Mama noastra de romani!!!
Moderator: Moderatori
Mama noastra de romani!!!
De ce suntem considerati tigani de catre majoritatea tarilor occidentale, este una din intrebarile care nu-mi dau pace de ceva timp incoace.
De ce ne place sa fim o tara de badarani, care au o lipsa de educatie acuta, o accentuata cantitate de prostie si incapatanare ironica de a se adapta la modern?
De ce ne place sa folosim fraze de genul: ce p..a mea, p...a masii, f...-ti, etc? Aceste fraze sunt in vocabularul nostru de zi cu zi!!! Oare nu vrem deloc sa ne educam? Cosurile de gunoi de pe strazi pentru romani fac parte din decor si nimic mai mult. Mancatul semintelor in mijloacele de transport este un sport national, iar scuiparea si urinarea pe strada e ceva de felul tatal nostru.
Pana cand noi romanii vom ramane o tara de inapoiati incapatanati?
De ce ne place sa fim o tara de badarani, care au o lipsa de educatie acuta, o accentuata cantitate de prostie si incapatanare ironica de a se adapta la modern?
De ce ne place sa folosim fraze de genul: ce p..a mea, p...a masii, f...-ti, etc? Aceste fraze sunt in vocabularul nostru de zi cu zi!!! Oare nu vrem deloc sa ne educam? Cosurile de gunoi de pe strazi pentru romani fac parte din decor si nimic mai mult. Mancatul semintelor in mijloacele de transport este un sport national, iar scuiparea si urinarea pe strada e ceva de felul tatal nostru.
Pana cand noi romanii vom ramane o tara de inapoiati incapatanati?
lol...la faza cu "urinand" :lol: ..eh imi aduc si eu aminte...
unii tigani sunt romani,dar nu toti romanii sunt tigani..
aia din vest sunt rasiti..dar asta nu trebuie sa ne descurajeze..
in moniorul oficial sunt o gramada de romani din germania care renunta la cetatenia romana..de ce oare??le e rusine?
oricum legislatia in vigoare este slaba...
nu exista amenzi!
omul arunca gunoaie pe strada din reflex,nu-i pedepsit,dar nici macar nu e apostrofat de trecatori...
apoi,e suficient ca 10% sa fie badarani,ca ponoasele le trage toata tara!
e suficient sa arunce gunoaie 10 romani,ca o strada intreaga va arata a ghena...
sunt de-a dreptul penale reportajele de la teve in care daca bate vantul sunt spulberate gramezi de gunoaie,iar cretinu care transmite in direct se chinuie sa nu scoata vreo "agramaticalitate" (costi iu rulz)
unii tigani sunt romani,dar nu toti romanii sunt tigani..
aia din vest sunt rasiti..dar asta nu trebuie sa ne descurajeze..
in moniorul oficial sunt o gramada de romani din germania care renunta la cetatenia romana..de ce oare??le e rusine?
oricum legislatia in vigoare este slaba...
nu exista amenzi!
omul arunca gunoaie pe strada din reflex,nu-i pedepsit,dar nici macar nu e apostrofat de trecatori...
apoi,e suficient ca 10% sa fie badarani,ca ponoasele le trage toata tara!
e suficient sa arunce gunoaie 10 romani,ca o strada intreaga va arata a ghena...
sunt de-a dreptul penale reportajele de la teve in care daca bate vantul sunt spulberate gramezi de gunoaie,iar cretinu care transmite in direct se chinuie sa nu scoata vreo "agramaticalitate" (costi iu rulz)
Alt-F4
Eu am auzit parinti invatandu-si copii sa injure pe diferiti colegi de serviciu sau chiar pe mama lor. Normal ca atunci cand va fi mare se va alege praful...
Romanii sunt inapoiati si "tarani" (am pus intre ghilimele ca sa nu jignesc pe cei cu adevarat tarani). Merg pe strada si vad un domn la o varsta nu foarte inaintata si observ cum scuipa o galusca jos in fata unei doamne! Nu-ti vine sa intri in pamant. Sau mai toti tinerii care cred ei ca e chiar super misto sa scuipi pe jos, motivand ca e din cauza tigarii. Destramarea mijloacelor de transport in comun si intre orase nu mai surprinde pe nimeni. De fapt stiu ca la o cursa Timisoara - Bucuresti, sunt cel putin 3 lucruri furate si 2 geamuri sparte in tren..., plus ce se mai deseneaza, picteaza, murdareste cu branza celor care vin sa o vanda "igienic" in Bucuresti. Suntem mai rau ca tiganii. Ei cel putin sunt asa pentru ca atat ii duc cerebelul, noi suntem asa pentru ca nu vrem sa evoluam, ne simtim bine badarani, nesimtiti si analfabeti. Cand renuntam sa mai mergem la furat in strainatate?
Se spune ca era Bush, Putin si cu Iliescu la o intrunire cu Dumnezeu. Bush il intreaba pe Dumnezu: Doamne, voi avea eu zile sa vad poporul american scapat de teroristi? Se uita Dumnezeu in cartile sale si ii spune: Draga Bush, vei scapa mai repede decat crezi tu. Putin, la randul sau, il intreaba pe Dumnezeu: Doamne, voi avea eu zile sa vad poporul rus, scapat de mafie si de ceceni? Cauta Dumnezeu prin carti si ii spune: Dragul meu, ziua victoriei tale in aceasta privinta este aproape!
Vine si randul lui Iliescu si il intreaba pe Dumnezeu: Doamne voi avea eu zile sa vad Doamne un roman muncid la serviciu? Cauta Dumnezeu prin carti, analizeaza, desface papirusuri, se consfatuieste in inaltul senat al cerului si pana la urma ii spune: Fii atent Iliescule! Nu numai ca nu vei mai apuca zile sa traiesti sa vezi lucrurl asta, dar nici Eu nu cred ca voi avea zile sa vad aceasta situatie implinindu-se!!!
Morala: Vrem bani multi, salarii europene pe lenevie romaneasca!!!
Romanii sunt inapoiati si "tarani" (am pus intre ghilimele ca sa nu jignesc pe cei cu adevarat tarani). Merg pe strada si vad un domn la o varsta nu foarte inaintata si observ cum scuipa o galusca jos in fata unei doamne! Nu-ti vine sa intri in pamant. Sau mai toti tinerii care cred ei ca e chiar super misto sa scuipi pe jos, motivand ca e din cauza tigarii. Destramarea mijloacelor de transport in comun si intre orase nu mai surprinde pe nimeni. De fapt stiu ca la o cursa Timisoara - Bucuresti, sunt cel putin 3 lucruri furate si 2 geamuri sparte in tren..., plus ce se mai deseneaza, picteaza, murdareste cu branza celor care vin sa o vanda "igienic" in Bucuresti. Suntem mai rau ca tiganii. Ei cel putin sunt asa pentru ca atat ii duc cerebelul, noi suntem asa pentru ca nu vrem sa evoluam, ne simtim bine badarani, nesimtiti si analfabeti. Cand renuntam sa mai mergem la furat in strainatate?
