The Elder Scrolls 4: Oblivion

Referitor la jocuri PC, tipuri de jocuri, universuri, concursuri sau servere,

Moderator: Moderatori

J_Brujah

Post by J_Brujah »

Pretorianu' wrote: Pozele sunt facute cu fraps, desi nu stiu de ce nu se vad fps-urile in stanga. De asemenea, nu pot sa fac print-screen, nush de ce #-o
Te duci in Oblivion.ini ( My Documents -> MyGames-> Oblivion ) si setezi bAllowScreenShot=1. Btw , l-am vazut la un prieten pe un venice 3200+ si 6800 ultra si la o departare nu prea mare , like atunci cand se iasa din sewers , peste la de ex , texturile peste pamant arata ca dreacu , parca ar fi facute in paint brush , any hint ? ( asa de curiozitate :) ) pentru ca in filmuletzul ala cu one week nu mi se pare deloc ca se vede asa . Chiar asa de mult ii trebe Oblivion-ului astuia incat sa nu scada LOD-ul prea brusc !?
I smoke too much , i know
Malice

Post by Malice »

Pls....un hint ceva de unde sa obtin manualul jocului......ma refer la .pdf ???
Venice 3000+;Asus A8N-E;Leadtek 6800 GS;1 Gb Corsair;Maxtor 200 Gb S-ATA;Audigy4 + Logitech-Z5450;Antec SLK3000B;Chieftec 450W;Winxp SP2.....
Pretorianu'

Post by Pretorianu' »

Merci de hint :thumbleft:

Mai, nu stiu, la mine pe X1900XTX mi se vad super frumos texturile...n-am modificat nimic din fisiere, doar am setat toate max. din video options...
Intel i7 920 @4.0GHz | Asus P6T SE X58 | Corsair 12Gb DDR3, 1600MHz, | MSI Radeon R390X 8GB | Crucial RealSSD M4 256GB | Zalman CNPS10X-Quiet | CM HAF922 & Windows7 64bit
Daca esti prost de mic, cand cresti mare numa' te joci.
unknown_humanoid

Post by unknown_humanoid »

Yeaaaah. Am fost acceptat in Arcane University! :blob7:
...AND PEOPLE SAY SEQUELS ARE NEVER AS GOOD AS THE ORIGINAL!
Pretorianu'

Post by Pretorianu' »

Malice wrote:Pls....un hint ceva de unde sa obtin manualul jocului......ma refer la .pdf ???
Il am eu in format .pdf (18 Mb/50 de pagini).
Ma gandesc cum/unde sa-l pun sa-l poti da jos...
Last edited by Pretorianu' on Sat Mar 25, 2006 3:06 pm, edited 1 time in total.
Intel i7 920 @4.0GHz | Asus P6T SE X58 | Corsair 12Gb DDR3, 1600MHz, | MSI Radeon R390X 8GB | Crucial RealSSD M4 256GB | Zalman CNPS10X-Quiet | CM HAF922 & Windows7 64bit
G-man

Post by G-man »

Am reusit sa "bag" un cristal intr-o sabie, dar s-a descarcat intre timp :D.Intrebare: cum il reincarc, si cum se scoate cristalul din sabie? (daca se poate)

Si unde pot vedea Level-ul personajului si meu si toate abilitatile?
2002angel

Post by 2002angel »

G-man>foloseste tastele F1-F4 pentru a vedea stayus,inventar,harta sau dai Tab si selectezi cu mouse-ul tabul care indica sanatatea,mana si stamina
The man that GOD makes fun of
Malice

Post by Malice »

Pretorianu' wrote:
Malice wrote:Pls....un hint ceva de unde sa obtin manualul jocului......ma refer la .pdf ???
Il am eu in format .pdf (18 Mb/50 de pagini).
Ma gandesc cum/unde sa-l pun sa-l poti da jos...
Am reusit pana la urma sa-l gasesc, mersi oricum [smilie=Victory.gif]
Venice 3000+;Asus A8N-E;Leadtek 6800 GS;1 Gb Corsair;Maxtor 200 Gb S-ATA;Audigy4 + Logitech-Z5450;Antec SLK3000B;Chieftec 450W;Winxp SP2.....
unknown_humanoid

Post by unknown_humanoid »

Stie cineva daca exista si alta posibilitate de a reincarca armele enchant-uite inafara de magicieni???
Mi-a cerut unu' 3000septimi ca sa reincarc o sabie in valoare de 5000septimi.

