Fobii...
Moderator: Moderatori
- Zâna Măseluţă
- Admin
Fobii...
Da, subiectul este : Aveti vreo fobie?
Am deschis acest topic in urma unui preinfarct la vederea unui gandac de vreo 5 cm...inchipuiti-va o matahala de vreo suta de kile sarind cu amandoua picioarele pe un gandac de vreo 3 grame...
Cam asta e,alta fobie nu cred ca am,poate mai spuneti si voi cateva,dar nu incercati sa aberati,sunt inca in soc... :roll:
Am deschis acest topic in urma unui preinfarct la vederea unui gandac de vreo 5 cm...inchipuiti-va o matahala de vreo suta de kile sarind cu amandoua picioarele pe un gandac de vreo 3 grame...
Cam asta e,alta fobie nu cred ca am,poate mai spuneti si voi cateva,dar nu incercati sa aberati,sunt inca in soc... :roll:
Lumea mă invidiază că beșina mea miroase tare cade omu din picioare
- MAXKOOL999
aceeasi chestie cu gandacii o am si eu.
acum vreo 7-8 ani ma bag in pat si dormitez eu si al un moment dat simt ceva "rece" pe picior:o . acuma culmea, cum mai eram inca putin adormit, mai si pun mana pe el. va spun ca dupa doua secunde mi-am dat seama ce era si in alte doua secunde eram din camera mea in sufragerie. :lol:
acum vreo 7-8 ani ma bag in pat si dormitez eu si al un moment dat simt ceva "rece" pe picior:o . acuma culmea, cum mai eram inca putin adormit, mai si pun mana pe el. va spun ca dupa doua secunde mi-am dat seama ce era si in alte doua secunde eram din camera mea in sufragerie. :lol:
Rule 37: There is no Overkill, only 'Open fire' and 'Time to reload'
Cu gandacii m-am obisnuit in P16. Desi nici inainte nu mi-era frica de ei. Nu ca acuma imi plac, dar nu sar in sus cand vad cate unul.
De ce mi-e teama? Sa nu raman fara organe, parti din corp si chestii de genu' asta.
In rest... Realitatea nu ma surprinde. Negativ adica, mi se intampla sa raman uimit cand vad cum se profileaza creasta muntilor in zare.
De ce mi-e teama? Sa nu raman fara organe, parti din corp si chestii de genu' asta.
In rest... Realitatea nu ma surprinde. Negativ adica, mi se intampla sa raman uimit cand vad cum se profileaza creasta muntilor in zare.
The grass was greener...
I am death...
I am death...
- Black Shark
- Moderator
Aceeasi problema cu gandacii o am si eu... intotdeauna au un RAID (stiti voi de care) la indemana!
Acum am o mica invazie de molii in apartament (sper ca nu au cuib in carcasa calculatorului 8)), dar nu ma inspaimanta deloc... in ultima vreme, pentru a preintampina anumite intalniri nocturne cu anumite insecte cu multe picioruse, dorm cu lumina aprinsa pe hol... se pare ca functioneaza smecheria. Scump, dar dorm linistit... nu de alta, dar cred ca am o anumita sensibilitate si daca "indivizii" apar noaptea, ii aud imediat. Probabil suntem pe aceeasi lungime de unda! :roll:
Ah, era sa uit: mai sunt claustrofob (mi-e teama de spatii inchise) si acrofob (mi-e frica de inaltimi)... Credeti ca am multe fobii? Verificati lista intreaga cu fobii la http://www.phobialist.com/!

Ah, era sa uit: mai sunt claustrofob (mi-e teama de spatii inchise) si acrofob (mi-e frica de inaltimi)... Credeti ca am multe fobii? Verificati lista intreaga cu fobii la http://www.phobialist.com/!

Problema cu gandacii am rezolvat-o acum un an cand mi-am achizitionat unultimul model de maidanez. Macs (motanul meu) are grija sa insepcteze toate spatziile inchise shi mai ales gheul din baie de unde apar gandacii ashtzia obositzi. Drept rasplata, mai intai ii tortureaza vreo 1/2 ora (le mananca picioarele) shi dupa aia ii digera ...
