Am luat teapa cu Jaz Piper C10?

Referitor la domeniul hardware in general, preţuri, informaţii de ultimă oră.

Moderator: Moderatori

Post Reply
kalfapopperis

Am luat teapa cu Jaz Piper C10?

Post by kalfapopperis »

am un player Jaz Piper c 10 de la flamingo. in reclama scrie ca acumulatorii lui tin 12 ore. pe mine ma tin doar 2 ore si 45 min. mi am cumparat niste acumulatori varta de 1700 mAh (150.000 bucata) si ma tin aproape 4 ore. la voi e la fel?

va rog sa ma lamuriti daca aveti si voi un jaz piper.

cu prietenie ionut
Sir_KnupSkull

Post by Sir_KnupSkull »

deobicei magazinele spun ca tin foarte multe ore ....dar in realitate nu prea e sa fie adevarat....
poe

Post by poe »

Normal ca intr-o reclama are sa scrie ca viata bateriilor e de ordinul zecilor de ore. Ceea ce nu se va intampla in folosirea de zi cu zi. Poate ei au testat cu niste acumulatori de 2350 mAh si cu anti-skip off. :wink:

later edit
1. kalfapopperis, discutia asta initiata tot de tine aici nu te-a multumit? Vad ca se dau orele de functionare de carte posesorii de jaz piper.

2.
JazPiper C10 este un player Audio CD/MP3 cu un design stilat, slim, care integreaza capabilitatea de recunoastere a tag-urilor ID3 si o memorie tampon la socuri consistenta, pentru a oferi utillizatorului continuitate in redare si informatiile dorite despre intregistrarile de pe CD. Principala facilitate este reprezentata de catre radioul extern care completeaza gama de solutii audio oferita de acest produs utilizatorului. Player-ul integreaza un incarcator de acumulatori cu protectie la supraincarcare si ofera o durata de functionare de 12 ore.
Last edited by poe on Mon May 03, 2004 6:38 pm, edited 2 times in total.
Yoshi

Post by Yoshi »

Nu cumva scrie acolo maxim 12 ore?
Post Reply