femeia ideala ... pt tine! ;)

Vă încurajăm s-o utilizaţi înainte de a posta un topic nou.
Răspunsul ar putea fi acolo deja.

Moderator: Moderatori

Locked
cross

femeia ideala ... pt tine! ;)

Post by cross »

edited
Last edited by cross on Thu Apr 01, 2004 2:23 am, edited 1 time in total.
Sir Ice

Post by Sir Ice »

Sa fie in stare sa ma faca sa o respect!
Avea un suflet... candva...

Currently very active, thank you very much Image
bliss

Post by bliss »

Femeia ideala: cea care va reusi sa ma faca sa ma simt speciala.
I wish, I dream, a dream of mountains high
Where I can sit and look down hills, and say
" This is I"
I wish, I dream,a dream of mountains high
Where I can stand and raise my hands, and touch the sky
Alia

Post by Alia »

Pana la urma ce ramane? respectul sau pasiunea?
always...and never
bliss

Post by bliss »

cross...eu inca nu am cunoscut-o. Sunt destule brunete cu ochi verzi dar oare toate mi-ar trezi sentimente unice (aviz amatoarelor :angel: )? Ma indoiesc. Si daca nu are o mana, ce? E vreo problema? Sau vechea sintagma iubirea depaseste orice problema este rasuflata pentru zilele de azi.
I wish, I dream, a dream of mountains high
Where I can sit and look down hills, and say
" This is I"
I wish, I dream,a dream of mountains high
Where I can stand and raise my hands, and touch the sky
Alia

Post by Alia »

Eu nu minimalizez si nici nu vreau sa influentez. Pasiunea se minimalizeaza singura dupa un timp..chiar tu ai spus-o. Eu prefer respect, incredere in fata a orice. Iar sincer vorbind pasiune poate exista si cu o femeie urata (frumusetea sta in ochiul privitorului) si cu o femeie fara o mana. Iar chestia cu uratenia/frumusetea este o chestie ataaaaaat de relativa.........

Promit ca de acum voi fi doar spectator. :)
Last edited by Alia on Wed Dec 10, 2003 9:03 pm, edited 1 time in total.
always...and never
bliss

Post by bliss »

Dupa felul in care vorbesti nu te vad pe tine iubind o femeie la 60 de ani. Riduri...cateva kilograme in plus...situatia materiala infecta... Blonda cu picioare lungi s-a transformat intr-o epava. Respectul ramane...pasiunea se transforma in prietenie, obisnuinta. Incearca sa te limitezi la ceea ce ai trait, omule.
P.S Daca sunt de sex feminin nu pot sa cred ca jumatatea mea este o femeie?
osiris

Post by osiris »

pai ia sa vedem...
minim 1.70, maxim 1.85 (eu am 1.92), supla, chiar slaba as putea zice, bruneta, par lins si lung, ochi albastri sau negri, sani mici spre medii, fund rotund si doar putin bombat (picioare lungi nu mai are rost sa zic la inaltimea asta)
sa nu se imbrace prea sport, nici prea elegant, nici ca o ***** - adica cat mai simplu
machiaj deloc spre putin
simtul umorului, seriozitate cand o cer imprejurarile, afectiune si un IQ decent ca nu vreau papusha sau statuie
varsta cat de cat apropiata de a mea (19)

daca imi spune si mie cineva unde gasesc aceasta fata o sa ma gandesc la un premiu deosebit pt respectivul :D
OceanSoul

Re: femeia ideala ... pt tine! ;)

Post by OceanSoul »

Sa arate bine: ca fizic, pentru mine ar fi ideal sa fie bruneta si sa aiba ochii albastrii. Oricum nu am pretentii de fotomodel, dar ideal ar fi 1,80, masuri normale [ nu neaparat 90-60-90 ], greutate... normala [ pana in 60 - 65kg ]. Ideal ar fi sa nu aiba mai putin de "C" la cupa sutienului si sa-i stea bine cu tanga underwear :D
Sa se comporte: normal, sa nu aiba fitze, sa nu fie materialista [ nu deloc, dar in limitele bunului simtz :) ], sa nu fie geloasa sau posesiva [ iar, in limitele bunului simtz ], sa fie romantica, matura dar in acelasi timp si copilaroasa...
Sa ii placa sa: faca plimbari lungi [ pe jos ], sa suporte orice muzica de calitate [ orice, numai nu manele si comercialitati banale de dance ], sa ii placa sa fie alaturi de mine cat mai mult timp posibil.