Io sufer de inaltzime. As fi in stare sa omor pe cineva care se apropie de mine cand ma uit peste balcon. Din cand in cand am tot felu de vise cum ca sunt aruncat de la balcon sau de pe inaltzimi mari, dar de fiecare data ma trezesc inainte sa aterizez :lol:
Io sufer de inaltzime. As fi in stare sa omor pe cineva care se apropie de mine cand ma uit peste balcon. Din cand in cand am tot felu de vise cum ca sunt aruncat de la balcon sau de pe inaltzimi mari, dar de fiecare data ma trezesc inainte sa aterizez :lol:
- The Madman
Mie mi-e frica sa vorbesc in fatza unei multzimi, sau in fatza camerelor de filmat.De fapt nush sigur dacă mi-e frica pt ca nu am incercat niciodata, dar cand ma gandesc...e destul de frightning
Culmea e ca am jucat intr-un film, si n-am avut nici pe dracu 

Don't steal. The government hates competition.
Knowledge is power. Power corrupts. Study hard. Be Evil.
===============================
Voucher...G6TPRZ4K...PC Garage...1% reducere
Knowledge is power. Power corrupts. Study hard. Be Evil.
===============================
Voucher...G6TPRZ4K...PC Garage...1% reducere
- chrisTopher
ma bifez la frica de inaltime. ea da nastere la un sentiment atavic de teama, care ma stapaneste f tare; desi imi place ca eu sa controlez emotiile si nu invers.
referitor la gandaci si alte cele, imi place sa ii disec, deci cred ca e perversiune sau terorizarea animalelor. (depinde de unde privesti).
referitor la gandaci si alte cele, imi place sa ii disec, deci cred ca e perversiune sau terorizarea animalelor. (depinde de unde privesti).
dark as night
- The Madman
urasc gandacii, si in general orice care sa taraste sau are multe, picioare... pentru o buna perioada de timp mi-a fost frica si de caini(cand aveam 5 ani mi-a sfasiat hainele unu :-? ) da' aproape mi-a trecut... am si o oarecare problema cu inaltimile.... cam atat ...
True knowledge exists in knowing that you know nothing.
Cutremurele sunt fobia mea!
De gandaci mi-e sile dar nu mi-e frica iar cu inaltimea nu am probleme... când eram mic de multe ori escaladam terasa blocului (un bloc de 12 etaje) si imi placea senzatia golului de sub mine... acum mi-ar fi frica sa fac asa ceva... dar nu am frica de inaltime!
O alta fobie... mi s-a intamplat de cateva ori sa visez ca se sparge gheatza sub mine si ca raman acolo... ideea de a aluneca sub gheatza e groaznica...
Oricum cutremurele raman numarul 1! Am prins un cutremur ziua si efectiv se vedea cum se misca pamantul... facea valuri... si aveam in orice moment senzatia ca se va deschide sub mine si ca am sa cad acolo... ce e drept eram mai mic dar senzatia aia a fost terifianta...
De gandaci mi-e sile dar nu mi-e frica iar cu inaltimea nu am probleme... când eram mic de multe ori escaladam terasa blocului (un bloc de 12 etaje) si imi placea senzatia golului de sub mine... acum mi-ar fi frica sa fac asa ceva... dar nu am frica de inaltime!
O alta fobie... mi s-a intamplat de cateva ori sa visez ca se sparge gheatza sub mine si ca raman acolo... ideea de a aluneca sub gheatza e groaznica...
Oricum cutremurele raman numarul 1! Am prins un cutremur ziua si efectiv se vedea cum se misca pamantul... facea valuri... si aveam in orice moment senzatia ca se va deschide sub mine si ca am sa cad acolo... ce e drept eram mai mic dar senzatia aia a fost terifianta...
si eu la fel sir ice, tot de prosti am fobie. si mai ales cu aia care is si fuduli! stiti voi vorba aia: cu prostu' sa nu te pui ca are mintea odihnita.Sir Ice wrote:Mie mi-e frica de prosti. Prostii sunt cele mai periculoase creaturi.
