Ce unitati DVD-RW stiti pe SATA?
Moderator: Moderatori
Am avut ocazia sa testez si eu Samsung-ul in cauza intr-o configuratie pe care am facut-o recent pentru niste verisori. E mai mult decat decent. M-a impresionat initial prin silentiozitate, lucru care m-a dezamagit la unele LG-uri si apoi prin capacitatea de a citi un CD cu Windows plin de zgarieturi de toate felurile fara sa schiteze vreun moment ca nu vrea/poate. O investie buna pentru cei care mai au inca HDD-uri P-ATA de capacitati mari si care vor sa foloseasca unicul canal IDE de pe placile de baza moderne pentru conectarea acestora.
Si scapi si de panglica aia nenorocita care strica mereu cable management-ul.
Si scapi si de panglica aia nenorocita care strica mereu cable management-ul.

-
salutare,eu am gasit acest writer http://www.shopit.ro/componente-pc/dvd- ... -h30nrbbb/
ce ziceti merita? sau sa iau http://www.shopit.ro/componente-pc/dvd- ... w-1814blt/ ?
ce ziceti merita? sau sa iau http://www.shopit.ro/componente-pc/dvd- ... w-1814blt/ ?
Tocmai am dat comandă de un Dvd Writer Nec 7173A şi am văzut că mai au pe stoc fratele mai mare al acestuia, pe sata - >DVD+/-RW NEC ND-7173S<. Nu suportă bitsetting, dar cu firmware modificat se poate şi acest lucru. În rest mi se pare ideal. Aş fi luat şi eu Sata, dar îmi trebuie writerul şi pe sisteme mai vechi şi nu am vrut să mă complic. Atenţie însă! Discurile LabelFlash sunt mai greu de găsit decât cele Lightscribe, dar se văd mai bine.
***** Tutunul ucide. Încet.*****
Un miliard de oameni vor muri până în 2100 din cauza fumatului = 1 din 2 fumători.
Câte un om la fiecare 6 secunde... 5. 4. 3. 2. 1.
Un miliard de oameni vor muri până în 2100 din cauza fumatului = 1 din 2 fumători.
-
Pioneer introduces its first SATA DVD burner

Ce e Bolduit mi s-a parut mai interesant. Oare itdirect cand il aduce ?Pioneer now has available a burn-everything internal DVD writer with a Sata interface. The unit is offered in beige (DVR-212) or black (DVR-212BK) and being sold to consumers as well as system builders.
Burn speeds are said to be 18x for write-once DVD-R and +R blanks, 10x for two DVD-R DL and +R DL and 12x for DVD-RAM.
As you'd expect, the burner uses Pioneer’s Disc-Resonance Stabiliser technology to control the airflow generated by high-speed disc rotation and minimise disc warping.
Reliable writing and reading are said to be further enhanced by:
* Buffer under-run protection
* A multi-effect liquid crystal tilt compensator - to "ensure precise writing" to the disc by automatically compensating for discs that are warped or of uneven thickness
* An ultra-dynamic resonance absorber - claimed to reduce the instability and vibrations caused by imbalanced or damaged media
* Performance-adjusting firmware - reckoned to optimise rotation speed to suit the job at hand, for instance holding down disc speed to keep down noise when watching movies or listening to music.

