World of Warcraft

Vă încurajăm s-o utilizaţi înainte de a posta un topic nou.
Răspunsul ar putea fi acolo deja.

Moderator: Moderatori

Locked

Aveti de gand sa cumparati noul add-on?

Da
128
63%
Da
0
No votes
Ma mai gandesc
44
22%
Ma mai gandesc
0
No votes
Nu
31
15%
Nu
0
No votes

Total votes: 203

oqpls

World of Warcraft

Post by oqpls »

Ca de obicei ne asteptam ca Blizzard sa ne lase cu gura casacata acesta este cel mai nou PRG care va fi scos de ei si va fii un first person sau third person , la alegere ;
Insa e prrimul MMORPG care va fi sos de blizzard ABIA ASTEPT ! ! Pare extrem de promitator

iata si site-ul : World of Warcraft.
Ma stiu ca sunt prost dar cand ma uit in jurul meu pur si simplu ma umplu de bucurie
fishbone
Moderator

Post by fishbone »

Cine de aici mai are si joaca World of Warcraft?

Pe mine ma gasiti pe server "Normal", Central Timezone, testing server numarul 26.
Am 2 personaje deocamdata:
-human mage pe nume MuadDib level 1
-night elf huntress pe nume Shaya level 4
Cum se adauga prietenii la lista? Dupa numele contului sau numele personajelor?
Numele contului meu este fishb0ne [0 e un zero].
O sa-l joc intr-una, azi si maine o sa fiu online dupa ora 1AM Ro si in acest week-end sa vad cum stau lucrurile, ma gandesc ca apar pe la 6PM Ro.

Lag-ul nu e rau deloc. In unele momente aveam in jur de 300ms si nu se simtea absolut deloc. In mediu am avut 200ms, sper ca voi sa nu aveti probleme.
Primele impresii despre joc? Nu dezamageste, este exact cam la ce ma asteptam. Fun, simplu de jucat, usor de inteles si bine construit. Imi pare a fi un Warcraft III coborat la nivel de aproape fps, deci este un succes absolut.
Interfata este usor de inteles si bine construita, meniul de configurare la fel si el.
Ramane sa ies din padurile elfilor si sa ma apuc de explorat, ca pana acum nu m-am aventurat prea departe de case :)
fishbone
Moderator

Post by fishbone »

World of Warcraft = heroina
Cel putin pentru mine

Poze de gameplay

Aveti idee, e adevarat ca jucatorii sunt limitati la serverele de pe continentul pe care se afla [versiunea de joc]? Sa inteleg ca nu voi putea veci-pururi sa joc pe servere europene?

Reteta succesului World of Warcraft pentru mine personal reprezinta sistemul de quest-uri foarte flexibil. Cu alte cuvinte nu pretinde jucatorului ore peste ore de joc pentru a ajunge si el undeva. In acelasi timp nu este chiar floare la ureche dobandirea XP-ului.
Pentru un om destul de ocupat care nu are la dispozitie nici timpul si nici vointa altora care petrec cate o zi intreaga intr-un mmorpg, WoW won me over. In 3 zile si am facut un level 12. Nu tu camping extrem, nu tu plimbari kilometrice de zeci de minute intregi, nu tu questuri rare. R0x!
Yoshi

Post by Yoshi »

Sunt limitaţi prin versiunea jocului pe care o cumpără. Aşadar, îţi trebuie o versiune cumpărată în UE.
bloomfield

Post by bloomfield »

Am auzit că imediat ce s-a dat drumu la open beta erau aşa aglomerate serverele că dacă se găsea câte un monstruleţ prin preajmă îl alergau vreo 3 eroi :)
O barmaniţă virtuală aş putea accepta
...dar o bere virtuală?? Niciodată!
Yoshi

Post by Yoshi »

Şi ce altceva ai mai auzit?
bloomfield

Post by bloomfield »

Chestia aia de mai sus se cheamă o glumă. Da ştiu, nu sunt amuzant de loc.
Am mai auzit că dacă nu îţi iei repede jocul blizzard nu îţi "garantează" un loc pe server. Ştie cineva ceva despre asta? Adică se aşteaptă să trebuiască să limiteze numărul de jucători?
O barmaniţă virtuală aş putea accepta
...dar o bere virtuală?? Niciodată!
fishbone
Moderator