101 lucruri despre mine:
74. conduc Logan. cine zice că în Logan nu este spaţiu? Atâta vreme cât la 120kg pot conduce mereu, liniştit, dintre scaune!
74. conduc Logan. cine zice că în Logan nu este spaţiu? Atâta vreme cât la 120kg pot conduce mereu, liniştit, dintre scaune!
- angels'cry
Eu nu prea am treaba cu gandacii,imi e doar sila de ei,dar unii sunt chiar simpatici,de soareci si sobolani imi e cel mai frica,si chiar nu ii suport in preajma.dar cel mai tare imi e frica de oamenii bolnavi psihic,pt ca nu stii niciodata cum o sa reactioneze.
o alta fobie de a mea e, erentofobia,frica de a rosi .
o alta fobie de a mea e, erentofobia,frica de a rosi .
I love to see angels crying
- Zâna Măseluţă
- Admin
Am spus ca am fobie la gandaci,dar cred ca am fobie la tot ce are mai mult de 4 picioare,miriapodele ma ingrozesc...
Totusi nu am fobie la toti gandacii,ci doar la aia mari de bucatarie sau instalatii,nu ma voi speria vreodata de o gargarita sa vreo molie...
La firma avem tot felul de importuri,si am cam inceput sa cunosc gandacii pe care-i vad prin depozit...aia mari si negri sunt italieni.aia lunguieti,maro si rapizi sunt cehi,iar cei mai mari sunt cei turci...negri si hidosi..Bleah...d-astia romanesti stramosesti nu am inca...
La fel ca Max Inc. si Sir Ice si eu am un motan ce patruleaza prin casa,dar cum nu am gandaci acasa,se multumeste cu ceva muste si molii,si vara cu ceva tantari...
Totusi nu am fobie la toti gandacii,ci doar la aia mari de bucatarie sau instalatii,nu ma voi speria vreodata de o gargarita sa vreo molie...
La firma avem tot felul de importuri,si am cam inceput sa cunosc gandacii pe care-i vad prin depozit...aia mari si negri sunt italieni.aia lunguieti,maro si rapizi sunt cehi,iar cei mai mari sunt cei turci...negri si hidosi..Bleah...d-astia romanesti stramosesti nu am inca...
La fel ca Max Inc. si Sir Ice si eu am un motan ce patruleaza prin casa,dar cum nu am gandaci acasa,se multumeste cu ceva muste si molii,si vara cu ceva tantari...
Lumea mă invidiază că beșina mea miroase tare cade omu din picioare
nu stiu daca e intr-adevar fobie ... nu sunt claustrofob, dar nu suport sa stau intr-un spatiu atat de mic incat sa nu pot sa misc mainile sau picioarele ... sifonier de ex ... sau nu suport sa fiu legat ... ma rog ... imposibilitatea de a ma misca in largul meu ma sperie rau de tot
cu prostul nescolarizat
te lupti putin si ai scapat
dar duci o lupta colosala
cu prostul care are scoala!
te lupti putin si ai scapat
dar duci o lupta colosala
cu prostul care are scoala!
- The Madman
Pai asta cam este in esenta claustrofobia de fapt...hawkeye wrote:nu stiu daca e intr-adevar fobie ... nu sunt claustrofob, dar nu suport sa stau intr-un spatiu atat de mic incat sa nu pot sa misc mainile sau picioarele ... sifonier de ex ... sau nu suport sa fiu legat ... ma rog ... imposibilitatea de a ma misca in largul meu ma sperie rau de tot
"Oamenilor le-au fost date cuvintele pentru a-si putea ascunde gandurile." - Cehov
Hmm
Mi-e frica sa joc Alien vs Predator 2 cu Marine-u singur in camera cu lumina stinsa si cu surround sound... scarry.