Se spune ca era Bush, Putin si cu Iliescu la o intrunire cu Dumnezeu. Bush il intreaba pe Dumnezu: Doamne, voi avea eu zile sa vad poporul american scapat de teroristi? Se uita Dumnezeu in cartile sale si ii spune: Draga Bush, vei scapa mai repede decat crezi tu. Putin, la randul sau, il intreaba pe Dumnezeu: Doamne, voi avea eu zile sa vad poporul rus, scapat de mafie si de ceceni? Cauta Dumnezeu prin carti si ii spune: Dragul meu, ziua victoriei tale in aceasta privinta este aproape!
Vine si randul lui Iliescu si il intreaba pe Dumnezeu: Doamne voi avea eu zile sa vad Doamne un roman muncid la serviciu? Cauta Dumnezeu prin carti, analizeaza, desface papirusuri, se consfatuieste in inaltul senat al cerului si pana la urma ii spune: Fii atent Iliescule! Nu numai ca nu vei mai apuca zile sa traiesti sa vezi lucrurl asta, dar nici Eu nu cred ca voi avea zile sa vad aceasta situatie implinindu-se!!!
Morala: Vrem bani multi, salarii europene pe lenevie romaneasca!!!
2 faze:
- ieri la metrou in statie erau un om la 40 ani cu sotia; aia mancase
o banana si ramasese cu coaja in brate; cosul de gunoi era la 3 metri de ei; iar boul ala ii spune sotie : "Arunc-o aici sub scaun, ca nu te vede nimeni." - pentru vita aia, totul se reducea la 'a nu-l vedea nimeni'
-azi, pe langa blocul meu, pe la 9 dimineata, il vad pe unul ca vine
la un pom aflat chiar la marginea trotuarului, scoate tulumba si incepe sa se pise cu cel putin 10 oameni, inclusiv femei, trecand pe langa el. Mentionez ca nu era nici macar baut. Pur si simplu acolo i-a venit, acolo s-a pisat.
O singura obiectie am la ce ati spus voi: injuraturile. Orice barbat simte
nevoia sa se descarce in diferite situatii; femeile au plansul, barbatii injura. Nu-mi spuneti ca nu vi s-a intamplat sa nu puteti pune ultimul surub din 20 la vreo chestie pt ca pur si simplu cadea tot timpul -- si atunci ati trantit un 'f--t-ti surubul ma-tii'; e omeneste.
Pe de alta parte, injuraturile gratuite, gen "da ma si mie o tigara, da-te-n gatu *****", zise prieteneste pe la toate colturile, impreuna cu "sa moara familia mea", "sa n-am parte de ala micu" si clasicul "sa moara mama", arata inca o data ce oameni de cacao sunt 70% dintre romani.
- ieri la metrou in statie erau un om la 40 ani cu sotia; aia mancase
o banana si ramasese cu coaja in brate; cosul de gunoi era la 3 metri de ei; iar boul ala ii spune sotie : "Arunc-o aici sub scaun, ca nu te vede nimeni." - pentru vita aia, totul se reducea la 'a nu-l vedea nimeni'
-azi, pe langa blocul meu, pe la 9 dimineata, il vad pe unul ca vine
la un pom aflat chiar la marginea trotuarului, scoate tulumba si incepe sa se pise cu cel putin 10 oameni, inclusiv femei, trecand pe langa el. Mentionez ca nu era nici macar baut. Pur si simplu acolo i-a venit, acolo s-a pisat.
O singura obiectie am la ce ati spus voi: injuraturile. Orice barbat simte
nevoia sa se descarce in diferite situatii; femeile au plansul, barbatii injura. Nu-mi spuneti ca nu vi s-a intamplat sa nu puteti pune ultimul surub din 20 la vreo chestie pt ca pur si simplu cadea tot timpul -- si atunci ati trantit un 'f--t-ti surubul ma-tii'; e omeneste.
Pe de alta parte, injuraturile gratuite, gen "da ma si mie o tigara, da-te-n gatu *****", zise prieteneste pe la toate colturile, impreuna cu "sa moara familia mea", "sa n-am parte de ala micu" si clasicul "sa moara mama", arata inca o data ce oameni de cacao sunt 70% dintre romani.
Oamenii ne considera tigani nu pentru ca scuipam pe jos sau injuram, ci din cauza taximetristiilor de la aeroport. Nu as vrea sa fiu un strain care vine in vacanta in tara asta.
Va luati de romani ca injura, dar nu ati stat niciodata sa traduceti un film american?
Sau va luati de romani ca-s murdari dar nu ati stat niciodata langa un spaniol imputit?
Am vrea sa fim mai buni, mai curati, mai civilizati dacat suntem in speranta ca nu vom mai fi vazuti asa de rau. Asta e o problema de imagine. Nu avem pe nimeni care sa se ocupe de imaginea tarii.
Va luati de romani ca injura, dar nu ati stat niciodata sa traduceti un film american?
Sau va luati de romani ca-s murdari dar nu ati stat niciodata langa un spaniol imputit?
Am vrea sa fim mai buni, mai curati, mai civilizati dacat suntem in speranta ca nu vom mai fi vazuti asa de rau. Asta e o problema de imagine. Nu avem pe nimeni care sa se ocupe de imaginea tarii.
Dum zomfies...
As vrea sa lansez o provocare! Haideti sa luam atitudine cand vedem pe cineva ca se comporta astfel. Sau cel putin sa incercam noi sa fim mai buni in aceasta privinta. Mi se intampla des sa mi se faca scarba de cineva pe care il vad scuipand pe strada sau pur si simplu oameni care urineaza fara sa fie beat sau bolnav de prostata sau mai stiu eu ce. Imaginea e cea pe care ne-o facem noi, nu sa avem pe cineva care sa munceasca pentru acest lucru!!!
Pai sa va spun eu de ce suntem consideratzi tzigani! Anu trecut am fost in Belgia. Si intr-o zi pe la ora 0:30 incepe un reportaj despre "romani". Dupa ce baga aia pe acolo chestii in genu:" copii sub 12 ani sa nu se uite", de parca ar arata nush ce criminali, incepe dragutzul de reportaj. Eu care ranjam tot si ma pregateam sa ma dau mare la belgieni ce meseriasa e tzara mea..surpriza: La TV apareau cei mai penali tzigani cu buffer de 8MB/s la injuraturi. Si erau agitatzi nevoie mare ca ei locuesc in case de carton..si alea alea..ca Iliescu e najpa..
Mie imi venea sa intru in pamant si sa-mi rup pagina din pasaport unde scria nationalitatea. Aia se uitau la tzigani..se uitau la mine..si imi zic cu jumate de gura:"pai tu nu semesni cu ei". Uff..atunci am prins ceva curaj si am schimbat canalu uitandu-ma la un film din care nu intzelegeam nimic!
