe Intel core 2 Quad Q6600 , Asus P5N-E SLI , Asus 8800GTS 320mb , 2gb ram pe 1280x1024 60fps-uri minim , max 100-120 in sus , rulz :]
Attachments
3333.jpg
alexwinfast

Post by alexwinfast »

Nu te bucura asa tare ca iti merge demo-ul flawless...

Si mie imi merge cu >40fps pe un A64 single core si 2*7800GTX in SLI la munca...asta nu e sistem pe care UT sa mearga perfect...deci parerea mea e ca ceva nu e implementat in acest demo.

Si da...am toate sliderele la maxim, toate setarile puse pe high/intense, si imi merge jocul in 1280*1024 cu >40fps pe paraclatina asta de PC....nu se poate asa ceva...

Si la nivel vizual arata spalacit rau...nu e nicidecum ce trebuie sa fie...sper sa nu ma insel si sa avem in varianta finala splendoarea grafica cu care am fost "amenintati"...

Si la tine in poza aia unde te bucuri de fps arata spalacit rau jocul...mediocru as spune...NU ARE CUM sa fie doar atat UT3...
Asus P5E3 Premium :: Intel Q9550@3.8Ghz :: 4GB Corsair TWIN3X
EVGA GeForce GTX 275 :: WD 640GB AAKS :: Antec Quatro 1KW
Thermaltake Kandalf :: Samsung 2253BW :: Logitech Z2300
Xbox One :: Xbox 360:: PS4 :: PS3 :: TV SONY Bravia 40HX800
Shader

Post by Shader »

Pt. a face economie de spatiu nu s-au introdus si texturile Ultra.
gabe_racer

Post by gabe_racer »

Si asa mie imi place mult cum arata,poate lui alexwinfast i se pare un pic spalacit din cauza HDR-ului,mai ales la plansa a doua,cea asiatica.E un lucru bun daca nu s-au introdus texturile ultra ,asa ocupa mai putin si avem si o surpriza placuta la produsul final.
C2D E6750 3,2Ghz +TT Big Typhoon(lapped) | DFI LP UT P35-T2R HEATPIPE | Sapphire HD4890 Vapor-X 1GB GDDR5|4 GB DDR2 | 2WD+1Samsung+1Seagate=2TB | Thermaltake 430W Pure Power | A+ X-Clio 2
Shader

Post by Shader »

gabe_racer wrote:poate lui alexwinfast i se pare un pic spalacit din cauza HDR-ului
Nu este HDR, cred ca te referi la blur, post processing. HDR-ul este glow-ul acela excesiv :)
gabe_racer

Post by gabe_racer »

Da ai dreptate,mai degraba blur-ul,dar si HDR cred ca are si acela contribuie la "efectul de spalacire". :laughing6:
C2D E6750 3,2Ghz +TT Big Typhoon(lapped) | DFI LP UT P35-T2R HEATPIPE | Sapphire HD4890 Vapor-X 1GB GDDR5|4 GB DDR2 | 2WD+1Samsung+1Seagate=2TB | Thermaltake 430W Pure Power | A+ X-Clio 2
omul_maimutza

Post by omul_maimutza »

Cert este că în screenshoturile făcute publice acu vro 2 ani jocul arată ceva mai bine, nu îmi amintesc să fi văzut aşa ceva în demo.

Image
picz or it didn't happen
Profesorul

Post by Profesorul »

Da arata mai bine pe ultra normal dar si-a si-a jocul este excelent la grafica pe high :D dea bea astept varianta finala cu hartile alea in spatiu :p
florin22xxl

Post by florin22xxl »

ma uitam chiar acum la un mic clip,il am de vreo 2 ani pe hdd,printre primele secvente cu ut-3 ingame si arata de 10xmai bine ca demo.Nu cred ca o sa arate mai prost ca acum 2 ani,astept versiunea finala :wink: e dif. vizibila intre demo si ce ii in clipul de mai jos.
http://files.filefront.com/unreal2007+0 ... einfo.html
ASROCK-Fatal1ty performance|| 2500K@4300 ||8Gb Corsair || Corsair Force GT 60gb SDD || WD 640GB || Saphire 5850 || corsair 550W power suply,Lian Li Case|| Logitech G9x mouse || Microsoft Sidewinder X6 keyboard || Apple Cinema Display 30" ||
KAKAROT

