Stie cineva un program care sa-mi permita sa pun o parola pe un folder?
Am win98se ca OS, si o sora care imi tot umbla pe comp si isi tot baga nasul in chestii care nu o privesc. M-am saturat.
Please Help Me, nu vreau sa ma mai cert cu ea inca o data, altfel ajung in inchisoare.
Parolare Folder
Moderator: Moderatori
- MAXKOOL999
Re: Parolare Folder
Pretect Folder 98 (varianta shareware are niste mesaje (enervante) si poate fi folosit timp de 30 de zile... te descurci de aici)MAXKOOL999 wrote:Stie cineva un program care sa-mi permita sa pun o parola pe un folder?
Am win98se ca OS, si o sora care imi tot umbla pe comp si isi tot baga nasul in chestii care nu o privesc. M-am saturat.
Please Help Me, nu vreau sa ma mai cert cu ea inca o data, altfel ajung in inchisoare.

Uite un tutorial
http://www.astalavista.com/library/os/w ... tories.txt
Nu iti trebuie nici un software. Merge doar pe W98 , la mine a mers. :roll:
http://www.astalavista.com/library/os/w ... tories.txt
Nu iti trebuie nici un software. Merge doar pe W98 , la mine a mers. :roll:
Conquer Your Desktop!
- MAXKOOL999
MAXKOOL999 lasa folder guard... daca vrei o protectie perfecta mai bine te orientezi catre ABI CODER. e free si e un program de criptare foarte bun. face fisiere self-extractable si are algoritmi foarte buni... chiar daca iti copiaza cineva fisierul nu are ce sa faca decat daca are un PC cam cat un bloc de 10 etaje.. 
e facut de un canadian... am si stat de vorba un pic cu el si nu face programul pt a castiga bani... de aia e free... el traieste din softuri pe care le face bancilor si se descurca de minune... insa programul asta e foarte bun, merge perfect si e si rapid. de fapt daca nu ma insel are chiar si un numar mare de downloaduri pe download.com.

e facut de un canadian... am si stat de vorba un pic cu el si nu face programul pt a castiga bani... de aia e free... el traieste din softuri pe care le face bancilor si se descurca de minune... insa programul asta e foarte bun, merge perfect si e si rapid. de fapt daca nu ma insel are chiar si un numar mare de downloaduri pe download.com.
- MAXKOOL999
Mersi saint, dar folder guard imi ajunge, sora-mea nu stie prea multe despre calc, doar sa-l foloseasca pentru servici. Se descurca, dar miram-as sa stie ca am ascuns folderul cu programelul asta. Daca nu-l mai vede si nici nu le gaseste ci find files, o sa creada ca le-am sters. E perfect pt mine.
Rule 37: There is no Overkill, only 'Open fire' and 'Time to reload'