www.hattrick.org

Discuţii generale însă nu în general. Orice depaşeşte limitele interesantului va fi imediat şters.

Moderator: Moderatori

Post Reply
RAYNOR

www.hattrick.org

Post by RAYNOR »

Salutare toturor fanilor inraiti de hattrick. Pt cei pasionati de acest joc si care joaca sa dea fiecare numele echipei si divizia din care face parte. Pt inceput: Kickass New Boys , dvizia: VI.14.
Jocul asta m-a prins de prima data de cand l-am incercat, este plin de surprize si suspans( atunci cand bid-ezi pt. un jucator!!, prietenii stiu de ce :D ).
Mare atentie incepatorilor : le recomand sa nu ia decizii importante in echipa decat dupa ce citesc regulamentul care se afla pe site.
Sa nu trisati si fiti fair-play 8)
Edge

Post by Edge »

"At around 11:15 today, we had another hardware crash, identical to the one yesterday. This means that we will be down for roughly the same number of hours, that is, until early evening. " Asta e mesajul de http://www.hattrick.org
.:. Just passing by...don't mind me. .:.
RAYNOR

Post by RAYNOR »

:cry: :cry: :cry:
Stiu, tocmai azi cand aveam meci amical. Ne-a luat pe nepregatite din nou. S-a mai intamplat o data sa le cada serveru si atunci a fost grav ca au pierdut informatii de pe hdd.
Sper sa-l faca in curand si sa imi spuneti parerea. Eu joc hattrick de mai bine de juma de an si m-a prins bine. 8)
skyblue

Post by skyblue »

...., cind intrasem si eu in turul 6 al cupei Romaniei...

Scoteam sigur mijloc si aparare magnificent insa si adversarul meu era pe aproape... acuma nu stiu ce s-a intimplat...
** Sa fim iubiti !! **
RAYNOR

Post by RAYNOR »

Pai aveai echipa bazata dac aveai magnificent. Eu ma chinui in divizia 6 cu maxim Excellent :D
euufilip

Post by euufilip »

plicati-mi si mie cum se joaca ca eu luam bataie tot timpul pana am renuntat. tot ce am facut a fost sa schimb la ce sa se antreneze (sut,dribling ...
euu
I.R.

Post by I.R. »

Cu ce se mananca?Am tot auzit de jocul asta,dar...mai mult nu stiu despre el!
skyblue

Post by skyblue »

euufilip wrote:plicati-mi si mie cum se joaca ca eu luam bataie tot timpul pana am renuntat. tot ce am facut a fost sa schimb la ce sa se antreneze (sut,dribling ...
Pai . LA inceput iti da 6 milioane. Nu ii cheltuiesti pe prostii.

1. Primul lucru te duci si cumperi coach. Nu orice, optim pentru inceput e sa cumperi
- a PASSABLE coach with POOR leadership. (1.5 milioane)

2. Apoi cumperi 2 portari tineri (17-18 ani, maxim 19). Nu de oricare ci de aia care au skill de goaltending PASSABLE (cam 2 mil unul) sau mai bine, SOLID (4 mil unul). In fiecare sambata pe unu il joci in campionat si in fiecare miercuri pe alalalt il joci in amical. Numai daca joaca primesc antrenament joia pt saptamina care a trecut pina atunci.

3.Normal , la training selectezi antrenamentul de portari si nu mai umblii la aia in graba.

4. In cam 4 sapt cresc cu 1 punct fiecare la goaltending.

Dupa ce cresc la FORMIDABLE (pasable --> solid ---> excellent ---> formidable) deja ii vinzi cu 20-30 de milioane.
Si dupa ce ai in cont vreo 40 de milioane poti decide ce vrei sa antrenezi in continuare.

5. Posturile deficitare le completezi cu mosnegi peste 30 de ani pe care ii iei cu citeva zeci de mii numai. Numai sa fie bunicei. Nu conteaza ca se accidenteaza si nu se mai refac. LA cit de ieftini sunt iei oricind altii. Remember, nu dati mai mult de 100 000 pe un dinozaur de asta.

6. Echipa o poti pune in teren folosind http://www.mybestteam.org pina te inveti sa o pui tu personal. Cel mai bine e sa joci 3-5-2. Asta se obtine dand ordin unui fundas lateral de {extra inner}.

Si sa nu uit , ca incepator e bine sa mergi la THE CLUB si sa tai investitia in juniori de la 400 000 la zero, ca aia te baga pt inceput in faliment.

MAi multe informatii pe forum la hattrick.computergames.ro/forum
(care e deja ajuns de dimensiunea astuia)
** Sa fim iubiti !! **
Sir_KnupSkull

Post by Sir_KnupSkull »

Romanian'Style # 1 in VI.129 in campionatul USA

pentru incepatori recomand http://www.databased.at/hattrick/index.asp

acolo gasiti raspunsuriile la toate intrebariile voastre legate despre acest joc.

Hattrick rulz
RAYNOR

Post by RAYNOR »

KickAss New Boys #1 VI.14.
Cred ca o duci binisor acolo unde esti?? Deja sunt dependent de jocul asta :D
Apropo, mi-am cumparat un portar din USA Passable si l-am facut solid, si astept sa mai creasca.
Sir_KnupSkull

Post by Sir_KnupSkull »

RAYNOR wrote:KickAss New Boys #1 VI.14.
Cred ca o duci binisor acolo unde esti?? Deja sunt dependent de jocul asta :D
Apropo, mi-am cumparat un portar din USA Passable si l-am facut solid, si astept sa mai creasca.
antrenezi portari ?
RAYNOR

Post by RAYNOR »

Da pt. inceput.
Vreau sa ma scoata din foame :D
Acum am luat bataie de la un descult si sunt f. furios :x
Cred ca nu mai am sanse la baraj:(
Ce zici ce ar merge sa antrenez dupa ce termin cu portarii??
Post Reply