The Elder Scrolls III - Morrowind

Vă încurajăm s-o utilizaţi înainte de a posta un topic nou.
Răspunsul ar putea fi acolo deja.

Moderator: Moderatori

Yoshi

The Elder Scrolls III - Morrowind

Post by Yoshi »

Am vazut ca nu este nici un topic pe tema asta.
Un joc absolut superb, care-mi mananca 2-3 ore pe noapte si n-am de gand sa-l las din mana pana nu-l termin, mai ales ca au aparut si Tribunal ( care imi vine maine ) si Bloodmoon.
Chiar nu mai sunt pasionati de RPG-ul asta?
Daca mai sunt, ei bine, unde v-ati impotmolit, cam pe unde sunteti si care sunt impresiile si despre eventualele bug-uri.
Eu de exemplu nu am gasit "Devil Tanto" la prima misiune de la Thieves Guild din Ad'ruhn.
andrei

Post by andrei »

morrowind? doar cel mai bun joc al tuturor timpurilor. dupa ce l-am jucat anul trecut, il incepusem cu redguardul, l-am reinceput acum pt tribunal, joc cu nordul.
daca faci rost de bloodmoon V R E A U S I E U !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
buguri? nu e neaparat un bug, dar jocul cam iese in windows pe sisteme cu putin ram. cand aveam 256 iesea la fiecare 5 minute. acum cand am 768 iese o data la doua ore.
pe la ce guilde te-ai inscris?eu cu redguardul terminasem toate misiunile la telvanni, eram master ( si nu mai am salvarea :( )
apropo, stii metoda aia super de facut bani? tot ce trebuie sa faci e sa iti dezvolti mercantile la greu; si mai e una in noul oras, in mournhold, in bazaar, o tipa care are permanent 10000 si o jecmanesti pe aia, si faci in nestire bani pe care ii dai pe training.

work harder
Yoshi

Post by Yoshi »

Am gasit amaratul ala de Devil Tanto. :D
Sunt inscris la :
Mages Guild
Hlaalu
Thieves
Fighters
Commona Tong ( dar n-am facut nici un quest pentru ei )
Temple ( iarasi nu am terminat nici primul quest )
aaaa
Blades, of course
In legatura cu problemele pe care le ai tu, eu am XP1800+ cu 256 si nu am avut absolut nici o problema de genul asta. Poate pentru ca jocul este original...
AeOLuM

Post by AeOLuM »

Ba cum treceti de misiunea a 4-a la mage guilde?
Yoshi

Post by Yoshi »

ZiaN009 wrote:Ba cum treceti de misiunea a 4-a la mage guilde?
Refresh my memory!
andrei

Post by andrei »

Toranaga wrote: Poate pentru ca jocul este original...
da deci EXCUSE ME, nu toti avem banii tai.

in alta ordine de idei, daca vrei niste questuri chiar inteligente, iti sugerez sa te inscrii la Telvanni, in Sadrith Mora.. mai incolo, de la un anumit rang, iti faci propria ta casa, care arata superb... ca un copac, o chestie cum poate ai vazut daca ai intrat in orashul Tel Branora.

work harder
Yoshi

Post by Yoshi »

fumatorii dau cam 600-900 de mii de lei pe luna doar pe tutun.
La un calcul simplu, daca chiar iti place jocul, merita 1.500.000
Cat despre banii mei, :(
andrei

Post by andrei »

<b>scuze pt offtopic:</b>

jocul a meritat cei 120.000 platiti in total. am dat banii acestia cu mana pe inima, te asigur :D
iti spun sincer, daca as pluti in bani nu aveam decat originale. am strans la un moment dat bani pt un joc, dar se ieftinise RAM-ul, deci iti dai seama ce am ales :D

ziceai ca ti-a venit tribunal. ai vazut noul oras? e super, mai ales zona plaza brindisi, sau asa ceva se numeste ( are o fantana dragutza )

work harder
Yoshi

Post by Yoshi »

daemon wrote:ai vazut noul oras? e super, mai ales zona plaza brindisi, sau asa ceva se numeste ( are o fantana dragutza )
nu l-am vazut ca deocamdata nici nu stiu sa ajung si nici nu m-a interesat, ca mai am de rezolvat o gramada de quest-uri din original. Poate dup-aia.
Fiindca n-am bani tre' sa umblu dupa wizard staff pe undeva la vest de Dragon Fell
andrei

