EA Sports a anuntat in sfarsit data oficiala de lansare a acestui joc 7 MAI 2004 :bday: :bday:
Cerinte Minime
Pentium III 700 Mhz, RAM: min. 256 MB,
Windows 98/ME/2000/XP, HD min. 1 GB,
Graphic Card min. 32 MB RAM, Direct3D, Sound: DirectX compatible
Io m-am lamurit deja cu stilul EA Sports(cel putin in seria fifa). In fiecare noua varinta baga grafica super da la gameplay nimic si pt. mine a inceput sa devina frustrant pana cand am dat de Pro Evolution Soccer 3 care este absolut superb. Asa ca eu nu mai astept prea multe nici de la Euro 2004.Intradevar d.p.d.v.d grafic arata f. bine.
Da dar poate va fi mai marfa cine stie poate se intampla ca la 2002,mie mi-a placut mai mult world cup 2002 decat fifa 2002,nu cu mult dar oricum,faza tare e ca e si Romania si putem si noi sa jucam cu ai nostrii in sfarsit.Nu mai stiu cand au fost ultima oare in 2001 parca nu,sau in 2000?
Asus P5E3 Premium :: Intel Q9550@3.8Ghz :: 4GB Corsair TWIN3X
EVGA GeForce GTX 275 :: WD 640GB AAKS :: Antec Quatro 1KW
Thermaltake Kandalf :: Samsung 2253BW :: Logitech Z2300
Xbox One :: Xbox 360:: PS4 :: PS3 :: TV SONY Bravia 40HX800
ZiaN wrote:Mai mult ca sigur ca, caderea va continua !
Eu n-as zice asta....s-au vazut evidente imbunatatiri de la Fifa 2002 la fifa 2003 si de la Fifa 2003 la 2004......si cu siguranta Euro 2004 va fi un joc mai bun...
Stie cineva de lansarea unui Demo ?
Problemele complicate au intotdeauna raspunsuri, pe intelesul tuturor ,dar gresite.
Mie mi se pare ca jocurile din seria Fifa merg pe o panta ascendenta, cu mici exceptii. E adevarat ca fifa 2003 a avut unele elemente care sa semnaleze un regres fata de fifa 2002, dar sa nu uitam ca in 2003, nu mai puteai sa mergi cu un jucator de la o poarta la alta ca printre jaloane si sa mai dai si gol , asa cum se intampla la fifa 2002 sau wc 2002. Spre exemplu, la wc 2002, daca luam un gol, asta insemna in proportie de 90% un gol si de partea mea, deoarece dadeam goluri de la mijlocul terenului imediat ce se relua partida. Sa vad daca asa ceva e posibil la fifa 2004. Jocul devine din ce in ce mai realist de la un release la altul. Un lucru pe care il regret la fifa 2002 sunt 1-2-urile care creau faze spectaculoase. Astept sa vad Euro 2004. Cred ca va fi un Fifa 2004 foarte putin modificat, dar va simula bine atmosfera de la Euro-ul din Portugalia.
The_Beast wrote:mie cel putin mi s-a parut ca fifa 2004 e mai slab ca fifa 2003 , cel putin din punctul de vedere al gameplay-ului!
Totusi, sa nu uitam ca Fifa 2004 a adus "off-the-ball"-ul,care este inovator si daca e folosit cum trebuie, face jocul extrem de spectaculos. Jocul poate fi destul de liniar in modul single player, dar in multiplayer este cel mai bun din seria fifa de pana acum, si eu le-am incercat absolut pe toate. Demarcarile, schimbarea brusca a ritmului de alergat, centrarile lungi, grafica imbunatatita il fac un joc excelent. Sa nu mai vorbim de realismul de la cornere sau de la loviturile libere, care iti rezerva tot timpul spectacol. Euro 2004 va fi toate acestea si atmosfera specifica unui campionat european de fotbal. Daca ar reintroduce 1-2 -urile, ar fi ceva excelent.
The_Beast wrote:Intr-o saptamana bat pe toti la world class si stiu toate ştourile...exercitiu si merge totu` ...dupa alte 3 saptamanii ma plictisesc!
Crede-ma, daca joci multiplayer, nu te plictisesti prea repede. Eu il joc de cand a aparut si inca descopar lucruri noi, modalitati noi de abordare, tactici noi, etc.. Atunci cand ai in fata un adversar uman care dupa un timp iti ghiceste strategia si ti-o dejoaca, trebuie sa vii cu ceva nou pentru a castiga. La fifa 2002 de exemplu, adversarul nu ma putea impiedica sa dau gol de la mijloc; tinea doar de mine daca dadeam gol sau bara; si slalomul nu era ceva pe care sa il poata opri; in fifa 2004 lucrurile s-au schimbat. In bine!