Voi mai reveni cu cate un edit pe masura ce imi mai vin idei ;)
+RIP+ Undernet... | last.fm
"Românii sunt o naţie de miei în drum continuu spre abator." Alain Gavriluţiu
SG

Post by SG »

sopo wrote:pai ia sa vedem...
minim 1.70, maxim 1.85 (eu am 1.92), supla, chiar slaba as putea zice, bruneta, par lins si lung, ochi albastri sau negri, sani mici spre medii, fund rotund si doar putin bombat (picioare lungi nu mai are rost sa zic la inaltimea asta)
sa nu se imbrace prea sport, nici prea elegant, nici ca o ***** - adica cat mai simplu
machiaj deloc spre putin
simtul umorului, seriozitate cand o cer imprejurarile, afectiune si un IQ decent ca nu vreau papusha sau statuie
varsta cat de cat apropiata de a mea (19)

daca imi spune si mie cineva unde gasesc aceasta fata o sa ma gandesc la un premiu deosebit pt respectivul :D
La mine. Da' nu-i pentru tine. Sâc!
The grass was greener...
I am death...
Zâna Măseluţă
Admin

Post by Zâna Măseluţă »

In primul rand sa fie muta ... explic imediat de ce.
Ma rog, trecem mai departe dupa ce am explicat. Blonda, sani imensi, cel putin ca niste mingi de baschet dar talie subtire si picioare foarte lungi, dar nu prea lungi in caz ca vrei sa o fugaresti ...
Era sa uit de o poponeata extrem de obraznica, sa fie masochista, nimfomana, capacitatea mentala a motanului meu, sau macar cat sa cunoasca Kama Sutra si cartea de bucate, daca se poate sa aibe telecomanda ca sa nu faci prea mari eforturi in manevrarea ei ... Localizarea ei default sa fie in pat sau la cratita, sa nu necesite upgrade sau service si sa fie muta ... am mai zis asta, nu?

Ah, sa nu uit, bateriile de l atelecomanda sa fie reincarcabile, ca sa nu cumpar altele ...
Lumea mă invidiază că beșina mea miroase tare cade omu din picioare
Edge

Post by Edge »

Proasta si muta, sa nu comenteze.... look-ul Pamelei Anderson. Ziua gospodina, noaptea obraznica mea. 8) Sa-mi faca ce nici in vise nu indraznesc... :oops:
P.S. Zano, cine gaseste primu' una, o impartim ?? :wink:
Last edited by Edge on Thu Jul 28, 2005 11:32 pm, edited 1 time in total.
.:. Just passing by...don't mind me. .:.
fishbone
Moderator

Post by fishbone »

Xavier wrote:look-ul Pamelei Anderson.
Femeia de plastic zici?
smoke

Post by smoke »

a plictisiti repede voi astia doi cu impartitul..
Cuvintele doar distrag atentia...

