Clive Barker's Jericho

Referitor la jocuri PC, tipuri de jocuri, universuri, concursuri sau servere,

Moderator: Moderatori

Jizaz Craist

Re: Clive Barker's Jericho

Post by Jizaz Craist »

rayn3 wrote:Mda...Am terminat si eu de jucat demo-ul la acest joc, sincer nu m-a dat pe spate, partile cu minus ar fi: grafica prea simplista pt anul 2007, nu-i mare diferenta fata de vechiul Undying, iar aici ma refer la interioare, mult HDR, doar ziduri, ziduri si iar ziduri, improscate cu mult sange(rosu), rauri de sange si la cam atat se rezuma enviromentul.
Design demenţial, foarte îngrijit. Se potriveşte de minune cruciaţilor! Motor arătos, multe detalii, foarte scalabil.

rayn3 wrote:O alta chestie aiurea mi se pare acel switch intre diversii participanti din team, mai bine lasau un singur personaj, jucai cu ala de la cap la coada, bagau multe arme ca sa ai ce sa alegi si gata. Asa joci cu 7 personaje, cu o singura arma/om si cam atat, zic ca mai bine toate armele de la cele 7 caractere le bagau la un singur personaj, si nu mai faceau un ditamai team de 7 caractere, era mult mai scarry asa, de unul singur, cred ca sunteti de acord cu mine. Un mare SF mi se par acele vraji specifice pt fiecare caracter, un mare bulshit(scuzati expresia :) )
Joci cu 6 personaje.
6 personaje cu câte 3-4 arme (inclusiv vrăji). Preferabil unuia cu 24, care ar fi fost mai încurcat ca Undying.
Ideea cu alesul personajelor mi se pare tare simpatică, şi totul e bine realizat aici. E tare plăcut să trag cu sniperul ăla prin 3 inamici, într-o secundă să eliberez demonul acela de foc şi după încă 5 să trag un fatality cu sabia. Totul ţine de atenţie. În 5 minute te obişnuieşti cu controlul:)
Şi de ce îs bulşit vrăjile? După logica asta şi-n Undying erau, da' nimeni nu comentează.

rayn3 wrote:Cand am ajuns la poarta aia mare cu toti 3, mult timp nu am stiut ce sa fac, dadeam switch pe fiecare caracter si nu imi zicea nimic ce sa fac, abia la Church, mi-a aparut mesaj sa apas Space pt a se catara pe peretele acela, mi se pare aiurea sa nu-ti zica concret ce sa faci, sa nu te lase sa te chinui sa ghicesti ce ar trebui sa faci, sa fi pus o sageata indreptata spre acel perete sau ceva. Iar la fel cand am ajuns la acel putz, am vrut la un moment dat sa ies din joc pana m-am prins ce trebe sa fac, nu mi se par astfel de combinatii acceptabile intr-un joc horror(pe naiba horror). Cu alte cuvinte eu i-as da o nota de 5 la acest demo si asta cu indulgenta, mi se pare un mare esec.
Dacă sunteţi atenţi, fata urlă cum ucizi ultimii monştri că she'll go check that tunnel out. Apoi apare după câteva secunde indicaţia să intri în pielea ei... asta dacă nu o faci deja din instinct.
Nu e horror, e freaky [smilie=Spawn.gif]

rayn3 wrote:Cel mai horor joc pe care l-am jucat pana acum a fost Doom 3, nota 10 la atat la grafica cat si la gameplay, grafica care este peste cea din Jericho chiar si azi, cu toate ca au trecut cam 2 sau 3 ani de cand a aparut Doom 3 si faptul ca erai singur si umblai prin fel si fel de cotloane, bezna, environmentul mult mai variat, diversificat...Cam atat am avut de zis despre mult asteptatul Jericho [smilie=maniac.gif]
Adică ai trecut prin Undying şi Doom3 (cu iadul său furat direct din Oneirosul lui Undying) te-a speriat? LOL!
Şi ce, designul din Doom3 nu seamănă cu Jericho? E exact o variaţiune pe aceeaşi temă. Înlocuieşte textura de metal a lu Doom cu piatra din Jericho şi-o să-ţi dai seama ce vreau să spun.

