La ce va folositi calculatorul?

Discuţii generale însă nu în general. Orice depaşeşte limitele interesantului va fi imediat şters.

Moderator: Moderatori

Lao

La ce va folositi calculatorul?

Post by Lao »

Asadar,la ce va folositi calculatorul?
Jocuri,proiectare,editare audio-video,benchmarking etc?
Cam cat la suta din resursele calculatorului credeti ca folositi?

P.S.Daca s-a mai intrebat,eu nu am gasit.
novi

Post by novi »

Il folosesc la jocuri,internet,editare video-audio!

PS:Cam 70%~80% cred!:roll:
Last edited by novi on Fri Mar 19, 2004 10:32 pm, edited 1 time in total.
PePSy

Post by PePSy »

internet, jocuri
scoala, muzica si filme - mai rar

50%
da'mann

Post by da'mann »

Cel mai mult il folosesc pentru jocuri si muzica, dar si pentru a sta pe net, a vedea filme si pentru scoala(foarte foarte putin pascal).
Cred ca cu jocurile astea noi in jur de 85%-95% cel putin procesorul stiu sigur ca lucreaza la 100%, probabil pentru ca el duce tot greul :(
We've heard that a million monkeys at a million keyboards could produce the Complete Works of Shakespeare; now, thanks to the Internet, we know this is not true.
Dr.LED

Post by Dr.LED »

Mica mea uzină de acasă nu este folosită decât la jocuri, muzică, un pic de filme si foarte puţin office, benchmark si teste de o/c cât cuprinde.
Nu mă pot exprima asupra solicitării lui, ajunge si la 100% uneori. :wink:

Later edit:
am uitat să spun de internet...
Last edited by Dr.LED on Sat Mar 20, 2004 12:12 am, edited 1 time in total.
Zâna Măseluţă
Admin

Post by Zâna Măseluţă »

0~5%. Îl ţin ca să mă ciumegesc pe forum. Uneori îl şi overclockez pentru acest lucru, şi atunci îl folosesc la 0~2% din capacitatea lui.
Lumea mă invidiază că beșina mea miroase tare cade omu din picioare
spyonu

Post by spyonu »

programare,filme, jocuri si internet.
in ultima vreme m'am cam radiat(mult de lucru). de era iarna , cred ca topeam zapada.
doar jocurile ce il ocupa mai mult, ca restul.. face fata lejer.
D3vIL^

Post by D3vIL^ »

Filme , Jocuri cel mai mult , muzica si internet
:evilbat:
Merced
Moderator

Post by Merced »

Muzica, net, office si cam atat... Avand in vedere ca am cel mai "performant" sistem de pe aici... :D :D :D Oricum sunt sigur ca e folosit la maxim saracu'... :wink:
deeJayOg

Post by deeJayOg »

Cică pentru jocuri...da' nu m-am mai jucat de 3 luni ceva concret... îmi pierd vremea pe net şi pe forum...
Sanguine

Post by Sanguine »

În special pentru jocuri şi de când au apărut UT2004 şi Far Cry e folosit 100%.
De o săptămână mi-am pus şi Seti@home şi îl rulez tot timpul (până şi noaptea). Bietul de procesor n-a mai avut o clipă să răsufle de atunci.
Îl mai folosesc (într-o proporţie mai mică) şi pentru filme, muzică, internet, iar de când sunt la facultate şi pentru proiecte şi pentru alte briz-briz-uri promoţionale pentru Liga Studenţilor Economişti.
Proud member of the "Brothel for slating intellectual lusts"
Promoter of the New World Order.
Lao

Post by Lao »

Eu pentru: o/c si testare la greu (diverse setari,driveri,biosuri si altele),forumuri,filme si jocuri.
Cred ca il folosesc la 60-70% din capacitatea lui.
cross

Post by cross »

ascult musica, filme, lucrez office,... cred ca aplicatia cea mai folosita e notepad-ul! :D

in rest mai rafinez benzina cu cifra octanica ridicata si vand mercur la palestinieni sa-si faca bombe. :D la mercur am renuntat ca s-a varsat peste memorie si fonturile o mai iau razna uneori. asta e blestemul palestienilor! soto! :D

aaa ... si imi place cum arata pe birou. imi da un aer intelectual si fetele se omoara dupa asta! ;)
baronul

Post by baronul »

Age of mythology - e super ... de la 21 cand vin de la munca pana pe la 12:00-01:00 ma joc si ascult muzica ...filme maxim 2 pe saptamana ... in rest criptare si decriptare ....
Black Shark
Moderator