When you play the game of trolls, you win or get banned. There is no middle ground.
Adica, ce inseamna acel bitsetting?Conrad_QS wrote: >DVD+/-RW NEC ND-7173S<. Nu suportă bitsetting, dar cu firmware modificat se poate şi acest lucru.
Booktype field-ul (bitsetting-ul) e în esenţă o problemă de compatibilitate. Adică un writer care suportă bitsetting păcăleşte DVD playerele stand alone că discul băgat este un DVD-ROM în loc de un disc obişnuit DVD+R. Mediiile DVD-R sunt mai greu de folosit în acest scop, dar nu e imposibil. În general acum nu mai e o problemă, întrucât majoritatea DVD playerelor suportă formate multiple, dar pentru o unitate mai veche, care recunoaşte numai DVD-uri obişnuite, este necesar. Pentru DVD playerul pe care îl folosesc separat de NEC-ul meu, a fost suficientă downloadarea utilitarului Binflash de >aici<; am lăsat firmware-ul original şi am schimbat doar Booktype-ul, în loc de dvd-rom active am pus dvd+r active. Aveam un disc de la închirieri şi altfel nu mi-l recunoştea unitatea neam, zicea că nu e nimic inserat. Acest mod de lucru se poate schimba de câte ori e nevoie, după cum se vede în poza de >aici<.
Sa inteleg ca o unitate light-scribe inscriptioneaza si pe dicuri label flash(la fel ca si pe cele normale light scribe)?Conrad_QS wrote:Tocmai am dat comandă de un Dvd Writer Nec 7173A şi am văzut că mai au pe stoc fratele mai mare al acestuia, pe sata - >DVD+/-RW NEC ND-7173S<. Nu suportă bitsetting, dar cu firmware modificat se poate şi acest lucru. În rest mi se pare ideal. Aş fi luat şi eu Sata, dar îmi trebuie writerul şi pe sisteme mai vechi şi nu am vrut să mă complic. Atenţie însă! Discurile LabelFlash sunt mai greu de găsit decât cele Lightscribe, dar se văd mai bine.
“What are the differences between Mark Zuckerberg and me?
I give private information on corporations to you for free,
and I’m a villain. Zuckerberg gives your private information
to corporations for money and he’s Man of the Year”
Julian Assange.
I give private information on corporations to you for free,
and I’m a villain. Zuckerberg gives your private information
to corporations for money and he’s Man of the Year”
Julian Assange.
Re: Ce unitati DVD-RW stiti pe SATA?
O unitate Lightscribe va inscripţiona numai medii de acest tip. Adică nu poţi scrie discuri Label cu o unitate Light şi nici invers. Pentru LabelFlash sunt pe piaţă doar discuri >Fuji<, pe când cele Scribe sunt fabricate de mai multe firme şi mai ieftine.
stie cineva de pe unde pot lua un Pioneer DVR-212DBK ??
am incercat mai acum cateva luni pe afara ... il aveau pe stoc dar, mi-au dat cu "flit" ... nu trimitem in afara UK sau Irlandei![Nice-try [smilie=Nice-try.gif]](./images/smilies/Nice-try.gif)
am incercat mai acum cateva luni pe afara ... il aveau pe stoc dar, mi-au dat cu "flit" ... nu trimitem in afara UK sau Irlandei
![Nice-try [smilie=Nice-try.gif]](./images/smilies/Nice-try.gif)
RHS a adus Pioneer DVR-212
luni, ar trebui sa-l primesc pe al meu
![Respect [smilie=Respect.gif]](./images/smilies/Respect.gif)

Si pretul ?zme-ul wrote:RHS a adus Pioneer DVR-212![]()
Zi un link la el, daca se vinde si online.
http://overmind.ro - World's best C&C: Red Alert - Yuri's Revenge 2 mod and a top-3 Star Trek: Starfleet Command 3 mod !
uite aici: http://www.rhs.ro/index.php?lang=RO&mod ... _ART&mod=1
detalii tehnice: http://www.pioneerelectronics.com/pna/v ... sComponent
pret ... nush sa-ti spun aprox ... eu sunt un reseler d'al lor ... sa zicem in jur de 120RON (tva inclus)
detalii tehnice: http://www.pioneerelectronics.com/pna/v ... sComponent
pret ... nush sa-ti spun aprox ... eu sunt un reseler d'al lor ... sa zicem in jur de 120RON (tva inclus)
bla bla
- omul_maimutza
Merge să cumperi de la RHS dacă eşti persoană fizică? ![maniac [smilie=maniac.gif]](./images/smilies/maniac.gif)
![maniac [smilie=maniac.gif]](./images/smilies/maniac.gif)
picz or it didn't happen
10x zem-ul.
Din cate stiam io, direct nu merge sa cumperi...ca end-user.
Dar pot sa cumpar prin firma.
Din cate stiam io, direct nu merge sa cumperi...ca end-user.
Dar pot sa cumpar prin firma.
http://overmind.ro - World's best C&C: Red Alert - Yuri's Revenge 2 mod and a top-3 Star Trek: Starfleet Command 3 mod !