The Elder Scrolls 4: Oblivion

Referitor la jocuri PC, tipuri de jocuri, universuri, concursuri sau servere,

Moderator: Moderatori

KodiaK
Radioactiv

Post by KodiaK »

alexwinfast, eram si eu optimist cand am zis 1280x1024 AF8x :tongue3: . dacă nu, macar in 1024x768 cred ca va merge. Am vazut din poze ca arata super, ziceam doar ca avem alte prioritati. adică eu prefer iarba in detrimentul umbrelor; tu invers.
Si dacă un 7800GT poate fi oc-at, at si un 7900GT poate fi ocat :). Si nu cred ca diferenta este de 5-6 fps-uri intre 7900GT si 7800GT.
Oricum un 7800GT te va tine cel putin pina la sfarsitul anului in rezoluti mari si detalii maxime.
Nu are cum sa apara in viitorul apropiat nici un joc care sa ceara cat oblivion din simplul motiv ca asta este full PS 3.0 si are si spatiile alea imense + vegetatia care e facuta ca intr-un film,deci,daca imi merge bine asta cu detalii aproape maxime in 1280*1024 o sa fie foarte bine multa vreme de acum
Asta pina in septembrie cand apare Gothic3 (sper =P~ )

MrMarcus, tin minte ca intr-un loading screen vazusem ceva de vampirism si ca ar exista un leac dar care trebuie aplicat repede. Nu mai tin minte insa ce anume.
Don't steal. The government hates competition.
Knowledge is power. Power corrupts. Study hard. Be Evil.
===============================
Voucher...G6TPRZ4K...PC Garage...1% reducere
G-man

Post by G-man »

Eu ma dau batut. Deja am crash-uri la fiecare 10 minute....
Chiar ma uitasem in Making of-ul jocului (e pe un dvd bonus). Experimentau jocul si tot asa le dadea crash, pana cand placa de baza (un Asus) a "murit" de tot. Nu cred ca o sa ajung la asa ceva, dar totusi cum scap de crash-uri?

Zicea cineva mai sus sa redenumesc un fisier, pe care nu-l gasesc nicaieri...
zme-ul

Post by zme-ul »

crash-uri am avut si eu
cauza? codecurile ... am scos tot: divx, xvid, aud-x
bla bla
alexwinfast

Post by alexwinfast »

La ce va referiti cand spuneti "crash" iese din joc si da eroarea aia imputita cu "don't send" sau ce?
Kodiak ghotic III va fi cel mult la fel de mancau ca asta ca mai mult nu prea cred...ceea ce pt mine ar fi bine :wink:
Asus P5E3 Premium :: Intel Q9550@3.8Ghz :: 4GB Corsair TWIN3X
EVGA GeForce GTX 275 :: WD 640GB AAKS :: Antec Quatro 1KW
Thermaltake Kandalf :: Samsung 2253BW :: Logitech Z2300
Xbox One :: Xbox 360:: PS4 :: PS3 :: TV SONY Bravia 40HX800
KodiaK
Radioactiv

Post by KodiaK »

alex, sa dea domnu sa te auda baietii de la piranha bytes. Nu de alta dar GII cred ca stii cat de prost optimizat este :(
robyyy

Post by robyyy »

MrMarcusDeLaTzara wrote:Lster edit..
credeam ca am gasit cum sa scapi de vampirism, dar.. nu merge
Ba merge!!

citez: "Nah egy kis segítséget kérnék:hol találok "garlic"-ot ,ebből kéne 6 db,"nightshave leaves",ebből 5 db kellene,és 2 db "bloodgrass".Ezek kellenek még hogy visszaváltozzak vámpírból,na meg egy Argonian vére de azt megoldom. Ezeket nem tudom megvenni sehol mivel nem áll velem szóba senki mert vámpír vagyok.Ha valaki tud segítsen pls"

Deci ai nevoie de urmatoarele lucruri: "garlic- 6 buc."(nu stiu ce e), "nightshave leaves -5 buc.", "bloodgrass- 2 buc" si sange de Argonian :wink:
florin22xxl

