si eu

Fie că sunt sisteme de operare sau aplicaţii, le puteţi comenta aici.

Moderator: Moderatori

Locked
BujuXp

si eu

Post by BujuXp »

salutare oameni buni si Hristos a inviat!!!
am si eu o proble am mesajul acela de erosre in care spune ca mi se stinge calc in 1 min de fiecare data cand intru pe net
ce sa fac
ajutor
bye
Daedalus

Post by Daedalus »

Posteaza si tu mai civilizat, mai ordonat, pune un nume mai sugestiv la topic si altfel vei fi bagat in seama. Personal cand ma infectez cu virusu asta, formatez calculatorul si reinstalez tot :D Dar nu e singura solutie. Daca iti mai apare, o solutie rapida e sa dai click start --> run, scrii cmd, apesi enter si iti apare o fereastra de DOS si acolo scrii shutdown -a (cred ca am retinut bine) si dai enter. Vei scapa de mesaj pentru moment, dar ramai infectat si poate sa'ti mai apara si alta data. Mai era un thread special pt virusu asta dar nu mai stiu unde... cauta'l si tu mai bine si o sa intelegi acolo cum sa scapi de virus... iti trebuie si un patch...

Edit: ma scuzi pt neatentie... Adevarat a inviat! :bday:
Omul bun la toate
Corbu'

Post by Corbu' »

Solutie simpla ca sa scapi de virus fara format>> Cauti frumos cu google Blaster Removal Tool si te duci la linkul de pe situl Symantec. O sa ai timp sa faci download daca te misti repede(programelul e mic). Urmezi instructiunile programului si la sfarsit downloadezi si instalezi patchul de la microsoft(linkul il gasesti in instrucitunile programului de dezinfectare)
fishbone
Moderator

Post by fishbone »

BujuXP: solutie la problema ta si o discutie pe larg gasesti la acest topic:
http://www.xtrempc.ro/forum/viewtopic.php?t=16029
Nu-ti fa probleme, nu te invinuiesc ca nu l-ai gasit
Locked