Deci cam asta e reclama de care avem parte "dincolo". Sad but true!!
Mie imi venea sa intru in pamant si sa-mi rup pagina din pasaport unde scria nationalitatea. Aia se uitau la tzigani..se uitau la mine..si imi zic cu jumate de gura:"pai tu nu semesni cu ei". Uff..atunci am prins ceva curaj si am schimbat canalu uitandu-ma la un film din care nu intzelegeam nimic!
Deci cam asta e reclama de care avem parte "dincolo". Sad but true!!
Errare humanum est sed perseverare diabolicum
Lasati felul in care suntem priviti in afara deocamdata... Important este cum suntem de fapt. Spune cineva de filmele americane. Fratilor... alea sunt filme. Credeti-ma ca si filmele noastre romanesti contin si mai multe injuraturi. Ideea e ca in viata de zi cu zi americanul nu injura de mama focului asa cum facem noi. Poate am gresit eu cum am pus intrebarea, cum am inceput topicul. Pe mine ma deranjeaza mult ca suntem o tara de badarani, needucati si neciopliti. Unii care nu apreciaza frumosul, moralul si fratietatea. Noi suntem in stare sa ne omoram unii pe altii, pentru o bucata de paine, pentru orice. Suntem deplorabili pana si in igiena corporala. La tara si chiar la orase sunt unii care baia li se pare ceva ca o prajitura de week-end. Cum am spus... Manierele noastre de zi cu zi seamana cu cele ale unui animal fara constiinta.
Imi pare rau sa va dezamagesc "frati romani" dar sa stiti ca nu noi folosim cele mai multe injuraturi. Sunt popoare mai "civilizate" (cred ei...) care folosesc un limbaj mult "mai colorat" si mult mai des decat o fac romanii. Desigur, asta nu inseamna ca daca vedem in filmele americane la fiecare 5 sec cuvantul "****" asa vorbesc in mod curent americanii... :oops: Dar eu ma refeream la "bogatia vocabularului" in alte limbi cand este vorba de injuraturi...nici macar aici nu suntem intre primii ...ci chiar pe undeva pe la coada.
Despre celelalte...cu urinatul...cred ca suntem unici (cel putin in Europa). Dar despre curatenia corporala (toti isi aduc aminte ce e in metrou sau autobuz vara....
) iar sunt altii care ne "intrec" in mod negativ aici in Europa. ...Deci nici macar la ne-spalare nu putem sa fim primii....
Despre celelalte...cu urinatul...cred ca suntem unici (cel putin in Europa). Dar despre curatenia corporala (toti isi aduc aminte ce e in metrou sau autobuz vara....

Occidentul ne prezinta ca pe un popor murdar si hotz pentru ca romanii ce "fug" ajung la furat si alt fel de magarii. Ce sa arate atunci la TV?
Si totusi la Americani n-am vazut inca nici un reportaj sau emisiune despre romani care sa ne prezinte urat asa cum o fac europenii.
Chiar si cele ce aveau ca subiect caini vagabonzi, orfanii, samd. a fost foarte bine realizat deoarece mentiona la tot pasul ca este din cauza economiei care nu merge bine din cauza schimbarii de regimuri, lipsa de fonduri, samd. Adica nu la maniera "aia-s prosti, nu-s in stare de mai mult". Eu, deocamdata pe aici sustin cu mandrie ca sunt roman, nu circula faima aceea misto dobandita de pe urma mancatu' lebedelor si furtului organizat.
Cat despre modul in care se comporta romanul de pe strada, in viata de zi cu zi, e scarbit! Cat de mult ii pasa lui daca ambalajul pica fix in cos sau 2 metri langa cand lui nu i-a venit inca pensia, caldura n-are in casa si tocmai a luat tzeapa cumparand un salam expirat.
Si totusi la Americani n-am vazut inca nici un reportaj sau emisiune despre romani care sa ne prezinte urat asa cum o fac europenii.
Chiar si cele ce aveau ca subiect caini vagabonzi, orfanii, samd. a fost foarte bine realizat deoarece mentiona la tot pasul ca este din cauza economiei care nu merge bine din cauza schimbarii de regimuri, lipsa de fonduri, samd. Adica nu la maniera "aia-s prosti, nu-s in stare de mai mult". Eu, deocamdata pe aici sustin cu mandrie ca sunt roman, nu circula faima aceea misto dobandita de pe urma mancatu' lebedelor si furtului organizat.
Cat despre modul in care se comporta romanul de pe strada, in viata de zi cu zi, e scarbit! Cat de mult ii pasa lui daca ambalajul pica fix in cos sau 2 metri langa cand lui nu i-a venit inca pensia, caldura n-are in casa si tocmai a luat tzeapa cumparand un salam expirat.
- jollyfellow
suntem cam nesimtiti, e adevarat.
o faza de curand:
treceam pe langa o terasa la care ascultau BUG Mafia la maxim. tot pe acolo treceau si un grup mare de copii, clasa intai, a doua.
si melodia.. era una, nu mai stiu cum ii zice dar versurile erau ceva de genul "s*** fata, s*** fata etc."
ma simteam eu prost de ce auzeau copiii aia
deci vad ca va e rusine de europeni..
dar oare noi suntem europeni?
eu nu m-am conisderat niciodata european, balcanicii sunt o specie separata. nici turci, nici tigani, nici europeni, nici rusi. ma, fiti mandri de provenieinta voastra! vremurile sunt de vina. eu am auzit de o Romanie de dinainte de comunism care era o natiune in ascensiune, cu o dinastie puternica si cu certateni de treaba. si nu cred ca pe atunci eram atat de disperati dupa atentia Europei.
nu prea ma incanta subiectul topicului dar aveam o teorie pe care vreau sa o sustin:
romanul moare dupa incadrare. romanul nu are simt de unitate, trebuie neraparat sa se identifice la un grup.
nu vrea toata responsabilitatea, trebuie sa fie o oaie la stana, indiferent daca stana este Poarta, blocul comunist sau, mai nou, Europa
deasta mor toti de rusine de impresiile unor ipocriti
o faza de curand:
treceam pe langa o terasa la care ascultau BUG Mafia la maxim. tot pe acolo treceau si un grup mare de copii, clasa intai, a doua.
si melodia.. era una, nu mai stiu cum ii zice dar versurile erau ceva de genul "s*** fata, s*** fata etc."
ma simteam eu prost de ce auzeau copiii aia
deci vad ca va e rusine de europeni..
dar oare noi suntem europeni?
eu nu m-am conisderat niciodata european, balcanicii sunt o specie separata. nici turci, nici tigani, nici europeni, nici rusi. ma, fiti mandri de provenieinta voastra! vremurile sunt de vina. eu am auzit de o Romanie de dinainte de comunism care era o natiune in ascensiune, cu o dinastie puternica si cu certateni de treaba. si nu cred ca pe atunci eram atat de disperati dupa atentia Europei.
nu prea ma incanta subiectul topicului dar aveam o teorie pe care vreau sa o sustin:
romanul moare dupa incadrare. romanul nu are simt de unitate, trebuie neraparat sa se identifice la un grup.
nu vrea toata responsabilitatea, trebuie sa fie o oaie la stana, indiferent daca stana este Poarta, blocul comunist sau, mai nou, Europa
deasta mor toti de rusine de impresiile unor ipocriti
I'll be ok..
