In ce oras locuiti?
Moderator: Moderatori
In ce oras locuiti?
Cred ca ar fi necesar pentru multi dintre noi ( cei care nu locuim in Bucuresti) sa stim cine mai este de pe aici din acelasi oras... Ar fi interesant chiar un poll , insa nu cred ca se poate pentru asa ceva....
Asa ca postati fiecare unde locuiti, sa stim si noi, poate mai avem ceva la vanzare sau cumparare, eu stiu...?
Asa ca postati fiecare unde locuiti, sa stim si noi, poate mai avem ceva la vanzare sau cumparare, eu stiu...?
“I believe in everything until it's disproved. So I believe in fairies, the myths, dragons. It all exists, even if it's in your mind. Who's to say that dreams and nightmares aren't as real as the here and now?”
- ghitulescua
- Zâna Măseluţă
- Admin
Deci: poll e clar că nu se va face, nici dacă las sarcina asta moştenire nu se va rezolva, apoi, să fim serioşi, cine va sta la o cumpărare/vânzare să caute topicul ăsta ca să vadă dacă a postat un anumit user?Zeus_XP wrote:Cred ca ar fi necesar pentru multi dintre noi ( cei care nu locuim in Bucuresti) sa stim cine mai este de pe aici din acelasi oras... Ar fi interesant chiar un poll , insa nu cred ca se poate pentru asa ceva....
Cât despre topicuri de adunat posturi, dacă sunteţi atât de revoltaţi, nu mai postaţi în ele, eu unul m-am săturat de topicuri (de orice fel) stricate de posturi în care se cere închiderea lor.
ghitulescua, nu te juca cu timpul nostru. Si nu te obosi să-mi dai un reply.
Bucale here.
Last edited by Zâna Măseluţă on Thu Jun 03, 2004 5:52 pm, edited 1 time in total.
Lumea mă invidiază că beșina mea miroase tare cade omu din picioare
- Black Shark
- Moderator
Teoretic , pentru chestiile astea exista location la profilul userului. Daca se completeaza cu altceva, depinde doar de "moftul" userului. Oricum, astept cu nerabdare threaduri din aceeasi categorie. Hint: ce semnatura aveti?, ce ocupatie, interests, website aveti? si sa nu uitam de nu mai putin celebrul Cat de mare va este Upload Quota? .
Code: Select all
Procedure Increment(postnumber:integer)
begin
postnumber(Muad'Dib)=postnumber(Muad'Dib)+1
end.