Sincer nu cred sa modifice mai nimic la gameplay. O sa fac doar cateva cosmetizari de ordin grafic, insa problema la fifa nu este grafica ci gameplay enervant.
The_Beast wrote:Intr-o saptamana bat pe toti la world class si stiu toate ştourile...exercitiu si merge totu` ...dupa alte 3 saptamanii ma plictisesc!
Crede-ma, daca joci multiplayer, nu te plictisesti prea repede. Eu il joc de cand a aparut si inca descopar lucruri noi, modalitati noi de abordare, tactici noi, etc.. Atunci cand ai in fata un adversar uman care dupa un timp iti ghiceste strategia si ti-o dejoaca, trebuie sa vii cu ceva nou pentru a castiga. La fifa 2002 de exemplu, adversarul nu ma putea impiedica sa dau gol de la mijloc; tinea doar de mine daca dadeam gol sau bara; si slalomul nu era ceva pe care sa il poata opri; in fifa 2004 lucrurile s-au schimbat. In bine!
Cum joci tu multiplayer?
“I believe in everything until it's disproved. So I believe in fairies, the myths, dragons. It all exists, even if it's in your mind. Who's to say that dreams and nightmares aren't as real as the here and now?”
Cu patch-ul 1.1 poti juca numai daca cunosti ip-ul adversarului sau joci in retea. Si in plus ca chiar daca le cunosti se blocheaza foarte des...
“I believe in everything until it's disproved. So I believe in fairies, the myths, dragons. It all exists, even if it's in your mind. Who's to say that dreams and nightmares aren't as real as the here and now?”
Zeus_XP wrote:Cu patch-ul 1.1 poti juca numai daca cunosti ip-ul adversarului sau joci in retea. Si in plus ca chiar daca le cunosti se blocheaza foarte des...
Cu patch-ul 1.1 poti juca in retea si nu doar pe Direct IP. Ai acolo Network cu Host game si Join game. Si nu se blocheaza decat foarte foarte rar. Am jucat pana acum sute de jocuri si nu s-a blocat decat de vreo 2 ori, si atunci din cauza unuia dintre calculatoare. Ce intelegi prin Multiplayer? Nu joc in retea? Si asta e posibil fara sa cunosti ip-ul celuilalt.
M-am jucat DEMO-ul acum 10 minute. Din păcate nu pot să mă pronunţ. Mă enervează că nu pot seta mai nimic în el, şi a trebuit să joc în 800x600 cu nişte texturi de ziceai că-s pe 16 biţi :silly:
La gameplay...n-am observat nimic bun, doar că jucătoriii răspundeau "cu latenţă" la comenzi.
Am luat si eu demo-ul si ma declar multumit de el. Desi e setat pe detalii mai joase, sunt convins ca grafica nu a regresat; ba din contra, si la aceste detalii, unele aspecte arata mai bine decat in FIFA2004: parul jucatorilor este mai bine redat, au mai umblat si la fetele jucatorilor si la expresia de pe fata lor(ce ma enerva spre exemplu la Fifa2004 era expresia de pe fata jucatorilor atunci cand executau un corner...se uitau fara o tinta anume, cu capul putin inclinat. De asemenea, spectatorii sunt mai bine facuti. Si meniul zic eu ca e lucrat in bine fata de cel din 2004, chiar daca nici acesta nu e chiar cel mai reusit. Si atmosfera e destul de buna , chiar daca poate ma asteptam la ceva mai mult. Oricum, e doar varianta demo. Partea buna vine zic eu la gameplay. Jocul mi se pare si mai realist ca FIFA 2004. Adversarul iti dejoaca multe pase si parca ataca mai realist, cu mai multe combinatii. De asemenea, pasele printre cu W nu mai au acum intensitate, un lucru bun zic eu, deoarece e mai usor de jucat acum. Inainte, pana sa dai o pasa sanatoasa, te deposeda adversatul. Oricum, trebuie asteptat jocul full pana a ne pronunta.
Si inca un aspect pozitiv: insfarsit e si Romania.
dupa ce am jucat demou asteptarile mele despre acest joc au fost confirmate, adica grafica buna si gameplay de kkt. Oare cand o sa se trezeasca la relitate EA??
Daca tot vorbim atat de gameplay, propun sa descrie fiecare gameplay-ul ideal. Eu unul consider gameplay-ul jocurilor din seria Fifa intr-o continua crestere a calitatii. Ar mai fi putin de lucru la pase si la suturi, dar Fifa incepe sa para din ce in ce mai realist. Cel putin asta e parerea mea.