Inafara de asta mi-e frica de paianjeni si de manelisti.... daca astea or fi fobii :lol:
Inafara de asta mi-e frica de paianjeni si de manelisti.... daca astea or fi fobii :lol:
OBJECTS IN THE MIRROR ARE CLOSER THAN THEY APPEAR!!!
una dintre fobii (cea care-mi vine in minte acum) e frica de panza
de paianjen lipita de fatza, gat sau maini. Fac urat ...
Subliniez ca de paianjeni nu mi-e frica (arahnofobie parca se numeste) ...
ci doar de ce lasa in urma aceste animalutze ... bleah ...
0X
PS: asa ca avatarul are rolul lui
de paianjen lipita de fatza, gat sau maini. Fac urat ...
Subliniez ca de paianjeni nu mi-e frica (arahnofobie parca se numeste) ...
ci doar de ce lasa in urma aceste animalutze ... bleah ...
0X
PS: asa ca avatarul are rolul lui

You cannot ban yourself
- 'floapa da disk
si pentru mine cutremurele reprezinta cea mai mare fobie.E o senzatie groaznica sa simti cum îţi fuge pamantul de sub picioare, sau mai rau sa fi intr-o cladire si sa o auzi paraind si scartaind.Brrrahhh....ingrozitor...
oricum cred ca in general cataclismele naturale sau catastrofele de mari proportii sperie pe oricine (deci e o fobie generala) si mai apoi sunt fobiile particulare (fobia de paienjeni, de locurile inchise....)
oricum cred ca in general cataclismele naturale sau catastrofele de mari proportii sperie pe oricine (deci e o fobie generala) si mai apoi sunt fobiile particulare (fobia de paienjeni, de locurile inchise....)
dintr-o idee geniala pot fi scoase toate cuvintele
- The Madman
300% de acord cu tine. Sunt ingrozitoare cutremurele... 0X'floapa da disk wrote:si pentru mine cutremurele reprezinta cea mai mare fobie.E o senzatie groaznica sa simti cum îţi fuge pamantul de sub picioare, sau mai rau sa fi intr-o cladire si sa o auzi paraind si scartaind.Brrrahhh....ingrozitor...
"Oamenilor le-au fost date cuvintele pentru a-si putea ascunde gandurile." - Cehov
- The Madman
Nu prea imi vine sa cred asta... Cred ca acum bravezi inutil. Nu e nimic amuzant, sa ramai sub daramaturi, fara apa, hrana, si eventual cu oxigen limitat si cu vreo 2 membre strivite...SG NWG wrote:Mie chiar imi plac cutremurele... De mic mi-au placut, de cand m-a leganat fain de tot unul.
- MAXKOOL999
Si tu de unde stii ca nu e adevarat?... poate e sado-maso... mai stii?The Madman wrote:Nu prea imi vine sa cred asta... Cred ca acum bravezi inutil. Nu e nimic amuzant, sa ramai sub daramaturi, fara apa, hrana, si eventual cu oxigen limitat si cu vreo 2 membre strivite...SG NWG wrote:Mie chiar imi plac cutremurele... De mic mi-au placut, de cand m-a leganat fain de tot unul.
OBJECTS IN THE MIRROR ARE CLOSER THAN THEY APPEAR!!!
Nu cred ca e tocmai o fobie... Mereu am impresia ca vasele se sparg de la temperaturi inalte. Adica mereu ma stept sa se sparga o cana cand torn apa fierbinte in ea, desi de mult nu mi s-a intamplat, si intr-un fel constientul imi spune ca nu se va sparge, subconstientul ma tine pregatit sa ma feresc de apa fierbinte ce se va revarsa.
The grass was greener...
I am death...
I am death...
La mine e frica de inaltimi; de fapt nu atit de inaltimea in sine ci de spatiul deschis pe care-l vezi all-over-around cind esti intr-un punct foarte inalt (acoperis de bloc-turn, virf de munte, alea-alea).
Deci acrofobia se impleteste la mine f. frumos cu un soi de agorafobie.
Deci acrofobia se impleteste la mine f. frumos cu un soi de agorafobie.
When you walk through a storm
Keep your head up high
And don't be afraid of the dark.
Keep your head up high
And don't be afraid of the dark.