Ca o paranteză, ador Doom3 şi expansionul său.
craezee

Post by craezee »

eu stau si ma intreb ca prostu, cei care afirma ca jocul asta are grafica slaba ce placi video au?6600? pt ca pot sa afirm cu mana pe inima ca n-am vazut in nici un joc pana acum niste inamici mai bine realizati, fiecare particica din corpul lor reflecta lumina, isi misca maxilarele, mediul de joc are o iluminare foarte avansata, paralax, hdr,lumini volumetrice, soft shadows, ce vreti mai mult,toate tehnologiile actuale sunt masate in acest engine inhouse, care NU este unreal3.
atmosfera e fantastica,atacurile au un stil visceral, tu sau ei, fara cale de mijloc. , cand am intrat in culoarul ala intunecat cu lanterna palida, si au inceput sa vina baietii pe mine simteam ca e pe viata si pe moarte, cand church sare in canal si vine monstrul ala dupa ea,si il vezi claustrofobic, cu intermitente datorate flashurilor de la scanteile pe care le face cu sabia zgariind peretii, cand cade pe tine si nu nimeresti tastele si iti infinge membrul ala taios in stomac, aproape ca simti in real life zdruncinatura. respiratia tremurata, speriata a lui church cand se ridica de jos, ala nu e feeling?
si pana la urma gameplay-ul poate sa placa sau nu, dar grafica mi se pare chiar foarte reusita.
razvanrazy

Post by razvanrazy »

eu am un 8600 gt si l-am jucat cu totu la max. si intr-adevar inamicii arata bine....da nu conteaza cum arata inamicii cat timp nivelurile au texturi mici, ascunse de intuneric, si putine poligoane. faza din tunel cu acea lanterna...mi s-a parut penibila, mai ales ca inamicii stateau in aceleasi locuri indiferent de cate ori incercai, si nu puteai sa ma sperie nici daca nu aveam lanterna. iar faza din canal cu apasatul tastelor ca in fahrenheit...sincer nu am putut sa ma uit la inamic si la ce scanteiei scot lamele lui, fiindca eram prea atent sa vad ce sageata tre sa apas in continuare. cat de speriat in jocu asta.....e o gluma buna.
R@2! Image
Shader

Post by Shader »

Clive Barker's Jericho Rawlings Trailer 67.72MB

Later edit:
Ce anume e naspa la grafica asta ? (este faza cu fantana din demo)
Image
Last edited by GabYO on Fri Oct 12, 2007 2:26 pm, edited 1 time in total.
Reason: Use Edit, Luke!
Live in your world, get pwned in mine!
GabYO
Moderator

Post by GabYO »

It's good to admit that you're wrong, but it's better to be right.

PCgarage discount 1% folosind voucher-ul: 7JOVYDPL
GabYO
Moderator

Post by GabYO »

Clive Barker’s Jericho TV Spot 18.78 MB @ComputerGames.ro
Clive Barker’s Jericho Trailer #12 (HD) 48.98 MB @ComputerGames.ro

cylix

Post by cylix »

Tocmai am jucat putin din el, doar vreo juma de ora, fain jocul, imi plac discutiile dintre membrii echipei, grafica e ok. Chestia enervanta e sistemul de salvare tipic consolelor, cu checkpointuri, nu sunt ele chiar asa departe unu de altul dar tot mai bine era daca aveam un quickseave ceva. Revin cu alte detalii dupa ce vin de la faculta.
Attachments
jericho.JPG
7950x3D Zotac 4090 AMP Extreme Airo MSI MPG B650 Edge Wifi Lian Li Galahad 360 V2 32GB Kingston Renegade RGB Z 6000ghz SSD: Kingston KC3000 2TB, 2x Samsung 970 Evo 1TB Lian Li O11 Dynamic Evo Corsair HX1500i Samsung Odyssey G9 Neo
G-man

Post by G-man »

Un lucru e sigur, nu mi se pare scary deloc...si pana acum nu m-a impresionat level design-ul.

