Tron 2.0
Moderator: Moderatori
Nu are un story, dar se pare ca daca ai vazut filmul iti dai seama cu ce se mananca. Personal cred ca este un antivirus destept care se ia la tranta cu parazitii din sistem
Pentru upgrade trebuie sa cauti (si sa mai si gasesti) diverse chipuri, pe care in prealabil trebuie sa le devirusezi si sa le defragmentezi? pt. a putea fi folosite. Cam atat ca m-am plictisit de el si l-am lasat...pentru mine nu are viitor.
Ca sa nu mai spun de training....mai interesant doar faptul ca te "arunca" direct la bataie dupa combat training, fara timp de incarcare intermediar.

Ca sa nu mai spun de training....mai interesant doar faptul ca te "arunca" direct la bataie dupa combat training, fara timp de incarcare intermediar.
- MAXKOOL999
L-am instalat aseara, jocul e frumos, grafica buna, cred ca e pe engine de Unreal II, storyline interesant, bine gandit, chiar promitator.
Singura chestie e ca am decis ca nu am timp destul ca sa-l joc, abia am terminat jedy academy si mi-am dat seama ca daca mai termin un joc mi se duce dracu viata sociala si nu numai. Deci l-am si dezinstalat, dar il recomand celor cu timp liber si care se plictisesc pana la HL2.
Singura chestie e ca am decis ca nu am timp destul ca sa-l joc, abia am terminat jedy academy si mi-am dat seama ca daca mai termin un joc mi se duce dracu viata sociala si nu numai. Deci l-am si dezinstalat, dar il recomand celor cu timp liber si care se plictisesc pana la HL2.
Rule 37: There is no Overkill, only 'Open fire' and 'Time to reload'
- MAXKOOL999
OOPS, sorry. Erare Humanum Est!Bossman wrote:Tron 2.0 foloseste engine-ul Lithtech ...
Oricum grafica e foarte buna, imi place la nebunie cum se misca Byte-ul care te instruieste la inceput.Singura chestia care m-a deranjat sunt subprocedurile, s-au complicat degeaba.
Rule 37: There is no Overkill, only 'Open fire' and 'Time to reload'