Icewind Dale 1 - AJUTOR!!!!!

Vă încurajăm s-o utilizaţi înainte de a posta un topic nou.
Răspunsul ar putea fi acolo deja.

Moderator: Moderatori

Locked
drax

Icewind Dale 1 - AJUTOR!!!!!

Post by drax »

Ajutor! M-am blocat la sfarshitul capitolului 2, la "Odd little girl". Cand se transforma nu reushesc sa o omor sub nici o forma! O fi fiindk am nivelul prea scazut la party, sau d c? Am gasit o armura shi un scut dar nu le-am identificat inca shi ma gandesc k poate cu ele 'oi reushi sa o bat! Dar nu prea cred. Multzumesc!
Sir Ice

Post by Sir Ice »

Poveste ceva mai mult despre quest. Pe moment nu imi aduc aminte de quest-ul acesta. In ce se transforma?
Avea un suflet... candva...

Currently very active, thank you very much Image
Keos

Post by Keos »

Mai sa stii ca ma mira faptul ca cineva s-a blocat in ID1 chiar la asa ceva...Nustu ce-o sa faci in ID2 care e mult mai dificil(creaturile sunt mult mai apropiate de nivelul tau).Din cate imi dau seama e cam slabuta trupa ta.Oricum uite aici e un walk destul de bun

http://www.tgeweb.com/ironworks/icewind ... ndex.shtml

Mai departe,spre ultimele capitole o sa ai si mai multe batai de cap.Ar fi bine sa ne spui ce componenta are party-ul tau.Eu iti recomand calduros sa ai un wizard si un druid (neaparat).Sa vezi ce macel faci cu ei,mai ales cand sunt multi monstri de ucis sunt de mare folos.Desi chiar si in walkthrough zic aia de lupte grele eu zic ca daca ai un pic de rabdare nici o lupta nu e grea.Daca folosesti niste webs de-ale wizardului plus tot felu' de vraji ofensive de-ale druidului cam orice pica.Eventual scapa monstrii mari (ce nu pot fi tinuti de web) sau cei imuni la magie,dar de ei te ocupi cu fighterii.Apropo vezi ca sunt tot felul de potions care iti fac din luptatori ceva pui de Superman(oil of speed,oil of cloud giant strength...) . :) Nu te sfii sa le folosesti mai ales in bataliile cu "sefii".

PS:Instaleaza si Heart of Winter daca iti poti face rost de el pentru ca face multe chestii destepte cu jocul original. 8)
There is no order...
drax

Post by drax »

Imi pare rau dar nu este afectata de nici un fel de vraja si daca te lupti meele te toaca de parca esti carnat. Nu am incercat cu poison dar nu cred ca tine nici asa.Nu stiu ce nivel de dificultate i-am dat (daca are mai multe nivele de dif).In trupa am: un fighter, un paladin, un wizard, un cleric, un thief shi un ranger.
drax

Post by drax »

Am uitat sa spun cum o cheama: Yxunomei. Thnx Keos pt link. Nu prea m-a luminat dar e fascut mishto walkthrough-ul.
Striker_DEA
Radioactiv

Post by Striker_DEA »

Mai daca joci pe core rules Yxunomei nu asa greu de batut sa sti. Io am distrus-o si cu un singur Paladin. Dar ma rog jucand cu un singur caracter aveam level mare la acel moment mai ales ca am stat sa vanez niste Yetti ,rest si apareau cate 2 3 ii taiam, iar rest etc. pana crestea levelu. Si crestea bine.

Daca tot nu ai trecut...

Bun acum ce tre sa faci. Daca ai party de 6 caractere vezi ca magii tai sa aiba memorate vraji de acid. Daca vorbeai cu npc-uri si erai atent sau citeai ceva carti aflai ca Yxunomei e imuna la fire si ca nu e rezistenta la acid (burning water) asa ca memoreaza melfuri cate potzi cu magii la clerici heal-uri si chant-uri bless etc. iar un fighter cel puţin ter sa aiba arma +3 ca sa o potzi atinge. Daca nu ai Heart of Winter pus sau patch atunci merge si combinatzie de genul Arc +2 sageata +1, +2. La fighter potiune de speed, daca nu ai haste la magi. Si heal cat cuprinde pe el cu clericii. Daca Fighter-ul cu arma +3 e pe moarte si nu mai potzi sa il heal-uiesti atunci pune pauza si dai arma la alt fighter ranger pala roque chiar cleric si druid si ataci cu ala si fugi cu fighterul lovit rau, da fugi non-stop ca o sa te urmareasca da vezi pe unde fugi ca daca treci pe langa magi se ia de ei. Bineintzeles inainte de lupta aseaza-ti caracterele in formatzie cum terbuie si da tot bonus AC-ul care il potzi strange fighterului cu arma +3. NU se poate sa nu o batzi io aveam pe paladinul meu -5 AC cand m-am batut cu ea si kilu de potziuni de heal, haste etc. adica aveam din toate. Cu Heart of Winter pus e mai usor sa o batzi daca nu gasesti arme +3 petru ca potzi gasi in oras arme noi la pretz mult mai mic.
Trickster
Radioactiv

Post by Trickster »

Nu mai tin minte mare lucru de cand am jucat icewind dale, dar macar lupta asta cu Yxunomei o mai tin minte. Daca imi aduc bine aminte am reusit cumva sa trag de timp fugind de ea. Si ce altceva nu pot sa-ti zic decat ca daca ai un party sanatos cu un wizard, un cleric, un hotz si ceva batausi sa dai toate protectiile, sa faci toate summon-urile si sa o bati.
Trickster
Radioactiv

Post by Trickster »

Daca faci rost de add-on o sa-ti fie oricum mai usoara lupta, si daca nu te descurci in nici un fel umbla la nivelul de dificultate.
Useri şterşi

Post by Useri şterşi »

Toata lumea s-a plans la ora aia de Yxomomey, dar pe mine m-a surprins ce repede am curatat-o cu un ranger cu un arc mai bun ceva -2 daca nu ma insel, si cu sageti -2 sau -3 (nu mai tin bine minte) pe ceilalti membri din party i-am pus la intrarea in labirint, iar cu rangerul am aplicat metoda hit and run, rangerul a fost prins din urma abia unde erau si ceilalti membri ai party-ului exact la timp ptr ca paladinul meu sa-i lui Yxonomey lovitura de gratie... Adevarul e ca in close combat Yxonomey este letala. Paldadinul meu a devenit beton abia dupa ce am gasit pale of justice si centura aia cu strenght 18.
Sir Ice

Post by Sir Ice »

Cred ca am dat bless, chant, defensive harmony, armor of faith - chestii de genul asta pe ai mei. Plus sumon o gramada de monstrii care sa o tina ocupata. Daca faci rost de niste acid arrows te-ai scos. Poti sa incerci si web, grease (daca ai arme de atac la distanta, sau free action la fighteri) , breach, melfs acid arrow...
Avea un suflet... candva...

Currently very active, thank you very much Image
Locked