Pot lovi doare de 35 de ori cu ea dupa care terbuie sa platesc 3000 ca sa o reincarc. Dau faliment in cazul asta...
...AND PEOPLE SAY SEQUELS ARE NEVER AS GOOD AS THE ORIGINAL!
Bluetooth

Post by Bluetooth »

Mie mi-ar merge Oblivion pe urmatorul sistem:
Main Board: EpOx i848
VGA: ASUS Ati Radeon 9200 SE 128MB
Sound: Realtek 97'
CPU: Intel Celeron D 2400Mhz
HDD: WD 80GB 7200RPM
RAM: 256MB + 512MB Corsair
Optical Units: LG DVD-RW, LG CD-RW
2002angel

Post by 2002angel »

fratilor,voi ce sume de galbeni detineti???eu ma chinuii sa adun 1500septimi si nus cum sa fac sa strang mai mult!!
daca fur ceva,exista vreo modalitate prin care sa scap de garzi?
KodiaK
Radioactiv

Post by KodiaK »

Bluetooth nu o sa-ti mearga Oblivion.
Probleme cu banii am si eu 2002angel. Ma invart pe la 2-300. Da sunt nivelul 4 si poate asa o fi la nivelul asta. Nici macar la priomul gate of oblivion nu am ajuns inca.
Don't steal. The government hates competition.
Knowledge is power. Power corrupts. Study hard. Be Evil.
===============================
Voucher...G6TPRZ4K...PC Garage...1% reducere
florin22xxl

Post by florin22xxl »

joaca careva oblivon pe un fx 5500 ca are un priten si nui intra in joc.Ii intra pana in meniu de la joc, dupa care da new game si nu se intampla nimic ramane acolo in meniu.Drivere pe care si leao bagat is 84,25(optimizatele alea) da eu cred ca nui merge din cauza ca nui suportata placa video.Any sugestios ?
ASROCK-Fatal1ty performance|| 2500K@4300 ||8Gb Corsair || Corsair Force GT 60gb SDD || WD 640GB || Saphire 5850 || corsair 550W power suply,Lian Li Case|| Logitech G9x mouse || Microsoft Sidewinder X6 keyboard || Apple Cinema Display 30" ||
G-man

Post by G-man »

Ok...deci eu nu vorbeam de TAB. Vreau sa vad un meniu in care imi arata la ce Level sunt si ce skill-uri au crescut. In meniul tab nu am gasit nicaieri.

Am trecut de prima poarta Oblivion demuuuult..si culmea sunt Level 2. Cum va mariti voi level-ul ca eu habar n-am.
Septimi am vreo 200...de furat n-am furat nimic pana acum.
Shader

Post by Shader »

florin22xxl nu merge jucat pe FX 5500, de fapt nu ti-ai dori sa-l joci pe placi video din seria FX asta daca nu vrei sa se vada asa: http://kr.img.dc.yahoo.com/b2/data/game ... _31_28.jpg
sau si mai bine, asa: http://kr.img.dc.yahoo.com/b2/data/game ... _19_90.jpg
Live in your world, get pwned in mine!
burner
Radioactiv

Post by burner »

G-man wrote:Ok...deci eu nu vorbeam de TAB. Vreau sa vad un meniu in care imi arata la ce Level sunt si ce skill-uri au crescut. In meniul tab nu am gasit nicaieri.

Am trecut de prima poarta Oblivion demuuuult..si culmea sunt Level 2. Cum va mariti voi level-ul ca eu habar n-am.
Septimi am vreo 200...de furat n-am furat nimic pana acum.
Tot la TAB e. Intri in meniu, faci click pe partea cu bara de sanatate/mana/fatigue iar apoi pe primul tab de mai deasupra.

Eu sunt lvl 3... am stat numai in Arena :D nu cred ca am vazut mai mult de 2 districte din oras... iar bani am strans vreo 2000...