L.E. Am jucat cam pana unde se termina nivelul din demo. As putea sa zic ca imi place, reuseste sa ma tina in fata calculatorului. Timpii de incarcare sunt foarte scurti, m-am obisnuit si cu tactica de joc. Black e personajul meu preferat (cea cu sniper-ul). :D
omul_maimutza

Post by omul_maimutza »

Primele impresii din păcate nu sunt foarte favorabile, fps-ul celor de la Mercury Steam are toate trăsăturile unui titlu mediocru. Pe lângă faptul că jocul în sine nu iese cu absolut nimic în evidenţă mai are tupeul de a se inspira şi de titluri mai vechi cum ar fi Project Eden sau binecunoscutul Republic Commando atât în ceea ce priveşte abilităţile personajului cât şi controlul squadului.
Veselia continuă cu dialogurile replicile de prost gust din combat, dialogurile plictisitoare între personaje, incapabilitatea protagonistului principal de a răspunde prompt la comenzi, viziunea mult prea întunecată (şi am setat brightness vro 70%) şi grafica învechită şi optimizarea destul de slabă de altfel.
Din ce am înţeles acţiunea devine ceva mai interesantă pe parcurs, nu cred însă că mai rezist în ritmul ăsta obositor, ca FPS este dezastruos şi fustrant, mi-a plăcut Scrapland la vremea lui dar Jericho este sub orice critică.
Altă bilă neagră: monştrii de la început inspiraţi din The Suffering vroiau să mă sperie oare? Plus că vin cu zecile, ăsta numai horror nu e
În concluzie încă un renume de calitate stricat de către un release consolish şi nefinisat, o fi povestea interesantă dar lucrurile nu merg merg ca odinioară. GG Mercury Steam pentru un FPS sub-mediocru.
În nici un caz nu mă aşteptam la peshtera asta de joc...
picz or it didn't happen
Shader

Post by Shader »

Eu l-am jucat azi mai toata ziua si nu m-a facut sa spun wow in nici un moment dar nici neplaceri nu mi-a creat. Aa, poate doar sunetul inainte de aparitia copilului mi-a atras atentia in mod deosebit. De speriat nu am avut parte pana acum, si nici nu cred ca voi avea parte daca ritmul ramane acelasi.
Asa mediocru cum este, m-a prins.
G-man

Post by G-man »

Exact asta am incercat si eu sa zic. Are acel "ceva" care te face sa-l joci in continuare. Mi-au placut in mod special muzica si voice acting-ul pe alocuri, care, desi repetitiv, chiar m-a amuzat uneori.
Totusi, am ajuns la un punct frustrant. Dupa 2 incercari de a ucide cam in jur de 60 de inamici, reusesc in cele din urma, inaintez in joc, nici nu ies pe usa ca vin 3 bile de foc spre mine si imi moare toata echipa. Asta s-a intamplat cam intr-o secunda. Ei bine, "minunatul" sistem de autosave, ma da la, scuzati expresia, mama dracu' inapoi, unde trebuie iar sa trec de aceeasi hoarda de inamici de mai inainte.

E chiar asa de greu sa implementezi un sistem de saving?
Last edited by GabYO on Fri Oct 26, 2007 7:49 am, edited 1 time in total.
Reason: Stop the quote, Luke!
Profesorul

Post by Profesorul »

Am jucat si eu astazi nitel din el , am ajuns la niste turnuri care trag automat :] ce fac acolo nush, grafica frumoasa dar scary deloc , muzica mi-a placut :p [smilie=Victory.gif]
Shader

Post by Shader »

Spoiler!
Te duci cu Cole in spatele lor si atunci o grenada inauntru.
gamihai

Post by gamihai »

De jucat l-am jucat si eu cam vreo 3 ore. Pana acum pot sa zic ca e un joc de 8,5-9 .Grafica sincer sa fiu mi-a placut foarte mult.Nush dc e atat de criticat de unii ca la capitolul grafica are implementate multe tehnologii si e si f bine optimizat. Scary sincer nu prea e...dar modul de joc si atmosfera in general il scot in evidenta si are acel 'hook' care te faci sa il tot joci.
Nick vechi : strikerr
Image
Spoiler!
Humanity is afraid of me .... I have seen its true face.
omul_maimutza

