Problema in Delphi 6
Moderator: Moderatori
Problema in Delphi 6
Programez si eu in Delphi de ceva vreme dar am doua probleme:
-Cum sa schimb la mp3-uri tempo-ul(sau pitch-ul)
-de unde pot sa fac rost de Vcldb pentru Delphi 6
-Cum sa schimb la mp3-uri tempo-ul(sau pitch-ul)
-de unde pot sa fac rost de Vcldb pentru Delphi 6
la baze de date nu ma prea pricep. dar din cate stiu eu delphi 6 lucreaza cu multe formate ... nu stiu de ce iti trebuie libraria asta. cauta un tutorial si o sa vezi ca se poate si fara.
cat despre mp3-uri care este problema exact (coplicata).... cu libraria asta de ti-am spus-o eu poti sa faci orice cu ele (chiar si sunet 3d). dar da-mi detalii
cat despre mp3-uri care este problema exact (coplicata).... cu libraria asta de ti-am spus-o eu poti sa faci orice cu ele (chiar si sunet 3d). dar da-mi detalii
euu
- Dr. Voidberg
- Moderator
Se poate. Tu in program folosesti BDE (Borland Database Engine) iar el, cu ajutorul unor driveri pentru baze de date, se poate conecta la o multime de tipuri de BD.Arpad wrote:Poti si baze de date Fox?
Crede-ma pe cuvant ai nevoie de el!
96 percent of Americans believe that Mr. T still pities the fool.
Radical dreamer
Radical dreamer
mie "editoarele" astea de jocuri mi se par jalnice:
-toate asa-zisele jocuri arata la fel indiferent de cine le-ar face. doar texturi sunete etc schimbate.
-nu ai posibilitatea sa introduci chestii noi
-nu au nici un farmec pentru ca nu inveti nimic de la ele
daca vrei sa participi da-i un SUSCRIBE pe GRUPUL "DARWIN"
-toate asa-zisele jocuri arata la fel indiferent de cine le-ar face. doar texturi sunete etc schimbate.
-nu ai posibilitatea sa introduci chestii noi
-nu au nici un farmec pentru ca nu inveti nimic de la ele
daca vrei sa participi da-i un SUSCRIBE pe GRUPUL "DARWIN"
euu
- Dr. Voidberg
- Moderator
Din pacate nu pentru ca nu am folosit BDE niciodata. Proiectele cu baze de date le-am rezolvat folosind un motor embedded de BD mic numit MetaKit.Arpad wrote:Imi poti da un exemplu cum pot edita din Delphi o baza de date de Fox(oricare) ?
96 percent of Americans believe that Mr. T still pities the fool.
Radical dreamer
Radical dreamer
- Black Shark
- Moderator
Arpad wrote:Inca o problema!
Stie careva cum pot sa schimb jumperii de pe hard dintr-un program Delphi!

1 out of 3 people who start smoking will eventually die. The other two apparently become immortal.
- Black Shark
- Moderator
ma indoiesc, de fapt nici in delphi nu se poate decat prin introducerea unei secvente in ASM, deci ASM does the work, numai sa poata limbajul gazda..... sa-i fie gazdaeuufilip wrote:si in altul e posibil?inafara de chestia iai cand il scoti cu degetele

sau poti include in pachetul software un robotel care schimba jumperul si se ataseaza sub hdd

1 out of 3 people who start smoking will eventually die. The other two apparently become immortal.
- FreeMan_FX
pt problema ta cu richeditu` ..am scris ceva aici ..sper sa intelegi ..daca mai ai nelamuriri intreaba-ma sau uita-te in help...
n-am verificat codu` ..l-am scris doar sa-ti faci o idee ..probabil nu-i cea mai buna metoda ..dar asta este
Code: Select all
{
accesezi fiecare rand din richedit in genu asta
for i:=0 to richedit1.lines.count-1
s:=richedit1.lines.strings[i]
}
Procedure AddToVector(var v:vector;str:String);
var s:string;
i,j:integer;
begin
i:=1;
repeat