Nu imi vine sa cred ca nu au introdus bara de sanatate pentru inamici.... c'mon...
(despre performanta si grafica nu voi vorbi... am lasat pe default si ma chinui cu 10-15 fps in medie sa zicem... doar rezolutia am schimbat-o... da' e bine... tin minte ca asa mi-se misca si cand am jucat prima data morrowind... cand ajunsesem in balmora era crima si pedeapsa...)
True knowledge exists in knowing that you know nothing.
florin22xxl

Post by florin22xxl »

jocu asta nui normal !!manca la resurse de zici ca nici nu is ,da si arata splendit,imi place la nebuine vegetatia asta din abundenta.Ma joc tot in 30 fps cu tot cu driverele minute 84,25.Inauntru ce merge mai bine da afara mai ales in unele locuri tot in 15 fps.Da nici deal naibii nu scad din setari ca oricum vad ca asa se joaca toata lumea ,macar sa se vada pericol.
ASROCK-Fatal1ty performance|| 2500K@4300 ||8Gb Corsair || Corsair Force GT 60gb SDD || WD 640GB || Saphire 5850 || corsair 550W power suply,Lian Li Case|| Logitech G9x mouse || Microsoft Sidewinder X6 keyboard || Apple Cinema Display 30" ||
alexwinfast

Post by alexwinfast »

florin ceea ce zici tu e adevarat dar totusi se poate mai bine.
Eu le am asa:1280*1024,shadows high,self shadows off,restul de umbre on,specular distance il tin cam la 3 sferturi si bineinteles HDR on/bloom off...
Adica uite cam cum vad eu treaba,la detaliile de mai sus...cu jegoasa aia de miriste,iarba...cum vrei sa ii spui...activata la jumatate am 20-25fps in portiunile cu iarba abundenta ceea ce nu prea mai imi place.Daca duc bara de iarba la un sfert este mai bine iar daca scot iarba de tot am 50-60 fps constant dar totusi prefer sa joc cu 30 fps si sa am peisajul mirific.
Momentan am iarba bagata la un sfert,adica imi apare iarba in fata la cativa metri si tot e mai bine merg undeva intre 25-40fps in portiunile cu iarba.
Bucuria mea mare este ca avand 2 Gb DDR se misca super fluent fara stranuturile alea constante din cateva in cateva clipe numite mirific swap,asa ca luati in considerare si acest aspect!
Spre mirarea mea,nu observ deloc mare diferenta de performanta cand am procesorul la 2200mhz sau cand il tin la 2750mhz spre exemplu,ciudat nu?
Totusi ceea ce ma oftica pe mine acum e ca nu am un TFT de 17" pe care puteam sa joc lejer in 1024*768 si se vedea cel putin la fel...daca nu mai bine decat acum in 1280*1024 pe monstrul asta de 19" :sad1:
Am verificat sa vad si in 1024*768 cu aceleasi detalii am constant 40-45fps si sub 30 nu scade ceea ce este parfum!
In pesteri am de la 50 la 120fps in functie de pestera deci acolo nu sunt probleme,IARBA e dusmanul nr 1!
Concluzia mea:este un joc perfect jucabil cu detalii mari pe actualele placi video high end dar din pacate capaceste rau de tot sistemele mai slabute...
Luand in considerare imensitatea si grandoarea peisajelor este clar ca nu vom mai avea prea curand vreun joc care sa manance atatea resurse,deci,daca facem fata acum vom mai face fata multor "torturi" :wink:
Bafta la joc! :wink:
Asus P5E3 Premium :: Intel Q9550@3.8Ghz :: 4GB Corsair TWIN3X
EVGA GeForce GTX 275 :: WD 640GB AAKS :: Antec Quatro 1KW
Thermaltake Kandalf :: Samsung 2253BW :: Logitech Z2300
Xbox One :: Xbox 360:: PS4 :: PS3 :: TV SONY Bravia 40HX800
KodiaK
Radioactiv

Post by KodiaK »

G-Man, uite inca odata explicatia de data asta cu poze. Sper sa intelegi:
ImageImageImage
Nivelul creste in functie de cresterea celor 7 major skill-uri alese. Acum depinde ce ti-ai ales.
Eu de exemplu trec nivelul cand alerg/inot, cand dau cu sabia, cand da cineva in mine (:D) cand ma vindec, cand "vrajesc" lumea si cand ma targuiesc. Adica cresc nivelul atunci cand fac operatiunile cele mai frecvente. Acum depinde si pe ce te axezi tu, ca dacă esti mag evident ca nu-ti bagi la blade si heavy armor :)

aleswinfast, nush de ce eu credeam ca tu joci cu totul la maxim :(. Observ ca saracul 7800GT deja isi cam da duhul :(
Sper ca pe un 7900GT sa mearga in 1280x1024 cu totul la maxim si AF8x. dacă nu in 1280 at macar in 1024. Ce m-a surprins este faptul ca jocul arata mai bine decat in 1024x768. Nush de ce dar am impresia ca sunt mai mici canturile ;)
Vezi ca nu cumva umbrele sa-ti manance foarte mult. Eu de exemplu prefer sa scot umbrele dar sa vad pesisajul klumea cat mai mult. Adica eu joc cu fadeing-ul la jumate pt tot (inclusiv iarba)

