Vreau sa cumpar un laptop bun si v-as cere si voua parerea.
Ce laptop imi recomandati?
un best buy din punctul vostru de vedere
laptop
Moderator: Moderatori
de bani sa zicem ca pot face rost daca chestia chiar merita mai mult.
Ceea ce ma intereseaza pe mine acum este un top cu care credeti ca sunt cele mai bune laptopuri si care credeti ca merita cumparat, si care sa ma tina vreo 3 ani sa nu se uzeze moral prea tare
ce site cu topuri de laptopuri imi recomandati?
Ceea ce ma intereseaza pe mine acum este un top cu care credeti ca sunt cele mai bune laptopuri si care credeti ca merita cumparat, si care sa ma tina vreo 3 ani sa nu se uzeze moral prea tare
ce site cu topuri de laptopuri imi recomandati?
"Silence is more musical than any song"
La notebook`uri sa urmaresti in general care e durata de viata a bateriei. De asemenea, dotarile suplimentare pot face diferenta substantiala de pret.
Un site cu topuri / teste de Notebooks nu imi vine acum in minte. Dar consulta si tu o rev. romaneasca de IT. Din cand in cand se mai fac teste si la asa ceva, e drept, nu prea des
Iata cateva locuri de unde ai putea cumpara & compara:
la Digital World
la Ultra PRO (linkul repzezinta o pagina din catalogul lor. Aici ai tot cuprinsul)
vad ca esti din Oradea. Ai putea sa incerci si la Matrial Computer (au o oferta de preturi destul de generoasa)
* pt alte magazine de IT din ORADEA, vezi ce am scris in topicul acesta.
:bday: Sper ca ti-am fost de folos cat de cat.
Un site cu topuri / teste de Notebooks nu imi vine acum in minte. Dar consulta si tu o rev. romaneasca de IT. Din cand in cand se mai fac teste si la asa ceva, e drept, nu prea des

la Digital World
la Ultra PRO (linkul repzezinta o pagina din catalogul lor. Aici ai tot cuprinsul)
vad ca esti din Oradea. Ai putea sa incerci si la Matrial Computer (au o oferta de preturi destul de generoasa)
* pt alte magazine de IT din ORADEA, vezi ce am scris in topicul acesta.
:bday: Sper ca ti-am fost de folos cat de cat.
Da, incearca online din USA sau doar de la ultra pro. Comanda unul dintre cele renumite de la DELL, Gateway, emachines.
locul 1 ca best buy: ala pe care il are Fishbone, vezi la topicul lui
Locul 2 ca best buy: Gateway m505XL/x depinde de bani. Eu am m505X, ma si joc, Fare CRy la 1024, aa, af 2x, trilinear, toate low+ texture la mdeiu, o tine la peste 45FPS. Are baterie cam 5 ore daca il optimizezi pentru asa ceva.
locul 1 ca best buy: ala pe care il are Fishbone, vezi la topicul lui
Locul 2 ca best buy: Gateway m505XL/x depinde de bani. Eu am m505X, ma si joc, Fare CRy la 1024, aa, af 2x, trilinear, toate low+ texture la mdeiu, o tine la peste 45FPS. Are baterie cam 5 ore daca il optimizezi pentru asa ceva.
follow instinct not a trend, go against the grain until the end
lordofthesewers.blogspot.com
lordofthesewers.blogspot.com