Am jucat si eu domo la Euro 2004 (e drept, un singur meci caci abia l-am decarcat). Spre rusinea mea, nu m-am prins inca cum dau goluri, desi Fifa2004 il joc cu usurinta la World Class. Da' tre' sa mearga si asta...ar fi primul fifa pe care nu il stapanesc la World Class..... :0X:
Daca tot vorbim atat de gameplay, propun sa descrie fiecare gameplay-ul ideal. Eu unul consider gameplay-ul jocurilor din seria Fifa intr-o continua crestere a calitatii. Ar mai fi putin de lucru la pase si la suturi, dar Fifa incepe sa para din ce in ce mai realist. Cel putin asta e parerea mea.
Eu nu mai pot juca fifa dupa ce m-am obisnuit cu gameplayu din Pes3 care continua sa ma uimeasca si acum dupa 2 luni de cand il joc.D.p.m.d.v acesta se apropie cel mai mult de simularea unui meci de fotbal.Are si el imperfectiuni dar sunt mult mai putine, dar in general ofera senztii foarte interesante. De ex:
Lovitura de la 11 metri.Execut lovitura plasata pe dreapta la semi-inaltime, mingea da in bara(portarul sare pe aceeasi parte) si vine inapoi si il loveste pe portar in cap si intra in poarta :crazyeyes: .
sau
Sut la poarta respinge portarul si mingea merge inspre corner dar nu iese pt. ca se loveste de steagul de la coltu terenului si revine in teren, recuperez mingea centrez cap si bara transversala gol :crazyeyes:
Astea sunt doar doua exemple.Oare cand o sa vad asa ceva in fifa????
Se misca mai real jucatorii si e bine ca au bagat iar foarfeca si driblingurile si portarul care daca vrea lasa mingea jos si se apuca sa faca pe Zidane.
Sa vedem cati di echipa Romaniei vor avea fata proprie.
Voi care credeti ca vor fi?
DjNeo wrote:Se misca mai real jucatorii si e bine ca au bagat iar foarfeca si driblingurile si portarul care daca vrea lasa mingea jos si se apuca sa faca pe Zidane.
Sa vedem cati di echipa Romaniei vor avea fata proprie.
Voi care credeti ca vor fi?
Cel mai probabil acestia vor fi Mutu si Chivu....si cine stie poate Codrea.
Mai este o saptamana pana vom avea jocul full...
Problemele complicate au intotdeauna raspunsuri, pe intelesul tuturor ,dar gresite.
Electronic Arts a dat publicitatii lista oficiala a echipelor din acest joc. Este vorba atat de echipele nationale ce vor fi prezente, cat si daca acestea vor avea echipamentele reale sau numele real al jucatorilor.
Lista o puteti gasi aici.
Imbunatatiri aduse gameplay-ului, luate de pe site-ul indicat de Bossman.
" NEW RIGHT ANALOG SKILL MOVES
10+ all new Right analog skill moves including drag backs, step-overs and the nutmeg.
Get the ball to the highly skilled players (e.g. Zidane, Figo) and watch them perform spectacular moves.
Success is based off timing and the attributes of the defender
NEW THROUGH PASSES
Split the defenders with two all new through passes.
Use the ground through pass to play the ball into space for your teammates to run on to.
Use the chip through pass to play the ball into space over the top of the defenders.
NEW CHIP SHOT
New Chip shot.
Use it inside the area to lift the ball over the oncoming goalkeeper.
Use it outside the area to leave the goalkeeper stranded.
NEW FAKE SHOT
Confuse defenders by performing a fake shot while keeping hold of the ball.
NEW CROSSING MODEL
New crossing model allows the user to easily pull off pinpoint crosses into the penalty area.
Use the new early cross modifier to play the ball towards the penalty area from anywhere inside your opponents half.
NEW BYCYCLE KICKS AND DIVING HEADERS
Perform spectacular moves such as bicycle kicks and diving headers. "
Iata ca se fac in continuare progrese. Pana punem mana pe jocul Full, exista "editoare" pentru demo, pentru setarea rezolutiei, a calitatii imaginii, a nivelului de dificultate, a duratei reprizei, etc. Un search cu google, si le gasiti. Daca nu reusiti, am sa revin cu un link.
A aparut astazi , 7 mai 2004 , acest joc? Daca da, de unde-l pot cumpara si cat costa?
Zeus_XP wrote:A aparut astazi , 7 mai 2004 , acest joc? Daca da, de unde-l pot cumpara si cat costa?
A apărut pe căi "neoficiale" ... două CD-uri ... de cumpărat, cel mai bine te uiţi pe http://www.gameshop.ro ...
Daca tu crezi ca eu o sa dau 1 milion jumate pe acest joc...te inseli enorm... .....Oricum eu am auzit ca a aparut si oficial http://www.euro2004game.ea.com