Post by florin22xxl »

ba unde naiba vor muscat vampirii aia sa stiu sa ma feresc si eu de ei :tongue3: nu inteleg totusi de ce va comvine sa ramaneti asa ?ma gandesc ca au si avantaje iara faza cu ''se uda'' iaca dati sa treaca timpu oricum ii naspa pe ploaie!
ASROCK-Fatal1ty performance|| 2500K@4300 ||8Gb Corsair || Corsair Force GT 60gb SDD || WD 640GB || Saphire 5850 || corsair 550W power suply,Lian Li Case|| Logitech G9x mouse || Microsoft Sidewinder X6 keyboard || Apple Cinema Display 30" ||
KodiaK
Radioactiv

Post by KodiaK »

Vad ca am inceput sa am si eu crashuri. Mie imi iese in desktop fara nici un fel de mesaj. Si culmea ca iese mai repede decat atunci cand dau quit.
florin22xxl

Post by florin22xxl »

ma faza cu crashurile cica ii de la joc din cate ma citit pe net exista deja ceva patchuri pt chestia asta sau mici trucuri:
http://www.elderscrolls.com/forums/inde ... pic=295524
http://www.elderscrolls.com/forums/inde ... pic=295524
incercati pe adresele astea din cate ma vazut scrie acolo undeva cum sa reparati faza asta.Eu am schimbat versiunea de joc pe care am avuto si acuma nu mai am crashuri ca ieri imi iesea fest din joc
ASROCK-Fatal1ty performance|| 2500K@4300 ||8Gb Corsair || Corsair Force GT 60gb SDD || WD 640GB || Saphire 5850 || corsair 550W power suply,Lian Li Case|| Logitech G9x mouse || Microsoft Sidewinder X6 keyboard || Apple Cinema Display 30" ||
alexwinfast

Post by alexwinfast »

mai mie pana acum nu mi-a iesit din joc dar am problema aia cu stinsul monitorului...adica dupa ceva vreme de jucat imi intra monitorul in standby si tre sa dau reset...sa fie oare de la joc?
omul_b

Post by omul_b »

Am si yo un Wood Elf, Birthsign: Thief si Agent. Nu stiu dacă am luat cea mai buna combinatie, dar in fine, vroiam sa fiu arcas si hotz. In pesteri sunt super bazat cu sneak attacku ala. dar odata ca am fost zarit am cam puso, fiindca luand Agent nu am specializare pe Blade. Am si yo cateva intrebari:

1) Exista Thiefs Guild? dacă da, dati-mi si mie niste coordonate plz
2) Cum scot cel mai bine bani tinand cont de caracterul ales. In afara de faptul ca sparg fiecare casa care imi iese in cale, altceva? Ies ceva bani din vanatu caprioarelor :D ?
3) Exista asa ceva ca un Archer's Guild sau ceva similar.Am inteles ca exista guild de asasini? True ?
4) N-ar fi fost tare sa poti sa lovesti sau sa tragi cu arcul direct de pe cal? :D
sopr la tebară...
florin22xxl

Post by florin22xxl »

ti se stinge monitoru de tot sau numa in joc .Eu am patit sa mi se faca ecranu negru si nu vad decat barile de viata si... personaju inca il controlez da eu nu vad nimic ii negru.Cred ca ii din cauza la drivere la fel si in cazu tau alexwinfast ce drivere ai bagate eu am 84.25 da mai ii o versiune de 83,25 optimizate da alea cam fac figuri.
alexwinfast

Post by alexwinfast »

Nu mie imi intra in standby :sad1: si se duce in ...nu pot sa zic...si tre sa ii dau reset din buton
unknown_humanoid

Post by unknown_humanoid »

KodiaK wrote:...Avem Admire sus, Joke al dreapta. Coerce jos si Boast la stanga. Sa zicem ca respectivului nu ii plac admire si joke. Atunci cand sfertul cel mai gol e pe admire dam clik pe el; el se va roti apoi la dreapta si va ajunge peste joke. In felul asta am pierdut cele mai putine puncte pe tura aia. Incercati pe vreo 5 NPC-uri ca sa va prindweti cum merge. La mine acum dureaza 30sec maxim sa il aduc pe unul la dispozitie maxima.
Ce zici de CHARM 100 / 3sec. ??? :tongue3: :-~

Am ajuns la level 20. :wink: Alchimia e super tare! Cel mai tare "istrument". Am level 100.
Am facut o groaza de bani. Acum pot face potiuni in valoare de 52gold. Am cheltuit cu miile pe arme enchanturi si vraji customizate. De ex. Restore Magicka 19 / 55sec. Practic pot trage intr-una cu vrajile personale.