Post by andrei »

daca nu ai bani iti RECOMAND sa te duci in orasul nou, bagat de updateul tribunal, e una acolo, o armoritza, in bazaar cu care poti face tranzactii ( de fapt faci misto de ea, eu ii cumpar ciocane si i le vand inapoi la suprapretz ) si faci in felul asta peste 100.000 in 5 minute. cum vrei.

work harder
BogdanP

Post by BogdanP »

1.cam ciudat ca deja 256 ram au ajuns putin.de fapt jocul iese de la accelerarea hard a sunetului care tre data la basic sau oprita din control panel.sunt sigur ca asta e problema .cum sa-ti iasa cu 768 din cauza ramului?
2.jocul e cam ciudat.in unele perioade nu am ce sa fac.dupa cateva zile,mai aud niste colegi cum vb. despre el si iar incepe sa-mi placa.
3.am ramas la blades la misiunea cu orcoaica din mages guild(cam putin am facut din questul principal).Sharn gra-Muzgrod sau cam asa ceva o cheama.tre sa vb ceva cu ea,da' nu pot sa vb decat despre 4 lucruri care nu au leg cu questul.ma place am 99/100,am incercat sa mai vb cu caius ,poate mai imi spune ceva el si dupa aceea isi da drumu si asta dar nu merge.
4.daca va place morrowind ,incercati un total conversion super,Sword of Perythia.da' tre sa incepeti jocul de la inceput.e cam greu da' merita.
Bossman
Moderator

Post by Bossman »

BogdanP wrote:1.cam ciudat ca deja 256 ram au ajuns putin.de fapt jocul iese de la accelerarea hard a sunetului care tre data la basic sau oprita din control panel.sunt sigur ca asta e problema .cum sa-ti iasa cu 768 din cauza ramului?
Desi a trecut ceva timp de la lansarea sa, Morrowind-ul inca mai face figuri, chiar si pe sistemele hig-end ...
Truth is relative. Pick one that works
Yoshi

Post by Yoshi »

BogdanP:
Da si tu un link pentru conversion-ul asta please
Bossman
Moderator

Post by Bossman »

Toranaga wrote:Da si tu un link pentru conversion-ul asta please
Enjoy : http://thelys.free.fr/sergoyan.htm
andrei

Post by andrei »

BogdanP wrote:daca va place morrowind ,incercati un total conversion super,Sword of Perythia.da' tre sa incepeti jocul de la inceput.e cam greu da' merita.
eu il prefer pe ala de la mama lui :D apropo de continuari stie cineva cand apare Bloodmoon? ca are niste screenshoturi...

work harder
Bossman
Moderator

Post by Bossman »

daemon wrote:eu il prefer pe ala de la mama lui :D apropo de continuari stie cineva cand apare Bloodmoon? ca are niste screenshoturi...
A aparut deja ... 1 CD ...
andrei

Post by andrei »

am luat azi bloodmoon: magnific...

work harder
Yoshi

Post by Yoshi »

eu m-am blocat la Blades ( questul principal ) la Vivec informants, unde dupa ce am facut prostia de a-i spune "fiscalistului" unde-i Khajiit-ul din st Olms, l-am mituit pe asta din urma ca sa-mi spuna totusi, mi-a spus, dar Caius o tot da inainte cu Bullshit-urile lui, ca sa citesc mai bine ordinele.
Nu-i mai dau de cap... poate stiti ce-i de facut?
raven_b

Post by raven_b »

Am luat ciocanu si sabia,am ajuns la fortareata lui Dagoth Ur si nu stiu cum sa intru.Am gasit o usa in forma de sfera dar nu scrie nimic cand ajung la ea ,scrie doar pe harta : Outer Facility.

