In general Linux. MDK 8.2, MDK 9.0, RH 6.0, RH7.0. Plus ca nevoit de situatii intru in contact cu Win98, Win2000, Win NT4, WinXP. Cand o sa fac rost de calc o sa incerc pana la urma o gramada de sisteme de operare. Incepand cu BeOS.
Chestia ,,fara probleme" depinde si la ce folosesti compu' .. ca daca pui si scoti joace, sot-uri si driver-uri beta de pe el (cum fac eu) iti zic eu ca ai nevoie de SP1 ...
sunt curios cum va fi urmatorul Windows... nu-i mai tin minte numele, dar stiu ca era in Chip un articol in care erau prezentate versiunile urmatoare ale Windows-ului...
"I try to live in an ivory tower, but a tide of sh** is constantly beating at its walls."
tzui-k wrote:sunt curios cum va fi urmatorul Windows..
(cre ca ii zice longhorn)nu stiu cum o sa arate,ce arhitectura o sa aiba,pt ce hardware o sa functioneze...dar un lucru este cert: o sa coste!
Urmatoarele versiuni de Windows se vor numi Longhorn si Blackcomb (in ordinea asta) ... cat despre pret ... vor costa mai mult ptr unii si mai putin ptr altii
Bossman wrote:
Pai si RedHat-ul sau SuSE-ul ce pazesc? :-?
treaba lor,io nu stiu decat de mandrake ca a facut acest parteneriat...
oricum nu cred ca suport pt amd pe 64 biti va avea numai mandrake...
p.s.oricum se vede treaba ca utilizatorii de linux sunt saraci..majoritatea prefera amd-ul ca platforma hardware..pe toate pollurile din afara amd-ul castiga detasat..
din moment ce exista compilatoare pe 64 de biti si tot ce trebuie sa compilezi programe pe 64 biti nu vad de ce n-ar aparea odata cu procesoarele si distributiile:>
Eu folosesc XP Professional SP1. E ok, dar in retea e mult mai destept si mai stabil 2000 sp3. Pana acum cateva luni foloseam win98 se, dar e mare porcarie in comparatie cu xp
"Oamenilor le-au fost date cuvintele pentru a-si putea ascunde gandurile." - Cehov
n1c_v
compilatorul ca compilatorul dar unele procesoare au diferite seturi de instructiuni(vezi 3dnow s 3dnow extended precum si sse2-ul) ce strica daca faci ca so-ul sa stie sa foloseasca aceste instructiuni?
apaunescu,98 e o mare varza(la capitolu securitate ma refer) iar odata ce ai trecut pe xp(si bineinteles sa ai hardware sa suporte) intoarcerea la 98 nu mi se pare justificata din nici un punct de vedere...in consecinta inclin sa-ti dau dreptate...
ricardo wrote:Acum poate sunt eu (sau e ora tarzie !), dar nu a aparut de multisor Service Pack 3 pentru Windows 2k? De ce toti de pe forum folosesc doar SP2?!
pai eu de ex. folosesc SP2, fiindca l-am gasit pe un CD Chip, iar SP3 nu l-am gasit pe nici un CD, si cum sint pe dial-up, mi-e greu sa-l downloadez de pe net... :fadein:
"I try to live in an ivory tower, but a tide of sh** is constantly beating at its walls."
1. Nu-mi merge modemu' Conexant pe el
2. Am un Tv Tuner mai vechi si nu gasesc un program pentru el ca sa pot sa ma uit la televizor. Driverele le-am gasit, da' nu mere nici un program ca sa redea imaginea.
Pai si ce modem folosesti? Dupa ce am pus XP si m-am chinuit juma' de zi cu drivere de Conexant, am aruncat modemu' si m-am dus la Flamingi si am luat un Genius cu chip Lucent si cum l-am pus l-a si detectat XP-u si is super-multumit de el.
"Singurul lucru imperfect in natura e rasa umana!"
aceeasi problema am si eu cu xp-ul.....modemul meu (conexant) merge f rau....se conecteaza la viteze f mici (sub 20K/s) si la fel si merge. In concluzie nu va mai zic ce cred eu despre windows xp ca o sa ziceti ca birjar si prostcrescut
Black_AdormeN wrote:
(cre ca ii zice longhorn)nu stiu cum o sa arate,ce arhitectura o sa aiba,pt ce hardware o sa functioneze...dar un lucru este cert: o sa coste!
Urmatoarele versiuni de Windows se vor numi Longhorn si Blackcomb (in ordinea asta) ... cat despre pret ... vor costa mai mult ptr unii si mai putin ptr altii
Bossman wrote:Urmatoarele versiuni de Windows se vor numi Longhorn si Blackcomb (in ordinea asta) ... cat despre pret ... vor costa mai mult ptr unii si mai putin ptr altii
Mah , da PIRATERIA pt. ce mama ***** exista e ?
Nu te-ai uitat prea atent la reply-ul meu, nu-i asa? :-D
Asa, ca mi-am adus aminte. Nu sunt sigur, ca nu am Windows si nu am incercat prea mult, dar ce am observat mai demult. Nu garantez, incercati si voi.
In XP se pot pune permisiuni pe directoare si fisiere, pe fiecare user in parte sau pe grupe de useri. Cand pui Deny Read la Everyone, dar dai acces la director prin FTP, poti sa vezi continutul unui director. Si deci ca sa vezi fisierele protejate de pe hdd e de ajuns sa il pui in ftp si poti foarte usor sa accesezi. Iarasi anunt ca nu sunt sigur, nu am incercat prea mult, dar asa am vazut pe un calc.