Dap, am mai gasit ceva problemioare in joc..
Prima: La Cheydinhall, tot nu stiu cum se scrie corect,.. era suparata lumea ca exista un Oblivion Gate langa oras. M-am dus frumos de nebun, am intrat, am dat omoru.. (am un Bastard Sword (sau Claymore, tot palos e') de sticla cu Frost damge..

cand ma vedeau inamicii se aruncau pe spate si mureau automat de frica mea. Ma rog, dat omoru, inchis Oblivion Gate. (btw, aveam acum 2 sigil stones) M-am intors in Cheydinhall, lumea tot era suparata ca era deschis Oblivion Gate si asteptau sa faca soldatii ceva.

"Ba, daca sunteti prosti si nu il vedeti inchis acolo, ca nu ma iese nici Sauron din poarta aia, si m-am muncit degeaba, treaba voastra, you can very well proced to shoot thouselves!!! F****n simpe minded morons!"
A doua: trebuia sa ma intalnesc cu cineva la un Inn. Am ajuns, pe ambele harti imi arata ca e inauntru. Am intrat in han, pointeru verde imi spunea ca este acolo, in fata mea, chiar langa usa, dar un vedeam nimic. Dup c am inspectat fiecare cm de langa usa, i-am vazut numele pe ercan, am dat "enter", si a aparut, ca si cum s-ar fi prins intre usi prostovana. Am patit-o asa si mai tarziu, dar mi-a fost imposibil sa gasesc personajul. Pointerul imi arata ca este in han, in fata mea, dar, indiferent cat caut, nu gasesc nimic. Ei , mare paguba, alt quest secundar in care imi bag picioarele.
Mai departe e un mic spoiler, doar in caz ca nu a ajuns cineva pana acolo.
A treia: Cand Martin s-a hotarat sa tina creaturile ce atacau Bruma ( sau Burma

) @ bay pentru ca eu sa intru prin poarta pentru a lua un Sigil stone, EU AVEAM DEJA 2!!!!
"Ma!!! Ma nenea Imparatu cu armura ta mai eleganta ca a mea! Stai putin, si bloodshed nu ordona! Ca nu una, Ci 2 Sigil Stones se afla in posesia mea!! Ti-o dau pe gratis, numai questuri aiurea nu imi mai ordona!" Da nuuuuuuuuu, Wariorru meu e al dreq, si nici nu vrea sa discute cu Martin despre ele. Am incercat fiecare mod de a vbi cu Martin, doar doar vedeam ca mentioneaza al meu undeva ca are un Sigil Stone deja. Nop, vad ca programatorii nu au vrut asta. (sau, nu s-au gandit) Ei, c'est la vie!