Sursa Thermaltake sau Chieftec?
Moderator: Moderatori
Sursa Thermaltake sau Chieftec?
am si eu o intrebare, vreau sa iau o sursa mai buna si nu stiu ce sa aleg intre Thermaltake si Chieftec, sunt cele din oferta de la depozitul de calculatoare:
- THERMALTAKE POWER SUPPLY 360W+ACTIVE PFC, DUAL FAN W/AUTO CONTROL, W0006RE (2.417.461 lei)
sau
- SURSA ATX 420W CE WITH PFC CHIEFTEC RETAIL, HPC420R (2.577.404 lei).
Nu ma intereseaza ca una e mai puternica ca cealalta, oricum nu am multi consumatori in carcasa, ma intereseaza pur si simplu care dintre acestea este mai buna din punct de vedere calitativ.
am inteles ca sursele obisnuite(cele la 500.000) de 400 Wde fapt nu duc atat, ci mai putin, asa este?
- THERMALTAKE POWER SUPPLY 360W+ACTIVE PFC, DUAL FAN W/AUTO CONTROL, W0006RE (2.417.461 lei)
sau
- SURSA ATX 420W CE WITH PFC CHIEFTEC RETAIL, HPC420R (2.577.404 lei).
Nu ma intereseaza ca una e mai puternica ca cealalta, oricum nu am multi consumatori in carcasa, ma intereseaza pur si simplu care dintre acestea este mai buna din punct de vedere calitativ.
am inteles ca sursele obisnuite(cele la 500.000) de 400 Wde fapt nu duc atat, ci mai putin, asa este?
iti recomand thermaltake
de obicei sunt si testate de producator ca rezista la un consum de 400W sau ce alte specificatii au (nu neaparat testata fiecare in parte ca nu e rolls roys ci pe loturi de productie si in cazul in care se gasesc neregularitati se testeaza tot lotul)
celelalte no name, ai calitatea garantiei
vezi ca thermaltake-ul vine de obicei pe 110 pus si daca o lasi asa o sa faci o friptura buna!
de obicei sunt si testate de producator ca rezista la un consum de 400W sau ce alte specificatii au (nu neaparat testata fiecare in parte ca nu e rolls roys ci pe loturi de productie si in cazul in care se gasesc neregularitati se testeaza tot lotul)
celelalte no name, ai calitatea garantiei
vezi ca thermaltake-ul vine de obicei pe 110 pus si daca o lasi asa o sa faci o friptura buna!
A643200+@2200 2X512 geil
hdd 3X250 sata 2 wd, 200 wd ide, 80seagate ide
vga 7900gt top asus 460 thermaltake - Xaser 3audigy 2 ZSdvd + combo
am desigilat un thermaltake si avea avea sursa pusa pe 110v, de obicei nu ma uit dar am cercetat cele doua fanuri aurii pe care le avea w0009 de 420w si am vazut ca era pusa pe 110. si era facuta in china (ce urat suna china la electronice)
A643200+@2200 2X512 geil
- TheImmortalOne
chiar de ce nu de la DC ca in Pitesti nu sunt decat janghine de magazineSir Ice wrote:Da' nu lua de la Depozitul de Calculatoare, daca poti sa iei Chieftec de la Maguay sau Thermalthake de la Elsaco.
reprezentante flamingo, caro unde gasesti cu vreo 10 la suta minim fata de preturile de pe net?
A643200+@2200 2X512 geil
Si care este ideea? Sa-si ia omul surubelnita cu el si inainte de a o cumpara sa o desfaca pentru a vedea "pe cat" e pusa?:Dmax2bfire wrote:am desigilat un thermaltake si avea avea sursa pusa pe 110v, de obicei nu ma uit dar am cercetat cele doua fanuri aurii pe care le avea w0009 de 420w si am vazut ca era pusa pe 110. si era facuta in china (ce urat suna china la electronice)
off topic:
Oricum, pana nu vedem poze, nu te credem!
Poate ne spui insa de ce recomanzi mereu o alta firma concurenta (cu DC) de fiecare data cand vine vorba de componente... numai din cauza ca ai fost multumit mereu de produsele lor?
Sau mai este si altceva la mijloc? E o intrebare retorica, nu astept raspuns... sunt de acord cu sfaturile: cumpara de la X sau de la Y, insa bazate pe argumente solide, nu pe ceea ce ai postat mai sus... :roll:
That was rude! :evil:Sir Ice wrote:Sunt mai sus pe lantul de distributie, si sunt mai ieftine la ei, plus ca a jucat mai putin lume fotbal cu ele.
Oricum, pana nu vedem poze, nu te credem!