Post by fishbone »

Nu se asteapta, dar e posibil.
Din cate inteleg s-au inscris 500.000 in primele 48 de ore pentru open beta + cei care au facut parte pana acum din closed beta, nu mai stiu cate zeci de mii. Deci sunt niste numere destul de mari.
Sa nu uitam ca desi Blizzard a spus ca OB este pentru SUA, Canada, nimeni nu i-a oprit pe Europeni sa se bage si ei.
La release-ul oficial lucrurile se vor schimba, gigeii vor scadea la numar ca deh, trebuie sa plateasca deci eu personal nu cred ca se vor ivi probleme.

Stie cineva cum se ascunde HUD-ul, ca sa fac si eu niste screenshots calumea? Am cautat dar sa mor daca am gasit hotkey-ul.
AeOLuM

Post by AeOLuM »

Sunt pe test este server 28 ,mai este cineva !?
Since there was no more room in hell I do walk the Earth...
fishbone
Moderator

Post by fishbone »

Account creation complete.
w00t! Am fost primul pe numele fishbone

A fost nebunie la magazin, am crezut ca voi fi primul si singurul la ora aceea. Vezi sa nu. Angajatii abia puneau pe rafturi copiile la WoW si Collector's Edition, ca si dispareau. Erau luate direct din carucior Asa ceva n-am mai vazut de mult timp, nici HL2 n-a vazut asa entuziasm. Coada la caserie si 90% din oameni erau cu Collector's Edition sub bratz. Including me N-au mai ramas dupa noi decat vreo 5 copii + 30 regular edition ce erau in rafturi.
WarlordBA
Moderator

Post by WarlordBA »

fishbone wrote:A fost nebunie la magazin, am crezut ca voi fi primul si singurul la ora aceea. Vezi sa nu. Angajatii abia puneau pe rafturi copiile la WoW si Collector's Edition, ca si dispareau. Erau luate direct din carucior Asa ceva n-am mai vazut de mult timp, nici HL2 n-a vazut asa entuziasm. Coada la caserie si 90% din oameni erau cu Collector's Edition sub bratz. Including me N-au mai ramas dupa noi decat vreo 5 copii + 30 regular edition ce erau in rafturi.
Inseamna ca nu ai fost atent la ce s-a intamplat cu Halo2 ;)

Halo 2 sales in N. America reach $125M US
shaark

Post by shaark »

cat costa pe luna WoW?
eu joc Dark age of Camelot si mi se pare ceva mai real, parca WoW e prea desene animat
fishbone
Moderator

Post by fishbone »

WoW costa $15 daca iei abonament de la luna la luna
Daca platesti pe 3 luni costa $14 pe luna
Daca platesti pe 6 luni costa $13 pe luna
Desi WoW arata ca niste desene animate, are un farmec si o atmosfera aparte.
Bossman
Moderator

Post by Bossman »

World of Warcraft lansare europeana + preturi
Odata cu lansarea de peste oceane a World of Warcraft, cei de la Blizzard au lamurit si situatia versiunii europene a jocului. Astfel, World of Warcraft va fi lansat la inceputul anului viitor si va fi precedat de un nou beta-test ce va avea loc luna viitoare. Referitor la preturi am aflat ca jocul va fi ceva mai scump decat ne asteptam, 50 euro versiunea normala, 70 cea de colectie, ambele incluzand o luna de abonament gratuit, iar abonamentul lunar mai ieftin, 13 euro pentru o luna, 12 pe trei luni si 11 pe sase luni.

