euufilip wrote:plicati-mi si mie cum se joaca ca eu luam bataie tot timpul pana am renuntat. tot ce am facut a fost sa schimb la ce sa se antreneze (sut,dribling ...
Pai . LA inceput iti da 6 milioane. Nu ii cheltuiesti pe prostii.
1. Primul lucru te duci si cumperi coach. Nu orice, optim pentru inceput e sa cumperi
- a PASSABLE coach with POOR leadership. (1.5 milioane)
2. Apoi cumperi 2 portari tineri (17-18 ani, maxim 19). Nu de oricare ci de aia care au skill de goaltending PASSABLE (cam 2 mil unul) sau mai bine, SOLID (4 mil unul). In fiecare sambata pe unu il joci in campionat si in fiecare miercuri pe alalalt il joci in amical. Numai daca joaca primesc antrenament joia pt saptamina care a trecut pina atunci.
3.Normal , la training selectezi antrenamentul de portari si nu mai umblii la aia in graba.
4. In cam 4 sapt cresc cu 1 punct fiecare la goaltending.
Dupa ce cresc la FORMIDABLE (pasable --> solid ---> excellent ---> formidable) deja ii vinzi cu 20-30 de milioane.
Si dupa ce ai in cont vreo 40 de milioane poti decide ce vrei sa antrenezi in continuare.
5. Posturile deficitare le completezi cu mosnegi peste 30 de ani pe care ii iei cu citeva zeci de mii numai. Numai sa fie bunicei. Nu conteaza ca se accidenteaza si nu se mai refac. LA cit de ieftini sunt iei oricind altii. Remember, nu dati mai mult de 100 000 pe un dinozaur de asta.
6. Echipa o poti pune in teren folosind
http://www.mybestteam.org pina te inveti sa o pui tu personal. Cel mai bine e sa joci 3-5-2. Asta se obtine dand ordin unui fundas lateral de {extra inner}.
Si sa nu uit , ca incepator e bine sa mergi la THE CLUB si sa tai investitia in juniori de la 400 000 la zero, ca aia te baga pt inceput in faliment.
MAi multe informatii pe forum la hattrick.computergames.ro/forum
(care e deja ajuns de dimensiunea astuia)