Am aflat cum se incarca enchanturile. Cu VARLA STONES. Nu mai ca am gasit doar una. Nu sunt in toate "catacombele" asa cum auzisem...
Smekeria e ca o piatra VARLA incarca toate armele din inventory. Are putere nelimitata. Asa ca strangeti cat mai multe arme enchantuite si consumatile pe toate inainte sa le incarcati.

Am gasit pietre VARLA rosii care trag in mine cu un frost... Dar nu le pot lua... Stie cineva care e smecheria???
...AND PEOPLE SAY SEQUELS ARE NEVER AS GOOD AS THE ORIGINAL!
Pretorianu'

Post by Pretorianu' »

G-man wrote:Zicea cineva mai sus sa redenumesc un fisier, pe care nu-l gasesc nicaieri...
Fisierul mpeg2dmx.ax in gasesti in C:\WINDOWS\System32 si il redenumesti in mpeg2dmx.ax.old
Astazi am jucat toata ziua in continuu si nu am avut nici un crash ! [smilie=maniac.gif]

Sunt Redguard Knight lvl 4, max. trained, cu armura de arena (ultima) + restul steel si inca mai am 1000 si ceva de septimi. Acum am intrat pe Oblivon Gate...
Marfa jocu' ! :thumbleft:

...da' iar incepe o saptamana de munca :sad1: ...
Intel i7 920 @4.0GHz | Asus P6T SE X58 | Corsair 12Gb DDR3, 1600MHz, | MSI Radeon R390X 8GB | Crucial RealSSD M4 256GB | Zalman CNPS10X-Quiet | CM HAF922 & Windows7 64bit
Daca esti prost de mic, cand cresti mare numa' te joci.
G-man

Post by G-man »

Eu chiar n-am fisierul ala,nu e nicaieri.
Pretorianu'

Post by Pretorianu' »

Pai daca nu-l ai inseamna ca nu despre el e vorba in eroarea ta !
Intel i7 920 @4.0GHz | Asus P6T SE X58 | Corsair 12Gb DDR3, 1600MHz, | MSI Radeon R390X 8GB | Crucial RealSSD M4 256GB | Zalman CNPS10X-Quiet | CM HAF922 & Windows7 64bit
Daca esti prost de mic, cand cresti mare numa' te joci.
KodiaK
Radioactiv

Post by KodiaK »

unknown_humanoid wrote:
KodiaK wrote:...Avem Admire sus, Joke al dreapta. Coerce jos si Boast la stanga. Sa zicem ca respectivului nu ii plac admire si joke. Atunci cand sfertul cel mai gol e pe admire dam clik pe el; el se va roti apoi la dreapta si va ajunge peste joke. In felul asta am pierdut cele mai putine puncte pe tura aia. Incercati pe vreo 5 NPC-uri ca sa va prindweti cum merge. La mine acum dureaza 30sec maxim sa il aduc pe unul la dispozitie maxima.
Ce zici de CHARM 100 / 3sec. ??? :tongue3: :-~
Probabil de la 95 la 100 :)
Oricum eu nu am reusit decat 80max parca. Imi zicea max dispozition reached, si dupa aia nu o mai cresteam decat cu bani. Dispozitia maxima la care poate ajunge cineva este cumva influentata de skilul meu la mercantile?