Va rog ajutati-ma!
Yoshi

Post by Yoshi »

N-ai facut questul cu Dwemer Puzzle Box ?
Ca usa asta se deschide la fel la aia de la Arkghland ( sper ca-i corect numele ).
Oricum, cum stai in fata usii, la vreo 20 de pasi ( parca ) , e in stanga un "lever" ca un semicerc pe o teava verticala. Il invarti si emisfera din fata usii se deschide, intri in ea si cand se-nchide la loc in spatele tau iti da acces la usa.
andrei

Post by andrei »

mai voi ati vazut bloodmoon ? mi-a placut la inceput, dar apoi mi s-a parut chiar plictisitor. numai ursi si lupi din cate am vazut, niste chestii calare pe niste porci, parca :D singura chestie dragutza e ca ninge...

work harder
Yoshi

Post by Yoshi »

din cate am inteles din review-uri, Bloodmoon este mai bine realizat decat Tribunal ,apropiindu-se mai mult de ideea de add-on complet decat acesta din urma. Din pacate nu am avut placerea de a-l juca, poate dupa sesiune mi-l iau...
raven_b

Post by raven_b »

Merci Toranga , in sfarsit am intrat.Am facut si eu questul cu Dwemer Puzzle Box dar
am uitat cum se deschide usa.
Ce major skills aveti? Eu am : Block 48 ,Athletics 67 ,Axe 45 ,Heavy Armor 74 ,Long Blade 100
PIROMANU'

Post by PIROMANU' »

Eu l-am terminat in doua saptamani jucand 4-5 ore pe zi ,insa nu m-am ocupat prea mult de questurile secundare doar la casa redoran am ajuns la rang maxim.
andrei

Post by andrei »

questurile secundare imi plac cel mai mult, in special cele de la telvanni

work harder
Yoshi

Post by Yoshi »

Astia de la telvanni nu m-au acceptat ca cica sunt deja la Hlaalu si e o incompatibilitate :D . Oricum, nu-mi plac casele la Telvanni :evil:
Se pare ca blocajul de la Blades de care vorbeam intr-un post anterior este din cauza ca i-am spus lui Platonius unde este Adirrahir ( cred ca l-am stalcit ), am inceput jocul din nou si l-am mintit ca a plecat pe continent si totul a decurs OK, deci, feriti-va sa faceti ca mine ( mentionez ca aveam instalate toate patch-urile 1.4 pentru Tribunal ).
PIROMANU' wrote:Eu l-am terminat in doua saptamani jucand 4-5 ore pe zi ,insa nu m-am ocupat prea mult de questurile secundare doar la casa redoran am ajuns la rang maxim.
Ai pierdut mult la feeling. Ia-l de la capat si citeste si cartile care-ti pica in mana, sa vezi ca universul este unul bine pus la punct, unde mai pui ca mai afli si de unele locatii interesante :wink:
PIROMANU'

Post by PIROMANU' »

chiar ieri dupa ce ti-am citit topicul m-am reapucat de morrowind de data asta cu orcii si am de gand sa ma ocup mai ales de questurile secundare
andrei

Post by andrei »

pai da pierdeai mult daca nu faceai si questurile secundare, universul e interesant si plin de surprize... iti recomand si cartile, unele sunt chiar dragutze.
este un joc ff echilibrat.

apropo voi ce v-ati ales la inceput? ce tip de personaj, pe ce ati pus accent? eu cu nordul -> pe magie, mercantile si speechcraft. si pot spune ca este retzeta succesului :D:D:D

work harder
PIROMANU'

Post by PIROMANU' »

prima data am inceput cu redguardul care imi pare cel mai echlibrat:long sword .heavy armor,mercantil ,spechcraft
Yoshi

Post by Yoshi »

Eu am inceput prima data cu Breton...
Acum joc cu Dark Elf...
Pur si simplu mi-a placut mai mult skin-ul.
Nu m-am apucat sa fac calcule ca sa ajung la reteta caracterului perfect....
Mi s-a parut inutil :)
Oricum, diferentele nu mi s-au parut sa fie semnificative intr-atat incat sa fie nevoie de asa ... ca un game planning.
andrei

Post by andrei »

PIROMANU' wrote:prima data am inceput cu redguardul care imi pare cel mai echlibrat:long sword .heavy armor,mercantil ,spechcraft
pe mine nu ma incanta cand e personajul full de armuri... prefer sa dezvolt unarmored. mi se pare mult mai misto sa il vezi in robele alea impregnate cu magii decat in armuri

work harder
Yoshi

Post by Yoshi »

WTF, ce face ordussi unhindging? ca ma chinui de cand joc sa-mi dau seama...

sau mai bine, aveti idee, vreu link unde sa aflu si eu efectele magiilor, ca majoritatea au prea putine explicatii ( la BG2 erau prea multe )
andrei

Post by andrei »

