Daca sterg extensia rar si pun mpg nu merge.

PS: Sper ca nu e o intrebere prosteasca. Si daca e ce daca.

multam
Moderator: Moderatori
Speri degeababalki wrote:PS: Sper ca nu e o intrebere prosteasca.
A solid archive is a RAR archive packed by a special compression method, which treats all files, within the archive, as one continuous data stream. Solid archives are supported only by the RAR archiving format, ZIP archives are always non-solid. The archiving method for RAR archives is a user selectable option and may be Solid or non-Solid.
Solid archiving significantly increases compression, especially when adding a large number of small, similar files. But it also has a few important disadvantages:
ˇ slower updating of existing solid archives;
ˇ to extract a single file from a solid archive all preceding files must be analyzed. This makes extraction from the middle of a solid archive slower than extraction from a normal archive, but, if all files are to be extracted from a solid archive, the extraction speed will not be affected.
ˇ if any file in a solid archive is damaged, it will be impossible to extract all files which follow the damaged area. Thus if a solid archive is stored to media such as diskette, it is recommended to make use of the recovery record.
Conteaza prea putin in cazul lui... are un singur fisier (video...) Deci, ori ca e solid, ori ca nu, arhiva va fi aceeasi (acelasi mod de "impachetare" si aceeasi compresie).Tresty wrote:Conteaza foarte mult ce tip de arhiva este solid sau nu, daca nu e solid ar merge, eu cel putin am reusit, am facut chiar un joc sa mearga fara sa am doua arhive de pe la mijloc... Daca arhiva e solida se schimba treaba... atunci nu merge pentru cele de dupa prima arhiva lipsa.
http://club.cdfreaks.com/archive/topic/71185.htmlHere's how to get the data out of the - lets say 48 out of 50 archives... where 49 onwards is corrupt.
PROCEDURE 1: (Simpler)
1. Lets say Part 48 is corrupt . Delete it.
2. Start extraction from the 1st volume. As the volumes get extracted, a avi file will be created.
3. When extracting WinRAR will wait for you to supply the 48th file. Let it wait.
4. Go to explorer and make a copy of the avi file created in the folder.
5. Now you have a incomplete avi. If its a DivX file, use DivX fix, a utility to fix incomplete avis.
You now have the MuV till the 48th part.
PROCEDURE 2: (If 1 doesn't work)
1. Start extraction from the first part.
2. Immediately go to the folder where its is being extracted. You will see a .avi file being created.
3. As soon as RAR encounters the corrupt file, it may delete this 'temporary file' - so as soon as u know the corrupt archive part is about to be extracted (maybe a few minutes more), make a copy of it in Explorer. You need to be very agile in this step and it may take a few tries.
4. Now you have a incomplete avi. If its a DivX file, use DivX fix, a utility to fix incomplete avis.
One of this should work out - do let us know if there are any problems.
Nu la asta ma refeream, poate nu am fost prea clar: daca arhiva e solida, el prin sistemul aratat de tine poate vedea mpeg-ul doar pana la prima arhiva bushita, pe cand daca nu este solida, el poate dezarhiva si arhivele care urmeaza dupa arhiva care nu merge si il poate vedea ca fiind un mpeg separat. De exemplu daca i se busea arhiva 2, el nu putea vedea decat prima arhiva daca era solida, dar intr-o arhiva normala el poate dezarhiva 3,4,5 etc.ricardo wrote:Conteaza prea putin in cazul lui... are un singur fisier (video...) Deci, ori ca e solid, ori ca nu, arhiva va fi aceeasi (acelasi mod de "impachetare" si aceeasi compresie).
balki, evident ca daca schimbi extensia nu va merge...