A Story
Edge

Post by Edge »

Las' ca pana ne plictisim noi, cine stie ce nimfomana gasim si ne face sa ne calugarim.. :lol:
chrisTopher

Post by chrisTopher »

Saint, gresesti: doua femei pot face un copil : vezi ultimele descoperiri genetice in domeniu. Mai mult, din Y+Y => un mascul. Hehhehe, nice .... this genetic thing, ain't it ?
Preferinta momentana: sa fie nimfomana !
Inaltime: sa nu fie mai inalta decat mine (nu imi place sa ma uit in sus la cineva, mai ales la o femeie). Sani: the bigger, the better, dar sa nu se exagereze aici.
Si savoarea esentiala: sa aiba un iq similar cu al meu (peste suta :P) ca sa ne punem de acord asupra pozitiilor de lucru. :lol:
dark as night
OceanSoul

Post by OceanSoul »

cross wrote:daca acea fata v-ar cere sa o faceti in 3 cu inca o fata cum ati reactiona? sper sa fie inca o persoana care sa spuna NU altfel o sa cred ca sunt prea batran pt aceasta lume... :lol:

Daca arata decent amandoua... atunci esti prea batran :D
+RIP+ Undernet... | last.fm
"Românii sunt o naţie de miei în drum continuu spre abator." Alain Gavriluţiu
SG

Post by SG »

Io. Esti fericit acuma?
The grass was greener...
I am death...
SG

Post by SG »

cross wrote:... crezi tu ca se face primavara cu noi 2? :)
sa vedem ce zic si ceilalti...
Arta se face cu foarte putini oameni culti, stiinta se face cu foarte putini oameni inteligenti, istoria se face cu foarte putini oameni priceputi, normalitatea se face cu foarte multi oameni prosti si inculti si tampiti. Asa ca nu te speria ca suntem doar doi.
The grass was greener...
I am death...
DjKlausz

Post by DjKlausz »

VA spun eu. Daca vreti prostituata, nici nu va ganditi la sotia voastra, pentru ca pe urma ti se va face scarba de ea. Am experienta in acest sens. Intotdeauna exista calea de mijloc.
x3m_dimension

Post by x3m_dimension »

Femei ideale vezi cu sutele pe zi
daca prinzi fashion tv
:o

...clar romanul e nascut poet :D
Last edited by x3m_dimension on Fri Dec 12, 2003 8:26 am, edited 1 time in total.
Image
dodo_13

Post by dodo_13 »

Pentru mine femeia ideala va fi cea care mi se va dovedi suficienta.
Trei lucruri aduc pace in inima barbatului: apa, iarba verde si frumusetea femeii. (Dune)
X5

Post by X5 »

Femeia ideala pt mine ar trebui sa fie ceva gen Nicoleta Luciu...daca arata asa restul numai conteaza...si daca se poate in capul ei sa fie vid 8)
Intel D820(2.8Ghz),Thermalright XP120 cooler,1 GB DDR2 800Mhz GeIL Ultra,Asus P5ND2-SLI ,Leadtek PX9600 GT TDH 512MB,Seagate Barracuda ES.2 500GB,Creative Audigy 7.1,ANTEC P160 Case,Enermax MODU82+ 525W
drak_01

Post by drak_01 »

Din start, raspunsul la intrebare ar fi: Nu exista femeie ideala in realitate!
Daca ar fi sa ne imaginam cum ar putea fi o femeie ideala atunci avem o gramada de idei...
Eu prefer sa raman cu picioarele pe pamant si sa sustin ideea ca nu exista o femeie ideala pentru mine sau pentru oricine altcineva... Si ce inseamna ideal? Sa nu te desparti de ea niciodata? Sa nu te plictisesti de ea? Sa-ti placa tot timpul? Sa fie pasiunea mare? Acestea sunt lucruri efemere, pana la urma ajungi sa te saturi de pasiune, de dragoste nebuna, frumusete... si ramai ca la inceput: singur! Lucrurile astea exista la inceputul relatiei dar cu timpul ele dispar... sau se diminueaza instalandu-se in loc obisnuinta.
Daca femeia ar fi ideala oare la un moment dat nu se va instala plictiseala facand numai ceea ce vrei tu? Fara cearta, fara impacare, fara surprize, fara gelozie...
Eu cred ca femeia ideala o vei descoperi la batranete, daca vei reusi sa ajungi acolo impreuna cu cineva... trecand peste toate vitregiile vietii si impartind toate bucuriile si necazurile impreuna.
Nu pot afirma ca pentru mine ar exista o femeie ideala(depinde din ce punct de vedere consideri femeia ideala...). Femeia ideala este cea cu care sunt acum (cu defectele si calitatile ei) si pana cand nu se va intampla ceva care sa schimbe situatia pentru mine nu exista o alta "mai ideala".
Tudor.b