If you're going to tell people the truth, be funny or they'll kill you
Trebuie sa recunoastem totusi ca suntem unici prin diferitele metode originale pe care le gasim si le aplicam in viata de zi cu zi.
De exemplu: O sarma este lucrul cel mai de pret pentru multi dintre soferii nostri. Nu stiu daca si prin Bucuresti se poarta acelasil lucru cu sarma, dar in provincie orice e rupt si se poate prinde cu sarma No problem. De la teava de esapament pana la radiator.
Metodele invechite de a face agricultura, de a comunica, de a gati, de a trai. Dupa ce ca suntem saraci, mai suntem si sarantoci la minte. Sunt dezamagit total in ultimile zile de gandirea poporului roman. Suna cam tragic, dar este realitatea.
De exemplu: O sarma este lucrul cel mai de pret pentru multi dintre soferii nostri. Nu stiu daca si prin Bucuresti se poarta acelasil lucru cu sarma, dar in provincie orice e rupt si se poate prinde cu sarma No problem. De la teava de esapament pana la radiator.
Metodele invechite de a face agricultura, de a comunica, de a gati, de a trai. Dupa ce ca suntem saraci, mai suntem si sarantoci la minte. Sunt dezamagit total in ultimile zile de gandirea poporului roman. Suna cam tragic, dar este realitatea.
Sunt mandru ca sunt roman! Asta e lozinca invechita. Mie imi place ceea ce sunt nu pentru ca sunt roman ci pentru caracterul meu, pe care mi l-a intiparit parintii mei de mic. Problema romanilor este accea ca suntem prosti crescuti. Suntem jalnici!morbidus wrote:adică ... "sunt mandru ca sunt roman" nu mai este la moda?![]()
De ce pe stadioane sa striga m--e, s--i p--a, si tot felul de trivialitati? Ar trebui sa trecem de la stadiu de maimute fara creier, la oameni civilizati.
romania este exclusa, sau se incearca excluderea ei de la mai multe servicii pe internet din cauza
proastei purtari a unor idioti. nu toti romanii sunt asa, dar e suficient o adunatura de
"inteligenti" care au contact negativ cu exteriorul ..si uite asa ne alegem cu o imagine maro.
pe e-bay , un roman a licitat un avion (desigur nu avea asa ceva) cand a primit oferta si omul
a zis: vreau sa vad avionul, romanul nostru a zis: sigur, trimite banii de kerosen.
nu zic ca din alte tari nu se face asa ceva, dar romania e pe primele locuri la infractionalitate
on-line (poate sunt altele mai sus ca noi, dar frecventa cu care nemancatii de la noi sar sa
"ciordeasca" de la credulii de dincolo e alarmanta si nu da bine) creduli zicem noi, dar dincolo
a te baza pe bunul simt si a te increde in oameni e ceva normal. nu te astepti sa cumperi
un monitor si sa primesti o cutine cu cartofi.
p,s (tot imi vin idei) ieri pe tvr a fost o emisiune despre "hekari" si'l arata pe unu "dastept"
(interviu) la el acas (el mascat). il intreaba reporterita, de ce intra in calculatoarele altora?
raspuns: pai administratorii sunt prosti, nu se securizeaza, de ce sa nu intru. eu vreau sa rulez
programe (desigur se referea la bnc'uri si flood, dar nu a precizat) si acasa nu pot sa rulez,
la icafe nu pot sa rulez, deci rulez pe serverul tau. mi se pare normal, nu?
ea: ai discutii cu adminii serverlor sparte
el: ha ha ha, da, le zic: i hacked you server stupid (stupid e adaugare)
cum ne asternem asa dormim.
proastei purtari a unor idioti. nu toti romanii sunt asa, dar e suficient o adunatura de
"inteligenti" care au contact negativ cu exteriorul ..si uite asa ne alegem cu o imagine maro.
pe e-bay , un roman a licitat un avion (desigur nu avea asa ceva) cand a primit oferta si omul
a zis: vreau sa vad avionul, romanul nostru a zis: sigur, trimite banii de kerosen.
nu zic ca din alte tari nu se face asa ceva, dar romania e pe primele locuri la infractionalitate
on-line (poate sunt altele mai sus ca noi, dar frecventa cu care nemancatii de la noi sar sa
"ciordeasca" de la credulii de dincolo e alarmanta si nu da bine) creduli zicem noi, dar dincolo
a te baza pe bunul simt si a te increde in oameni e ceva normal. nu te astepti sa cumperi
un monitor si sa primesti o cutine cu cartofi.
p,s (tot imi vin idei) ieri pe tvr a fost o emisiune despre "hekari" si'l arata pe unu "dastept"
(interviu) la el acas (el mascat). il intreaba reporterita, de ce intra in calculatoarele altora?
raspuns: pai administratorii sunt prosti, nu se securizeaza, de ce sa nu intru. eu vreau sa rulez
programe (desigur se referea la bnc'uri si flood, dar nu a precizat) si acasa nu pot sa rulez,
la icafe nu pot sa rulez, deci rulez pe serverul tau. mi se pare normal, nu?
ea: ai discutii cu adminii serverlor sparte
el: ha ha ha, da, le zic: i hacked you server stupid (stupid e adaugare)
cum ne asternem asa dormim.
- Zâna Măseluţă
- Admin
Întâmplare cu români, patroni, două facultăţi. Au primit un plic de la BSA, probabil cum au primit toate SRL-urile, cu chestiile uzuale: " bună ziua, vă rugăm folosiţi soft cu licenţă altfel rupem carne din voi şi turnăm un sac de sare, să aveţi o zi bună."
Aştia, specie paranoică, au un singur calculator pe care nu au o licenţă de Office, şi auziţi gândire de român cu două facultăţi: vor să paroleze calculatorul cumpărănd o cameră de recunoaştere a retinei, care e vreo 295$, pentru ca dacă au un control să nu se poată accesa calculatorul ... degeaba am încercat să le explic că vreo 320$ costă programul licenţiat!
