Revin asupra carcasei Antec, cu o idee!

Vă încurajăm s-o utilizaţi înainte de a posta un topic nou.
Răspunsul ar putea fi acolo deja.

Moderator: Moderatori

RAYNOR

Post by RAYNOR »

Am gasit ce-mi doream:"Side panel with large transparency window door", ce-i drept cam piperate 46 si 48$ in functie de carcasa aleasa. Si in plus au mult mai multe carcase Chieftec decat la oricare alta firma. :angel:
Apropo carcasa aia din XPC Matrix TX-BD nu exista, ea este MX-BD de la Matrix!!! Dar nu este ca XPC albastra ci neagra, pt. varianta albastra tre sa dau 102$. Dar la banii astia pot sa iau una din seria Dragon care este albastra are cooler si un filtru de praf!!! A-ti auzit bine vine cu acest accesoriu.
:o
oby

Post by oby »

vezi la http://www.xoxide.com ca sunt niste carcase tare beton shi surpriza e ca le mai shi gasesti prin romania.
A si vezi ca sursa pe care ti-o iei sa aiba mai mult(sau egal) de 17 amperi pe iesirea de 12 volti.
Noroc ca prostia nu doare...
RAYNOR

Post by RAYNOR »

Pe la noi, la ce firme? De curiozitate :wink:
Popescu Victor

Post by Popescu Victor »

Despre filtrul de praf nu pot sa spun decat ca este praf in ochi :lol:
Raynor : praful intra prin toate colturile carcasei, este aproape imposibil sa mentii interiorul fara praf asa ca daca ai un filtru in fata fanului care numai ii scade randamentul nu rezolva decat ca nu mai intra atat de mult praf dar el tot intra, cea mai buna solutie e un aspirator care si sufla si din cand in cand mai cureti interiorul...
Oby : frumos site-ul ;) imi place, cam asa ceva vreau sa fac si eu dar mai mult putin...
RAYNOR

Post by RAYNOR »

M-am hotarat la DX-01-BLD, este marfa la pretzu de 102$
http://www.casemodworld.com/modules.php ... tent&id=26
novi

Post by novi »

Ai fakut o alegere buna! :wink:
RAYNOR

Post by RAYNOR »

Mersi, dar tre' sa mai adun ceva bani. Cred ca pot sa mai stau pana la CERF poate sare ceva, mai stii... :D
SwatKat

Post by SwatKat »

Pai si eu cred ca e mai bine asa, ca mai vin si firmele noastre cu reduceri in perioada CERF. Sper :lol:
"Singurul lucru imperfect in natura e rasa umana!"
smoke

Post by smoke »

- cred ca ne punem prea mari sperante in cerf - sa nu fie ca anu trecut... :cry:
Cuvintele doar distrag atentia...

A Story
Sir Ice

Post by Sir Ice »

Eu nu am de gand sa astept pana la CERF, pentru ca oricum nu cred ca voi avea timp sa ma duc pana acolo.
Eu am acum temperaturi in sistem de 40 de grade si mi se pare excesiv.
Avea un suflet... candva...

Currently very active, thank you very much Image
RAYNOR

Post by RAYNOR »

Cam multicel in perioada asta a anului, cred ca la vara sare de 50-60 grade!!! :(
novi

Post by novi »

Eu am 43 de grade la procesor si 32 la sistem asta cu carcasa inchisa si cu un singur ventilator de carcasa pus in spate! :wink:

PS:In full load
SwatKat

Post by SwatKat »

Momentan: CPU 35G, carcasa 27G, in camera is ~25G. In carcasa am max 30-31G., cu 1 fan in spate.
"Singurul lucru imperfect in natura e rasa umana!"
DaLiu

Post by DaLiu »