Post by Tudor.b »

MUTA!!!
Pretorianu'

Post by Pretorianu' »

"femeia ideala...pentru tine"

Pentru mine, sa indeplineasca 3 conditii: doamna in societate, gospodina in casa si ***** in pat !
Intel i7 920 @4.0GHz | Asus P6T SE X58 | Corsair 12Gb DDR3, 1600MHz, | MSI Radeon R390X 8GB | Crucial RealSSD M4 256GB | Zalman CNPS10X-Quiet | CM HAF922 & Windows7 64bit
Daca esti prost de mic, cand cresti mare numa' te joci.
Pretorianu'

Post by Pretorianu' »

cross wrote:Nu am inca 60 de ani si nu imi fac planuri atat de departe. Eu traiesc ACUM!
cross wrote:o sa fiu cu cineva pt totdeauna?
cum stiu ca e persoana care trebuie?
Mi se pare mie sau e ceva "putred" aici ?! :roll: :)

cross ! man ! Concluzie: n-ai 60 de aici din nici n-ai crescut indeajuns incat sa stii ce vrei cu adevarat de la viata (cel putin d.p.d.v. mental) !
No offence !

P.S. Sau sa inteleg ca pe masura ce-ti raspundem noi, tu-ti schimbi mentalitatea ?!?! Daca da, atunci e grav omule !! :lol:
BTW: in termeni medicali de ce "suferi" tu (sau nu) se numeste:
Instabilitate afectiv-comportamentala cu tulburari de comportament si rezistenta scazuta la frustrare :wink:

Astept... :angel:
Intel i7 920 @4.0GHz | Asus P6T SE X58 | Corsair 12Gb DDR3, 1600MHz, | MSI Radeon R390X 8GB | Crucial RealSSD M4 256GB | Zalman CNPS10X-Quiet | CM HAF922 & Windows7 64bit
Daca esti prost de mic, cand cresti mare numa' te joci.
Sir Ice

Post by Sir Ice »

Take my breath away!

DjKlausz

Post by DjKlausz »

cross wrote:djclausz m-ai bagat in ceata! stai asa... tu ai avut o sotie si i-ai cerut sa faca lucruri din alea kinky si apoi nu ti-a mai placut sau... cum?
intreb pt ca sunt genul care daca ma voi insura nu am de gand sa ma despart si apoi sa imi caut alta nevasta. mi se pare normal ca daca faci pasul asta sa alegi bine si sa nu iti para rau mai tarziu...
acum ma gandesc ce ai vrut tu sa spui pt ca daca e sa ai o nevasta e clar nu te vei uita la ea si o sa o pui in rama, nici sa o pui sa faca io stiu ce nazbatii dar la naiba daca nici cu nevasta nu te simti bine...

daca iti e greu si nu poti vorbi despre asa ceva nu se supara nimeni, insa daca poti sa detaliezi un pic experienta ta eu unul o sa fiu foarte atent. banuiesc ca si multi altii... :) nu ma refer la amanunte picante ci numai la cum au decurs lucrurile! in mare!
Am inceput intalnirile noastre in parc, acasa la ea, acasa la mine, asta inainte sa ne casatorim
Eram atat de inebuniti de sex, incat cred ca jumatate din zi, faceam asta. Eram slab ca un schelet. Am facut-o si in scara blocului, in holul din casa ei (cu parintii ei acasa), pana mi-a propus ca ar fi bine sa o mai facem cu o fata! Cand a vazut ca fac o fata nasoala - a zis ca glumeste. Ciudat este ca de atunci nu mi-a placut. NE-am casatorit, iar in momentul de fata sunt cu divortul pe rol. Chiar si acum daca m-as mai intalni cu ea, tot as face sex. Dar cel putin stiu ca nu e bine. Acum am vazut-o cu altcineva si chiar nu imi pare rau. Auzi sa gonesti o femei care accepta sa faca si sex oral, a--l, tot tacamul. Numai un nebun ar face lucrul asta nu? - ar zice unii.
Iata ca nu e chiar asa.
cross