In fine, peste trei zile, pe 26 noiembrie veti avea posibilitatea sa comandati acest joc.
@ Pixelrage.ro
GabYO
Moderator

Post by GabYO »

World of Warcraft Behind the Scenes Movie
Computer Games... download metro
daniel_il67

Post by daniel_il67 »

in prima zi de la lansare s-au vindut 250.000 exemplare.
informatie http://www.p1x3lr493.ro
daniel_il67

Post by daniel_il67 »

in prima zi de la lansare s-au vindut 250.000 exemplare.
informatie http://www.p1x3lr493.ro
AeOLuM

Post by AeOLuM »

Stiti ceva de beta-ul european ?
Since there was no more room in hell I do walk the Earth...
zxp

Post by zxp »

Pentru cei care au jucat: care sunt cerintele hardware si cele de conexiune la Internet? mai ales alea minime ma intereseaza... :-k
“I believe in everything until it's disproved. So I believe in fairies, the myths, dragons. It all exists, even if it's in your mind. Who's to say that dreams and nightmares aren't as real as the here and now?”
fishbone
Moderator

Post by fishbone »

Minim 800 MHz, 256 RAM si o placa video cu 32MB care suporta hardware T&L.
De conexiune ... depinde. Merge si pe dial-up chiar foarte bine teoretic.
fishbone
Moderator

Post by fishbone »

Un nou patch lansat ieri seara. S-au eliminat tab-urile de fus orar, nu mai sunt Eastern, Central samd, e doar o singura lista lunga cu toate serverele.
S-au banat gigei en-gros care aveau tot felul de macro-uri pentru fishing si XP. Cred ca au impus limita la cat timp poti fi AFK, ieri am plecat de la birou si dupa 20 de minute cand m-am intors eram la ecranul de login.
ScootieX

Post by ScootieX »

fishbone wrote:la cat timp poti fi AFK, ieri am plecat de la birou si dupa 20 de minute cand m-am intors eram la ecranul de login.
Pentru cei care nu au mai jucat MMOPRG-uri de la ce vine prescurtarea de AFK. Mai sunt si altele?
fishbone
Moderator

Post by fishbone »

AFK nu tine numai de mmorpg-uri, e un acronim ca si LOL
AFK = away from keyboard
fishbone
Moderator

Post by fishbone »

Am "implinit" level 20 ieri cu huntress. Am invatat niste skill-uri foarte misto, aspect of the cheetah [30% speed increase] si m-am si ocupat de profesii f mult. La skinning si leatherworking am peste 170, armura mi-o fac singur.
Armor kit-urile se vand ca painea calda la auction-ul din Ironforge.
Pyro

Post by Pyro »

waaa, fishbone am sa te bat, vreau si eu =P~
nu-i corect sa fie asa de scump :((
Hubert
Radioactiv

Post by Hubert »

Eu nu stiu daca am curajul de al-l incepe. Cat am inteles eu, este ca un drog. :)
Oricum, pana versiunea EU nu ma bag.
Trickster
Radioactiv

Post by Trickster »

GabYO
Moderator

Post by GabYO »

World of Warcraft in Romania @PixelRage. Cateva vesti bune si cateva vesti proaste. Cred ca cea mai importanta veste este urmatoarea:
World of Warcraft va apare mai devreme decat ne asteptam. Data oficiala a lansarii a fost stabilita pentru Vineri, 11 Februarie 2005 !
Yoshi

Post by Yoshi »

Collector's edition nema, dar dacă ar fi ajuns la 150$, la cât se vinde în afară la unele magazine, nu mă mai interesa oricum. :D
Guild Wars când iese?
m0rpheus``

Post by m0rpheus`` »

Eu abia astept sa apara, dar nu stiu in legatura cu pretul si cumparatul, pentru ca eu fiind un om cu un statut financiar redus nu o sa mi-l pot permite.
Cine stie..poate cand apare warez.
Yoshi

Post by Yoshi »

Şi ce naiba faci cu el warez?
GabYO
Moderator

Post by GabYO »

m0rpheus`` wrote:Eu abia astept sa apara, dar nu stiu in legatura cu pretul si cumparatul, pentru ca eu fiind un om cu un statut financiar redus nu o sa mi-l pot permite.
Cine stie..poate cand apare warez.
Varianta warez a unui MMORPG nici nu se compara cu cea originala...
shiverx

Post by shiverx »

Nu cred ca va exista vreo varianta warez din simplul motiv ca nu va avea cum. Clientul oricum este gratuit, nu aici este problema. Poate doar daca vor exista servere "neoficiale", desi ma indoiesc. Asa ca luati-va gandul de la warez. Parerea mea.
Women... Can't live with them, can't shoot them...
fishbone
Moderator