Eu pot sa va zic ca mi-am luat eu carcasa ANTEC PLUSVIEW 1000 AMG cu geam cu 2 ventilatoare in spate si urmeaza sa mai iau 2 dar nu erau pe stoc si sunt deocamdata multumit de ea.Singura problema este ca am un ASUS A7N8X Deluxe cu NFORCE 2 si placa are racire pasiva si mi se pare ca stand la 39 grade ii mult.Dar procu imi sta la 41 grade la un XP2100+.
Am uitat sa specific ca mi-am luat si sursa de 430W TRUE POWER ANTEC si ma ajuns cu totul la 7.300.000 lei.Asta este cand ai un moft!!!!
O sa fac o poza cat de curand si am sa o pun pe forum dar astept sa imi vina si un neon albastru de carcasa.
Ce pot sa spun!!Le doresc si altora sa isi poata permite sa ia o asemenea carcasa ca merita si sincer sa va spun nu mi-au luat-o ai mei.Prin banii facuti de mine am luat-o dar adevarul ca o luna am muncit pe gratis. :))
Diablo 3 Crafting - http://www.twitch.tv/daliu
DaLiu#1842
RAYNOR

Post by RAYNOR »

Da, ai o adevarata "scula" daca mai pui si ceva coolere colorate, cum sunt cele de la Antec la 11$ ai sa ai parte de un spectacol vizual pe cinste :angel:
Sir Ice

Post by Sir Ice »

DjDaLiu wrote:Eu pot sa va zic ca mi-am luat eu carcasa ANTEC PLUSVIEW 1000 AMG cu geam cu 2 ventilatoare in spate si urmeaza sa mai iau 2 dar nu erau pe stoc si sunt deocamdata multumit de ea.Singura problema este ca am un ASUS A7N8X Deluxe cu NFORCE 2 si placa are racire pasiva si mi se pare ca stand la 39 grade ii mult.Dar procu imi sta la 41 grade la un XP2100+.
Am uitat sa specific ca mi-am luat si sursa de 430W TRUE POWER ANTEC si ma ajuns cu totul la 7.300.000 lei.Asta este cand ai un moft!!!!
O sa fac o poza cat de curand si am sa o pun pe forum dar astept sa imi vina si un neon albastru de carcasa.
Ce pot sa spun!!Le doresc si altora sa isi poata permite sa ia o asemenea carcasa ca merita si sincer sa va spun nu mi-au luat-o ai mei.Prin banii facuti de mine am luat-o dar adevarul ca o luna am muncit pe gratis. :))
Poti sa fii mai precis cu data cand ti-ai luat carcasa? Pentru ca eu aveam rezervare facuta la CARO de lunea trecuta si m-au tot plimbat ca nu au primit! La fel au facut si cu o firma pe care o stiu eu, care trebuiau sa imi cumpere mie acelasi model! Si au facut nazuri ca nu rezerva mai mult de 2 zile, asta cand o aveau in stoc. Cand nu au mai avut-o in stoc au spus ca o rezerva pana sambata...
Pana la urma eu m-am plictisit sa ii astept si am luat un Chieftec Scorpio TX 10BD, plus un SPX 10 BD F. Arata super cool cu geamul si ventilatorul pus in geam.
Sper ca voi reusi sa imi cumpar de la idiotii astia ventilatoare cu leduri albastre!
Stiti pe cineva capabil sa strunjeasca frumos un panou de otel? Acum am un panou lateral disponibil, asa ca sunt dispus sa "experimentez" un pic.

