DjDaLiu wrote:Am luat-o acum vreo 2 saptamani carcasa, dar mai vreau niste ventilatoare si nu au pe stoc.Astept!!Cica ma anunta cand primesc.De la CARO am luat-o!!!Cred ca era ultima care am luat-o!!!
8) Deci tu este ACELA! 8)
Acuma lasand gluma, felicitari pentru achizitie si sa o folosesti sanatos!
Am vazut ca o aveau si la BestComputers, dar cu sursa de 300 de W. Nici nu mi-ar fi trecut prin cap sa iau de la astia, care au umblat deja in carcasa. Cine stie ce au facut inauntrul ei!
Ventilatoare au, dar numai rosii, verzi, tri-lite. Eu vreau albastre si nu au! Poate le vin miercuri, joi.
Daca as sti de unde sa cumpar un cooler TTC WTB complet de cupru, mi-as lua un ventilator rosu pe care sa il pun pe cooler, sa se vada prin fereastra carcasei.
Ce sistem de prindere are pentru fan-ul din geam? Clips-uri sau suruburi? Eu prefer suruburi pentru ca asa este mai bine fixat si "joaca" mai putin. Oricum ma gandesc sa il inlocuiesc si pe el cu un blue led fan.
Pentru inceput voi lua unul singur sa vad/aud cat de silentios este, si pe urma restul. Si pe deasupra nu mai stau chiar asa de bine cu banii - m-a costat 5.5 milioane carcasa Chieftec plus panoul lateral, plus ca mi-am mai luat si o placa de sunet Audigy Player (dar la asta platesc doar o completare).
O caruta de bani - si mai am de bagat vreo 2 milioane pentru ventilatoare, 1 milion pentru cooler - daca il gasesc. Plus un DVD negru (Teac), un floppy negru, Microsoft Optical Desktop kit negru si in cele din urma un Sony71B.
Dar va arata ca un Rolls Royce al PC-urilor.