Post by fishbone »

Servere "neoficiale" exista deja, exista chiar si ghiduri pentru prosti cum sa-si faca servere. De la download-ul aplicatiei pana la conectare.
Problema e ca ce faci cu un asa server pirat? Oamenii nu pricep cerintele hardware pentru a sustine un numar decent de jucatori. De asemenea nu pricep nici conexiunile necesare pentru a sustine un numar decent de jucatori. Si cand spun numar decent ma refer la ceva in jur de 200.
Un "amarat" de server NWN umple o linie T1 lejer pt a sustine undeva in jur de 64-90 jucatori.
Asadar, cei care spera dupa o versiune pirata, lasati sperantele. N-are rost, va amagiti degeaba.
Nu sunt genul de om care spune ferm Nu, nu sti niciodata in viitor ce apare la orizont, dar sa ne uitam totusi la alte mmo-uri. Au existat servere pirate care sa aibe succes si pe care sa te fi putut baza? Cat de rapid va fi introdus materialul nou in aceste servere pirat?
shaark

Post by shaark »

am gasit versiunea beta europeana a lui WoW este 15 euro in magazin.
faza e urmatoarea, pt beta trebuie sa platesc?
MustangSVT

Post by MustangSVT »

Nu-mi prea vine sa cred ca 51% din oameni au zis "Da", adica intentioneaza sa dea $16 USD pe luna pentru un joc. Tine de mentionat ca Blizzard iti do UNA luna gratuita (1), nu doua, nu trei, si mai trebeie sa cumperi jocul cu $50 USD. Iar eu credeam ca pretul pt. jocul asta e mare aici in Canada unde dai $60 CAD pe joc si $20 CAD pe luna, dapai in Romania. Probabil ca o sa fie doar vreo foarte putini de pe forum aici sa-l joace. Poate unu sau doi.
Core 2 Duo E6400 @ 3.2, Gigabyte P965-DS3, Powercolor Radeon HD-4890, 4GB Mushkin PC-8000, Audigy 2 ZS, Logitech Z5500 5.1, Technics RPDJ1200A (casti), Logitech G7, Logitech G15, Logitech G25, Dell 2407FPW (24" LCD)
m0rpheus``

Post by m0rpheus`` »

De 10 minute tot rad haotic, si nu ma pot opri :happy4: . E super beton articolul ala.
Dwarves ruuuleeee :D
shiverx

Post by shiverx »

MustangSVT wrote:Nu-mi prea vine sa cred ca 51% din oameni au zis "Da", adica intentioneaza sa dea $16 USD pe luna pentru un joc. Tine de mentionat ca Blizzard iti do UNA luna gratuita (1), nu doua, nu trei, si mai trebeie sa cumperi jocul cu $50 USD. Iar eu credeam ca pretul pt. jocul asta e mare aici in Canada unde dai $60 CAD pe joc si $20 CAD pe luna, dapai in Romania. Probabil ca o sa fie doar vreo foarte putini de pe forum aici sa-l joace. Poate unu sau doi.
Spre surprinderea ta si poate a multora sa stii ca foarte multi sunt dispusi sa plateasca acesti bani. Am prieteni care nu au mai avut rabdare sa astepte lansarea variantei europene si si-au comandat deja varianta US si platesc prin carduri prepaid.
Women... Can't live with them, can't shoot them...
MustangSVT

Post by MustangSVT »

Considerand ca prietenii mei de 17-18 ani pe aici care fac in jur de $300+ USD pe luna (adica colegi din liceu, nu oameni mari) nu isi permit sa plateasca atata pe un joc, ma indoiesc ca WoW o sa fie jucat de mai mult de 1 in 100,000 oameni in RO. Nici sa nu mentionez faptul ca aici 90% din lume are internet de viteza mare cu 3mbit+.
shaark

Post by shaark »

Tin sa te contrazic , eu joc Dark ag of Camelot si am intalnit destui romani care il joaca, iar daca nu dau de cate un roman dau de cate un nume romanesc, deoarece tipul respectiv are un prieten roman sau etc, iar jocul costa tot 50 euro +12 euro pe luna abonamentul.
Locked