DaLiu

Post by DaLiu »

Am luat-o acum vreo 2 saptamani carcasa, dar mai vreau niste ventilatoare si nu au pe stoc.Astept!!Cica ma anunta cand primesc.De la CARO am luat-o!!!Cred ca era ultima care am luat-o!!!
DaLiu#1842
Sir Ice

Post by Sir Ice »

DjDaLiu wrote:Am luat-o acum vreo 2 saptamani carcasa, dar mai vreau niste ventilatoare si nu au pe stoc.Astept!!Cica ma anunta cand primesc.De la CARO am luat-o!!!Cred ca era ultima care am luat-o!!!
8) Deci tu este ACELA! 8)
Acuma lasand gluma, felicitari pentru achizitie si sa o folosesti sanatos!
Am vazut ca o aveau si la BestComputers, dar cu sursa de 300 de W. Nici nu mi-ar fi trecut prin cap sa iau de la astia, care au umblat deja in carcasa. Cine stie ce au facut inauntrul ei!
Ventilatoare au, dar numai rosii, verzi, tri-lite. Eu vreau albastre si nu au! Poate le vin miercuri, joi.
Daca as sti de unde sa cumpar un cooler TTC WTB complet de cupru, mi-as lua un ventilator rosu pe care sa il pun pe cooler, sa se vada prin fereastra carcasei.
Ce sistem de prindere are pentru fan-ul din geam? Clips-uri sau suruburi? Eu prefer suruburi pentru ca asa este mai bine fixat si "joaca" mai putin. Oricum ma gandesc sa il inlocuiesc si pe el cu un blue led fan.
Pentru inceput voi lua unul singur sa vad/aud cat de silentios este, si pe urma restul. Si pe deasupra nu mai stau chiar asa de bine cu banii - m-a costat 5.5 milioane carcasa Chieftec plus panoul lateral, plus ca mi-am mai luat si o placa de sunet Audigy Player (dar la asta platesc doar o completare).
O caruta de bani - si mai am de bagat vreo 2 milioane pentru ventilatoare, 1 milion pentru cooler - daca il gasesc. Plus un DVD negru (Teac), un floppy negru, Microsoft Optical Desktop kit negru si in cele din urma un Sony71B.
Dar va arata ca un Rolls Royce al PC-urilor.

DaLiu

Post by DaLiu »

Sir Ice ce pot sa iti zic.Carcasa ii super ok dar am 2 probleme cu ea:
1. Se zgarie foarte usor!!!
2. Geamul daca il stergi incepe sa se juleasca(zgarie)!!!

Ca performante de cooling ii foarte buna si foaret silentioasa tinand cont ca am 3 ventilatoare de carcasa+cooler+sursa cu 2 ventilatoare.
Temperatura procului imi sta la 40 grade si am un XP2100 Thoroughbred A0.Eu zic ca ii bine.
Cel mai mult ma satisface sursa ANTEC de 430W True Power care fratele meu daca zice 12v atata ii.Inainte aveam o carcasa cu sursa de 300W si in loc de 12v aveam 13,5v si faze de astea.Ii foarte stabila si daca ti la sistemul tau si ii doresti o viata lunga zic ca merita sa dai banii pe ea.
Va doresc la toti sa puteti beneficia de un asemenea inger pazitor!!! :D :D :D

Sistemul meu este daca intereseaza pe cineva:
XP2100 Thoroughbred A0
ASUS A7N8X Deluxe
2 x 256 DDRAm bus 266 cl.2
Maxtor 60 G 7200 ATA133
CDWR TEAC 24x
CD-Rom TEAC 40x
GeForce 3 Ti200 128DDRAM
CARCASA ANTEC PLUSVIEW 1000 AMG
SURSA ANTEC TRUE POWER 430 W
DaLiu#1842
Sir Ice

Post by Sir Ice »

Si pe geamul meu par sa fi aparut niste zgarieturi de la sters cu un servetel si Pronto. Eu sper sa fie de fapt niste urme de la servetele nu zgarieturi - ce naiba, e chiar asa de sensibil? Voi sti dupa ce il spal cu solutie pentru curatat geamurile. Cred ca cel mai indicat este sa folosesc o carpa de bumbac.
Carcasa mea nu pare sa se zgarie usor, pare ****, oricum nu am luat o pila sau un cui sa o testez.
Ai filtru la fan-ul lateral? Fan-urile tale sunt cu ball sau sleeve?
Fan-ul din panoul meu lateral este sleeve daca tin bine minte (cfm 23 si zgomot 25 db). Sunt curios cand va trebui sa il schimb cu unul cu ball.