Ai ajuns lvl20 deja? Asta numesc eu disperat. Eu sunt lvl7 d-abia si cresc destul de repede nivelul. Oricum mai mult de 2-3h/zi nu pot sa joc din cauza ca mi se misca prost. Well nu prost, dar prost pt mine si pretentile mele :(

Incep sa ma bag si eu pe alchemy ca vad ca cica se scot banii din asta. Eu iau acum cativa septimi pe potiune, dar perseverez. Sunt lvl 20 deja la alchemy :). Cumva numarul de efecte de pe ingriente depinde de skilul meu in felul urmator: novice -1 efect, aprentice -2 efecte, jorneyman - 3 efecte si expert 4 efecte. Si cumva skilul creste din 25 in 25?
D-abia sunt journeyman la blade si heavy armour si sunt si eu curios cum exact cresc skilurile :P

Acum sunt in primul gate of oblivion si dupa asta ma duc in arena si eu ca vad ca e la moda :D

PS: pretorianule, d-abia lvl 4 dupa 1 zi intreaba de joc..mi se pare cam putin.
unknown_humanoid

Post by unknown_humanoid »

Skilul la alchimie creste cam la 13 potiuni... dar cred ca numarul asta creste si el in timp... Eectele sunt alea care se repeta la cel putin doua ingrediente. Eu n-am facut din mai multe.

Cea mai tare combinatie pt. warrior e: ham, sweetcacke >> restore fatigue & healt.
...AND PEOPLE SAY SEQUELS ARE NEVER AS GOOD AS THE ORIGINAL!
burner
Radioactiv

Post by burner »

omul_b wrote: 1) Exista Thiefs Guild? dacă da, dati-mi si mie niste coordonate plz
2) Cum scot cel mai bine bani tinand cont de caracterul ales. In afara de faptul ca sparg fiecare casa care imi iese in cale, altceva? Ies ceva bani din vanatu caprioarelor :D ?
3) Exista asa ceva ca un Archer's Guild sau ceva similar.Am inteles ca exista guild de asasini? True ?
4) N-ar fi fost tare sa poti sa lovesti sau sa tragi cu arcul direct de pe cal? :D
1) da... dar descoperirea lor e quest... te las pe tine :P
2) nu stiu...
3) da, exista guild de asasini... vin sa te viziteze cand dormi la primul lvl up daca nu ma insel.. recompensele in obiecte de la ei sunt super pentru cineva cu ligh armour si sneak... pacat ca mi-am facut ditatmai crusaderu' [smilie=Nice-try.gif]
4) oarecum :D
Last edited by burner on Mon Mar 27, 2006 10:11 am, edited 1 time in total.
True knowledge exists in knowing that you know nothing.
Malice

Post by Malice »

Care ma ajuta si pe mine, as vrea sa intru in Mage Guild, dar in in orasul mare nu gasesc nicaieri un hint
Venice 3000+;Asus A8N-E;Leadtek 6800 GS;1 Gb Corsair;Maxtor 200 Gb S-ATA;Audigy4 + Logitech-Z5450;Antec SLK3000B;Chieftec 450W;Winxp SP2.....
Tresty

Post by Tresty »

omul_b, esti omul meu, si eu sunt wood elf pe arc si thief (pe pagina aialalta vezi ce stie charu meu), sunt deja "bandit" in thieves guild, mi se pare cel mai interesant mod de a juca, sa ciordesti e muult mai greu decat in morrowind, daca vrei detalii, pe privat despre cum sa gasesti TG; mai departe, dupa ce termin thieves guildu, vreau sa il fac asasin si vampir... nu stiu de ce dumnezeu fuge toata lumea de vampirism, e unul din cele mai interesante lucruri care ti se poate intampla in Morrowind/Oblivion...
"Science without religion is lame. Religion without science is blind."
dexter

Post by dexter »

Lumea fuge de vampirism pt ca deja cam 1 data pe zi tre sa gasesti pe cineva care sa fie folosit pe post de masa de seara.