Aştia, specie paranoică, au un singur calculator pe care nu au o licenţă de Office, şi auziţi gândire de român cu două facultăţi: vor să paroleze calculatorul cumpărănd o cameră de recunoaştere a retinei, care e vreo 295$, pentru ca dacă au un control să nu se poată accesa calculatorul ... degeaba am încercat să le explic că vreo 320$ costă programul licenţiat!
Lumea mă invidiază că beșina mea miroase tare cade omu din picioare
Da! astia sunt zgarcitii nostri de romani. Bani exista in romania cu gramada, dar de asemenea sunt mai multi zgarciti, avari.... Poate ca vroiau sa mai foloseasca si alte softuri piratate si de aceea varianta cu recunoasterea retinei este mai acceptabila.Zâna Măseluţă? wrote:Întâmplare cu români, patroni, două facultăţi. Au primit un plic de la BSA, probabil cum au primit toate SRL-urile, cu chestiile uzuale: " bună ziua, vă rugăm folosiţi soft cu licenţă altfel rupem carne din voi şi turnăm un sac de sare, să aveţi o zi bună."
Mama noastra de romani prosti ar fi mai bine spus.
Lucrez la un ghiseu unde am contact cu destul de multi oameni. Vreau sa va spun, ca nu am crezut ca exista atata zgarcenie.
Cati dintre voi luati restul care este sub 5000 lei? Eu unul nu o fac. De ce? Pentru ca mi se pare de prost gust. Sunt unii care mi-au cerut restul 200 de lei. De unde sa le dau?
LOL. Ce tare. Mergi si sugereaza-le aceasta solutie, este vorba de un mouse care citeste amprenta. Si e "doar" $100 cu licenta cu tot.Zâna Măseluţă™ wrote:auziţi gândire de român cu două facultăţi: vor să paroleze calculatorul cumpărănd o cameră de recunoaştere a retinei, care e vreo 295$, pentru ca dacă au un control să nu se poată accesa calculatorul ... degeaba am încercat să le explic că vreo 320$ costă programul licenţiat!
Scanner de retina. Da' ei unde se cred ca lucreaza bre? Cumva la Pentagon.ro?
pai de exemplu am fost eu acu un an prin austria si italia
am intalnit multi "romanasi" - majoritatea erau tigani si erau la cersit
am ramas masca atunci cand o duduie din asta barosana cu n fuste pe ea si ghiuluri/salbe cat cuprinde cersea pt copilasii ei cate un euro; ma asteptam la o suma mai mica pt ca europenii iti dau rest pana la ultima centime, asta chiar si in restaurante
in fine, i-am zis ceva de dulce si credeam c-o sa sara pe mine o gasca "de backup", dar nu, o atinsesem la punctul sensibil, vorba romaneasca... am lasat-o balta scarbit
apropo de limbaj, am cunoscut multi italieni si vreau sa spun ca injura ca la usa cortului, in orice situatie; cred ca e o obisnuinta la ei pt ca ii vedeam ca-njura chiar daca erau relaxati...
asa ca nu cred ca sintem o exceptie de buna-purtare, nici pe departe chiar
si inca ceva: afara daca nu esti civilizat platesti! adica vreau sa spun ca legile se aplica! nu duci gunoiu separat sticle separat metale -> amenda!
s.a.m.d.
am intalnit multi "romanasi" - majoritatea erau tigani si erau la cersit
am ramas masca atunci cand o duduie din asta barosana cu n fuste pe ea si ghiuluri/salbe cat cuprinde cersea pt copilasii ei cate un euro; ma asteptam la o suma mai mica pt ca europenii iti dau rest pana la ultima centime, asta chiar si in restaurante
in fine, i-am zis ceva de dulce si credeam c-o sa sara pe mine o gasca "de backup", dar nu, o atinsesem la punctul sensibil, vorba romaneasca... am lasat-o balta scarbit
apropo de limbaj, am cunoscut multi italieni si vreau sa spun ca injura ca la usa cortului, in orice situatie; cred ca e o obisnuinta la ei pt ca ii vedeam ca-njura chiar daca erau relaxati...
asa ca nu cred ca sintem o exceptie de buna-purtare, nici pe departe chiar
si inca ceva: afara daca nu esti civilizat platesti! adica vreau sa spun ca legile se aplica! nu duci gunoiu separat sticle separat metale -> amenda!
s.a.m.d.
Traiasca Romania dodoloata!
nu-i adevarat!
romanul nu e lenes,si nici nu are pretentii de salarii ca-n vest pe lene romaneasca!!
de ce pleaca atatia romani la munca in vest?la cules de capsuni sau taximetrie?si stau la coada pe rupte!!
acolo se munceste,romanii vor sa munceasca!!
noi inca nu am rezolvat problema locurilor de munca!!
romanii vor un trai decent!
termini o facultate ca sa te angajezi cu 80 $ pe luna??
dar nu intelectualii pun bazele unei societati..
dar munca bruta(sau munca care pune bazele unei societati) este platita extraordinar de putin,dai la sapa o zi intreaga + 3 mese pentru 100k ??
cand o consultatie la medic este 200k?...
dar intram in medicina,ce dezastru este la ora actuala...
munca nu este platita.traim in austeritate de mai bine de 30 de ani...tranzitia a adus schimbari minore,dar cu timpul va trece si asta..
cand v-om intra in UE se va schimba totul.
legislatia la noi pute,justitia e inexistenta.
si se promoveaza excesiv conceptul de LIPITOARE,de PARAZIT...
cum sa mai muncesti cand esti in asa hal tratat?cum sa mai ai chemare fata de munca cand este asa de prost platita?
cat au stricat comunistii si pesedistii cu greu se mai poate remedia..caci daunele sunt la nivel de mentalitate!..DAR NU IMPOSIBIL DE REMEDIAT!
drumul european ce leaga constanta de bucuresti ati vazut ce jalnic arata??si la televizor nu apare nimic..
pe cand,1 km a fost de ajuns in autostrada buc-pitesti ca sa-i sara toti in cpaul lui basescu!
mda,drum european romanesc!
gunoaie romanesti,trai romanesc,legi romanesti...asa suntem tentati sa spunem..dar pestele de la cap se impute!
cand o sa ne trezim oare?
ceea ce ma deranjaza la romani este ca nu au educatie,si nu este vina lor,am spus mai sus cine cred au ca este de vina..
pietonii trec pe rosu chiar de fata cu politaii,oamenii arunca gunoaie de fata cu gardienii publici..
la noi legea nu se aplica,e si normal ca daca o data iti merge vei repeta acest lucru..e mult mai usor sa faci ceva gresit,decat sa actionezi moral...
si mi se pare absurd sa dai vina pe plebe...
si cel mai trist lucru stiti care este?nu exista inca democratie......
romanul nu e lenes,si nici nu are pretentii de salarii ca-n vest pe lene romaneasca!!
de ce pleaca atatia romani la munca in vest?la cules de capsuni sau taximetrie?si stau la coada pe rupte!!
acolo se munceste,romanii vor sa munceasca!!