Post by cross »

interesant modul asta de gandire. mda! ce sa zic djclausz... nu pot sa spun decat ca esti mai drept decat altii.
tu ar trebui sa ai apelativul de saint sub nick nu eu.
nu stiu de ce dar am impresia ca ex-a ta s-ar potrivi de minune cu Zana... in fond si la urma urmei ce ii place cuiva nu-i place altcuiva si invers. de asta exista diversitate!
Edge

Post by Edge »

djclausz wrote:Am inceput intalnirile noastre in parc, acasa la ea, acasa la mine, asta inainte sa ne casatorim Eram atat de inebuniti de sex, incat cred ca jumatate din zi, faceam asta. Eram slab ca un schelet. Am facut-o si in scara blocului, in holul din casa ei (cu parintii ei acasa), pana mi-a propus ca ar fi bine sa o mai facem cu o fata! Cand a vazut ca fac o fata nasoala - a zis ca glumeste. Ciudat este ca de atunci nu mi-a placut. NE-am casatorit, iar in momentul de fata sunt cu divortul pe rol. Chiar si acum daca m-as mai intalni cu ea, tot as face sex. Dar cel putin stiu ca nu e bine. Acum am vazut-o cu altcineva si chiar nu imi pare rau. Auzi sa gonesti o femei care accepta sa faca si sex oral, a--l, tot tacamul. Numai un nebun ar face lucrul asta nu? - ar zice unii. Iata ca nu e chiar asa.
Man, that's some heavy sh*t !! Nimfomana.... :roll:
cross

Post by cross »

Xavier wrote:Nimfomana....
deschisa la nou Xavier... deschisa la nou... :lol:
e fosta nevasta a omului... asa cum e cum nu e... e fosta nevasta... :lol:
drak_01

Post by drak_01 »

cross wrote:deci intr-un fel viata financiara influenteaza mult viata privata a unui om si partea sentimentala mai ales.
Mi se pare cat de cat corecta afirmatia.
Exista mai multe cazuri:
1. Baiatul si fata fac parte din aceeasi categorie sociala. Cand zic categorie sociala ma refer ca amandoi sunt din clasa de jos sau medie sau clasa de sus. Aici este relatie ideala... aproape, pentru ca in toate cazurile perfecte exista exceptii de la regula... si nu sunt una-doua exceptii ci ma foarte multe. Acum depinde si de noroc, zodie( :D )...
In cazul acesta sansele unei relatii de durata sunt cele mai mari. Niciunul dintre ei nu poate avea pretentii mai mari de la celalalt. Amandoi au trecut prin situatii similare si se inteleg unul pe celalalt.

2. Baiatul este mai "jerpelit" decat fata, adica fata>baiat. Ma refer la clasa sociala...
Aici lucrurile stau un picut cam diferit fata de punctul 1. Baiatul trebuie sa indeplineasca mai multe conditii pentru ca relatia sa aiba succes. Una dintre conditii si cea mai importanta ar fi ca baiatul sa poata suporta si executa comenzile "sefului" fara a clipi. Daca prima conditie este indeplinita atunci avem unda verde... le poate indeplini si pe celelalte. Alte conditii: Sa nu vorbeasca prea mult cand sunt intr-un cerc de prieteni, sa nu se uite la alte femei, sa nu para mai destept decat ea in fata prietenilor, sa poata suporta umilinta cauzata de ea in fata prietenilor, etc.
Deci, => relatia poate avea sanse de reusita.