Mi-am ales Wood Elf dar axat pe combat :)
StaTich
Radioactiv

Post by StaTich »

Malice, nu stiu ce e asa de greu sa gasesti mage guild, pur si simplu plimba-te prin oras si la un momemnt dat o sa dai de o usa cu mage guild pe ea.
MrMarcusDeLaTzara

Post by MrMarcusDeLaTzara »

Este Capela Celor Noua in Cheynidal, sau cum naiba ii zice.., orasul unde sunt grajdurile cu cei mai buni cai ( @ 5000 E ). M-am dus si m-am rugat la altarul de acolo, si inteleg ca sunt vindecat de orice boala si blestem am contractat. Numai ca, ...... :D, .. am uitat daac m-a atins vreun vampir si am fost vreodata EFECTIV imboonavit de vampirism.. poate am fost, da am ajuns la Capel inainte sa expire cele 3 zile. Ma rog, incercati si asa.
- COaNe ROE?
- Da HISule?
- Ia vezi, MUSHKINii aia stau bine acolo? Ca sunt cam inghesutiti saracii, 2000 in 2 sloturi....
florin22xxl

Post by florin22xxl »

mam blocat help !
1)-a facut cineva questu ala cand trebuie sa gasesti niste spioni in Bruma.Cica tre sama duc la casa lu una Jearl,am fost,inauntru am mai omorat un spion si cica sa mai gasesc !!!!de unde ca am intrat in toate casele am vorbit cu totii oamenii si nimic.Pe harta imi tot arata sa ma duc in casa la tipa aia Jearl da am fost !
2)de unde mai fac rost de pick-locks ca nu mai am niciunu si in cateva case nam putut intra din cauza asta?
StaTich
Radioactiv

Post by StaTich »

Ma *** in el de quest cu ghilda magilor.
Am ajuns la cacatu de quest finger of the mountain si am facut tampenia sa fur cartea de la broscoiu ala si acu proasta ma trimite sa castez un shock spell pe un pillar infect. Si orice as shock spell as casta pe porcaria aia de stalp nu se intampla nimic. Simt ca turbez, mai ales ca broscoiu nici macar nu mi-a trimis recomandarea!!!
J_Brujah

Post by J_Brujah »

burner wrote: Nu imi vine sa cred ca nu au introdus bara de sanatate pentru inamici.... c'mon...
Ba este , dar e de fapt semicercul de sanatate pentru inamici :P ( exact deasupra crosshair-ului ) . A ajuns sa faca cineva quest-ul ala cu un negustor in imperial city care cika fura marfa de undeva si are preturi mici iar restul negustorilor sunt al dreac de suparati pe treab asta . Tre sa il urmaresc dar m-a vazut in prima noapte si m-am chinuit vreo 3 nopti la rand , deja stau ascun pentru ca stiu pe unde merge . Se intalneste cu cine trebe dar nu vorbesc nika . Chiar atat de mult sneak sa imi trebuiasaca sa nu ma vada !? Desi stau dupa colt , teoretic nu ar avea cum sa ma vada sau sa ma auda , hmmm , bug de joc ?!
I smoke too much , i know
burner
Radioactiv

Post by burner »

Aaaaaaaa.... asta era semicercul ala... habar nu aveam #-o ms :)
Eu l-am urmarit fara probleme pe ala... nici macar pe sneak nu eram... il urmaream si in heavy armour... so... am mers pur si simplu in spatele lui... cat despre conversatie... aici trebuie sa fi pe sneak... si sa te apropii destul de mult de ei... vezi ca sunt niste tufisuri pe acolo...
daodan

Post by daodan »

Cu siguranta o mare imbunatatire fata de Morrowind in ce priveste gameplay-ul. In sfarsit pot sa alerg in voie fara sa-mi scada stamina. Am un redguard bazat pe Blade, Destruction si speed, pe la nivelul 8. Din pacate questurile tot cam cretine au ramas, pierzi o groaza de vreme si nu obtii din multe mai nimic. In ce priveste crashurile, am avut cateva, dar banuiesc ca din cauza supraincalzirii placii video cu prea mult oc. E posibil sa fie legat si de codecuri, cand inchideam jocul aveam un lant intreg de FFDShow audio in bara de jos, asa ca am scos decodarea mp3 din ffdshow.
reactorul2

Post by reactorul2 »

