TV OUT - se vede naspa rau

Plăci video, acceleratoare 3d, acceleratoare grafice ... cum doriţi să le numiţi.

Moderator: Moderatori

Post Reply
-=ktistai=-

TV OUT - se vede naspa rau

Post by -=ktistai=- »

Poate sa-mi spuna cineva de ce TV-OUT de pe o placa GeForce 4 TI 4200 de la leadtek(A280 LE TD) se vede absolut naspa?sunt ceva setari buclucase pe care nu le-am descoperit?
Am scos pe un TV Sony Trinitron printr-un cablu S-Video - Scart si se vede penal de prost: dungi, rezolutie naspa, etc. Este posibil sa fie faptul ca respectivul cablu este cam subtire si in consecinta , cred eu, nu foarte bine ecranat?
Mii de flegme pe steaguri, pe steme embleme
Cand tu zici ca e tarziu, io stiu ca inca e devreme
Simt nevoia sa-ti fac o trepanatie, sa bag in capu tau schije de civilizatie.
Dr.LED

Post by Dr.LED »

Diferitele alterari vizuale la genul dungilor pot fi rezultatele unui cablu prost/deloc ecranat (dupa cum ai spus si tu) + adaptor euroscart cu probleme (prost facut). Sau este prea lung cablul...
reptila

Post by reptila »

-=ktistai=- wrote:Este posibil sa fie faptul ca respectivul cablu este cam subtire si in consecinta , cred eu, nu foarte bine ecranat?
Dr.LED wrote:Sau este prea lung cablul...
Incearca sa il inlocuiesti cu cablu de antena, de calitate, urmareste sa aiba impedanta de 75 ohmi (trebuie sa scrie ceva de genul asta pe el, mai exista unele si de 50 ohmi , nu le folosi pe acestea). Poate avea o lungime mai mare, dar nu exagera. Am unul de vreo 5 metri si nu sunt probleme.
Post Reply