Oare in viitor o sa dispara jocurile vandute pe la tarabe?

Vă încurajăm s-o utilizaţi înainte de a posta un topic nou.
Răspunsul ar putea fi acolo deja.

Moderator: Moderatori

Locked
Useri şterşi

Post by Useri şterşi »

Ce spuneti fratilor ma uitam la televizor si
cand dau pe canalul x aud o stire cum ca politia a facut "curatenie" prin bucuresti.
Dar fratilor ganditi-va ca 99% din Localurile de jocuri din Romania folosesc jocuri PIRAT.
Oare ce credeti ca se va intampla in viitorul apropiat?
Cat o sa coste o ora la jocuri cand un joc costa acuma aproape un milion de lei?
Useri şterşi

Post by Useri şterşi »

Sper ca nu !
Useri şterşi

Post by Useri şterşi »

Si eu la fel
Useri şterşi

Post by Useri şterşi »

Si eu la fel
Useri şterşi

Post by Useri şterşi »

fii sigur ca nu o sa dispara...doar zvonuri:)
Useri şterşi

Post by Useri şterşi »

atata timp cat producatorii de jocuri nu-si baga mintile in cap si nu se apuca sqa practice preturi de Romania NU !!! Jocurile de la taraba nu vor dipare.
Useri şterşi

Post by Useri şterşi »

Si eu sper ca nu! Dar canva vor disparea (teoretic) Toti vom avea internet prin cablu si vom lua ce joc vrem direct de pe net ?! :lol:
Useri şterşi

Post by Useri şterşi »

eu nu imi permit sa platesc peste un milion pentru un joc...
Nci nu am in casa soft cu licenta
Useri şterşi

Post by Useri şterşi »

sigur vor disparea .... dah nu se stie inca cand ... however .. nu vati saturat de joace care nu au suport, care nu merg pe net, fara manual, cu virusi ....

--------------
RO Gamer Magazine
http://www.rogamer.net

<font size=-1>[ Acest Mesaj a fost editat de: TheRaven http://www.rogamer.net la 2001-10-09 17:31 ]</font>
Korn

Post by Korn »

... care costa cit un blank in loc de trejd' de para...
Useri şterşi

Post by Useri şterşi »

Nu ma-m saturat. Mai vreau pina am eu bani ca sa-i platesc pe ei cum vor.

<font size=-1>[ Acest Mesaj a fost editat de: ZAELU la 2001-10-11 04:08 ]</font>
Useri şterşi

Post by Useri şterşi »

Nu vor disparea prea curand si sper sa nu dispara caci atunci o sa avem probleme mari. De unde o sa-mi iau Quake 5 sau Diablo 4 ?!
Va trebui sa economisesc un an si in loc sa-mi iau un GeForce 4 imi iau jocurile amintite mai sus.
Useri şterşi

Post by Useri şterşi »

nu prea cred ...la cat de scumpe sunt cd originale....nu au nici o sansa sa-i scoata de pe piata romaneasca.....
Useri şterşi

Post by Useri şterşi »

:smile:) hehehe si daca dispar !!! sa dispara oricum un joc la ei a ajuns 100.000 de lei. mai raman cei care vand cd-uri prin camine cu doar 50.000 :smile:)
Useri şterşi

Post by Useri şterşi »

In data de 2001-10-12 22:57, Mr.KiLLeR a scris:
:smile:) hehehe si daca dispar !!! sa dispara oricum un joc la ei a ajuns 100.000 de lei. mai raman cei care vand cd-uri prin camine cu doar 50.000 :smile:)

Bine zis :smile: :lol:
Useri şterşi

Post by Useri şterşi »

Imi place ca sunteti optimisti...
Insa vedeti si voi ca acuma au inceput sa apara <in viitorul apropiat> programe ce vor impiedica copierea cd-ului.
Daca nu ma credeti cititi un XtremPC mai vechi,acuma nu stiu care.
Si atunci o sa fie naspa!
Useri şterşi

Post by Useri şterşi »

Orce problema are rezolvarea ei!
eBE

Post by eBE »

In data de 2001-11-03 19:34, mX a scris:
Imi place ca sunteti optimisti...
Insa vedeti si voi ca acuma au inceput sa apara <in viitorul apropiat> programe ce vor impiedica copierea cd-ului.
Daca nu ma credeti cititi un XtremPC mai vechi,acuma nu stiu care.
Si atunci o sa fie naspa!
prietene programe de genul asta sunt de multa vreme ... si mereu apar loadere noi .... si asa va fi intodeauna .....
si softul pirat nu va disparea niciodata ... se vor schimba doar modalitatile de distribuiere .. logic
fishbone
Moderator

Post by fishbone »

Tarabele o sa dispara sigur dewds, ca politia s-o apucat sa faca curat. Dar asta nu inseamna nimic pentru cei care au surse, deci singurii care o sa simta diferenta is aia care nu stiu de unde sa-si faca rost de games in afara de tarabe.
spyonu