3. Baiatul este mai bogat decat fata. Aici ne putem referi si la cazuri de genul: milionar(in dolari)-fotomodel. Acestea sunt cele mai intalnite cazuri pe la noi, deoarece exista un surplus de femei redundante numite "fotomodele". Se va face o rocada inte milionari care-si vor schimba lunar femeile intre ei...
Ce trebuie sa faca femeia in acest caz pentru ca relatia sa reuseasca sau mai bine zis pentru ca sa primeasca in continuare cadouri... In primul rand nu trebuie sa vorbeasca prea mult, trebuie sa fie disponibila pentru sex 24 din 24 de ore, trebuie sa accepte sexul in grup, sa accepte compania altor "fotomodele", etc.
Relatia nu poate dura foarte mult datorita naturii barbatilor care sunt proiectati de la mama natura sa se plictiseasca de femei atunci cand au bani garla... Acest prototip de barbat, cu bani, este facut pentru a se fecunda cu cat mai multe femele dar atentie, nu este recomandat ca in urma fecundarii sa rezulte ceva. Acest tip de comportament este aplicat pentru a-si demonstra ca sunt barbati, ceea ce nu este neaparat adevarat.
Relatia aceasta are cele mai mici sanse de reusita, teoretic, ca practic in Romania vezi astfel de relatii la tot pasul: Schimbi respectul de sine si demnitatea cu banii. Oricum, in acest caz femeia are doar un rol ornamental si de eliberare a stresului acumulat.
drak_01

Post by drak_01 »

djclausz wrote:pana mi-a propus ca ar fi bine sa o mai facem cu o fata! Cand a vazut ca fac o fata nasoala - a zis ca glumeste.
Stai putin ca n-am inteles:
Ea ti-a propus sa faceti sex cu inca o femeie? Adica tu + doua femei? Tu fiind barbat...

Din cauza asta ai divortat? sau a mai fost UN altul?
cross

Post by cross »

drak_01 vreau sa fac niste adaugiri la punctul numarul 3. acolo ce ai spus tu e adevarat insa ai omis niste mici amanunte....
daca el are bani nu inseamna neaparat ceva bun pt ca va deveni o persoana stresata. cei care au bani "miros" si atunci oferta apare gratis. banii miros! se spune ca nu au miros insa singurele fiinte care ii miros sunt femeile. cand nu ai un chior nu se uita nici dracu la tine. iar daca e sa ai imediat devii centrul atentiei... si nu tine de haine, masina sau alte chestii care scot in evidenta situatia materiala. nu-mi dau seama cum miros femeile banii dar asa se intampla.
pe de alta parte... atunci cand e sa ai bani, pe langa faptul ca multe femei te doresc in preajma lor, nu iti mai dai seama care e pe bune si care nu. trebuie sa fii atent la asa ceva! nu vine nici una sa iti spuna ca e placut impresionata de bani, ci toate te plac pt cum esti... ca esti sincer si simpatic si la la la... :lol:
money bring bitches and bitches bring lies... zicea cineva si mare dreptate avea.

alta chestie interesanta care nu ma pot stapani sa nu o afirm... cand nu ai un chior ea iti va spune intotdeauna ca trebuie sa ai, ca nu se poate fara minimul necesar... chestii oarecum fara sens pt ca nu mori de foame... si atunci cand ai bani majoritatea iti spun ca nu trebuie sa fii atat de materialist si ca banii nu aduc fericirea! :lol: dar cine? ele? :lol: cam asta vor ele sa se inteleaga...
am vazut ca multi vor o femeie muta... nu mi-ar placea sa fie chiar muta dar... DAR... atunci cand o femeie se rujeaza e ca si cum un soldat si-ar curata mitraliera! never forget that! :lol:
Sir Ice