nici eu nu recomand DC .... au niste componente de c**** .... si eu mi-am luat plasa ... (I hate Best & DC)ricardo wrote:off topic:That was rude! :evil:Sir Ice wrote:Sunt mai sus pe lantul de distributie, si sunt mai ieftine la ei, plus ca a jucat mai putin lume fotbal cu ele.
Oricum, pana nu vedem poze, nu te credem!Poate ne spui insa de ce recomanzi mereu o alta firma concurenta (cu DC) de fiecare data cand vine vorba de componente... numai din cauza ca ai fost multumit mereu de produsele lor?
Sau mai este si altceva la mijloc? E o intrebare retorica, nu astept raspuns... sunt de acord cu sfaturile: cumpara de la X sau de la Y, insa bazate pe argumente solide, nu pe ceea ce ai postat mai sus... :roll:
ultimul off topic:
(Alte discutii pe marginea firmelor de la noi le astept pe PM sau in alt topic. Tnx!)
Imi cer scuze daca am gresit adresa...
(Alte discutii pe marginea firmelor de la noi le astept pe PM sau in alt topic. Tnx!)
Persoanele care sunt implicate direct in comertul cu componente (lucrand pentru o firma sau alta) ar fi recomandat sa se abtina de la afirmatii de genul celor de mai sus, nu crezi?Baronul wrote:nici eu nu recomand DC .... au niste componente de c**** .... si eu mi-am luat plasa ... (I hate Best & DC)

Imi cer scuze daca am gresit adresa...

- Zâna Măseluţă
- Admin
Altă părere obiectivă ... dacă un produs e prost calitativ, nu vă obligă nimeni să-l cumpăraţi, pentru relaţiile cu clienţii puteţi posta în topicul de la DG. Nu vad ce treabă are calitatea unui produs cu firma distribuitoare.Baronul wrote: nici eu nu recomand DC .... au niste componente de c**** .... si eu mi-am luat plasa ... (I hate Best & DC)
Lumea mă invidiază că beșina mea miroase tare cade omu din picioare
- Zâna Măseluţă
- Admin
Mi-am luat acum vreo 2 luni un Chieftec de 360W de la DC si pot spune ca este o sursa foarte silentioasa. Problema e ca are un cablu pentru monitorizare (viteza cooler si temperatura cred) pe care l-am infipt in MB, dar nu se vede nimic nici in BIOS si nici cu SpeedFan. De ce?
P.S. in slotul din MB am avut inainte un cooler care era vazut de SpeedFan.
P.S. in slotul din MB am avut inainte un cooler care era vazut de SpeedFan.
Mergi pe Thermaltake sunt niste surse care isi merita toti banii!
Bafta
Bafta
AMD Athlon64 3500+(@ 2410 Mhz), MSI K8N Neo2 Platinum, 2x 512 MB DDR400 Corsair 3200LLPT, Sapphire X800XT PE, OCZ 600W SLI Ready, Cooler Master Stacker, WD Raptor SATA 74GB 8mb, 2x Seagate SATA2 500GB RAID 0, Asus DRW0804P, Creative Audigy2 ZS / Creative GigaWorks S750, LG Flatron F900P
Am si eu o intrebare si nu are rost sa deschid un nou topic.
Dimensiunile surselor ATX sunt standard? Adica orice sursa ATX imi iau se va potrivi in carcasa mea?
Vreau sa-mi iau o sursa de 400w (ceva in genu` TUV PZ-400 ) si scrie acolo ca are fan de 15 cm :crazyeyes:
Daca ati auzit de asemenea sursa..va rog exprimati o parere(Sursa costa vreo 32$+TVA)[/url]
Dimensiunile surselor ATX sunt standard? Adica orice sursa ATX imi iau se va potrivi in carcasa mea?
Vreau sa-mi iau o sursa de 400w (ceva in genu` TUV PZ-400 ) si scrie acolo ca are fan de 15 cm :crazyeyes:
Daca ati auzit de asemenea sursa..va rog exprimati o parere(Sursa costa vreo 32$+TVA)[/url]
Errare humanum est sed perseverare diabolicum
Si eu am o sursa ThermalTake de 420W (W0008R+Active PFC) si sunt multumit de ea. Eu nu am avut nici un comutator cu care sa comut de pe 110 pe 220V sau invers dupa cum se vede si aici http://www.thermaltake.com/purepower/w00089.htm.
"Inteligenta artificiala nu se va putea compara niciodata cu prostia naturala."