Post by KAKAROT »

15.232361391244751 Scorul pe pc-ul meu.
As fi multumit cu med-high.
Acum, sa vedem ce e cu jocu asta..... :naka:
Walking on water and software development after specifications are easy if both are frozen.
dexter

Post by dexter »

florin22xxl wrote:ma uitam chiar acum la un mic clip,il am de vreo 2 ani pe hdd,printre primele secvente cu ut-3 ingame si arata de 10xmai bine ca demo.Nu cred ca o sa arate mai prost ca acum 2 ani,astept versiunea finala :wink: e dif. vizibila intre demo si ce ii in clipul de mai jos.
http://files.filefront.com/unreal2007+0 ... einfo.html
Probabil ca intre timp s-au mai facut "optimizari" si compromisuri pentru a putea fi rulat cu peste 20 fps
KAKAROT

Post by KAKAROT »

Cred ca cineva incearca sa imi zica ceva:
(dwl de pe cg)
Attachments
New Bitmap Image.JPG
Walking on water and software development after specifications are easy if both are frozen.
RedVelvet

Post by RedVelvet »

Setarile 3-3 sunt maximul pentru demo. 4 si 5 nu aduc nimic in plus fata de 3 din cauza asta arata mai slab demo decat in SS oficiale
As a performer of the dark arts, I DEMAND that the Directx10 client also features Devil Rays!
omul_maimutza

Post by omul_maimutza »

KAKAROT wrote:Cred ca cineva incearca sa imi zica ceva:
(dwl de pe cg)
Ai rezolvat-o până la urmă? Lumea se plângea că nu merge instalat din cauză că nu aveau suficient spaţiu,
picz or it didn't happen
KAKAROT

Post by KAKAROT »

Da, am rezolvat. Cum netul in regie este administrat de Fred si Barney cand se intorc de la carera te poti trezi ca primesti 5 pachete, unul nu.
La al 6-lea download, am avut noroc :iconbiggrin:
Instalat, jocul merge bine.
Parerri :
Skill-ul botilor e foarte bun,pe average am patit sa ma nimereasca de 3 ori cu shock rifle in timp ce am facut o saritura dubla de pe un pod.
Grafica nu este asa buna cum racneau in gura mare producatorii, gameplay ceva cam slowpaced.
Nu ar fi neaparat un minus, macar mai intelegi ceva din haosul care se dazlantuie pe hartile f bine realizate.
Armele au suferit modificari mai mult estetice decat practice, ma asteptam la ceva mai bun, sau macar o arma noua.

Per total...am jucat fiecare harta de vreo 3 ori si am sters jocul si astept versiunea finala.
Shader

Post by Shader »

KAKAROT wrote:gameplay ceva cam slowpaced
:-s Sigur ai jucat acelasi demo ca si noi ?
omul_maimutza

Post by omul_maimutza »

Nu se mai joacă nima în multi? [-(
picz or it didn't happen
KAKAROT

Post by KAKAROT »

Abaddon wrote:Sigur ai jucat acelasi demo ca si noi ?
Hai sa comparam cu Quake 3 :iconbiggrin:
gabe_racer

Post by gabe_racer »

Quake 3 e cel mult egal ca viteza de gameplay.Ce framerate ai mane?
Shader

Post by Shader »

KAKAROT wrote:Hai sa comparam cu Quake 3 :iconbiggrin:
Hai! Abia astept sa vad ce anume este lent in jocul asta. Sau poate erai tu atent la peisaj fara sa joci efectiv jocul (stiu cum suna, se intelege ideea). :)
LeSharK

Post by LeSharK »

seria UT este mai lenta decat orice joc din seria Quake (chiar si comparativ cu Quake2 care e cel mai slow paced).

insa nu vad unde e problema.. sunt doua serii diferite cu stiluri de joc si identitati diferite :)
god save the queen 'cos tourists are money!
GabYO
Moderator

Post by GabYO »

Unreal Tournament 3 Single-Player Trailer 103.19 MB @ComputerGames.ro
It's good to admit that you're wrong, but it's better to be right.