Post by Sir Ice »

e.g. vad eu ieri, sau era alaltaieri... nu conteaza, o tipa careia in facultate ii spunem "buze fierbinti". Va inchipuiti voi de ce. Tipa la pulover de lana, ca daca nu era tot nu se putea vedea mai clar porcariuta aia de dantela care se numeste sutien. Eu stiu ca tipa are prieten (sintagma care ma enerveaza, prieten e ala care te ajuta, nu ti-o trage) si aduc strategic conversatia la capitolul cadouri ca sa o pot intreba "Da prietenul tau ce ti-a luat, ce pazeste?" (a se re-vedea comentariul de mai sus)
Va dati seama ca nu am fost deloc uimit cand mi-a raspuns ca a terminat-o cu el, si ca sor-sa are de gand sa ii urmeze exemplul. Norocul meu ca e cam uituca, ca daca isi aducea aminte ce salariu am eu nu mai scriam acum aceste randuri 8)

cross

Post by cross »

spune-i ca iti place de ea ca nu e materialista! :lol: poate tine! :lol:
cand eram si eu student puneam la toate colegele porecle... gen "bot", "tzatza de aur", "la boli",.... ahh si mai era una... "bagaboanta cocosata"... :lol: ... oricum am observat ca fetele erau mai incantate de faptul ca le ciup de fund decat daca le vrajesc cu chestii siropoase. si lor le place porceala!
osiris

Post by osiris »

cross wrote:le-am zis amicilor mei ca daca vine una la mine care sa arate asa cum vreau eu si sa ma ia la modul... tu nu prea faci mare branza cu smtp hosturile alea ci ar trebui sa le schimbi si uite sa folosesti o lista cu autorespondere de acolo ca sa mergi mai bine si sa vezi ce bani ies.... deci daca ar exista asa ceva m-as indragosti pe loc! :)
amicii mei rad si spun ca asa ceva nu exista... dar uite ca eu sunt mai credul asa si cred ca exista! :lol:
cred ca orice user de gen masculin de pe acest forum s-ar indragosti pe loc
de ce?
pt ca tuturor ne place sa avem lucruri in comun cu persoana de langa noi
si cum pt toti de aici de pe forum PC-ul ocpua un loc fruntas pe lista cu ocupatii preferate => tuturor ne-ar place aceasta fata/femeie de care vorbeste cross
Zâna Măseluţă
Admin

Post by Zâna Măseluţă »

sopo wrote:
cross wrote:[...]
cred ca orice user de gen masculin de pe acest forum s-ar indragosti pe loc
de ce?
pt ca tuturor ne place sa avem lucruri in comun cu persoana de langa noi
si cum pt toti de aici de pe forum PC-ul ocpua un loc fruntas pe lista cu ocupatii preferate => tuturor ne-ar place aceasta fata/femeie de care vorbeste cross
Nope, eu o vreau pe muta aia de care vorbea cross, singurul lucru pe care sa-l aiba in legatura cu calculatorul sa fie lustruirea lui zilnica ...
Acum na, si eu puteam sa bag un post d-ala siropos cu "imi doresc o fata desteapta, nu conteaza daca e urata, pentru ca sufletul conteaza, careia sa-i placa frumosul, arta, un patron al artelor ca mine, sa traim fericiti si sa ne imbratisam ca capatul curcubeului privind apusul de soare blablabla", nu tata, io vreau una muta!
Lumea mă invidiază că beșina mea miroase tare cade omu din picioare
Sir Ice

Post by Sir Ice »

cross wrote:spune-i ca iti place de ea ca nu e materialista! :lol: poate tine! :lol:
cand eram si eu student puneam la toate colegele porecle... gen "bot", "tzatza de aur", "la boli",.... ahh si mai era una... "bagaboanta cocosata"... :lol: ... oricum am observat ca fetele erau mai incantate de faptul ca le ciup de fund decat daca le vrajesc cu chestii siropoase. si lor le place porceala!
Fii magar cu ele si te vor iubi! Testat si rastestat.

Locked