Toranaga wrote:WTF, ce face ordussi unhindging? ca ma chinui de cand joc sa-mi dau seama...
cred ca este un spell pentru deschis incaperi.

work harder
PIROMANU'

Post by PIROMANU' »

suntem doar 5 pesoane pe tot forumul care jaca Morrowind
Yoshi

Post by Yoshi »

Dupa cum se vede, cam asa ar parea.
Oricum e un joc foarte bun :fadein:
Hubert
Radioactiv

Post by Hubert »

Mai adauga unul ...
Pretorianu'

Post by Pretorianu' »

Mai, eu il am de la 2 zile de cand a aparut, da' m-am jucat vreo 5 minute pe el, nu mi-a placut ca era numai first person (apoi am inteles ca se poate si 3'rd person) si nu m-am mai jucat. Da' tot imi povesteste un prieten ce fain e si am zis ca am sa-l incep si eu.

Mie imi plac jocurile in care ai questuri cu gramada, in care chiar se vad kalumea schimbarea de arme si armuri pe personaj, jocuri cu libertate...nu neaparat numai grafica, ci feeling...

Cred ca azi sau maine termin NWN: Shadows of Undrentide si...nu stiu ce sa incep: Gothic II sau Morrowind ?!?!

P.S. Cate add-on-uri sunt la Morrowind ? Eu am auzit de Tribunal; Mai exista unul ?
Intel i7 920 @4.0GHz | Asus P6T SE X58 | Corsair 12Gb DDR3, 1600MHz, | MSI Radeon R390X 8GB | Crucial RealSSD M4 256GB | Zalman CNPS10X-Quiet | CM HAF922 & Windows7 64bit
Daca esti prost de mic, cand cresti mare numa' te joci.
Yoshi

Post by Yoshi »

Bloodmoon, aparut de curand
andrei

Post by andrei »

Pretorianu' wrote: Mie imi plac jocurile in care ai questuri cu gramada, in care chiar se vad kalumea schimbarea de arme si armuri pe personaj, jocuri cu libertate...nu neaparat numai grafica, ci feeling...
questuri cu gramada -> morrowind fara updateuri are cam 300 questuri, daca nu ma insel, si le gasesti la tot pasul. cu tot cu tribunal si bloodmoon, sa tot fie vreo 400 questuri.
schimbarea de arme si armuri pe personaj -> este mai evidenta decat in oricare alt joc din lumea asta... ba mai mult... daca bagi si un spell pe acea arma sau armura sau camasha, sau gheata sau orice vrei tu, obiectul va incepe sa luceasca in culoarea proprie magiei respective.. nu stiu in ce joc mai vezi asa ceva.
jocuri cu libertate -> nu cred ca exista joc cu o libertate mai mare decat morrowind.
si nu in ultimul rand, jocul straluceste la capitolul feeling... si la capitolul grafica, sunt niste peisaje incredibile, apa se vede super( daca ai o placa video respectabila), per total mie mi se pare fascinant.

work harder
Pretorianu'

Post by Pretorianu' »

daemon, ieri m-am jucat putin, asa numa' la plezneala sa vad cum se misca, cum se vede + ca mi-am facut personaj la nimereala. Vreo sugestie la creearea de personaj ?
Vreau sa zic ca jocul arata bine, chiar foarte bine, apa mai ales - se vede beton. Vreau sa spun ca, cand a inceput sa ploaie torential, cu fulgere si tunete, m-am ridicat de pe scaun si m-am uitat pe geam afara - am crezut ca a inceput sa ploua... :o :lol: :drinking:

DAR, o mica problema - mi se pare ca merge ciudat, adica calca ciudat personajul; cateodata mi se pare ca umbla deasupra pamantului. Cred ca e un fel de bug (eu am chiar prima versiune). Sa-mi bag ceva patch ?

In rest, imi place. Azi am sa-l incep serios. + ca sa pare ca inventarul ala e enorm, adica nu am limita la carat ?!?! :o :)
Intel i7 920 @4.0GHz | Asus P6T SE X58 | Corsair 12Gb DDR3, 1600MHz, | MSI Radeon R390X 8GB | Crucial RealSSD M4 256GB | Zalman CNPS10X-Quiet | CM HAF922 & Windows7 64bit
Daca esti prost de mic, cand cresti mare numa' te joci.
Locked