Ce articole va intereseaza mai mult?
Moderator: Moderatori
- happyliviu
- Moderator
- Black Shark
- Moderator
hmmm....it's so hard to choose !
ce-mi plac mie :
tehnotrend
teste mari
feature
cum sa .. ?(deshi shtiu cum sa .. ? vrea sa vad cum fac altii
)
cred totushi ca un feature bine realizat beats'em all, desi au fost si exemple negative..
ce-mi plac mie :
tehnotrend
teste mari
feature
cum sa .. ?(deshi shtiu cum sa .. ? vrea sa vad cum fac altii

cred totushi ca un feature bine realizat beats'em all, desi au fost si exemple negative..
1 out of 3 people who start smoking will eventually die. The other two apparently become immortal.
- The Madman
- TheImmortalOne
Testele shi articolele MARI tind sa cred ca au intr'adevar "priza la public". Mie unul mi se par din ce in ce mai lipsite de sens articolele ce tzin de Gaming-zone...dar anyway
Teste multeeeee, ca sa aibe cumparatoru' si utilizatorul sa stie ce si cum se foloseshte, ce ishi merita banii shi ce nu..Keep it up.
[/b]

Teste mari (gen HDD si mouse-uri din nr40)Bossman wrote:Pai dai reply si spui ce articole te intereseaza, daca sunt mai multe ...
Teste placi video
Teste placi de baza
Acestea ar fi optiunile. Dar mie imi plac toate rubricile. Cele mentionate mai sus sunt doar the best of the best, nu doar the best.
- chrisTopher
--> teste de placi de sunet 5.1 :terratec, audigy, hercules.
--> teste de sisteme de sunet 0.1, 2.1, 4.1, 4.2, 5.1: terratec, altec lansing,klipsch.
daca s-ar putea ca cele doua teste sa fie in aceeasi revista ar fi super.
si de asemenea, in umila mea parere, nu are sens sa faceti o testare cu ada 600 sau cat e, de la altec, ca e un sistem 4.1 de 330$, deci nu isi merita banii.
important este ca testele sa se faca pe produse pe care omul le cumpara si nu pe toate excentricitatile hardware care apar.
iar la placi de sunet cred ca este important de vazut daca terratec chiar reprezinta o alternativa la audigy.
referitor la sistemul 0.1, altec ofera pe site-ul lor doar un subwoofer. ar fi bine de vazut daca merge cumparat asa, solo.
referitor la sistemul 4.2, klipsch are asa ceva, format din 2*2.1.
--> teste de sisteme de sunet 0.1, 2.1, 4.1, 4.2, 5.1: terratec, altec lansing,klipsch.
daca s-ar putea ca cele doua teste sa fie in aceeasi revista ar fi super.
si de asemenea, in umila mea parere, nu are sens sa faceti o testare cu ada 600 sau cat e, de la altec, ca e un sistem 4.1 de 330$, deci nu isi merita banii.
important este ca testele sa se faca pe produse pe care omul le cumpara si nu pe toate excentricitatile hardware care apar.
iar la placi de sunet cred ca este important de vazut daca terratec chiar reprezinta o alternativa la audigy.
referitor la sistemul 0.1, altec ofera pe site-ul lor doar un subwoofer. ar fi bine de vazut daca merge cumparat asa, solo.
referitor la sistemul 4.2, klipsch are asa ceva, format din 2*2.1.
dark as night
Eu am votat cu VERSUS... mi se par cele mai interesante... cei mai multi sunt interesati de asa ceva chiar daca indirect... dar asa e... am vazut de multe ori intrebari de genul... ce sa aleg intre ASUS, LITE-ON, SONY, TEAC la CD-RW... sau intre Seagate si Maxtor la hdd...
Consider oportune si testele hardware... de fapt daca stau bine sa ma gandesc ma intereseaza cam tot ce e legat de IT si... :oops:
Consider oportune si testele hardware... de fapt daca stau bine sa ma gandesc ma intereseaza cam tot ce e legat de IT si... :oops:
- 'floapa da disk