putine puncte in 3D Mark 2003
Moderator: Moderatori
putine puncte in 3D Mark 2003
Cred ca am o problema...
Am urmatorul sistem: Athlon XP 1800+, 256MB DDR, placa de baza Epox cu agp 4x si un Radeon 9800 Pro (de la GeXcube sau Gigacube)
in 3D Mark 2003 scot cam 4400-4500 de puncte. Toti driverii pentru componente sunt ultimii. De ce? E cam slabut sistemul??
ms
Am urmatorul sistem: Athlon XP 1800+, 256MB DDR, placa de baza Epox cu agp 4x si un Radeon 9800 Pro (de la GeXcube sau Gigacube)
in 3D Mark 2003 scot cam 4400-4500 de puncte. Toti driverii pentru componente sunt ultimii. De ce? E cam slabut sistemul??
ms
- -=ktistai=-
Re: putine puncte in 3D Mark 2003
este un scor foarte bun si care corespunde cofiguratiei pe care o detii in totalitate.Cayn wrote:Cred ca am o problema...
ms
Vreai mai mult?
Mai bune Procesor, Ram-atentie la ce latentze, in aceasta ordine si o sa creasca si scorul.
Ai o placa video dezekilibrat de puternica fata de perekea procesor-cantitate de ram.
Mii de flegme pe steaguri, pe steme embleme
Cand tu zici ca e tarziu, io stiu ca inca e devreme
Simt nevoia sa-ti fac o trepanatie, sa bag in capu tau schije de civilizatie.
Cand tu zici ca e tarziu, io stiu ca inca e devreme
Simt nevoia sa-ti fac o trepanatie, sa bag in capu tau schije de civilizatie.
Re: putine puncte in 3D Mark 2003
Datorita procului si a ramului!Cayn wrote:Cred ca am o problema...
ms
PS:Scorul este foarte bun pentru sistemul tau!
Scorul mi se pare mic oricum. Eu obtin 4000 de puncte cu configuratia din semnatura si se stie ca 3D Mark 2003 nu prea tine cont (in scorul total) de procesor si viteza memoriei sistem (cel putin nu asa de mult cum o face 3D Mark 2001). Cu un procesor putin mai rapid si cu o placa video categoric mai performanta, diferenta de scor mi se pare prea mica. Am vorbit cu Allex si el imi spune ca la aceeasi configuratie, scorurile variaza intre 4600 si 5600 in baza de date FutureMark... anyway, eu cred ca e loc de mult mai bine pe sistemul tau. Esti sigur ca Radeonul este 9800 PRO si nu non-PRO? Ce drivere folosesti? Cat ai ocupata memoria inainte de lansarea testului?Cayn wrote:In curand o sa fac upgrade la placa de baza, procesor (un Barton 2500+) si inca 256 MB. Ce placa de baza imi recomandati???
M-am linistit din cauza scorului. Si niste prieteni mi-au zis ca e cam dezechilibrat sistemul.
ms
Pentru a doua ta problema, iti recomand WinFast K7NCR18D Pro II DLX.
După cum ţi-a zis şi HPA, diferenţa între un Radeon 9800 Pro şi Non Pro este reprezentată doar de frecvenţele mai scăzute de lucru în cazul Non Pro-ului ...Cayn wrote:dar diferenta dintre PRO si nonPRO este una destul de serioasa? (ceva in genul geforce TI si MX) sau ...
Truth is relative. Pick one that works