Vad ca toti faceti bani in prostie. Va rog spuneti-mi si mie cum, ca smecheria din morrowind nu mai merge. Acum pot sa vand cu ~60% din valoare obiectului si sa cumpar cu ~130% mai scump. Persuassion-ul am vazut ca nu merge pina la 100 ci se opreste pe la 60-80% (in functie de personaj) si ca sa-l cresc artificial ma costa din ce in ce mai multi septimi (pe masura ce ma apropii de 100).

edit: hmmm...vad ca "A d i k" imi este transformat automat in "adică". Ma miram eu de ce tot e scris fara caps cand eu il scriam cu caps :P

PS: Am uitat ceva. La voi cum se vad obiectele din sticla, ca la mine se vad usor nenatural: Image
2002angel

Post by 2002angel »

acum vin si eu cu o alta intrebare:
-se pare ca am fost penetrat in gat de un vampir!!ce pot sa fac ca sa ma vindec!?!?unde tre sa ma duc???specificati locatia daca stiti pls
burner
Radioactiv

Post by burner »

kodiak - eu pana acum am descoperit doar arena... dupa ce castigi toate luptele iesi cu vreo 6000 de acolo. ca sa nu mai spun ca te alegi cu o armura bunicica (nu aia pe care te pun sa o porti la inceput, iti mai dau una la sfarsit) Eu abia acum scot nasul in lume :D Pur informativ, mi-am facut un Dark Elf Crusader, birth sign warrior. Imi pare putin rau ca l-am facut cam copilandru... adica are o fata de... deh... 20-24 de ani cat i-am si dat...
Cho-Mag

Post by Cho-Mag »

Ma intreb cum o sa-mi mearga mie. Am eu 2 X 6600 GT in SLI da procu e varza rau. 1800 Mhz ?!? Plllzz :laughing6: :laughing6:
LiviuS

se blocheaza

Post by LiviuS »

chiar la inceput dupa ce ies din catacombe si ma reintalnesc cu imparatul si ii zic zodia, mai fac cativa pasi dupa ei si mi se blocheaza.
rugamintea mea este sa-mi dat si mie un save care sa fie dupa acest episod. pe mine ma intereseaaz mai mult grafica sa vad cum e peafara..
dar cum am spus mai sus , nu pot iesi la aer liber..
Have you ever danced with the devil under the moon-light?
Pretorianu'

Post by Pretorianu' »

Deci, in spatiile foarte foarte largi, imi scade pana la 40 fps. Singurul lucru ce l-am dezactivat sunt self-shadows pentru ca ma enerveaza, arata ca dracu; o fi vreun bug, ceva...

Image
Image

Imi spune cineva cum folosesc acea optiune, cand vorbesti cu NPC-urile, de amenintat, spus glume, facut complimente etc. Habar n-am cum s-o folosesc, tot dau click aiurea pe portiunea unde este culoarea mai plina [smilie=maniac.gif]

Desi n-am fost innebunit dupa Morrowind, acest joc mi se pare SUPERB (deocamdata). Si ma bucur ca n-am investit degeaba in calculator aproape 4000 USD.

BTW, unde-i Arena ? Si cum intru intr-o ghilda ?
Bossman
Moderator

Post by Bossman »

Pretorianu' wrote:Imi spune cineva cum folosesc acea optiune, cand vorbesti cu NPC-urile, de amenintat, spus glume, facut complimente etc. Habar n-am cum s-o folosesc, tot dau click aiurea pe portiunea unde este culoarea mai plina [smilie=maniac.gif]
E simplu, te uiţi rapid care dintre opţiunile respective îi plac şi care nu (se schimbă mimica feţei) după care încerci să foloseşti porţiunile goale pentru cele care nu-i plac şi porţiunile pline pentru acţiunile care îi plac. Va trebui să faci chestia asta de mai multe ori însă, n-o să iasă niciodată din prima.
Truth is relative. Pick one that works
G-man

Post by G-man »

Mersi pentru partea cu meniul, eu nu apasam pe bara de Health..
Sunt Warrior cu Birthsign tot Warrior, tot level 2 si acum.
Obiectele din sticla se vad si la mine la fel.

