P.S. Pretul de 29$ e cu TVA cu tot?
P.P.S. Cum merge dld-ul?
Moderator: Moderatori
Pai altfel nici nu prea aveai cum sa-ti instalezi AIpA...T.J. wrote:Mentionez ca cablu TV am tot de la ei.
Nu neaparat, am un vecin care avea cablu TV de la MegaTV(o firma concurenta) si pe langa celelate preturi a platit inca 200.000 ca i-au tras ei cablu coaxial nou(ca cica ala vechi era nashpa) si i-au schimbat mufele. Lui i-au venit baietii sa traga in 3 zile de la incheierea contractului(da' eu nu vb cu el ca e zgarcit si tampit)...Dr.LED wrote:Pai altfel nici nu prea aveai cum sa-ti instalezi AIpA...
Tu traiesti intr-o alta tara, unde valoarea TVA e mai mare de 19% si Astralu'face bani cu carul?? :lol:Amon_Ra wrote:Deci e 29$ fara TVA...cu TVA vine cam 1.7 mil.![]()
Iar viteza de download este in jur de 12KB/sec...depinde de unde tragi...dar poti sa ajungi la un maxim de 16KB/sec uneori...in special noaptea
Parerea mea este ca datorita oamenilor ca tine serviciile sunt asa de proaste in tara asta.Acceptati totul fara sa comentati...bravo.Night_Man wrote:
pai ma scuzatzi ....ca unii dintre noi vor sa`shi traga internetul pe hdd :lol: sa bage fibra sau mai stiu eu ce...
consider ca acest net este destul de bun
eu unu nu am probleme cu el, chiar daca uneori merge puţin mai prost ...trebuie sa intzelegem ca traim in romania
Vreau si eu PM Ares...Ares323 wrote:Folosesc Kerio Network Monitor.Un program care ofera multe facilitati de monitorizare a retelei.Dr.LED wrote:Ares323, ce ai folosit pentru monitorizare?
Daca il vrei da un mesaj pe PM cu adresa la care sa-l trimit.
P.S. Am tot ce trebuie la el :lol:
Parerea mea este ca datorita oamenilor ca tine serviciile sunt asa de proaste in tara asta
scuza`ma dar sunt unii care chiar trag, viseaza dcc++ toata noaptea shi toata ziuaNimeni nu vrea sa traga internetul pe HDD, doar strictul necesar.Daca pentru tine suma de 1.300.000 este de aruncat te priveste.
poate la tine, la noi este ......RDS`ulStiu ca nu este garantata viteza pentru tipul asta de abonament, dar ce fac ei este bataie de joc.Singurul lor avantaj este ca nu au concurenta, iar in momentul cand vor avea va fi vai de afacerea lor.
Un modem de cablu costa 95$ marca Thomson la Astral...fara TVA...si de cumparat il cumperi tot de la firma ta de cablu.T.J. wrote:Auziti, da' un modem de cablu cu cat gasesc sa cumpar?
Si dintre modemurile acestea care, ma rog, este Thomson?Amon_Ra wrote:Un modem de cablu costa 95$ marca Thomson la Astral...fara TVA...si de cumparat il cumperi tot de la firma ta de cablu.T.J. wrote:Auziti, da' un modem de cablu cu cat gasesc sa cumpar?
Eu am Net la ei de aproape 2 ani...si eu cand am cumparat modemul de la ei mi-au dat Thomson...acuma probabil le-au mai schimbat si ei...Dr.LED wrote:Si dintre modemurileacestea care, ma rog, este Thomson?
Tzin sa te contrazic si sa-ti spun ca in multe cazuri merita. Decat sa dai banul pe inchiriat mai bine-l dai catre o plata si sti ca-i al tau. Daca nu-l mai folosesti dupa ce l-ai achizitionat, il poti vinde.cosu wrote: e o idee proasta sa cumperi modemul . eu l-am inchiriat. adica e o investitie inutila 100$ pe modem . gandeste-te in cat timp iti scoti banii pe modem (100/3.2 =aprox 30 luni=2ani juma--> concluzie nu merita). .
Eu vreau ceva care sa merite! La bani destul de putini sa aiba calitate buna! Asa as putea sa iau si aia 256kbps cu inca un prieten si sa platim cat cat as plati singur la 128, nu? Stie cineva daca se plateste prima luna de abonament cand faci contractul, ca daca nu se plateste ma duc maine, daca da...tocmai saptamana viitoare!Dr.LED wrote:Omule, tu ce fel de acces vrei : broadband (indiferent de tipul conexiunii) sau internet pentru acasa (AIpA) ? Ia arunca o privire aici!
http://trafic.b.astral.ro, ca poate asa se intelege...fishbone wrote:TrafMeter, Netwatcher ProDr.LED wrote: Intrebare : cum se calculez traficul total lunar ? Sau exista vreun program care face lucrul asta?
Cum iti merge conexinea Dr.Led ca eu l-am tinut ieri sa dld un fisier de 125 de mega si traffic meter-ul de la eMule mi-a aratat tot timpul 14,2- 15,5 KBps. Deocamdata merge excelent.. Si cand te gandesti ca n-am dat decat 10$ pt reactivareDr.LED wrote:Acum au terminat baietii de la Astral treaba, am intrat si eu in randul lumii.![]()
Ca tot vorbeam mai sus, modemul este Motorola...
Intrebare : cum calculez traficul total lunar ? Sau exista vreun program care face lucrul asta?
Misto DjDaLiu insa cu ce ne incalzeste pe noi, cei non-timisoreni?DjDaLiu wrote:Eu am net prin radio de la o firma noua din TM dar merge destul de bine.Ziua merge pe la 10-15 k iar noaptea dupa 2 merge pana in 60 k.Platesc lunar numai 12 E (500.000 lei/luna).