PCgarage discount 1% folosind voucher-ul: 7JOVYDPL
boto

Post by boto »

Cand mai dati un multiplayer? Ca sa stiu sa fiu acasa si pregatit [smilie=maniac.gif] .
"You're going to burn in a very special level of Hell. A level they reserve for child molesters... and people who talk at the theater."
omul_maimutza

Post by omul_maimutza »

Unreal Tournament 3 Hands-On
MP facem când vrei, fă server şi postează ip-ul. [smilie=Thumbs-Up.gif]
picz or it didn't happen
boto

Post by boto »

[smilie=Nice-try.gif] Nu fac eu ptr ca am netu cam varza, mai degraba am intrebat daca planuiti voi vreun meci pe hamachi, sa stiu sa joc si eu.
"You're going to burn in a very special level of Hell. A level they reserve for child molesters... and people who talk at the theater."
kagemusha

Post by kagemusha »

Si eu aveam aceeasi problema ,am dld-at demo-ulde vreo 20 de ori(nu exagerez, si torrenturi ,si fileplanet toate alea ) si tot imi dadea error 1335 . Cand m-am dus cu calculatorul la service mi-au spus ca ma niste memorii distruse, pe care am platit mai mult decat placa de baza(Asus Strkier Extreme) si le-au trimis la garantie. Acum au pus altele si merge flwaless...

Referitor la joc ,astept sa apara versiunea full ,dar ce vreau sa va intreb ,este adevarat ca vor fi niste harti pe PC care nu se pot juca decat daca ai placa Ageia PhysX ? [smilie=Nice-try.gif] Ca atunci frate eu o sa mi-l iau pentru PS3 !
J_Brujah

Post by J_Brujah »

Shader wrote:
gabe_racer wrote:poate lui alexwinfast i se pare un pic spalacit din cauza HDR-ului
Nu este HDR, cred ca te referi la blur, post processing. HDR-ul este glow-ul acela excesiv :)
Actually HDR-ul este posibilitatea de a vedea si lumina puternica si umbra neagra in aceeasi scena sau mai exact in scene consecutive, like te uiti la soare te orbeste te uiti imediat la umbra nu mai vezi nik de intuneric ce e , in nici un caz nu e glow excesiv, ca unii producatori il implementeaza aiurea ...that's another story. In unreal engine 3 in schimb nu am remarcat sa fie implementat aiurea, chiar din contra. Maaan de abia astept sa apara jocul asta si btw mi se pare mie sau botii aia is cam nenaturali ? mai ales de la distanta , i mean, cum dreac sa ma ia cu flack-ul pe normal shoot mode , adică sa traga cu sita aia dupa mine de la o distanta de abia ii vad si sa ma trosneasca cu 3-4 fragmente din prima, in miscare si sarind !? that's inhuman, dar nah ...
I smoke too much , i know
LeSharK

Post by LeSharK »

3 filmulete cu 3 harti noi:
http://www.mediafire.com/?6s1tpvgkdhj
http://www.mediafire.com/?7yjmafx1hzi
http://www.mediafire.com/?5c4tu2g9rt2

jocul arata ingrozitor de urat. directia artwork-ului si a graficii nu este deloc fericita.
hartile au seturi de texturi axate pe o paleta de culori foarte restransa de parca unele harti le privesti prin fundul unei sticle de lapte (din alea verzi de pe vremuri :D).
static mesh-urile sunt de prost gust, prea multe elemente de decor uber complicate, insa fara vreo coerenta artistica.. doar chestii aruncate pe-acolo la gramada pe toti peretii ca sa arate "uber tech, omg aliens!"
iar look-ul ala dark, heavy & embossed este foarte redundant..