Am mai facut niste teste cu fraps. Setarile video au fost 1024x768 (no AA/AF) cu absolut tot la maxim in afara de orice fel de umbra in exterior. In rest totul e la maxim. In interior am lasat umbrele. Iarba e full, view distance la fel etc... Framerate-ul variaza de la 17-20-25-30. Eu zic ca e Super OK, avand in vedere ca daca scot HDR, putin din iarba si din view distance, se poate juca foarte bine.

Nici eu nu prea am inteles cum e cu Persuasion sau Speechcraft cum ii zice..
am ales optiunile negative apoi cele pozitive si pana acum n-am reusit nimic. Am mai pierdut si bani pentru bribe.

Am vazut in Bruma si Imperial City, item-uri de peste 8000 de septimi, asa ca banii sunt intotdeauna putini :P Dar se pare ca sunt comori uriase ascunse, din ce am aflat eu, dar nu va zic ca e spoiler .

Btw, de azi dimineata mi-a dat vreo 4 crash-uri la rand, n-am mai patit pana acum deloc.
KodiaK
Radioactiv

Post by KodiaK »

1. Unde naiba e arena aia? In Imperial city cumva?
2. Cu persuasionul am fost si eu nedumerit la inceput. Insa acum m-am prins cum e faza. Principiul l-a desxris bossman foarte bine. Trebuie ca zonele pline sa le dati unde ii place si alea goale unde nu ii place. In functie de cat de plina e zona atatea puncte castigati/pierdeti (like/dislike). Zonele alea se invart clockwise, deci puteti cum o sa fie dupa ce dati clikc pe una.
Avem Admire sus, Joke al dreapta. Coerce jos si Boast la stanga. Sa zicem ca respectivului nu ii plac admire si joke. Atunci cand sfertul cel mai gol e pe admire dam clik pe el; el se va roti apoi la dreapta si va ajunge peste joke. In felul asta am pierdut cele mai putine puncte pe tura aia. Incercati pe vreo 5 NPC-uri ca sa va prindweti cum merge. La mine acum dureaza 30sec maxim sa il aduc pe unul la dispozitie maxima.
burner
Radioactiv

Post by burner »

KodiaK wrote:1. Unde naiba e arena aia? In Imperial city cumva?
Da. Se vede si pe harta.
2002angel

Post by 2002angel »

chiar nu stie nimeni cum ma pot vindeca de vampirism???pls
Tresty

Post by Tresty »

pentru cei care nu mai vor sa se complice cu fraps: introduceti de la consola comanda tdt
"Science without religion is lame. Religion without science is blind."
Pretorianu'

Post by Pretorianu' »

G-man wrote:Btw, de azi dimineata mi-a dat vreo 4 crash-uri la rand, n-am mai patit pana acum deloc.
Iti da cumva eroarea cu oblivion.exe / mpeg2dmx.ax ?
Daca da (pe mine cu asta ma dispera): "Some users may experience frequent crashing due to an older system file. These crashes may be attributed to the 'mpeg2dmx.ax' file. Simply renaming the file to "mpeg2dmx.ax.old" may correct this issue."

Sa nu credeti ca crash-urile pe care le experimentati sunt din cauza "versiunii" pe care o aveti; eu l-am cumparat original si la fel patesc :sad1: Trebuie sa scoata un patch neaparat !
Last edited by Pretorianu' on Sun Mar 26, 2006 3:31 pm, edited 1 time in total.
G-man

Post by G-man »

Si eu subscriu, cum ma vindec de vampirisim ?
dexter

Post by dexter »

Am impresia ca e permanenta treaba :)
3D.Devil

Post by 3D.Devil »

Sa nu credeti ca crash-urile pe care le experimentati sunt din cauza "versiunii" pe care o aveti; eu l-am cumparat original si la fel patesc Trebuie sa scoata un patch neaparat !

"Some users may experience frequent crashing due to an older system file. These crashes may be attributed to the 'mpeg2dmx.ax' file. Simply renaming the file to "mpeg2dmx.ax.old" may correct this issue."

