Cel mai longeviv joc
Moderator: Moderatori
Cel mai longeviv joc
In acest topic va propun sa va spuneti parerea despre jocul pe care l-ati butonat cel mai mult si care credeti ca ar trebui incoronat ca "Cel mai logeviv joc". Eu am 2 nominalizari: Diablo2(feeling,story,dinamism) si Counter-Strike(realism,gameplay).
.:. Just passing by...don't mind me. .:.
hmm....cel mai butonat joc de mine.....cred ca ar fi UT....primul, ca 2003 nu l-am jucat ca nu-mi merge! (nu-mi merge nici un joc bazat pe engine-ul Unreal) altul ar fi Mafia si as mai pune la nominalizari pe Battlefield 1942, Blade Runner, X - Beyond The Frontier, seria GTA si prezic deja Worms 3D (cred ca nu il mai scot odata instalat)
In the 7-th Day, GOD created Trance!
Am si eu de spus ceva in legatura cu topicu' asta
Pai in primu rand jocu meu de suflet e:
1) Diablo 2(lod)care l-am terminat de 5 ori cu personaje diferite
2)half-life terminat originalu de 9 ori si toate add-onurile oficiale (off force,blue stift(shift)sorrry
)
3)mafia-terminat de 4 ori
6)splinter cell
7)resident evil am terminat si 2 si 3(da 2 mi s-a parut cel mai bun)
8)alte multe jocuri cum ar fi warcraft 3 +FT,starcraft,ut 2003 si cam toate jocurile care l-em prin si mi-au placut
P.S:sunt prea multe ca sa le mai pot enumer
2)half-life terminat originalu de 9 ori si toate add-onurile oficiale (off force,blue stift(shift)sorrry

6)splinter cell
8)alte multe jocuri cum ar fi warcraft 3 +FT,starcraft,ut 2003 si cam toate jocurile care l-em prin si mi-au placut
The man that GOD makes fun of
2002angel wrote:Am si eu de spus ceva in legatura cu topicu' asta
2)half-life terminat originalu de 9 ori si toate add-onurile oficiale (off force,blue stift(shift)sorrry)
6)splinter cell
8 )alte multe jocuri cum ar fi warcraft 3 +FT,starcraft,ut 2003 si cam toate jocurile care l-em prin si mi-au placut
Oi fi eu ametit in seara asta, dar 1,2,3,6,7,8 ma depaseste si pe mine :lol:
OnTopic> StarCraft; seria FIFA; seria NFS
+RIP+ Undernet... | last.fm
"Românii sunt o naţie de miei în drum continuu spre abator." Alain Gavriluţiu
"Românii sunt o naţie de miei în drum continuu spre abator." Alain Gavriluţiu
- Zâna Măseluţă
- Admin
- x3m_dimension
FreeSpace
Nu prea joc acelasi joc de mai multe ori, dar FreeSpace mi-a placut foarte mult.
Per total cred ca cel mai butonat joc din istoria jocurilor e solitaire, si de fapt e click-uit.
Nu prea joc acelasi joc de mai multe ori, dar FreeSpace mi-a placut foarte mult.
Per total cred ca cel mai butonat joc din istoria jocurilor e solitaire, si de fapt e click-uit.
Last edited by Sir Ice on Mon Oct 06, 2003 9:41 am, edited 1 time in total.
- Sergiuhifi
- MAXKOOL999
Deus Ex... terminat de 3 ori. Prima oara am crezut ca nu se mai termina.... si a doua oara la fel, de fapt
Destul de lung jocul si frumos.
De asemenea, un joc care mi s'a parut f. lung si pe care nu l'am terminat in cele din urma, dar stiu ca l'am jucat mult, a fost System Shock 2 pe care l'ash juca dar trebuie sa ma intorc la Windows 98, ca pe XP nu merge. Btw, vreo idee cum ash putea sa'l joc pe XP ?

De asemenea, un joc care mi s'a parut f. lung si pe care nu l'am terminat in cele din urma, dar stiu ca l'am jucat mult, a fost System Shock 2 pe care l'ash juca dar trebuie sa ma intorc la Windows 98, ca pe XP nu merge. Btw, vreo idee cum ash putea sa'l joc pe XP ?
Omul bun la toate
Incearca sa-i da un compatibility de 98 sau ME la executabilul jocului. Daca nu merje, cauta vreun patch ceva...Daedalus wrote:Deus Ex... terminat de 3 ori. Prima oara am crezut ca nu se mai termina.... si a doua oara la fel, de faptDestul de lung jocul si frumos.
.:. Just passing by...don't mind me. .:.
- zeus_anoxia
Io zic ca tot jocurile de la Blizzard sunt shi vor fi cele mai jucate shi ma refer la Diablo shi Starcraft. Mai sunt shi Heroes sau UT... din pacate, in seria de jocuri longevive am putea enumera shi Counter-Strike-ul (sau cum este denumit in limbaj popular "cantar")
Romanian by birth, American by design, human by choice
In ceea ce ma priveste, jocul care a stat cel mai mult pe hard-ul meu a fost Civilization II multiplayer care a stat pe hard din ziua in care am avut un calculator in stare sa-l ruleze si pana in ziua in care am facut rost de Civilization III, urmat de Diablo 1 care inca mai sta pe hard langa urmasul sau Diablo 2 LOD.
Uneori Adevărul este de partea greşită a ţevii unei puşti...
- Widsith the Wanderer