Am luat de doua zile un writer LG la 52X, cand l-am montat era setat pe "dma if available" si imi arata dma mode 2.Acu are aceeasi setare si imi da transfer de date "pio only".Care sa fie cauza?Il am pus pe acelasi ID cu hdd-ul.Sa fie din aceasta cauza?Am mai instalat inca odata driverele la placa de baza si nik.In caz ca va ajuta am urmatorul sistem:
MB.-Gigabyte-kt600,CPU Athloon 1.400,DIMM-256 TwinMoss,Hdd-WesternDigital 40G ,VGA-Gf2 Mx 200 pe 64 mega si 128 biti.
Va multumesc mult?
LG la 52x nu vrea dma?
Moderator: Moderatori
Re: LG la 52x nu vrea dma?
dum-dum wrote:Il am pus pe acelasi ID cu hdd-ul.
...daca ai fi dat un search pe XPC ai fi obesrvat ca nu este nimic neobisnuit cu ceea ce tie ti s-a intampla... CD-rew trebuie pus pa alt cablu decat cel de HDD si atunci totul o sa fie OK .
tot nu merge
am pus cd-writer-ul pe un al doilea cablu si problema tot persista.imediat dupa ce l-am conectat mi-a aratat ultra dma 2,dar nu a durat mult caci inainte sa fac un cd m-am uitat de curiozitate si i-mi arata "pio only"
Sa fie un conflict intre componente sau o setare gresita de soft?
Help please!
Sa fie un conflict intre componente sau o setare gresita de soft?
Help please!
guns don't kill people,people kill people!
Asa am patit si eu cu un cd-rom LG,avea udma-ul activat dar tot nu "prindea" mai mult de 10X,asta pana zilele trecut cand l-am scos cu totul din comp ca mi-a explodat un cd in el,dupa ce l-am montat la loc am observat la boot-are ca e detectat ca PIO,l-am pus iar pe udma si merge acum la viteza normala,deci cu toate ca pare incredibil,functioneaza corect dupa reinstalarea fizica a unitatii in sistem(nu pot sa-mi explic)