noi inca nu am rezolvat problema locurilor de munca!!
romanii vor un trai decent!
termini o facultate ca sa te angajezi cu 80 $ pe luna??
dar nu intelectualii pun bazele unei societati..
dar munca bruta(sau munca care pune bazele unei societati) este platita extraordinar de putin,dai la sapa o zi intreaga + 3 mese pentru 100k ??
cand o consultatie la medic este 200k?...
dar intram in medicina,ce dezastru este la ora actuala...
munca nu este platita.traim in austeritate de mai bine de 30 de ani...tranzitia a adus schimbari minore,dar cu timpul va trece si asta..
cand v-om intra in UE se va schimba totul.
legislatia la noi pute,justitia e inexistenta.
si se promoveaza excesiv conceptul de LIPITOARE,de PARAZIT...
cum sa mai muncesti cand esti in asa hal tratat?cum sa mai ai chemare fata de munca cand este asa de prost platita?
cat au stricat comunistii si pesedistii cu greu se mai poate remedia..caci daunele sunt la nivel de mentalitate!..DAR NU IMPOSIBIL DE REMEDIAT!
drumul european ce leaga constanta de bucuresti ati vazut ce jalnic arata??si la televizor nu apare nimic..
pe cand,1 km a fost de ajuns in autostrada buc-pitesti ca sa-i sara toti in cpaul lui basescu!
mda,drum european romanesc!
gunoaie romanesti,trai romanesc,legi romanesti...asa suntem tentati sa spunem..dar pestele de la cap se impute!
cand o sa ne trezim oare?
ceea ce ma deranjaza la romani este ca nu au educatie,si nu este vina lor,am spus mai sus cine cred au ca este de vina..
pietonii trec pe rosu chiar de fata cu politaii,oamenii arunca gunoaie de fata cu gardienii publici..
la noi legea nu se aplica,e si normal ca daca o data iti merge vei repeta acest lucru..e mult mai usor sa faci ceva gresit,decat sa actionezi moral...
si mi se pare absurd sa dai vina pe plebe...
si cel mai trist lucru stiti care este?nu exista inca democratie......
Alt-F4
In cazul democratiei, cred ca suntem pe drumul cel bun. In ceea ce priveste munca, mai sunt inca societati care apartin statului, unde se merge pe sloganul:" Noi ne facem ca muncim, voi va faceti ca ne platiti!" Birocratia care exista in orice serviciu public, ne distruge nervii. Suntem inca inchisi in ceea ce priveste serviciile publice.
La munca in Spania, nu s-au dus numai cei care vor sa faca bani ci si cei care s-au gandit ca au de unde sa fure mai mult si mai sigur. Fugar intr-o tara cu multi turisti si emigranti: Raiul hotilor!
La munca in Spania, nu s-au dus numai cei care vor sa faca bani ci si cei care s-au gandit ca au de unde sa fure mai mult si mai sigur. Fugar intr-o tara cu multi turisti si emigranti: Raiul hotilor!
mai baietzi problema porneste de sus in jos
Atata timp cat vor exista copii needucati vor exista si probleme de acest gen.
Acesti copii pot fi educati corect din doua parti:
- acasa
- la scoala
(vezi ce atitudine are un elev fata de profesor)
in familie nu se poate intra sa se stabileasca o serie de regului pentru a-i educa mai bine parintii, ar trebui sa se ocupe in primul rand (nu as vrea sa politizez acest forum) de educatia din scoli pentru ca baza viitoare sa fie sanatoasa mintal.
Problemele provin din din singura cauza:
RESPECTAREA REGULILOR (A LEGILOR SCRISE SI A CELOR NESCRISE)
Cred ca ar trebui sa le PUBILCAM undeva REGULILE NESCRISE pe un site undeva (nu exista asa ceva?)
Continuati ......
Atata timp cat vor exista copii needucati vor exista si probleme de acest gen.
Acesti copii pot fi educati corect din doua parti:
- acasa
- la scoala
(vezi ce atitudine are un elev fata de profesor)
in familie nu se poate intra sa se stabileasca o serie de regului pentru a-i educa mai bine parintii, ar trebui sa se ocupe in primul rand (nu as vrea sa politizez acest forum) de educatia din scoli pentru ca baza viitoare sa fie sanatoasa mintal.
Problemele provin din din singura cauza:
RESPECTAREA REGULILOR (A LEGILOR SCRISE SI A CELOR NESCRISE)
Cred ca ar trebui sa le PUBILCAM undeva REGULILE NESCRISE pe un site undeva (nu exista asa ceva?)
Continuati ......
"Silence is more musical than any song"
Educarea in familie
Haideti sa spunem fiecare cum s-ar putea face educatia in familie. Ce importanta are televizorul in educarea copiilor, ce importanta are educatia religioasa, sau mai bine zis lipsa educatiei religioase. Impactul pe care il are certurile intre parinti asupra copilului. Betiile tatalui, rautatea mamei... etc.
De fapt care credeti voi ca ar trebui sa fie principiile unui camin sanatos!??
De fapt care credeti voi ca ar trebui sa fie principiile unui camin sanatos!??
- m0rpheus``
Educatia, normal, vine din partea familiei...in primul rand. Dar o educatie se poate face si la scoala. "Cei 7 ani de acasa"...da, la asta n-am ce zice. Daca parintii nu-ti dau o educatie k lumea acasa...de unde alta?
Cred ca romanii sunt prea comozi ptr. a nu fii badarani.
Adica sa vedem cum zice romanul " Ptr ce sa ma duc 30 de m pana la urmatorul cos de gunoi, cand pot sa arunc chiar aici?" sau " De ce sa platesc 5000 sa merg la toaleta(publica, binenteles daca esti pe strada si nu te mai poti abtine) cand exista copaci care trebuie udati?"
Cred ca romanii sunt prea comozi ptr. a nu fii badarani.
Adica sa vedem cum zice romanul " Ptr ce sa ma duc 30 de m pana la urmatorul cos de gunoi, cand pot sa arunc chiar aici?" sau " De ce sa platesc 5000 sa merg la toaleta(publica, binenteles daca esti pe strada si nu te mai poti abtine) cand exista copaci care trebuie udati?"