Post by spyonu »

pai la noi nu mai sunt jocuri la tarabe de f mult timp.
aici se iau joacele de la sursa direct
si nu pierde nimeni nimic pt ca multi si'u pus anunt in ziar (tupeisti nevoie mare :smile: )
eugeniu

Post by eugeniu »

Cum sa dispara piratii?! Ar fi ca si cum ar zice cineva ca o sa dispara teroristii :lol:
Poate o sa dispara tarabele... Dar internetul a devenit deja mult mai popular! Eu am aproape toate softurile cumparate prin internet (de la baieti fireste) :smile:
Useri şterşi

Post by Useri şterşi »

Probabil or sa dispara cand o sa avem vreo 100$ alocatia si parintii nostri minim 400-500$ salariu.
fishbone
Moderator

Post by fishbone »

Nu confundati tarabele cu pirateria in sine!
Daca tarabele dispar, piracy will live on. Io, ala care da banu pe jocuri licentiate, tot sper sa nu dispara niciodata, cuz...well..cuz it's cool to get games 4 free asa din cand in cand, right?
black ice

Post by black ice »

yeah, right...
tarabele poate ca vor disparea dar pirateria niciodata sau cel puţin noi nu vom prinde vremea aia
Tassadar

Post by Tassadar »

Mx omule , inafara de Cactus Shield care deocamdata e beta si e pt muzici , eu iti garantez ca nu exista soft anti-copiere care
sa nu poata fi spart.( si sa nu fi fost spart already) :smile: :smile:
Useri şterşi

Post by Useri şterşi »

Dane, ai dreptate. Jocurile o sa dispara odata de la noi, dar oricum, nu prea devreme. Cand economia se va redresa jocurile pirat vor disparea. Dar pana atunci ne rezumam la Crackuri.
Despre protectia softului, asta zboara f. repede si daca hackerii n-ar taia filme, muzica, optiuni etc. si n-ar scoate pagini WAREZ cretine nimeni (poate lunatecii ...) n-ar mai cumpara jocuri originale. Si unde s-ar ajunge ? Ar falimenta toate casele producatoare !
Useri şterşi

Post by Useri şterşi »

Ba,uite care-i faza:
Puberu' american face rost de 30$ (pretul mediu al unui joc) tunzand iarba din fata casei vecinului si rugand-o pe ma-sa sa-i mai dea 5$.Avand in vedere faptul ca salariul mediu pe economie la noi e cam 100$,eu nu cred ca pirateria va disparea prea curand(cel putin pana cand va face Iliescu salariile de 3000$ - adica prin 2666 :smile:)
Useri şterşi

Post by Useri şterşi »

Numai 85% din CD sant pirat dar e si asa prea putin , cine este un gamer adevarat trebuie sa se respecte si sa aiba numai CD-uri pirat. Propun sa strangem semnaturi si sa obligam guvernul sa declare Romania zona libera de piraterie . Macar in asta sa fim primii . RC-ST.
Useri şterşi

Post by Useri şterşi »

Ai votul meu! :grin: :grin: :grin:

<font size=-1>[ Acest Mesaj a fost editat de: Rocky la 2002-01-05 15:30 ]</font>
Useri şterşi

Post by Useri şterşi »

Avem de concurat cu Rusii !
Stiam ca jocurile pirat de pe la Tarabele Romanesti sunt crack-uite in Rusia (sau asa ceva, oricum pe undeva pe acolo), si aduse in Romania si retrase pe alte CD-uri.

E posibil sa ma insel...

Dar nu cred ca suntem mai prejos decat ei!

Oricum din Europa Romania Rules la Crack-ing & Hack-ing !!!
Useri şterşi

Post by Useri şterşi »

a!!! RC-ST

Ai si votul meu !!!

3 voturi pana acum.
Greg

Post by Greg »

Oare in viitor o sa dispara jocurile vandute pe la tarabe?
dream on ...

<font size=-1>[ Acest Mesaj a fost editat de: Gregory la 2002-01-20 02:54 ]</font>
Useri şterşi

Post by Useri şterşi »

Hei nu avem si noi voie sa mai glumim!!!

Cine crezi tu (Gregory) ca ar baga in seama pe unii ca noi??? Mai ales aia din parlament?

Si totusi sa stii ca ne baga!!!

Ca altfel le spargem site-ul, si atunci o sa ne bage in seama!!! :smile:

Oricum, acum totul depinde de crackerii nostrii si nu numai, sa sparga in continuare jocuri si sa nu-i prinda ca atunci o sa vedeti voi cum o sa jucati un singur joc la o luna sau chiar la mai mult.

Atunci va fii naspa!!!

Asa ca incurajati-i!!!!!
Useri şterşi

Post by Useri şterşi »

Tarabele vor dispare cand si Romania cume ea azi va dispare.
Locked