Post by Black Shark »

net, muzica, grafica, programare, jocuri, office, experimente sadice, filme, F@H
cam tot ce se poate face, am incercat sa fac si eu :)
cu resursele nu stiu, varizaza intre 0 si 100 :D
1 out of 3 people who start smoking will eventually die. The other two apparently become immortal.
Dr. Voidberg
Moderator

Post by Dr. Voidberg »

Grafica, programare, design web, ascultat de muzica, uneori cate un film, jocuri foaaaaarte rar.
96 percent of Americans believe that Mr. T still pities the fool.
Radical dreamer
carter_

Post by carter_ »

Pai si eu ca majoritatea : Jocuri(se pare ca din ce in ce mai des), muzica, filme, internet(la greu)..ceva programele (mai mult distractive decat cele necesare scolii)! in ultima vreme l-am folosit sa invatz chestii interesante de pe forumul XtremPC :wink:
70-80% din resurse se "consuma"
Errare humanum est sed perseverare diabolicum
Colegu

Post by Colegu »

in primul rand muzica,calculatorul nu merge fara sa nu cante ceva :P
internet,filme,automatizari(de orice natura tweaking etc..),jocuri(sah rulz ),ripare de cd-uri, si o gramada de alte chestii....
in ceea ce priveste utilizarea resurselor stau bine,de vreo cateva luni imi generez trafice si procul este folosit cam 5-10% in medie...
luna ianuarie am avut un consum de procesor ridicat :P
850 MHz sunt arhisuficienti
Alt-F4
cimi

Post by cimi »

Cel mai mult timp navighez de nebun pe net timp în care muzica merge, mai un film, mai un test, şi jocuri prea puţin că nu am vreme de ele.
Don't piss me off. i'm running out of places to hide the bodies.
KRimminal

Post by KRimminal »

muzica (mai tot timpul ... nu suport sa nu aud ceva in fundal)
filme, net (irc + forum + misc), jocuri (i need UT 2004), olea' de programare, oleaca de invatzat una-alta ... eh, se descurca el :wink:
in medie il folosesc in jur de 60->100%
draqushor

Post by draqushor »

Muzica, jocuri,internet la greu, oleaca de web design(asta foarte rar) si filme cat cuprinde. 60-70%...zic eu
Learn things the hard way and you'll never forget 'em, learn things the easy way and you'll forget 'em in a minute!
CHYBRYT

Post by CHYBRYT »

Internet, Mp3 (Non-Stop), Joace (Far Cry rupe systemu' in doua), un film pe saptamana (ce-i mult strica), Mai Ard ceva cu Nero si cam atat ...media ar fi undeva la 50%[/b]
andrei

Post by andrei »

la magic lines.

work harder
balki

Post by balki »

Pai cam in ordinea asta: Jocuri, Filme, Muzica, Internet, altele
caraboy

Post by caraboy »

Calculatorul este multifunctional, si acest lucru e valabil si in cazul computerului meu: il folosesc pt net, pt grafica, pt office, pt muzica, pt filme, pt jocuri, etc... Nu imi amintesc la ce l-am mai folosit. :P
DjKlausz

Post by DjKlausz »

Il folosesc aidoma televizorului (gratie tv-tunerului), filme, internet, muzica, grafica, ofice, jocuri.
Ordinea nu se pastreaza in fiecare luna.
kronung

Post by kronung »

Momentan NU AM :( :( :( :( dar si cand o sa mi-l cumpar vreau sa studiez sistemele de operare si modul lor de comunicare in retea, prin "construirea" unei retele virtuale de 9 sisteme (8 virtuale + 1 real; nu rade-ti). Poate va mai fi si un pic de editare video, muzica, jocuri, filme, adica activitatile normale de Home User.

P.S. Momentan folosesc intens sistemul de la serviciu, dar nici asta la capacitate maxima.
".... impotriva prostiei .... ZEII insisi ....... lupta in zadar......."
Colegu

Post by Colegu »

la cate sisteme de operare exista iti trebe vreo 5 ani timp liber..(cred)
ah,btw e radeti :P
Alt-F4
HollowM@n

Post by HollowM@n »

Jocuri in primul rand si p urma internet.muzica,filme si programare !!!!
Bine mai rar cu programarea!!!Mai ales pt la scoala!!
:black:
Image
PISU670

Post by PISU670 »

Compul meu a fost cumparat in special pentru jocuri, si ceva net, un referat, un forum,un film... :roll: Acum cred ca este timpul pentru un upgrade la proc, si ram P4 2.0 ghz si 256 ram pe care cred ca ii folosesc la maxim in ultimele jocuri. :wink:
shatter

Post by shatter »

Random order:

Pe al meu? Ascultat muzica, teme, vizionare filme, tehnoredactare, studierea sistemelor de operare, programare de amorul artei, net in limita a 400 de mii pe luna :0X: Rromtelecom.