Colegu: nu prea sunt de acord cu tine. Taica-meu care a avut firma poate sa-ti spuna la ce maniera vrea romanu' sa munceasca. Putin si pe bani cati mai multi. Ei, asta s-ar putea spune de fapt despre natura omului in sine, ca toti vrem asta. Dar e o diferenta care se vede in calitatea muncii. Romanii stau la coada sa plece prin alte tari nu sa munceasca cat sa scape de saracie. Si sa nu-ti mai spun de cazurile de romani care au venit in SUA si cand au vazut la ce maniera se munceste si cat se plateste au ramas dezamagiti si s-au intors in Romania. Eu efectiv nu stiu la ce se asteptau. Vi in US ca doctor si probabil te astepti sa ti se ofere vila si Mercedes. A fost vorba de certificari samd si stanga-imprejur tata. Neam prost, ce sa zic. Iar un prieten de familie, tipul e pilot de elicopter si acum s-a axat pe mecanica, a spus ca n-a muncit 20 de ani in Romania cat a muncit in 5 in SUA.
eh,ce pot sa spun,si eu am avut experiente neplacute in ceea ce priveste firma mea...fishbone wrote:Colegu: nu prea sunt de acord cu tine. Taica-meu care a avut firma poate sa-ti spuna la ce maniera vrea romanu' sa munceasca. Putin si pe bani cati mai multi. Ei, asta s-ar putea spune de fapt despre natura omului in sine, ca toti vrem asta. Dar e o diferenta care se vede in calitatea muncii. Romanii stau la coada sa plece prin alte tari nu sa munceasca cat sa scape de saracie. Si sa nu-ti mai spun de cazurile de romani care au venit in SUA si cand au vazut la ce maniera se munceste si cat se plateste au ramas dezamagiti si s-au intors in Romania. Eu efectiv nu stiu la ce se asteptau. Vi in US ca doctor si probabil te astepti sa ti se ofere vila si Mercedes. A fost vorba de certificari samd si stanga-imprejur tata. Neam prost, ce sa zic. Iar un prieten de familie, tipul e pilot de elicopter si acum s-a axat pe mecanica, a spus ca n-a muncit 20 de ani in Romania cat a muncit in 5 in SUA.
dar daca e sa vorbim de extreme,si mie mi-ar place sa nu fac nimic si sa vina salariu de 80 bulioane pi luna ...
munca bruta (fizica) pune bazele unei societati,acest lucru este indiscutabil..
agricultorii,minerii,mestesugarii,tamplarii etc...
dar acest segment este extrem de prost platit..
intelectualii au si ei salarii nasoale dar totusi parca nu se compara.
prin intelectuali nu pui bazele,ci ridici stacheta mai sus...
la ce dezastre au fost in ultimul timp la conducerea tarii,baza societatii noastre e distrusa si trebuie rafacuta!
munca a fost inlocuita de exploatare!
la sat sunt zeci de indivizi care muncesc cu ziua ca sa-si petreaca seara in bodega si sa-si potoleaca foamea cu palinca..
majoritatea caselor arata ca si acum 20-30 de ani..
in zonele de deal si de munte situatia e putin diferita...
daca agricultura s-ar pune pe picioare va fi ideal..agricultura va da de mancare la multi,si de lucru

si,vrei nu vrei romanul va trebui sa munceasca!
sti cat se plateste la stat pentru un salariu?cam tot atat..
se lucreaza mult la negru,si nu se ia nici o masura..
spaga e la ordinea zilei,care nu-i cu pesedeu are controale peste controale si pana intr-un final se satura...
sistemul oligarhic a propulsat in conducerea tarii(ca si pe timpul comunismului,de fapt nu-i mare diferenta) toate scursorile societatii..
cei mai rai si perfizi oameni!
tara este dusa de rapa,singurii care o pot salva(opozitia din pacate e doar baroneasa si verheugen

educatia lipseste!aici ar trebui sa se intervina,invatamantul e la pamant...
eh..sunt foarte multe cauze..
eu chiar stau si ma intreb,guvernul ce mama dracu face??freaca menta?
nu se face nimic!!absolut nimic!bruma de intelectuali care mai e ajunge prin spitale din cauza stresului cotidian??
dar fratele meu,pana cand?
care este cauza??
si hai sa spunem ca romanul este un lenes puturos,dar cauza care este daca plecam de la aceasta ipoteza(imho falsa)?
romania a avut si perioade bune(chiar in ultima suta de ani)
o spun si ma repet,pestele de la cap se impute!
la noi democratia e doar pe hartie,de fapt este doar psd-ul,opozitia e mimata,totul este regizat!
si taranul pica in plasa de la un curcan dat de paste sau o felicitare trimisa de 8 martie!
pai prostia se plateste,si atunci cine mai are vreun interes sa scoleasca tara?
Alt-F4
- jollyfellow
m-am saturat sa aud toti mosii si toate babele cum se plang de coruptie si hotii de la putere. imi vine sa urlu "CINE DREQ I-A VOTAT MAMAIE?"
eu nu cred ca mai scapam de PSD... cred ca o sa iasa si anul asta. la cati prosti sunt sa voteze.. plus ca sunt destul de sigur ca o sa aranjeze voturile
eu nu cred ca mai scapam de PSD... cred ca o sa iasa si anul asta. la cati prosti sunt sa voteze.. plus ca sunt destul de sigur ca o sa aranjeze voturile
I'll be ok..
- chrisTopher
Legat de educatia in scoala: pot sa iti spun ca nu exista reguli ! Eu m-am confruntat cu situatia in care am vrut sa scot elevul la tabla si el a zis : NU! Imi zici tu mie ce masuri sa iau ? Ca daca ii dadeam o palma de zbura eram dat afara din invatamant. Asa, el imi submineaza autoritatea in fata celorlalti elevi.
Deci, unde sunt legile care tb respectate ? Ca vad ca e nevoie sa fie invatati COPIII ce este ala respect. Apoi, cand e mare, normal ca iti da in cap, daca el acum face asa. PS: chiar a agresat o profesoara pe hol.
Invatamant obligatoriu ?? Pt cine ? Pt animale ? Sa dea test psihologic si profii dar si elevii, ca vad ca nebunia e la ordinea zilei.
Deci, unde sunt legile care tb respectate ? Ca vad ca e nevoie sa fie invatati COPIII ce este ala respect. Apoi, cand e mare, normal ca iti da in cap, daca el acum face asa. PS: chiar a agresat o profesoara pe hol.
Invatamant obligatoriu ?? Pt cine ? Pt animale ? Sa dea test psihologic si profii dar si elevii, ca vad ca nebunia e la ordinea zilei.
dark as night
Eu când nu voiam să ies la tablă de obicei mă alegeam cu un 2 frumos în catalog. Ah, ce vremuri... [tear]xen_chris wrote:Legat de educatia in scoala: pot sa iti spun ca nu exista reguli ! Eu m-am confruntat cu situatia in care am vrut sa scot elevul la tabla si el a zis : NU! Imi zici tu mie ce masuri sa iau ? Ca daca ii dadeam o palma de zbura eram dat afara din invatamant. Asa, el imi submineaza autoritatea in fata celorlalti elevi.
Proud member of the "Brothel for slating intellectual lusts"
Promoter of the New World Order.