Post by omul_maimutza »

Doom 3 apărut prin 2004 se vede mai bine decât Jericho şi rulează şi ceva mai fluent. nenea striker, ce tehnologii are implementate atât de speciale, în afară de un bloom aflat în stare incipientă nu am văzut nimic special, ar mai fi şi blurrul care acoperă cât de cât texturile low-res, personajele în rest arată acceptabil.
Cu toate că se numeşte Clive Barker's Jericho jocul este horror la fel cum a fost Undying la vremea lui comedie. Team-workul inspirat din Conflict: Desert Storm, Fantastic 4 este interesant, dar nu cred că ar avea ce să caute în acest titlu. Nu se ridică nici la 10% din potenţialul lui Undying, jocul este la fel de grosolan ca meniul consolish şi enervant.
Mă aşteptam la altceva, nu la un fps gen republic commando în care acţiunea se petrece în templele mayase. Momentan am ajuns la faza cu pillboxurile, din ce am observat până acum jocul este lipsit de suflet şi de realism. Nu am înţeles încă de ce are abominationul minigun? :-s
picz or it didn't happen
big_bob28

Post by big_bob28 »

Cum faci rost de arme in jocul asta? Ca am jucat deja ceva timp si am tot arma de la inceput.
Win XP SP2 32 -Asus P5B -Intel Core2 Duo E6600 2,4 Ghz -3 GB RAM Kingmax 800MhzDDR2 -Asus GeForce 8800 GTS 320MB 648/972 -Western Digital 400GB+320GB -Logitech G11 -Logitech G9Mouse -Audigy 4 Sound Blaster -Logitech Z5500 -Power ATX 580W -Asus MB19TU 2ms.
Vladutz20

Post by Vladutz20 »

A terminat careva nivelul Guts ? Daca da cum a reusit sa-l dea jos pe monstrul ala gras ? Ca am tras in punctele de sustinere si in el cu toate gloantele dar degeaba :( ?
Sony PS3-Beyond games
Heigh Ho ! Heigh Ho ! Haideti sa mergem intr-o tara misto !!!
GabYO
Moderator

Post by GabYO »

big_bob28, fiecare personaj are armele lui... unice...

Shader

Post by Shader »

Vladutz20 wrote:A terminat careva nivelul Guts ? Daca da cum a reusit sa-l dea jos pe monstrul ala gras ? Ca am tras in punctele de sustinere si in el cu toate gloantele dar degeaba :( ?
Spoiler!
Daca are un punct galben in frunte trebuie sa-l omori cu Church, printr-o combinatie de taste.
Vladutz20

Post by Vladutz20 »

Tot nu reusesc monstrul este asta. Ma poate ajuta cineva ?
Attachments
123.JPG
Sony PS3-Beyond games
big_bob28

Post by big_bob28 »

Am observat ca personajele alearga tot timpul jocului..doar in cutscenuri miscarea lor este incetinita si nu exista vreun buton cu care doar sa mergi si nu exista nici butonul de jump. Iar mouseul poate fi configurat doar low, medium sau high (e primul joc la care vad chestia asta). Dupa parerea mea, este un joc de nota 8, nu exceleaza prea mult dar nici o dezamagire nu este.

Am gasit aici un prim review despre joc, unde a luat nota 8,4 http://www.mygen.com.au/review.php?page ... t=5&page=1
Win XP SP2 32 -Asus P5B -Intel Core2 Duo E6600 2,4 Ghz -3 GB RAM Kingmax 800MhzDDR2 -Asus GeForce 8800 GTS 320MB 648/972 -Western Digital 400GB+320GB -Logitech G11 -Logitech G9Mouse -Audigy 4 Sound Blaster -Logitech Z5500 -Power ATX 580W -Asus MB19TU 2ms.
alexwinfast

Post by alexwinfast »