Pe al altora? Net gratis, daca are cine trebuie cafe-ul deschis :)
cross

Post by cross »

kronung wrote:Momentan NU AM :( :( :( :( dar si cand o sa mi-l cumpar vreau sa studiez sistemele de operare si modul lor de comunicare in retea, prin "construirea" unei retele virtuale de 9 sisteme (8 virtuale + 1 real; nu rade-ti). Poate va mai fi si un pic de editare video, muzica, jocuri, filme, adica activitatile normale de Home User.

P.S. Momentan folosesc intens sistemul de la serviciu, dar nici asta la capacitate maxima.
OFF-TOPIC

stiu ca ai citit acel link care l-am dat cu EPoX 8KRA2+ vs. EPoX 8RDA3+ si ca ai facut o alegere. parerea mea e sa mai astepti un pic ca tre' sa apara placile KT880 pe piata si inca o varianta de nforce2 imbunatatita si ar fi ideal sa nu-ti cumperi o placa de baza pana nu apar astea. la astea vechi clar o sa scada pretul si merita un pic asteptarea zic eu.
daca il cumperi pe componente mai degraba cheltuie bani pe hdd pt ca la astea scade pretul mai greu in perioada asta si am auzit ca or sa creasca preturile la memorii. daca ai putea sa iti iei memoria la preturile de acum ar fi mai bine.

parerea mea... :roll:
X5

Post by X5 »

Eu il folosesc cam 80% pentru internet,10% editare audio si inca 10% pt games :wink:
Intel D820(2.8Ghz),Thermalright XP120 cooler,1 GB DDR2 800Mhz GeIL Ultra,Asus P5ND2-SLI ,Leadtek PX9600 GT TDH 512MB,Seagate Barracuda ES.2 500GB,Creative Audigy 7.1,ANTEC P160 Case,Enermax MODU82+ 525W
morbidus

Post by morbidus »

Internet (aka browsing, forum, messenger etc.) 40 % din timp
Programare, grafica 30% din timp
Altele: filme,muzica etc. 30 din timp
restul de 20% sta inchis :wink:
"No one but me can save myself"
Feign

Post by Feign »

:0X: Linux, Programare, Net, Multimedia, Jocuri ...
Toate in proportii egale ...
Load up on guns and bring your friends
It's fun to lose and to pretend
She's over bored and self assured
Oh no, I know a dirty word
Edge

Post by Edge »

În ultima vreme îmi folosesc compul pentru download-uri de pe Net şi diverse alte treburi. De jucat mă joc foarte rar, nu prea mai depăşesc 6-7 ore pe săptămână :oops:
.:. Just passing by...don't mind me. .:.
sorin

Post by sorin »

eu umblu cu un leptoc in mana chiar si la piata pentru ca taranul cu petrinjeii tre sa stie ca are in fata meclei lui un intelectual si in timpul liber bag leptocu in masina sub scaun si il leg la linia audio ca sa-mi pushte chederele de atatea manele. de asemenea, mi-a dat un hecar din oras de la mine un program care imi activeaza ochiul infrarosu de la leptoc si cu care prind radaru pe drum, asa ca nu mai am treaba...
101 lucruri despre mine:
74. conduc Logan. cine zice că în Logan nu este spaţiu? Atâta vreme cât la 120kg pot conduce mereu, liniştit, dintre scaune!
Yoshi

Post by Yoshi »

Treaba cu radaru jur că-i pe bune, mâncaţ'aş. Ieşi mai ieftinache cu laptoapa decât cu detectori de radare. Şi mai eşti şi adevărat.
Io acas n-am calculator, decât unu' de jucărie de la fimiu'. Să poate faşi şeva cu iel?
Iete că io nu fusăi pi fazâ.
DasModell

Post by DasModell »

muzica+games+filme+sper la mai multe .. :)
There is no terrible way of winning
There is just winning!
crysti_an

Post by crysti_an »

obiect decorativ :roll:
Simply the best! :)
Post Reply