Bine si daca modifici 'mpeg2dmx.ax' in "mpeg2dmx.ax.old" nu se rezolva treaba ? sau trebuie neaparat un patch?
1.Athlon II X4 630 3,5@|Gigabyte GA-MA78GM-S2H AM2+| Sapphire HD5850|2x2GB DDR2 A-Data VitestaEx. |WD 500 GB +1 TB Lacite | DvD RW Samsung | Samsung P2470HD 24” |CASE R.Aztec, SolyTech 500W | Windows 7 64bit |
2. SONY VAIO FW56J
3. PS3+SamsungT220HD
Pretorianu'

Post by Pretorianu' »

Aparent, s-a rezolvat. Dar tot mi-a dat oblivion.exe error la iesirea din joc... :sad1: ... ceea ce e foarte enervant.
Sanguine

Post by Sanguine »

Mdea, îl pun la păstrare până schimb placa video şi mai iau nişte RAM. Oricum, şi Morrowind l-am jucat la 2 ani de la apariţie. Sper să nu facă băieţii de la Bethesda la fel şi cu Fallout 3.
Proud member of the "Brothel for slating intellectual lusts"
Promoter of the New World Order.
Trickster
Radioactiv

Post by Trickster »

Am si eu o intrebare: quest-urile is mai interesante decat alea din Morrowind?
Dum zomfies...
G-man

Post by G-man »

http://www.forumplanet.com/planetelders ... id=1866540 (despre vampirisim)

E de rau..foarte rau. Eu am incarcat un save anterior, se pare ca de cand te infectezi ai cateva zile in care nu se intampla nimic, daca dormi sau astepti o sa ai un vis si te transformi in vampir. Nu poti sta la soare, daca te ploua iar nu e bine, nici la foc, in schimb ai multe alte atribute. E foarte greu sa te vindeci daca ai devenit deja vampir.

Acum incerc sa ma duc la un shrine sa ma vindec, pana nu e prea tarziu.
Se pare ca sunt mai multe stadii de vampirism, in a 3 a faza deja esti total schimbat.
alexwinfast

Post by alexwinfast »

KodiaK wrote: alexwinfast, nush de ce eu credeam ca tu joci cu totul la maxim :(. Observ ca saracul 7800GT deja isi cam da duhul :(
Nu e vorba de asta ca oricum in afara de iarba care nu o tin la maxim restul de optiuni sunt la maxim si ai vz si tu cat de bine se vede...si asta la un fps bun...
Nu are cum sa apara in viitorul apropiat nici un joc care sa ceara cat oblivion din simplul motiv ca asta este full PS 3.0 si are si spatiile alea imense + vegetatia care e facuta ca intr-un film,deci,daca imi merge bine asta cu detalii aproape maxime in 1280*1024 o sa fie foarte bine multa vreme de acum :wink:
Ps:Nu cred ca un 7900GT o sa te tina cu totul la maxim si cu AF8x,pt ca nu e asa mare diferenta intre 7800GT(OC) si 7900GT.7900GT este un 7800GTX aproape deci...5-6 fps in plus acolo default :thumbleft:
Eu sunt foarte multumit de cum imi merge jocul.Oricum nu este quake ca sa am nevoie de 70fps ca sa joc bine...la 30-40 se misca perfect si mai arata si splendid+ ca ...hai sa fim seriosi,vorbim de fps-ul asta in portiunile cu iarba din abundenta...si nu tot jocul este facut numai din iarba sunt si locuri unde mi se misca la fel ca quake1 [smilie=Victory.gif]
Asus P5E3 Premium :: Intel Q9550@3.8Ghz :: 4GB Corsair TWIN3X
EVGA GeForce GTX 275 :: WD 640GB AAKS :: Antec Quatro 1KW
Thermaltake Kandalf :: Samsung 2253BW :: Logitech Z2300
Xbox One :: Xbox 360:: PS4 :: PS3 :: TV SONY Bravia 40HX800
MrMarcusDeLaTzara

Post by MrMarcusDeLaTzara »

Lster edit..
credeam ca am gasit cum sa scapi de vampirism, dar.. nu merge
- COaNe ROE?
- Da HISule?
- Ia vezi, MUSHKINii aia stau bine acolo? Ca sunt cam inghesutiti saracii, 2000 in 2 sloturi....
Post Reply