Jocul este bun...nu ma asteptam sa imi placa asa de mult ...
Meniul este totusi prea...ce sa mai...s-a speriat prietena mea cand a vazut ce meniu are a crezut pt o clipa ca sunt psihopat :P
Asus P5E3 Premium :: Intel Q9550@3.8Ghz :: 4GB Corsair TWIN3X
EVGA GeForce GTX 275 :: WD 640GB AAKS :: Antec Quatro 1KW
Thermaltake Kandalf :: Samsung 2253BW :: Logitech Z2300
Xbox One :: Xbox 360:: PS4 :: PS3 :: TV SONY Bravia 40HX800
Shader

Post by Shader »

Vladutz20
Spoiler!
trebuie sa tragi in ala gras atunci cand isi deschide burta si te ataca. Doar atunci este vulnerabil. Pe celalalt care te ataca ignora-l, o sa moara odata cu grasul. Dupa ce l-ai omorat trebuie sa-l ghidezi cu Telekinesis, prin Black pana ajunge in centru, deasupra postamentului, moment in care se va deschide un portal. Voila, acum esti in a 3-a, si ultima, dimensiune.
Corbu'

Post by Corbu' »

Oare am sanse sa il joc pe un Radeon Mobility X1400 (un fel de X1300 pro) si Core 2 Duo 2 Ghz. Mi-a placut enorm Clive Barker's Undying si daca pana acum nu am simtit nevoia de hardware (desktop) pentru NFS si alte jocuri de consum, imi este insa dor de stilul ce era in Undying.
OVERCLOCKING -> The process of installing high hopes, dumb luck, and several paychecks into a rectangular box which transmits a signal to a screen that displays your fate.
The outcome is usually depressing.
Vladutz20

Post by Vladutz20 »

Mersi Shader in timp ce mi-a cazut reteaua am reusit sa fac ceea ce vroiai tu acum am ajuns in alta belea dupa 2-3 nivele apar 2 monstri unul care face giganti care ii omori doar daca ii ataci spatele si deasupra lui se mai afla unul suspendat cum trec de ei . :wink:
Last edited by Vladutz20 on Fri Oct 26, 2007 11:25 pm, edited 1 time in total.
Sony PS3-Beyond games
GabYO
Moderator

Post by GabYO »

Corbu', asa cum s-a mai spus, acest joc nu are nici o legatura cu Undying in materie de gameplay sau poveste sau orice altceva! Singura asemanare intre cele doua este faptul ca ambele poarta numele Clive Barker.

Shader

Post by Shader »

Pt. nivelul Skin
Spoiler!
in centru este unul care arunca cu niste bile de foc si in jurul lui se invarte o masinarie care produce gardieni
aveti vreo solutie ?
Profesorul

Post by Profesorul »

alexwinfast wrote:Jocul este bun...nu ma asteptam sa imi placa asa de mult ...
Meniul este totusi prea...ce sa mai...s-a speriat prietena mea cand a vazut ce meniu are a crezut pt o clipa ca sunt psihopat :P

Si la mine la fel =))) ahahahaha era sa imi primesc si o tasta in cap :p

Jocul imi place dar dupa ce joci o ora la el devine stresant , mereu aceiasi monstri , prea putine secvente in care mai apare ceva ciudat sau o voce ceva de genu :] si nu e scary :D
Shader

Post by Shader »

L-am terminat. Ce pot sa spun de final e ca
Spoiler!
se termina in pom, lasand clar loc de o continuare
. Toata aventura a durat ~15 ore, pe nivel mediu de dificultate. Ca o nota i-as da 8 fara regrete, cu mentiuni speciale pt. sunet, nivelul de detaliu al personajelor si optimizare.
Ca o remarca personala, pe tot parcursul jocului nu m-am speriat nici macar o data in conditiile in care inceputul si sfarsitul le-am jucat noaptea, cu castile pe urechi.
fishbone
Moderator

Post by fishbone »

Unde pot gasi o descriere detaliata a actiunii, evenimentelor si sfarsitului? Wikipedia n-are nimic, pe Google nu gasesc decat reviews.
razvanrazy

Post by razvanrazy »

