[Off-Topic]
Nu pot sa spun ca tin pasul cu aparitiile noilor titluri (ma refer la jocuri, evident)... insa am vazut o emisiune la TV in care era prezentat un viitor joc (probabil a aparut insa!) produs de cei de la Rockstar (mda, suna cunoscut pentru cei care au jucat GTA3). Jocul despre care vorbesc (si care nu stiu cum se cheama; poate ma ajutati voi in acest sens!) este unul foarte violent, actiunea se petrece intr-un oras si scopul este de a... bate orice iti iese in cale (asta... grosso modo)!
[/Off-Topic]
Deci a aparut sau nu? pt ca l-am vazut in catalogul best shi nu era la playstation shi nu avea in curand pus pe el! oricum ma duc maine sa intreb la best dar shi in romana la coloane!
Daca as avea de ales intre a fii mai rau sau a muri as alege sa fiu mai rau ( mult mai rau ! ).
ricardo wrote:[Off-Topic]
Nu pot sa spun ca tin pasul cu aparitiile noilor titluri (ma refer la jocuri, evident)... insa am vazut o emisiune la TV in care era prezentat un viitor joc (probabil a aparut insa!) produs de cei de la Rockstar (mda, suna cunoscut pentru cei care au jucat GTA3). Jocul despre care vorbesc (si care nu stiu cum se cheama; poate ma ajutati voi in acest sens!) este unul foarte violent, actiunea se petrece intr-un oras si scopul este de a... bate orice iti iese in cale (asta... grosso modo)!
[/Off-Topic]
E vorba de State Of Emergency : http://www.stateofemergency.com/ , care e disponibil momentan doar ptr PS2 si-n curand ptr XBox ...
800 MHz Intel Pentium III or 800 MHz AMD Athlon
or 1.2GHz Intel Celeron or 1.2 GHz AMD Duron processor
128 MB of RAM
8 speed CD / DVD drive
915 MB of free hard disk space
(+ 635 MB if video card does NOT support DirectX Texture
Compression)
32 MB video card with DirectX 9.0 compatible drivers
("GeForce" or better)
Sound Card with DirectX 9.0 compatible drivers
Keyboard
Mouse
Cringasu George wrote:si totusi n-am inteles e pe PC?
DA!!!!!! oricum, primele impresii sunt foarte bune, grafica mai buna, masini mishto, misiuni putin mai normale, multe arme (surubelnite, satare :evilbat: etc.) si in general MAI BUN!
True knowledge exists in knowing that you know nothing.
Sir_KnupSkull wrote:yeap,am facut rost de el...si tot ce pot...e super jocu
sunt la misiunea aia in care tre sa pun o bomba intr-un caffe din mall....oricum e tare jocu
am o intrebare
cand cumpei un bar îţi vin bani sau?
L-ai luat de la magazin sau de la taraba?
DACA l-ai luat de la magazin spune-mi si mie de unde iar daca l-ai luat de la taraba spunemi daca de la Romana ?
Crezi ca mie imi merge? (AM placa video de 32 MB dar nu e din seria GeForce; a mea e nVIDIA RIVA TNT)
Multumesc
Sir_KnupSkull wrote:yeap,am facut rost de el...si tot ce pot...e super jocu
sunt la misiunea aia in care tre sa pun o bomba intr-un caffe din mall....oricum e tare jocu
am o intrebare
cand cumpei un bar îţi vin bani sau?
L-ai luat de la magazin sau de la taraba?
DACA l-ai luat de la magazin spune-mi si mie de unde iar daca l-ai luat de la taraba spunemi daca de la Romana ?
Crezi ca mie imi merge? (AM placa video de 32 MB dar nu e din seria GeForce; a mea e nVIDIA RIVA TNT)
Multumesc
ma minim cere o placa din seria geforce dar poate ai noroc sa iti mearga pentru ca este imbunatatit grafic,pe un xp1700+@2000+,512 ram,radeon 9000pro il joc pe 1280@1024x32 cu toate la maxim si nu am nici cea mai mica problema,pe cand la gta3 se misca oribil.
l-am luat de la baiatu cu papal pe umar si da,din buc
oh ...... eu il am de luni si nu pot sa-l joc deloc, eram sigur ca-i legat de 9kpro (asteptam Cat3.4 care apare azi), dar se pare ca tie iti merge. Grav,grav...
Da-mi si mie te rog un drvcfg al computerului tau... via, directx, win, live...
