Oare in viitor o sa dispara jocurile vandute pe la tarabe?
Moderator: Moderatori
Ce spuneti fratilor ma uitam la televizor si
cand dau pe canalul x aud o stire cum ca politia a facut "curatenie" prin bucuresti.
Dar fratilor ganditi-va ca 99% din Localurile de jocuri din Romania folosesc jocuri PIRAT.
Oare ce credeti ca se va intampla in viitorul apropiat?
Cat o sa coste o ora la jocuri cand un joc costa acuma aproape un milion de lei?
cand dau pe canalul x aud o stire cum ca politia a facut "curatenie" prin bucuresti.
Dar fratilor ganditi-va ca 99% din Localurile de jocuri din Romania folosesc jocuri PIRAT.
Oare ce credeti ca se va intampla in viitorul apropiat?
Cat o sa coste o ora la jocuri cand un joc costa acuma aproape un milion de lei?
sigur vor disparea .... dah nu se stie inca cand ... however .. nu vati saturat de joace care nu au suport, care nu merg pe net, fara manual, cu virusi ....
--------------
RO Gamer Magazine
http://www.rogamer.net
<font size=-1>[ Acest Mesaj a fost editat de: TheRaven http://www.rogamer.net la 2001-10-09 17:31 ]</font>
--------------
RO Gamer Magazine
http://www.rogamer.net
<font size=-1>[ Acest Mesaj a fost editat de: TheRaven http://www.rogamer.net la 2001-10-09 17:31 ]</font>
prietene programe de genul asta sunt de multa vreme ... si mereu apar loadere noi .... si asa va fi intodeauna .....In data de 2001-11-03 19:34, mX a scris:
Imi place ca sunteti optimisti...
Insa vedeti si voi ca acuma au inceput sa apara <in viitorul apropiat> programe ce vor impiedica copierea cd-ului.
Daca nu ma credeti cititi un XtremPC mai vechi,acuma nu stiu care.
Si atunci o sa fie naspa!
si softul pirat nu va disparea niciodata ... se vor schimba doar modalitatile de distribuiere .. logic
Dane, ai dreptate. Jocurile o sa dispara odata de la noi, dar oricum, nu prea devreme. Cand economia se va redresa jocurile pirat vor disparea. Dar pana atunci ne rezumam la Crackuri.
Despre protectia softului, asta zboara f. repede si daca hackerii n-ar taia filme, muzica, optiuni etc. si n-ar scoate pagini WAREZ cretine nimeni (poate lunatecii ...) n-ar mai cumpara jocuri originale. Si unde s-ar ajunge ? Ar falimenta toate casele producatoare !
Despre protectia softului, asta zboara f. repede si daca hackerii n-ar taia filme, muzica, optiuni etc. si n-ar scoate pagini WAREZ cretine nimeni (poate lunatecii ...) n-ar mai cumpara jocuri originale. Si unde s-ar ajunge ? Ar falimenta toate casele producatoare !
Ba,uite care-i faza:
Puberu' american face rost de 30$ (pretul mediu al unui joc) tunzand iarba din fata casei vecinului si rugand-o pe ma-sa sa-i mai dea 5$.Avand in vedere faptul ca salariul mediu pe economie la noi e cam 100$,eu nu cred ca pirateria va disparea prea curand(cel putin pana cand va face Iliescu salariile de 3000$ - adica prin 2666
)
Puberu' american face rost de 30$ (pretul mediu al unui joc) tunzand iarba din fata casei vecinului si rugand-o pe ma-sa sa-i mai dea 5$.Avand in vedere faptul ca salariul mediu pe economie la noi e cam 100$,eu nu cred ca pirateria va disparea prea curand(cel putin pana cand va face Iliescu salariile de 3000$ - adica prin 2666
Avem de concurat cu Rusii !
Stiam ca jocurile pirat de pe la Tarabele Romanesti sunt crack-uite in Rusia (sau asa ceva, oricum pe undeva pe acolo), si aduse in Romania si retrase pe alte CD-uri.
E posibil sa ma insel...
Dar nu cred ca suntem mai prejos decat ei!
Oricum din Europa Romania Rules la Crack-ing & Hack-ing !!!
Stiam ca jocurile pirat de pe la Tarabele Romanesti sunt crack-uite in Rusia (sau asa ceva, oricum pe undeva pe acolo), si aduse in Romania si retrase pe alte CD-uri.
E posibil sa ma insel...
Dar nu cred ca suntem mai prejos decat ei!
Oricum din Europa Romania Rules la Crack-ing & Hack-ing !!!
Hei nu avem si noi voie sa mai glumim!!!
Cine crezi tu (Gregory) ca ar baga in seama pe unii ca noi??? Mai ales aia din parlament?
Si totusi sa stii ca ne baga!!!
Ca altfel le spargem site-ul, si atunci o sa ne bage in seama!!!
Oricum, acum totul depinde de crackerii nostrii si nu numai, sa sparga in continuare jocuri si sa nu-i prinda ca atunci o sa vedeti voi cum o sa jucati un singur joc la o luna sau chiar la mai mult.
Atunci va fii naspa!!!
Asa ca incurajati-i!!!!!
Cine crezi tu (Gregory) ca ar baga in seama pe unii ca noi??? Mai ales aia din parlament?
Si totusi sa stii ca ne baga!!!
Ca altfel le spargem site-ul, si atunci o sa ne bage in seama!!!
Oricum, acum totul depinde de crackerii nostrii si nu numai, sa sparga in continuare jocuri si sa nu-i prinda ca atunci o sa vedeti voi cum o sa jucati un singur joc la o luna sau chiar la mai mult.
Atunci va fii naspa!!!
Asa ca incurajati-i!!!!!