J_Brujah wrote:
burner wrote: Nu imi vine sa cred ca nu au introdus bara de sanatate pentru inamici.... c'mon...
Ba este , dar e de fapt semicercul de sanatate pentru inamici :P ( exact deasupra crosshair-ului ) .
Exista si bara de health deasupra inamicilor, dar trebuie activata din celebrul .ini:

Change:
bHealthBarShowing=0
to:
bHealthBarShowing=1
MrMarcusDeLaTzara

Post by MrMarcusDeLaTzara »

Dap, am mai gasit ceva problemioare in joc.. :(
Prima: La Cheydinhall, tot nu stiu cum se scrie corect,.. era suparata lumea ca exista un Oblivion Gate langa oras. M-am dus frumos de nebun, am intrat, am dat omoru.. (am un Bastard Sword (sau Claymore, tot palos e') de sticla cu Frost damge.. :d cand ma vedeau inamicii se aruncau pe spate si mureau automat de frica mea. Ma rog, dat omoru, inchis Oblivion Gate. (btw, aveam acum 2 sigil stones) M-am intors in Cheydinhall, lumea tot era suparata ca era deschis Oblivion Gate si asteptau sa faca soldatii ceva. :( "Ba, daca sunteti prosti si nu il vedeti inchis acolo, ca nu ma iese nici Sauron din poarta aia, si m-am muncit degeaba, treaba voastra, you can very well proced to shoot thouselves!!! F****n simpe minded morons!"

A doua: trebuia sa ma intalnesc cu cineva la un Inn. Am ajuns, pe ambele harti imi arata ca e inauntru. Am intrat in han, pointeru verde imi spunea ca este acolo, in fata mea, chiar langa usa, dar un vedeam nimic. Dup c am inspectat fiecare cm de langa usa, i-am vazut numele pe ercan, am dat "enter", si a aparut, ca si cum s-ar fi prins intre usi prostovana. Am patit-o asa si mai tarziu, dar mi-a fost imposibil sa gasesc personajul. Pointerul imi arata ca este in han, in fata mea, dar, indiferent cat caut, nu gasesc nimic. Ei , mare paguba, alt quest secundar in care imi bag picioarele.

Mai departe e un mic spoiler, doar in caz ca nu a ajuns cineva pana acolo.

A treia: Cand Martin s-a hotarat sa tina creaturile ce atacau Bruma ( sau Burma :( ) @ bay pentru ca eu sa intru prin poarta pentru a lua un Sigil stone, EU AVEAM DEJA 2!!!!
"Ma!!! Ma nenea Imparatu cu armura ta mai eleganta ca a mea! Stai putin, si bloodshed nu ordona! Ca nu una, Ci 2 Sigil Stones se afla in posesia mea!! Ti-o dau pe gratis, numai questuri aiurea nu imi mai ordona!" Da nuuuuuuuuu, Wariorru meu e al dreq, si nici nu vrea sa discute cu Martin despre ele. Am incercat fiecare mod de a vbi cu Martin, doar doar vedeam ca mentioneaza al meu undeva ca are un Sigil Stone deja. Nop, vad ca programatorii nu au vrut asta. (sau, nu s-au gandit) Ei, c'est la vie!
- COaNe ROE?
- Da HISule?
- Ia vezi, MUSHKINii aia stau bine acolo? Ca sunt cam inghesutiti saracii, 2000 in 2 sloturi....
daodan

Post by daodan »

Da, sagetile care arata unde sunt questurile au o problema grava de personalitate. In afara de faptul ca uneori se decid sa dispara, odata imi arata ca nu-s ce quest e in alt oras cu totu (cu toate ca in el scria ca e in acelasi oras cu mine), bun, ma teleportez acolo, si hop sageata brusc sarise in alt oras, nu ala care trebe evident, ei dupa ce ajung acolo in sfarsit sarise sageata unde trebe. Mi-era frica ca pana ajung acolo isi ia zboru. Mult efort pt. un quest obosit, nici 100 banuti n-am obtinut din el.
Cayn

Post by Cayn »

