Parolare Folder

Fie că sunt sisteme de operare sau aplicaţii, le puteţi comenta aici.

Moderator: Moderatori

Post Reply
MAXKOOL999

Parolare Folder

Post by MAXKOOL999 »

Stie cineva un program care sa-mi permita sa pun o parola pe un folder?
Am win98se ca OS, si o sora care imi tot umbla pe comp si isi tot baga nasul in chestii care nu o privesc. M-am saturat.
Please Help Me, nu vreau sa ma mai cert cu ea inca o data, altfel ajung in inchisoare.
Rule 37: There is no Overkill, only 'Open fire' and 'Time to reload'
ricardo
Moderator

Re: Parolare Folder

Post by ricardo »

MAXKOOL999 wrote:Stie cineva un program care sa-mi permita sa pun o parola pe un folder?
Am win98se ca OS, si o sora care imi tot umbla pe comp si isi tot baga nasul in chestii care nu o privesc. M-am saturat.
Please Help Me, nu vreau sa ma mai cert cu ea inca o data, altfel ajung in inchisoare.
Pretect Folder 98 (varianta shareware are niste mesaje (enervante) si poate fi folosit timp de 30 de zile... te descurci de aici) :)
index

Post by index »

Uite un tutorial
http://www.astalavista.com/library/os/w ... tories.txt

Nu iti trebuie nici un software. Merge doar pe W98 , la mine a mers. :roll:
Conquer Your Desktop!
Sir Ice

Post by Sir Ice »

FolderGuard 5.5
Mai simplu pui XP Pro si definesti drepturi de acces la folder doar pentru administrator.
Avea un suflet... candva...

Currently very active, thank you very much Image
MAXKOOL999

Post by MAXKOOL999 »

Mersi, am luat tutorialul si foder guard 5.5, o sa le incerc maine, acuma trebuie sa invat, maine am test la un curs de audit intern :( .
cross

Post by cross »

MAXKOOL999 lasa folder guard... daca vrei o protectie perfecta mai bine te orientezi catre ABI CODER. e free si e un program de criptare foarte bun. face fisiere self-extractable si are algoritmi foarte buni... chiar daca iti copiaza cineva fisierul nu are ce sa faca decat daca are un PC cam cat un bloc de 10 etaje.. :)

e facut de un canadian... am si stat de vorba un pic cu el si nu face programul pt a castiga bani... de aia e free... el traieste din softuri pe care le face bancilor si se descurca de minune... insa programul asta e foarte bun, merge perfect si e si rapid. de fapt daca nu ma insel are chiar si un numar mare de downloaduri pe download.com.
MAXKOOL999

Post by MAXKOOL999 »

Mersi saint, dar folder guard imi ajunge, sora-mea nu stie prea multe despre calc, doar sa-l foloseasca pentru servici. Se descurca, dar miram-as sa stie ca am ascuns folderul cu programelul asta. Daca nu-l mai vede si nici nu le gaseste ci find files, o sa creada ca le-am sters. E perfect pt mine.
cross

Post by cross »

as you say... insa daca ei nevoie vreodata de ceva bun asta e primul care merita atentia... :)
Post Reply