Eventual veniti si cu niste idei de configurare optima, ca de la user la user!

Moderator: Moderatori
Asa m-am gandit si eu, mai bine sa vad ce spune gura lumiirazvanescu wrote:Norton Firewall ingreuneaza functionarea LAN-ului orice i-ai face si "manaca" cam multe resurse. Fara sa se supere cei care l-au recomandat, dar eu iti recomand Sygate Personal Firewall eventual varianta PRO. Mie mi s-a parut mult mai fiabil, si mai usor de configurat. Oricum e bine sa vezi mai multe pareri...
Nu ar fi o problema banii, dar sa dau atat pe un router (pentru acasa) ? Cat despre retea...nici nu discut, este vorba de cablu de la Astral; dupa ce ca este acces negarantat, mai stau sa dau si la altii? Apropos de asta tare ma distreaza o chestie : cand am intrebat in stanga si-n dreapta daca este cineva interesat de cablu prin RDS (canal garantat 128), s-au facut toti ca ploua; acum se inghesuie lumea sa se "combine" cu mine. :-?WarlordBA wrote:1. Daca iti permiti(e vreo 100$) cel mai frumos e cu un brand router(SMC, Linksys) are o gramada de chestii pe langa un firewall bunisor:DHCP, NAT. E foarte util mai ales daca ai mai multe calculatoare pe care vrei sa ai acces la net si vrei sa fie si protejate.
PS: Eu am un SMC 7008BR de asta vara de cand am net pe cablu si nu am patchu de blaster pus decat pe un calculator, cu toate astea nu am avut nici un fel de probleme desi pe logul routerului se vede ca "vecinii" sunt infectati inca.
Ai putea te rog sa fi putin mai specific? ' Fiabil' in ce sens?razvanescu wrote:
Norton Firewall ingreuneaza functionarea LAN-ului orice i-ai face si "manaca" cam multe resurse. Fara sa se supere cei care l-au recomandat, dar eu iti recomand Sygate Personal Firewall eventual varianta PRO. Mie mi s-a parut mult mai fiabil, si mai usor de configurat. Oricum e bine sa vezi mai multe pareri...
Pai, sa zicem, Kazaa ce este ? (asta nu inseamna ca o sa-mi instalez neaparat).Wishmaker wrote:P2P...esti sigur ca vrei sa iti pui programe de astea? (aici poate multi ma vor contrazice)...Adica sa lasi pe altu sa se conecteze la tine fara voia ta si sa traga chestii...
Black Ice Defender este destul de puternic si foarte usor configurabil pe wizard sau foarte destept si customizabil pe advanced.am avut o boala cu firewall-urile pt ca trebuia sa fiu de neidentificat pe net si asta este clar cel mai sigur.Dr.LED wrote:In curand o sa am internetul prin cablu si as vrea sa ma faceti sa ma hotarasc la un program de securitate. Partea de firewall/antivirus imi este cam necunoscuta, va spun de pe-acum. Acasa am Norton Sistemworks, la servici lucrez cu Bit Defender.
Eventual veniti si cu niste idei de configurare optima, ca de la user la user!