Eu nu am probleme cu jocul, nu se blocheaza, nu iese in desktop. Am SP2, Catalyst 6.3 etc. Am o problema la un quest. Cel in care cineva ii fura tabloul reginei Valga si trebuie sa investighez si sa gasesc vinovatul. Nu prea gasesc indiciile.. L-a facut cineva?
burner
Radioactiv

Post by burner »

Mda... am observat si eu problema cu sagetile... trebuie sa gasesc niste gagici care atrag barbati la ferma lor si ii... fura... :) doar ca am ignorat questul la inceput cand imi arata unde e ferma si acum... ciuciu...
2002angel

Post by 2002angel »

Tocmai am terminat Questu-ul principal si am vazut filmuletul de final!!interesant!!!
Acum doar tre sa astept 2saptamani(in game time)!!!-Cei ce au terminat stiu de ce!
The man that GOD makes fun of
burner
Radioactiv

Post by burner »

Ce se grabeste lumea sa il termine... :P eu vreau sa explorex cat mai mult pana sa ma apuc serios de questul principal... abia am strans alea 4 carti..
rayn3

Post by rayn3 »

Mie mi se pare foaaarrtteee complex pana acuma, cand sunt doar la Level 2...si inca n-am descoperit toate chestiile, nu prea stiu exact ce insemna toate semnele, guilduri, sunt Knight, asta m-am facut, dar nu mai stiu ce skiluri mi-am ales.... [smilie=maniac.gif] Tot ce vreau este sa ma bag la aia prin case si sa dau cu jula sa fac bani, dar ma cam oftica sistemul de deblocare, prea repede se rup lockpicurile alea. Faza este ca nu prea-mi vine s-al joc asa cum imi merge acuma, la 20 fpsuri +/-, in exterior si asta pe 1024 fara HDR, cu Bloom, cu draw distance pe la 70%, grass distance la 50%, fade-urile la 50%, Water-ul pe High, Land Distance Off. Nu-mi prea place sa ma joc asa :(, cand dau Land Distance-ul pe ON si HDR-ul si vad cat de bestial arata, dar se misca cu 10 fps-uri.... :sad1: imi vine sa-l las deoparte pana la toamna cand o sa-mi skimb sistemul si o sa-mi iau un 7600GT, astfel incat sa pot juca si "My precious" GOTHIC III
florin22xxl

Post by florin22xxl »

la toamna sati iei un 7600gt ar fi cea mai prosta investitie posibila ,avand in vedere ca pe atunci o sa avem deja placi cu direct x10.Chestia aia cu deblocatu lacatelor chiar ca ma enerveaza si pe mine mai ales ca nu am decat vreo 8 ace dinalea si de fiecare data cand se rupe unu dau load.In rest numa de lauda pt producatorii jocului sa faci un joc asa de imens cam cat gta si cu asemeanea grafica nui usor.Practic nu are nimeni voie sa reproseje faptul ca nui optimizat bine jocu la grafica asta nai ce sa mai optimizezi.Sincer sa fiu daca nu ar avea grafica asta =D> nu miar prea placea pt ca la poveste nici nu se apropie de Legacy of kain,Kotr 1si 2 sau pop 2 jocurile cu cea mai tare poveste (parerea mea)
gigel

Post by gigel »

Care ma ajuta si pe mine cu o treaba? La questul principal am ajuns la un shrine acolo unde trebuie sa ofer glow dus sau ceva de genul asta unei "zeite" ca sa pot vorbi cu ea, ca ultimately sa procur un artefact al factiunii aleia rele... (is cam confuz in priviinta firului epic asa ca ma scuzati :P )... problema e ca nush unde sa gases acest glow dust...zice ceva de o fantana parca..dar nu am reusit sa o localize... :((
Aia ar fi 1.. 2: Unde gasesc si eu armuri full iron si chestii din astea ca in afara de o sabie elven cu 13 dmg si armura aia de la arena care ti-o da cand devii grand chamion n-am gasit nimic mai klumea...si-s level 9 totusi... un amic fiind de level 5 mi-a zis ca are armura full ironsi chestii din astea mult mai periculoase :P
Multumesc anticipat :D
Parerea mea!
Post Reply