DaLiu

Post by DaLiu »

Habar nu am daca sunt ball sau sleeve(nu stiu ce inseamna termenii astia).Daca imi explici poate iti spun si eu cum sunt ventilatoarele.Ce pot sa iti spun de geam este ca ii facut dintr-un plex (plastic ceva tare) ca oricum sticla nu ii dar daca te uiti prin el si nu bate nici un bec asupra lui pori sa juri ca nu ii zgariat dar daca ai o veoza sau mai stiu eu ce si te uiti asa din lateral vezi cercuri de zgarieturi cum sa sters.Eu cu solutie de geam l-am sters si tot degeaba.Probabil daca era sticla nu se zgaria dar asa...
Noi sa fim sanatosi si sa faci si tu o poza cu sistemul tau si punel aici sau daca nu trimite-mi una pe mail.
See ya si astept reply-ul tau!!!! :lol:
DaLiu#1842
Sir Ice

Post by Sir Ice »

Te uiti pe fan si scrie pe el numele lui. Daca e cu ball (rulmenti) dureaza mai mult si are numele ceva de genul xxxBxx. Daca e cu sleeve (lagar) se strica mai repede, se descentreaza mecanica, face urat de tot ca mai!
Eu mi-am luat in scopuri de testare un Antec Case Fan Red de 80mm. Arata superb vazut prin geamul carcasei, nu se aude din cauza cooler-ului nenorocit pe care il am acum, are conector pass through (poti sa conectezi mai multe cu o singura mufa molex de alimentare a drive-urilor), muta destul de mult aer...
Si datorita lui mai scade temperatura procesorului cu aproximativ 6 grade, de la 52 la 46.
Oricum eu vreau sa il pun in cele din urma pe un radiator de cupru sa imi fac un cooler superb.
Last edited by Sir Ice on Thu Mar 27, 2003 9:20 am, edited 1 time in total.

Popescu Victor

Post by Popescu Victor »

Un SLK ? :)
DaLiu

Post by DaLiu »

Mie imi sta procul la 40-41 in normal si in 44 dupa jocuri!!!!!
DaLiu#1842
dorin

Post by dorin »

Un link bun pentru case modding, merge super la romanii fara bani

http://www.2cooltek.com/case001_2.html :oops:
Zâna Măseluţă
Admin

Post by Zâna Măseluţă »

:lol:

Cu shutgun-ul e mai greu,dar atasarea coolerului la sfarsit este o adevarata opera de arta...

:lol:
Lumea mă invidiază că beșina mea miroase tare cade omu din picioare
Sir Ice

Post by Sir Ice »

La CARO au adus Antec Lanboy. Eu o consider o carcasa entry level foarte reusita http://www.caro.ro/defa.php?id=27&cat=69. Nu poti monta decat 2 ventilatoare de 80, dar ai deja geam si sursa cu iluminare albastra.
La cat costa are un raport calitate pret destul de bun.
Daca o vreti grabiti-va, pentru ca precis nu au prea multe in stoc.

Zâna Măseluţă
Admin

Post by Zâna Măseluţă »

101.8 Euro fara TVA ? :o
Nu prea e Entry Level...
Lumea mă invidiază că beșina mea miroase tare cade omu din picioare
Popescu Victor

Post by Popescu Victor »

109USD Chieftec DA-01-BD, am una acasa, de 1 an si ceva are acelasi pret si merita.
Antec, ...no coment: aluminiu, geamul, ledurile dar...102EU~109USD :)
Bossman
Moderator

Post by Bossman »