Eu am XPSP1+DX9a+Hyp4.46+Cat3.2 si-mi iese cu "illegal op" imediat ce-am dat new game...
io inca nu m-am prins, actiunea se desfasoara inainte sau dupa GTAIII? ca parca tipu' seamana (vag) cu ala GTA3, insa mai batran, dar Lazlo e la un post de rock, iar in primu spune ca a fost la un post de rock... deci.... cand?
True knowledge exists in knowing that you know nothing.
In legatura cu Vice City!Ma chinui de 2 zile incoace sa il dau jos de pe net(e moarte curata cu dialup-ul ).Ce vreau sa stiu e cat ocupa jocul;nu de alta,dar nu as vrea sa scot cu totul altceva.Varianta pe care o scot contine 52 de arhive a cate 5 mb fiecare.Jocul este compresat si initialDeci cred ca ajunge dupa toate decompresarile la 600mb,poate mai putin.
Gh3rgh1c34nu wrote:oh ****.. eu il am de luni si nu pot sa-l joc deloc, eram sigur ca-i legat de 9kpro (asteptam Cat3.4 care apare azi), dar se pare ca tie iti merge. Grav,grav...
Da-mi si mie te rog un drvcfg al computerului tau... via, directx, win, live...
Eu am XPSP1+DX9a+Hyp4.46+Cat3.2 si-mi iese cu "illegal op" imediat ce-am dat new game...
{OffTopic}Cei cu dial-up sa se lase de dw mari.... asa am facut cu animatrix..... pana la urma m-am dus la un Cafe unde cunostea un preten da-l meu opi si patronu si i-am pus pe ei sa-l ia.... o singura problema: l-au terminat de dw azi, dar nu au rack-ul nou montat si nu pot sa-l iau.
{OnTopic}ViceCity am auzit ca e bestial.... dar nu stiu unde sa-l gasesc iar dupa net sa-l iau nici vorba.Asa ca stiind ca data oficiala a lansarii in europa e.... a fost ieri iar voi il aveti dupa 9 mai inseamna ca e la tarabe.Dar e o dilema, unde gasesc eu pe cineva care il are ca de la pirati nu cumpar jocuri(de ce sa dau la pirati bani cand ei il fac rost pe gratis).
Scuza-ma therepear, dar din ce crezi ca treiesc piratii. Si toutsi ti-ar convenii sa dai 20 de euroi pe un joc pe care il poti lua cu 200.000 de mii. Tie poate da, mie in nici un caz, deci bucurate ca la noi mai exista inca pirati.
Mie imi face probleme si in WinMe si in Win2k. Ca viteza nu am probleme (AMD XP1700+, ASRock K7VT2, 256 RAM, SB Live!, G-Fork 2 MX400 cu Det 43.45) si intr-adevar se misca mai bine ca GTA3, insa imi tot iese brusc din joc (in Me) sau imi spune ceva de un illegal operation in Win2k si mi-l opreste. Doar eu am probleme cu el?
Am patit-o si pe asta!Sunt 52 de arhive.Mai am de dat jos 3 si nu mai merge.Imi da eroare de pagina HTTP 403 Forbidden.Daca nu va mai merge asta va fi ultimul download peste 20mb pe care il fac prin dialup. :evil: .Imi vine sa ma urc pe pereti .Tind sa dau dreptate celor care m-au avertizat.Numai ca e putin cam tarziu.Cred ca pana la urma voi apela la prietenii nostri pirati.OMUL INVATA DIN GRESELI!
Baieti a aparut vice city si chiar ma uimeste...e super daca ne referim la catiune si + de asta f ciudat se mishca mult mai bine pe acelasi sistem...adica mie gta 3 normal mi se mishca infect pe un pIII la 700Mhz cu 128 ram si o riva tnt 2 Pro si vice city se mishca impecabil...asta fiind o chesti alta chesti...E si asta pe 2 cd deocamdata dar a aparut o eroare ciudata care o da de la PC la Pc...nu gaseste italian spech...asta fiind niste indrumari de instalare si din aceasta cauza nu poate fi instalat...(poate e ceva particular) dar in rest mi se pare mult mai dragutz ca GTAIII si deabea astept sa il termin...Bafta :evilbat:
Pai nu ca iti merge acum si atunci nu iti mergea este posibil sa fi avut probleme cu wondows-ul sau aveai alt win decat Xp in care iti merg jocurile mult mai bine !
Cat despre Vice City e mai calumea datorit find si faptul ca poti intra in cladiri ai motoare mergi cu elicopterul si nu mai e grafica asa patratoasa
Am si eu o nelamuriri la ce foloseste wide screean?
inafara faptului ca face lucrurile ma lungi ? este ceva ce trebuie bagat sau scos?