Promoter of the New World Order.
din postul tau se intelege ca astia de la putere se ingrasa acuma(vezi SI-ul acela)..DjKlausz wrote:Vezi tu altii mai capabili? Sau vrei sa suferim din nou? Sa-i ingrasam si pe astia de la PNL?!!!
asta numai bine nu e...
si ce vorbeam eu mai devreme despre comunistii care au distrus mentalitatea populatiei?
ei bine postul tau este si argumentul care imi mai lipsea

daca prin parlamentar se intelege lipitoare....(QED)
ori nu-i asa...
iar obiceiul romanului de a linge unde a scuipat alta data iarasi are cauza in ce-am spus mai sus...
scuzati-mi expresia...
btw,NU,eu nu vad altii mai capabili,dar daca am descoperit si am ajuns la un consens ca actualii sunt niste lipitori,atunci mi se pare normal sa-i inlaturam democratic de la putere,ori NU sa mergem pe ideea (gresita) ca ne-au s u p t suficient sange incat sunt satui...
un parazit e parazit toata viata,si nu se satura in vecii vecilor,basmele electorale sunt doar basme...
sanatate

p.s. "s u p t " e cenzurat
Alt-F4
meduze noi
Eu nu am spus ca cei care sunt acum la putere, nu au ****. Problema este ca au **** si nu prea mai au ce suge. S-au cam saturat. Pe cand aducerea unor noi meduze, sugative infometate..., lucrurile s-ar schiba. Ar interveni nepotismul celorlalti..., rudeniile, burta mare, etc.
Eu o sa pun stampila PSD si cu un Mircea Geoana la Presedintie.
Eu o sa pun stampila PSD si cu un Mircea Geoana la Presedintie.
- jollyfellow
Re: meduze noi
si eu credeam asa. bine ca m-am calmat si am vazut evidentul: BULLSIHTDjKlausz wrote:Eu nu am spus ca cei care sunt acum la putere, nu au ****. Problema este ca au **** si nu prea mai au ce suge. S-au cam saturat. Pe cand aducerea unor noi meduze, sugative infometate..., lucrurile s-ar schiba. Ar interveni nepotismul celorlalti..., rudeniile, burta mare, etc.
multi hoti, dupa ce ies din inchisoare se apuca din nou de furat, iar astia, nici n-are cine sa-i bage la inchisoare... or sa fure de or sa sparga.
cum adican-au ce sa suga? sunt 21 de mil de romani, ce altceva mai vrei?
in plus, se mai pune si problema competentei. PSD=partid de idioti. chiar daca n-ar mai fura, oricum n-ar sti ce dreq sa faca. PNL-ul, sa ma fure, sa ma jefuiasca, si doar pentru doi oameni, Stolojan si Bashescu, tot trebuie votati
don't do it man! for the love of God, no!DjKlausz wrote: Eu o sa pun stampila PSD
gandeste-te bine, este o greseala masiva
I'll be ok..
s'a facut un calcul cu cat au furat PSD'istii de cand sunt la putere.
scorul ar fi cam acesta (si asta doar din ce se stie ca au furat)
4965 miliarde lei + 44 milioane $ + 11 milioane euro. (p.s cifrele au fost luate din diferite ziare
si adunate) p.p.s articolul e in A.C nr 12
cum zicea si colegu un parazit e parazit toata viata. degeaba va bazati pe: au furat destul
s'au saturat, nu vor mai fura. credeti? eu zic ca un om normal s'ar limita la cateva milioane $ si
poate trai regeste. in fine, nu are rost sa intram in politici si dezbateri...ca tot de kk sunt
alesii neamului.
p.p.ps: jollyfellow ar fi bine sa avem si alternativa...
daca iese ca data trecuta : sa alegem intre un nebun si un comunist...ce alegi?
desigur, batranelu cinstit si sarac iese din discutie de data asta, dar in locul comunistului vine hotul...
si tot acolo suntem.
scorul ar fi cam acesta (si asta doar din ce se stie ca au furat)
4965 miliarde lei + 44 milioane $ + 11 milioane euro. (p.s cifrele au fost luate din diferite ziare
si adunate) p.p.s articolul e in A.C nr 12
cum zicea si colegu un parazit e parazit toata viata. degeaba va bazati pe: au furat destul
s'au saturat, nu vor mai fura. credeti? eu zic ca un om normal s'ar limita la cateva milioane $ si
poate trai regeste. in fine, nu are rost sa intram in politici si dezbateri...ca tot de kk sunt
alesii neamului.
p.p.ps: jollyfellow ar fi bine sa avem si alternativa...
daca iese ca data trecuta : sa alegem intre un nebun si un comunist...ce alegi?
desigur, batranelu cinstit si sarac iese din discutie de data asta, dar in locul comunistului vine hotul...
si tot acolo suntem.
Pai lamureste-ma si pe mine... Spune-mi care sunt greselile astea enorme ale PSD-uli? Economia incepe sa mearga, privatizarile fortate de ue sau nefortate incep sa plece din loc...
Pe cand Basescu se vede ce face la primarie... Ce mama ..... a facut? Nici macar asfaltul ala nu stie cui sa il dea sa-l astearna pe sosea.
Imi convine un partid care sa aiba majoritatea in parlament si sa nu mai fie scandalul CDR-ului, unde toti trageau de ciolan. Cea mai rusinoasa guvernare... Ce imi poate da mie siguranta ca nu va fi la fel si cu PNL-Pd, alianta ..., cum se numea? Da pentru ce?
Pe cand Basescu se vede ce face la primarie... Ce mama ..... a facut? Nici macar asfaltul ala nu stie cui sa il dea sa-l astearna pe sosea.
Imi convine un partid care sa aiba majoritatea in parlament si sa nu mai fie scandalul CDR-ului, unde toti trageau de ciolan. Cea mai rusinoasa guvernare... Ce imi poate da mie siguranta ca nu va fi la fel si cu PNL-Pd, alianta ..., cum se numea? Da pentru ce?
- jollyfellow
Spune cine? oh, let me guess... PSD-ul?DjKlausz wrote: Economia incepe sa mearga, privatizarile fortate de ue sau nefortate incep sa plece din loc...
singurul reper pe care trebuie sa il ai il gasesti pe strada. acum 4 ani era tot asa?
I'll be ok..
Pai ce vroiai sa fie pe strada? Aur? Alianta pnl-pd, nu e in stare sa conduca tara asta. Ar fi pacat acum, cand s-a stabilizat putin lucrurile sa incepem de la capat. Pe strada gasesc aceleasi lucruri ca si acum 4 ani, 8 ani, 10 ani, 14 ani... Poate ca acum 14 ani strada era putin mai goala de borfasi si tigani, dar poate asta face parte din detaliu.., sau nu?jollyfellow wrote:Spune cine? oh, let me guess... PSD-ul?DjKlausz wrote: Economia incepe sa mearga, privatizarile fortate de ue sau nefortate incep sa plece din loc...
singurul reper pe care trebuie sa il ai il gasesti pe strada. acum 4 ani era tot asa?