Sir Ice wrote:La CARO au adus Antec Lanboy. Eu o consider o carcasa entry level foarte reusita http://www.caro.ro/defa.php?id=27&cat=69. Nu poti monta decat 2 ventilatoare de 80, dar ai deja geam si sursa cu iluminare albastra.
La cat costa are un raport calitate pret destul de bun.
100 euro mi se pare cam mult ... mai ales ca un 1000AMG costa 85 :o : http://www.caro.ro/defa.php?id=16&cat=69 ... e adevarat, fara sursa, dar totusi ... :-?
Truth is relative. Pick one that works
Sir Ice

Post by Sir Ice »

O consider entry level datorit dotarilor - doar 2 ventilatoare, fara ventilator in geam, numar mai mic de drive-uri disponibile. Cel mai mult costa sursa, in principal pentru ca lumineaza albastru.

Bossman
Moderator

Post by Bossman »

Sir Ice wrote:Cel mai mult costa sursa, in principal pentru ca lumineaza albastru.
Si ptr luminatul ala tre' sa dau atata? :-?
DaLiu

Post by DaLiu »

Bossman wrote:
Sir Ice wrote:Cel mai mult costa sursa, in principal pentru ca lumineaza albastru.
Si ptr luminatul ala tre' sa dau atata? :-?
Crede-ma ca nu costa iluminatul mult!Sursa chiar merita banii astia pt ca eu am carcasa ANTEC PLUSVIEW 1000AMG cu sursa TRUE POWER ANTEC 430 W si crede-ma ca isi merita banii.Daca zice 12 V atata este nu ca la sursa veche cand in loc de 12V imi dadea 13,5V.
Ce zici de asta?
DaLiu#1842
Bossman
Moderator

Post by Bossman »

Da, nu zic ca nu merita ... dar puteau sa bage o sursa ,,normala" si poate ar fi fost si pretul mai atractiv ...
Sir Ice

Post by Sir Ice »

Au bagat geamul si lumina albastra pentru ca e destinata lan-party-urilor (de-aia e din aluminiu), si vrei sa te dai mare cu ce carcasa misto ai. Mai pui si 2 Antec Blue Led Case Fan.

Bossman
Moderator

Post by Bossman »

Da, dar la 100$ prefer utilitatea in dauna ,,frumusetii" ... but that's just me :angel:
DaLiu

Post by DaLiu »

Sunt sigur ca lumina aia nu poate sa ii ridice pretul foarte mult fiind un ***** de led.Ce pot sa iti mai zic caci unul care isi permite si poate sa isi satisfaca moftul isi ia o asemenea carcasa si nu se mai uita la bani.
Eu am dat pe ANTEC PLUSVIEW 1000 AMG cu sursa TRUE POWER 430W in jurul a 250 Euro cu tot cu neon de carcasa cu ventilatoare si mai am de cumparat si nu castig extraordinar.
Am un venit net lunar de 200 Euro si crede-ma ca m-am bagat si in datorii pt carcasa asta dar daca mi-a placut mult.Aste este!!!!!!!!!
DaLiu#1842
Bossman
Moderator

Post by Bossman »

E, eu sunt un spirit mai practic ... cumpar numai cand e absolut necesar ... acu' vreo saptamana ma apucase boala si vroiam sa dau vreo 2.3 milioane pe un MX500 ... insa am stat putin si am judecat la rece si am realizat ca nu ar fi fost decat un moft, fiindca A4Tech-ul pe care-l am acuma se misca impecabil ...
Sir Ice

Post by Sir Ice »

Acum toti cei care intra la mine in casa zic ce bestial arata sistemul meu. Asta este pentru mine un bonus pe langa obiectivul principal, care era o temperatura mai mica in interior.

DaLiu

Post by DaLiu »

Sir Ice wrote:Acum toti cei care intra la mine in casa zic ce bestial arata sistemul meu. Asta este pentru mine un bonus pe langa obiectivul principal, care era o temperatura mai mica in interior.
Unde il putem vedea si noi ca sunt tare curios?!!
DaLiu#1842
Locked