De ce toata lumea zice ca e super bine optimizat jocul asta ?!?!
la fel si la The Witcher ? aceste jocuri folosesc engine-uri vechi. asta nush exact ce engine foloseste (si mi-e lene sa caut, da banuiesc ca daca a facut cineva engine-u asta acm...imi pare rau pt el pt k sucks) iar la the witcher engine-u e de 2-3 ani, si probabil au stors din el si ultimile picaturi.
R@2! Image
Vladutz20

Post by Vladutz20 »

Chiar nimeni nu stie sa treaca de astia 2 :tongue3: ?.
Shader ma poti ajuta ?
Attachments
123.JPG
Sony PS3-Beyond games
Shader

Post by Shader »

Valdutz20
Spoiler!
tragi in cele 4 rotite de pe margine, de preferat cu Delgado, apoi ala atarnat de sus va avansa ceva mai in fata, in acest moment tragi cat poti in el apoi repeti prcedura pana moare. Cand a murit, ala de jos protejat de shield o sa spawn-eze alt tip de inamici dar nu o sa mai aiba scut. Descarci tot ce poti in asta & that's it!
Vladutz20

Post by Vladutz20 »

Multumesc frumos Shader pentru indicatii pe ala mic de vorbeste greu cum il omor (the first borned) ?
Sony PS3-Beyond games
Shader

Post by Shader »

Spoiler!
The Firstborn poate fi omorat numai din puterile membrilor ramasi. Mai precis, cand foloseste lightning il ataci cu Rawlings, supernatural power, cand foloseste push il ataci cu Black-Telekinesis, Dragon Spirit (sau cum se numeste) - Delgado: Dragon Spirit , Church-Blood Sign s.a.m.d.
gabe_racer

Post by gabe_racer »

WTF Vladutz,eu nu stiu tu,dar eu daca imi zice cineva cum sa trec un joc de atatea ori nu mai am nici o satisfactie?!?! :laughing6:
C2D E6750 3,2Ghz +TT Big Typhoon(lapped) | DFI LP UT P35-T2R HEATPIPE | Sapphire HD4890 Vapor-X 1GB GDDR5|4 GB DDR2 | 2WD+1Samsung+1Seagate=2TB | Thermaltake 430W Pure Power | A+ X-Clio 2
big_bob28

Post by big_bob28 »

Jocul a luat doar 5,6 pe IGN (din 10), practic au desfiintat jocul, acelasi site care a acordat 9,4 pentru HL2 Episode 2 sau 8,5 pentru NWN2: Mask of The Betrayer.
http://pc.ign.com/articles/830/830811p1.html
Probabil ca jocul se va pierde in avalansa de noi shootere care urmeaza sa apara, cum ar fi: Gears of War, Call of Duty 4, Soldier of Fortune Payback sau Crysis, care sunt cu mult superioare.
Shader

Post by Shader »

Ce importanta are ce nota a luat jocul pe nu stiu ce site ? L-ai jucat ? Ti-a placut sau nu. Parerea ta conteaza.
Daca tu i-ai acorda unui joc nota 8, bineinteles dupa preferintele tale, si un site oarecare i-ar da 5 gata ti-ar schimba radical opinia initiala ?
RedVelvet

Post by RedVelvet »

Pai shader in afara nu toti iau un oc de pe odc, lumea cauta un review, se uita la nota si apoi iau jocul sau nu

Dupa mine e un joc de 9
As a performer of the dark arts, I DEMAND that the Directx10 client also features Devil Rays!
crysthy_p

Post by crysthy_p »

Da intradevar un joc bun spre foarte bun dupa parerea mea.Are acel ceva care te tine in fata calculatorului si nu te plictiseste, ceea ce destul de rar am intalnit in ultima vreme :sad1: Intradevar, nu m-am speriat la el, dar in ziua de ani nimic nu ma mai sperie :d .

Per total poate ca nu e asa de bun ca si Undying, dar ramane un joc bun pentru Clive Barker si merita jucat [smilie=Thumbs-Up.gif]
A64 3200+ @ 2,4 Ghz |Sapphire x1800GTO2 @ 650/1280 | MSI K9N Ultra
1 GB Teamgroup DDRII 667 @ 800 | WD 160 GB 7200 RPM | Samsung SyncMaster 940B
Post Reply