UT2004 statea mai bine la capitolul grafica IMHO.
who's with me?
god save the queen 'cos tourists are money!
eMalware

Post by eMalware »

Rapidshare sucks.
boto

Post by boto »

Da, jocul arata groaznic, sa le fie rusine :tongue3: .
gigel

Post by gigel »

Jocul nu numai ca arata groaznic, dar in ceea ce priveste campania si contentul mai ales, e stricat complet.
Nu pot sa cred.. o mana de harti amarate, majoritatea cel mult banale. Nici macar nu exista CTF-Face pentru numele lui dumnezeu..si campania asta bazata pe story.. e taiata fix la jumate cand am vazut ca incep creditele dupa un filmulet, care puteai sa ma impusti si nu credeam ca este cinematicul de final, am zis ca nu-i adevarat... m-am enervat si am iesit din joc.. cum sa faci asa ceva... sa scoti UT3 cu jumatate din contentul din UT original, 2k4 fiind mult mai indepartat (si mai bun din punctul asta de vedere) pentru a-l compara.
Joc sarac... incredibil de sarac si jucator foarte dezamagit. N-am crezut ca o sa-mi fie dor de tournament ca "bloody public exhibitions", totul organizat ca un concurs ca in 2k3/2k4 dar asa este. Se potrivea mult mai bine jocului.Mi-e dor si de bombing run, alta care nu credeam ca am s-o spun. Jocul asta are doar 3 moduri daca stai sa te gandesti : Deathmatch (cu ale sale variatii: versus si team), CTF fie ca-i vehicle fie ca-i nu si Warfare care a devenit relativ plictisitor in ciuda "imbunatatirilor". Nu-ti pasa deloc de obiective si joci exact ca la onslaught oricum.
Stiu ca nu-i cel mai fericit post si ca ideile nu sunt insirate in cea mai fericita ordine si s-ar putea sa dau dureri de cap cititorilor, dar sunt nervos domnule UT3 e stricat si nu avea voie.
Parerea mea!
kagemusha

Post by kagemusha »

Ce ,a aparut UT3 ?
gigel

Post by gigel »

Ce, nu a aparut?
Eu aveam pre-order 8-[
Parerea mea!
kagemusha

Post by kagemusha »

Bineinteles ca nu a aparut, inca.

IGN :
Release Date:
US: November 19, 2007
Europe: November 30, 2007
Australia: November 30, 2007
GabYO
Moderator

Post by GabYO »

Ca tot vorbeste gigel de versiunea germana a jocului (cel mai probabil):
Planetunreal have caught up with Midway in Germany to find out what changes have been made to the German version of UT3 to get it a 16+ rating.

"We had to make some minor changes to the game to get an age rating at all. [...] The biggest change is that you can't shoot already dead people (and they won't explode into thousand parts) and that ragdoll is disabled for dead people as well."

Steve Polge also confirmed that these changes don't affect network compatibility between the German version and non-censored versions of the game.

"The versions are fully network compatible. Ragdolls still exist on the German censored version, but you cannot affect them after a player has been killed."
Sursa

"Rest of the world version" s-ar putea sa lase o impresie mai buna...

gigel

Post by gigel »

Nu am fost deranjat ca nu am avut ragdoll la cadavre.Am fost deranjat ca nu am avut harti pe care sa ma joc fara radoll la cadavre.
Cam naspa intr'adevar ca nu se sparg aia la instaGIB dar asta e.Cenzura asta...
Parerea mea!
GabYO
Moderator

Post by GabYO »

Aia e cea mai mare modificare, dar mai sunt si altele (minore zic ei) nespecificate... Din cauza asta eu unul prefer sa astept versiunea normala inainte de a ma pronunta asupra jocului. Ca doar deh... speranta moare ultima, nu?

Post Reply